Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Addig jó nekünk, amíg Hanga Ádám nem játszik a magyar válogatottban?

A nemzetközi sportélet legfurcsább háborúja zajlik már évek óta a férfi kosárlabdázóknál.:

:

A nemzetközi sportélet legfurcsább háborúja zajlik már évek óta a férfi kosárlabdázóknál, de ennek a háborúnak eddig Magyarország a nyertese volt. Ugyanakkor az áldozat a Real Madrid kosárlabdacsapatában játszó Hanga Ádám, aki úgy lett 2021-ben az év legjobb férfi kosárlabdázója, hogy egyetlen egyszer nem játszhatott a magyar válogatottban. Mindez azért, mert a sportágat működtető világszövetség és a vele hadban álló szakadár szervezet, az ULEB képtelen megegyezni. Erről a paradoxonról szól az Origo Sport podcast műsora.

A műsorvezető, Lantos Gábor, a megszólalók pedig Bobory Balázs, a Nemzeti Sport szakírója, Pál T. Gábor, a BB1 és a Wbasket.hu tulajdonosa, Pajor-Gyulai László, a Magyar Nemzet újságírója és Pókász Endre, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének kommunikációs vezetője. A beszélgetést, itt lehet meghallgatni: klikk!

Fotó: MTI

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GézukaDallasHubie BrownBuborka Recent comment authors
Dallas
Olvasó

Pókász Endre aki a Szolnoki önkormányzatnál is sajtós ? Látom megy az összetartás 🙂

Gézuka
Olvasó

mivel a tegnapi hozzászólásom törölve lett – mert ugye itt nincs cenzúra – ja, ő az. igazi nyalógép… nesze semmi fogd meg jól ember.

Hubie Brown
Olvasó

Én kifejezetten azt szeretném, hogyha minden válogatott a legjobb csapattal tudna kiállni.

Buborka
Olvasó

Azt hittem a “cikkben” magyarázatot kapunk a címben feltett kérdésre, de úgy látszik ez csak egy beharangozó, meg kell hallgatnunk a podcastet, ha választ akarunk kapni.

Bár gondolom az lesz a konklúzió, hogy ha Ádám játszhat nálunk, akkor a többi válogatottnak sem kell nélkülöznie az euroligás játékosait.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés