Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A ZTE ellen javított a Kaposvár

A harmadik negyedben nagyot mentek a somogyiak.

Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK 81-74 (22-21, 17-16, 21-18, 21-19)

Play-out 7. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Földházi T., Minár L., Kovács N. (Gorka Sz.)

KKK: Krnjajski 18/3, Miliszavljevics 18/3, Baki 12/6, Bogdán 3/3, Hendlein 18. Cserék: Puska 6, Takács -, Plézer 6/3.

ZTE: Simon 6, Bonifert 5/3, Polster 5/3, Vuko 25/3, Szabó 22/9. Cserék: Szalay 3/3, Büki -, Csuti -, Makkos -, Antóni 6/6, Simó 2.

Szabó Zsolt közelije után Krnjajski fordított, ráadásul innen sorozatosan érkeztek a hazai kosarak, meg is léptek 10-3-ra a somogyiak. Amilyen gyorsan elhúzott a KKK, olyan gyorsan zárkózott fel a ZTE, köszönhetően Szabó és Bonifert hármasainak (12-9). A jó triplázásuknak köszönhetően végig ott loholtak ellenfelük nyakán a zalaegerszegiek, akik 18-18-nál ki is egyenlítettek, de ez nem tartott sokáig, a negyed végét a hazaiak zárták jobban. 22-21.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Hendlein révén a második etapot is a somogyiak kezdték jobban, viszont csakúgy, mint az előbb, most is jött “forgatókönyvszerűen” a vendég felzárkózás (26-25). Vuko támadólepattanója után megszerezte a ZTE, de egyből jött Plézer hármasa és Krnjajski kettese túloldalon. Innen már jól őrizték az előnyüket a hazaiak, de Simon utolsó másodperces betörése visszahozta a Zalaegerszeget. 39-37.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Bennragadt az öltözőben a Kaposvár, 8-0-át futott a fordulás után a ZTE, majd Hendlein egy támadólepattanó után állította el a vérzést (41-45). Sikerült rendeznie a sorokat a hazaiaknak, de ez csak ideig-óráig tartott, megint felülkerekedett a Zalaegerszeg (46-52). Nikola Lazics időkérése megtette a hatását, innen egy 13-0-át ment a Kaposvár és újra magához ragadta az előnyt (59-52). Végül Antóni még szépített, de még Miliszavljevicsnek is volt ideje a pontszerzésre, kaposvári előnnyel várhatták a záró etapot a hazaiak. 60-55.

Megmaradt a jó forma az utolsó felvonásra is a kaposváriaknál, elment kilenccel Nikola Lazics együttese (64-55). Nem sokkal később már meg lett a közte tíz is, ahonnan nem tudtak felállni a vendégek, hazai pályán javított a Kaposvári KK. 81-74.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HajraKaposKovàcsIstvànldd Recent comment authors
HajraKapos
Olvasó

Szép volt fiúk! Remélem az, hogy Rivers még sérülten is itt van, jelent valamit a jövőre nézve. 🙂 Hajrá Kaposvár!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Bet365-en lehetett minden mai mérkőzésre fogadni!

ldd
Olvasó

Akkor csak a szponzornál nem (Tippmix )

ldd
Olvasó

Az feltünt már valakinek, hogy ezekre a meccsekre nem lehet fogadni!

Nem véletlen…
Ennyit érnek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés