Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A ZTE költségvetése a mezőny hátsó harmadának az elején lehet

Szurkolói ankétot tartott a Zalaegerszeg, Keller Iván a kapitány.:

:

Kedden este a Zalakerámia ZTE KK megtartotta a korábban bejelentett szurkolói ankétját a Zalakerámia Sportcsarnok büféjében, ahol drukkerek nagy létszámban képviselték magukat – írja beszámolójában a klub honlapja.

Az összejövetelen elsőként Török Róbert, a ZTE KK Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket és elsősorban arról tájékoztatott mindenkit, hogy milyen lehetőségekkel vág neki az új szezonnak a csapat, a Zalakerámia ZTE KK. A klubnál mindenképpen szeretnék követni azt a tavaly már kialakított modellt, hogy a szakmai vezetés és a klub irányítása külön működjön. Kihangsúlyozta, hogy a fő tulajdonos önkormányzat semmilyen formában nem szól bele a szakmai munkába. A cél mindenképpen az előrelépés, de a realitásokat figyelembe véve. A csapat költségvetése a jelenlegi információk alapján a mezőny hátsó harmadának az elején lehet, de ennél jobb szereplésben bíznak.

Bencze Tamás szakmai igazgató a csapat kialakításáról beszélt és arról, hogy olyan vezetőedzőt kerestek, aki a célokkal azonosul, aki ismeri a magyar kosárlabdát és Sebastjan Krasovec vezetőedző ennek maradéktalanul megfelelt. Kihangsúlyozta, hogy elvárás a szakvezetővel szemben, hogy elsősorban a zalai, saját nevelésű fiatalokat építsen be a csapatba és persze eredményesebb játékot is a korábbiaknál és ehhez igyekeztek megtalálni a megfelelő játékosokat is. Szót ejtett arról is, hogy szeretnék, ha az utánpótlás-nevelés hatékonyabban működne a klubnál és ebbe sok energiát fektetnek.

A tulajdonos önkormányzatot Bali Zoltán alpolgármester és dr. Kovács Gábor címzetes főjegyző képviselte. Bali Zoltán elsősorban arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy az önkormányzat lehetőségeihez mérten biztosítja a zavartalan működéshez a feltételeket a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetbe is.

A csapat képviseletében az együttes új csapatkapitánya, Keller Iván arról beszélt, hogy elsősorban azért igazolt a nyáron Zalaegerszegre, mert több játéklehetőséget remél és mert Sebastjan Krasovec is szerette volna, ha náluk folytatja. Ahogy fogalmazott, korábban is mindig szeretett a Zalakerámia ZTE KK ellen játszani előző csapataival, ugyanis az egerszegi sportcsarnokban mindig is jó hangulatot tapasztalt.

Sebastjan Krasovec vezetőedző röviden szólt az eddig elvégzett munkáról és arról, hogy gyors kosárlabdát szeretne játszatni az együttessel, és reméli, hogy ez sikeresen működik majd, de persze az ellenfelek is erre készülnek. Szurkolói kérdésre, miszerint a keret fiatal tagjai az érvényben lévő “fiatalszabályt” miként tudják majd megoldani azt mondta, azért dolgoznak, hogy minden egyes mérkőzésen az éppen legjobb formában lévő és az adott ellenfélhez illő játékost próbálják majd pályára küldeni.

Szurkolói ankétról lévén szó, a szurkolásról is szó esett. A drukkerek, és a klub, illetve a város képviselői között elhangzott párbeszédek lényege azonos volt: az elmúlt évek sikertelenebb szereplése után térjen vissza a csarnokba a korábbi hangulat, de a megfelelő kereteken belül, mert átlépve egy vonalat, a klubot szankcionálják, amit senki sem szeretne.

Elhangzott még, hogy a szezonbérleteket hamarosan árusítják, azok ára nem változik az előző szezonhoz képest, de a mérkőzésbelépőknél 10-12 százalékos emelés várható. Az Egerszeg Kártya továbbra is kedvezményt biztosít a szurkolók számára.

Fotók: Bálizs Zsuzsa

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Keller Ákos CicájaFeffo-ZTEM-T-E#4#8Csakegyfanbbzte Recent comment authors
Keller Ákos Cicája
Olvasó

Mindenesetre a falcoénál biztosan nagyobb. 🙂

bbzte
Olvasó

A költségvetés a kutyát nem érdekli….minket (szurkolókat) csak az eredményesség.
Most mondom….minimális elvárásunk a nyolcba kerülés úgy, hogy a top4 csapat kivételével a többieket itthon kötelező verni. Szóval úgy kell intézni a dolgokat minden szinten, hogy ez teljesüljön…mert ez a minimálisan elvárt szint Egerszegen….MINIMÁLIS….vagyis rosszabb nem lehet!!!

Arról pedig hogy az első edzőmeccsen mi volt, nehogy véletlenül információt közöljetek….
Legalább annyit írhatnátok, hogy IGEN….volt meccs, nesztek itt van róla néhány kép, hajtós pörgős ezdőmeccs volt, de a két csapat vezetése úgy döntött, az eredményt nem teszik közzé…
Szóval ennyit azért mindkét szurkolótábor minimum megérdemelne (pizzásfiú szabin volt?)

Csakegyfan
Olvasó

Ha a költségvetés a kutyát nem érdekelné, mindenki ingyen játszana, csak azért mert szereti a kosárlabdát. Szóval ez az állításod alapvetően nem helytálló. Ne kergess olyan álmokat amik egyértelműen nem reálisak.(MINIMÁLIS elvárás a 8) Kicsit térj vissza a földre különben megint megy a fikázás mert ti szurkolók eldöntöttétek, hogy ez a MINIMÁLIS elvárás. Az edzőmeccsen egyébként a Körmend nyert 4 ponttal 😉

bbzte
Olvasó

Bocs, de nem teljesen értek veled egyet.
1. ha elolvasod az első mondatom, és értelmezed egészében (nem csak az első felét), szerintem érthetően fogalmaztam, hogy a költségvetés (a szurkolót) nem érdekli…
2. Az, hogy az elmúlt években mi volt, az egy dolog….ettől függetlenül itt minimális elvárásnak kellene lenni a nyolcba kerülésnek (…és ezzel szerintem nem vagyok egyedül)….Egy bajnokságnak (tök minden milyen csapatsportról beszélünk) mindig úgy kell nekiugrani, hogy legyen egy minimális elvárás a végeredményt illetően. Szerinted akkor most Egerszegen ez mi, ha nem az 1-8?
3. Az edzőmeccsről honnét az infó? Mert én sehol semmit nem találtam róla.

M-T-E#4#8
Olvasó

Egyett értek veled, annyit nem tudott egyik klub se tenni hogy ki írják a végeredményt, én tudom Körmend soha nem rakja ki, Egerszeg mindig kiszokta szóval bennük még bíztam de kár volt!

Skcforever
Olvasó

A csapatok nyilatkozatai alapján lassan azt fogom hinni, hogy nálunk, Nyíregyházán és Szegeden van a legtöbb pénz…

M-T-E#4#8
Olvasó

Tavaly még is csak egy 5.helyre futotta ?????

Skcforever
Olvasó

1. Tavaly nem ötödikek lettünk
2. Elmehetnél randizni az iróniával, hogy egy kicsit jobban megismerd?

HajraKapos
Olvasó

Arról nem esett szó, hogy idén is lesz-e lehetőség a meccs után az öltözőbe menni a szurkolóknak?!?

M-T-E#4#8
Olvasó

Szerintem nem, mert üres lesz a csarnok mint tavaly!

Leklibajsza
Olvasó

Off topic: van valakinek esetleg információja arról, hogy lehet-e valahol nézni az EB-meccseket?

Dallas
Olvasó

https://bball1.hu/a-heten-elkezdodik-a-ferfi-europa-bajnoksag-igy-kozvetiti-a-merkozeseket-a-televizio/

Mentsd le “kedvencekbe” és akkor nem felejted el. nem túl bőséges ,de a semminél mégiscsak jobb 🙂

Leklibajsza
Olvasó

Köszönöm!

Pbask
Olvasó

Ha ez igaz, Krasovecnek mi kihívás van abban, hogy oda igazolt az OSÉtől??
Szerintem előre benyögtek egy gyengébb helyezést, hogy ha nem sül valami úgy el újra, ne hívják ki a népharagot a lelátón, minden más pedig a szakmai stábot dicsőítheti.

Feffo-ZTE
Olvasó

Ott volt a főjegyző, az alispán, már csak a címzetes főispán kellett volna!

“TR kihangsúlyozta, hogy a fő tulajdonos önkormányzat semmilyen formában nem szól bele a szakmai munkába.” – ez szép, hogy ezt hangsúlyozni kell. Olyan, mintha azt hangsúlyoznánk, hogy a gazdasági vezető valahol nem lop, a kosaras meg pontot akar szerezni. Nyilván oka van annak, hogy ezt hangsúlyozni kell, zörgő haraszt és egyebek miatt.

Szóval Szűcs, Bodrogi, Bencze, Kámán és hasonló nevek után Révész és Keller uraké a csk poszt. Ez nem a két urat minősíti, hanem a szakmai munkát. 🙁

ejjha
Olvasó

Nyilván az üldözési mániád összeesküvés elmélet gyártásokkal párosul.:)

Feffo-ZTE
Olvasó

Aha, ja…

M-T-E#4#8
Olvasó

?????? Aztán novemberben már 20.legios jön ????
Sok szerencsét ja ne ??

Csippa
Olvasó

????

kosárbáró
Olvasó

A költségvetésről szóló rész kissé álszerénynek tűnik…..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés