Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A ZTE közleményt adott ki: Ubilla fej-, nyaki-, és mellkassérülést szenvedett az autóbalesetben

Reginald Johnson megúszta.:

:

A BB1.hu tegnap este elsőként írta meg, hogy vasárnap este balesetet szenvedett a Zalakerámia ZTE KK két játékosa. A klub hétfő hajnalban közleményt adott ki az állapotukról.

A ZTE közleménye:

Tájékoztatunk Titeket, hogy vasárnap délután az M7-es autópályán (a 80-as kilométerszelvénynél) autóbalesetet szenvedett két külföldi játékosunk, Emmanuel Ubilla és Reginald Johnson. Stárics Kornél ügyvezető vasárnap este hazahozta mindkét játékosunkat, és első kézből értesült a pontos diagnózisról. Emmanuel Ubilla fej-, nyaki- és mellkassérülést szenvedett, de a CT vizsgálat negatív volt. Másik játékosunk karcolásokkal megúszta. Szerencsével határos módon komolyabb sérülésük nincs. A velük ütköző autók utasairól nincs információnk.

A játékosok szabadidejükben engedéllyel tartózkodtak városunkon kívül, éppen a vasárnap esti edzésre tartottak hazafele. Emmanuel Ubilla megfigyelésre a zalaegerszegi kórházba került, és bízunk mihamarabbi felépülésében.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Tomika2dballPortik TamáswinwinFenyő Recent comment authors
dball
Olvasó

Mielőbbi gyógyulást és kitartást kívánunk Debrecenből!
Egy ilyen helyzetben épeszű ember számára lényegtelen a klubhovatartozás, pláne a politika.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Mindkét játékosunknak jobbulást és mielőbbi felépülést kívánok.A másik dolog,hogy a klubnak már illene a szurkolók felé a csapat körül kialakult helyzetről is közleményt kiadni.Ez a nem kommunikálunk semmit,homokba dugjuk a fejünket felfogás ez megint a szurkolók semmibevétele a klubtól.Vagy azt hiszik az illetékesek,ha nem beszélnek erről,hogy ezzel megoldodódik minden és mindenki elfelejti??Kilenc hónap alatt nincs semmi közlemény,erről a helyzetről.STÁRICS-GYIMESI ÉBRESZTŐ!!!!TAKARÍTSÁTOK MÁR EL AZT A BOHÓCOT A KLUBTÓL!!

winwin
Olvasó

A helyzet a fejedben van, ami olyan örökzöld, mint a neved.

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Most nem lesz igaz az a mondás miszerint minden csoda három napig tart!A pohár betelt szinte mindenkinél!A mesternek távoznia kell!!!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Kevin Wendell Crumb, az összes nickednél betelt?

donnarumma
Olvasó

Szabadidejükben-tehát engedéllyel…

nyolcmegnyolc
Olvasó

A “szabadidejükben, engedéllyel”????
Ez mi???

Tomika2
Vendég
Tomika2

“A két játékos engedéllyel hagyta el Zalaegerszeget, s mint Stárics Kornél elmondta, ez minden esetben így van, amikor valaki céges autóval hagyja el a várost. A két kosaras szabadnapján utazott a fővárosba.”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés