Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Abraham Arabo hosszútávú szerződést kapott Szolnokon

Az ifjú center még mindig csak 19 esztendős.:

:

Szolnokon, alig tizenöt esztendősen kezdett el kosarazni a nigériai származású Abraham Arabo, vagy ahogyan csapattársai hívják, Bobó. A csupaszív csapatember a Szolnoki Kosárlabda Akadémiából került az Olajbányász U20-as csapatába, s első idényében már az A-csoportos bemutatkozásig is eljutott.

Az ifjú center még mindig csak 19 esztendős, s most már az Olajbányász szerződtetett játékosaként válhat A-csoportos kosarassá. A klub az elmúlt hetekben több tehetséges fiatallal hosszabb távú megállapodást írt alá, Araboval négyéves szerződést kötöttek. Bobó a megállapodás szerint a felnőtt kerethez csatlakozott.

A klub tájékoztatása szerint Arabo elsősorban az U20-asok között szerepel majd idén, ott kell erősödnie, s nem utolsó sorban taktikailag és technikailag is előbbre lépnie. Ehhez az Olajbányász szakemberei minden segítséget megadnak a saját nevelésű játékosnak számító centernek.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Feffo-ZTEGézukaHajráMagyarKosárlabdaVadasz4eventeVB365 Recent comment authors
Feffo-ZTE
Olvasó

Szerintem nagyon rendjén való, hogy nem lehet, sőt TILOS csak össze-vissza kommentelgetni a MAGYAR nemzeti válogatottat érintő hírekről: – mi ez, egy kirakatcsapat, hogy mindenki belepofázzon?!? – nem, ez egy összetartó család, amelyet vezet a családfő, a Generalissimo, aki összezár a külvilág elől is, hogy a rendet fenntartsa. Ha mégis lehet kommentelni máshol, megteszem: – örvendetes, hogy Ivkovics kapitány úr, a magyar kosárlabda pápája újabb 3 évig vezeti falkáját, meg valószínűleg az elnökséget, a bírói kart, a kaposvári kosárlabdát, a kecskemétit (annak akadémiáját), esetleg a pécsieknek is ad hasznos tanácsokat – kibontakoztathatja tudását – a Generalissimo mindenhol tud, ahol segít,… Olvass tovább »

Gézuka
Olvasó

Papíron 19, igazából 40.

4eventeVB365
Olvasó

Kinek jó ez ? Esetleg a pénzéhes managereknek, hátha meglelik a következő Nnajit ? Érdemes belenézni FIBA afrobasketbe YouTube-on .. egyszerűen genetikailag buták és fakezuek ehhez a játékhoz . Csak a fizikalitas.. szegény magyar magasra nőtt kosaras gyerekeket sajnalom , harcoljanak már ezek ellen a bajnokságban a palank alatt , amikor valoszinu pár évvel idősebbek is a valóéletben ..

Bezse
Olvasó

Születési anyakönyvi van ? Lásd Seydi , Ekene , Taiwo …. Vicc!

Cibona
Olvasó

Fantasztikus hogy a szolnoki utánpótlás micsoda kincseket hoz felszínre. A srácnak azért nehéz lesz megoldani az utazgatast Pestre és vissza ráadásul az ELTE jogász szaka elég nehéz igazi kihívás lesz. De ezen a srácon látszik az akarat meg fogja oldani tuti minden évben meg tud tanulni egy figurát. Sok sikert neki !

Milivoj
Olvasó

Taiwo is rengeteg figurát megtanult…, de másnapra mindet el is felejtette ?

SárgaPárna
Olvasó

Bobó? 🙂 🙂 🙂 🙂

Milivoj
Olvasó

Talán jobb lesz, mint Taiwo, de már 29 éves legalább

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Szánalmas amit írsz. Lehet hogy 1-2 évvel öregebb de egyértelműen látszik rajta hogy még fiatal. Még 29 éves ? rendkívül idióta vagy ha tényleg ezt gondolod.

Bezse
Olvasó

Hajrá mkosz

Vadasz
Olvasó

Aki évek óta ismeri, nagyon is tudja, hogy ez butaság.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Megsúgom fényévekkel rosszabb mint Taiwo..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés