Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A ZTE elküldte Quinton Greent!

Már a Falco ellen sem játszik.:

:

A Zalakerámia ZTE KK a tegnapi napon kezdeményezte játékosa, Quinton Daniel Green szerződésének közös megegyezéssel történő felbontását.

Ezzel egy időben felmentette az edzések látogatása alól is, így a hétvégi, Falco KC Szombathely elleni mérkőzésen már nélküle lép pályára az együttes.

Pótlásán a szakmai stáb és a menedzsment dolgozik.

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
LaBeFour StarscsakazeteKimaranzterulez Recent comment authors
LaBe
Olvasó

Van annak valami különös bája, hogy a bajnokság 4-5. helyezett csapat szurkolói hetek óta úgy beszélnek itt, mintha legalább is kieső jelöltek lennénk. 0-6-ot meg 20 pontos zakókat vizionálnak előre, közben a csapat meg nyeri a nyerhető meccseket. Nem vagyok vak! Főleg a tavalyi csapathoz képest, hááát hogy is mondjam: NEM JÁTSZUNK JÓL! De akkor mit mondjanak pl. Pakson, Sopronban, Kaposvárott??? Szóval továbbra is hajrá ZTE!

Zombi
Olvasó

Egyszerű dolog ez….Az általad példaként említett Kaposvár és az addig full utolsó nyeretlen Paks is komoly ruhát szabott ránk ugye…..Mondjuk Sopron nem vert minket, viszont új az edző,a keret is változóban….Kell valamit magyarázni?

LaBe
Olvasó

Egyszerű ez…Nézz a tabellára és magyarázd meg, hogy rosszabb csapat vagyunk, mint az említettek. Szokták mondani, hogy a számok nem hazudnak….Egyébként tavaly ilyenkor ugyanígy 6-4 -gyel álltunk. Mint írtam, a játék nekem sem tetszik, de ott vagyunk az elején és szerintem ez a lényeg.

heraklith
Olvasó

Sajnos nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy a Körmend kivetelevél csak orrán-száján vérző csapatokat sikerült megvernünk és több “kötelezőt” is buktunk. Nem tudunk dobni és védekezni. Az aktuális eredménynek meg kb semmi jelentősége. Most 2 vereség fog következni és könnyen lehet, hogy ezzel akár már a 9-10.helyen leszünk. Teljesen mindegy, hogy most hamyadikak vagyunk. Ha nem igazolunk egy ütőset, akkor az eddig mutatott játékkal álom marad még a rájátszás is. A legnagyobb hiba lenne a tabellán elfoglalt helyezés alapján bármilyen következtetést levonni. 8 csapat van 2 győzelmen belül. 2-3 hét alatt bárki a tabella legvégén találhatja magát. Kikaptunk… Olvass tovább »

LaBe
Olvasó

Értem, szóval a Szeged jobb mint a Falco. Hetek óta várjátok a vereséget, amit holnap valószínűleg végre megkaptok. ???? A játékot illetően nincs vitánk. A temetői hangulatot illetően igen. Az meg a bajnokság szégyene, hogy ilyen játékkal is elöl vagyunk. A tabellán meg nincs olyan oszlop, hogy milyen körülmények között nyertünk ????

Zombi
Olvasó

Nem merem feltételezni, hogy ennyire satu vagy… Inkább elengedem ezt! Tök jól állunk semmi gáz! Igaz mi kaptuk a legtöbb pontot és nem mi vagyunk az elsők a dobott pontok közt….Az sem igaztalan vád, hogy szar szerkezetű a csapatunk…de engedjük el! Véletlenül se nyúljunk bele a keretbe, bízzunk benne, hogy akad legalább egy gyengébb csapat és nem lesz gáz! Igaz, most véletlenül se tudnék biztos kiesőt megnevezni….Örülök, hogy figyelemmel kíséred itteni munkásságomat, és pontosan idézel tőlem. Vagy nagyon jó amit csinálok, vagy személyesen téged tisztelhetünk az egyik döntéshozó személyében……

Kimaran
Olvasó

Zöld utat kapott a távozásra?

13 év után vasarnap mi is kaphatnánk egy boldogabb hazautat, bár jelen helyzetben lehet egy -20 már annak számít

zterulez
Olvasó

Az utolsó hazai meccsen (amin játszott) már nem is passzoltak neki, amikor üresen volt. Nagyon sokszor rosszul váltott a védekezéseknél és úgy gondolom a védőoldali folyamatos gyenge teljesítménye volt az, ami miatt végül megszabadultak tőle. Pedig a felkészülési meccseken, amikor láttam, voltak egészen jó pillanatai. Olyan rookie volt, aki edzésen jól megy, majd élesben, közönség előtt megremeg a keze. Értem, hogy mit láttak benne, csak ez most nem jött be. Remélem, hogy vannak még értelmes opciók a helyére, bár tudom, hogy ilyenkor már csak a resztliből lehet kikukázni valakit.

royalka
Olvasó

Az új légiós 1-es és 2-es poszton játszik, és hamarosan be is lesz jelentve. Hogy mennyit tud segíteni ezen az alapból rosszul összerakott csapaton, azt pár meccs múlva úgyis meglátjuk.Előbb kellett volna lépni , kár volt várni eddig.

Kovari Andras
Olvasó

uj kihivas….
Kinek van a legolcsobb legiosa!!

JR.BENITEZ
Olvasó

Javaslom legyen 2 kategória. 1. Kinek van a legolcsóbb légiósa? 2. Hol játszik ingyen a légiós, esetleg hol fizet azért hogy ott játszhat? Tegyék meg tétjeiket!!!!!!

csakazete
Olvasó

Szombathelyen mindenki fizet, hogy Zozo csapattársa lehessen, vagy ingyen játszik mert vele tuti a bajnoki cím!

JR.BENITEZ
Olvasó

Nem egy sportág amit Zozo és Green játszik, így a hasonlítgatàs teljesen értelmetlen

heraklith
Olvasó

De igen, egy sportágat játszanak, csak az egyikük (aki havonta közel 10 milliót keres) egy a magyarnál komolyabb bajnokságban vérzett el, a másik (aki meg újoncként bőven 1 millió alatt keres) meg a magyar bajnokságban bizonyult kevésnek.

Four Stars
Olvasó

10 millió kicsit túlzás, ebből is látszik hogy mennyire fogalmatlan, buta ember vagy. Az idén cseréltek 2 légióst+ edző és máris többe fáj mint a zozo bére.

heraklith
Olvasó

Az mindig jópofa dolog, amikor az ilyen végtelenül egyszerű emberek személyeskedni kezdenek, mert nincs más a kezükben. Két alsópolcos légiós + edző csere 2-3 havi bérrel számolva is alig lenne több 10-15 milliónál, Zózóka meg bőven 100 fölött keres bónuszokkal egy évben.
Amúgy meg egy légiósról van szó. Az 5 perces Tanohdez kivásárlása kétszer annyi volt mint amennyi Green szerződésbontása, de ez nagyon azért ne zavarjon össze.

JR.BENITEZ
Olvasó

Hozol olcsó szar légióst, fizeted pár hónapig. Közönség háborog, teljesítmény nulla. Megunod, elküldöd, és utána fizetsz azért mert már itt sincs. Tanulsz a hibàdból, ezért már picit dràgàbbat hozol hamar gyorsan. Lutri ? Az. Végül akkor hol tartunk? Olcsó? Nem. Megérte? Nem. Lett volna magyar aki közel hasonló szintet hoz? Igen. Jobb lett volna kevesebb légióssal elindulni és közben ha alkalom és pénz van lecsapni valakire aki valóban tud segíteni? Ne szegény szerencsétlen Greent szidjàtok…..

csakazete
Olvasó

Ez mondjuk teljesen jogos, kockáztattak Greennel, ha bejött volna most hihetetlen jól jártunk volna…. nem jött be…. ez van ????

*Z*T*E*
Olvasó

Koszonjuk neki a Pécs elleni győztes kosarat es ennyi tovabbi sok sikert!
Kapkodni nem kell a potlasaval mert a kov ket meccs amúgy is buko illetve az o jatekat ifi is tudja pótolni!

Borbély Lajos
Olvasó

Most kiderül, mik is a célok a csapatnál.
Érkezik-e irányító és ha igen, akkor milyen – mire futja?
Hicks eldobálgatja a 20 pontjait -köszönet és gratula érte neki. De valahogy nem igazi irányító, ha pályán van, akkor sincsen igazán “fazonja” a játéknak. Ha meg nincs fönt, akkor teljes csőd a csapatjáték.

Pojaca
Olvasó

Minden idők egyik leggyengébb légiósa ZTE mezben a tag.

JR.BENITEZ
Olvasó

Valaki kivàlasztotta

Falcao
Olvasó

Apa kezdődik…igen a legolcsóbb légiós,lehet még fizetett is,hogy ott játszhasson…?!
drága lesz,mert még 3 havit legalább kipergettek neki a semmiért is.És jön majd a következő,majd az edző is…stb
Aztán drága is lesz a csapat meg szar is…
Here!Két tétnélküli meccs?miről beszélsz?remélem jössz az Arénába te divat?!
Lásd a csapatunkat legalabb,ha akkora imadonk vagy hogy minden cikkünk alá jössz irni a nagyobbnal nagyobb butaságokat!

heraklith
Olvasó

Egy gyenge egyetemi csapatban sem volt meghatározó játékos, de nem kezdem el magyarázni, mert úgy sem értenél egy szót sem belőle.
Ott leszek azon a tét nélküli meccsen is. Kb annyi értelme lesz, mint a kirakatcsaptanak a Malaga ellen. Mit fizetsz?

Borbély Lajos
Olvasó

Igyatok egy-egy Falco sört Falcao kontójára. Stílusos lenne…

csakazete
Olvasó

Nyugi FalcoKakao!
Nektek a tét meccsek eddig tartottak, innen Zozo lehozza tavaszig, nem kell izgulnotok!

heraklith
Olvasó

Értem én hogy a teljes mezőny legolcsóbb légiósa, de teljesen felesleges volt idehozni, mint utólag kiderült. Az ilyen rookie-knál nagy ritkán benne van az is a pakliban, hogy jó üzletnek bizonyulnak, de az első profi szezon előtt ezt nehéz felismerni. Ez most nem jött be, de az már jó hír, hogy lépünk. Ha most jót lépünk, akkor lehet ebből egy jó szezon. Olyan (combo guard) játékos kell, aki tud iranyitani is, tehát nem Green posztjára kell igazolni. Azt megoldja Keller és Németh. Ha meg nincs pénz minőségi légiósra, akkor inkább senkit se hozzunk, mert ugyanazt a szintet Green nélkül is… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Tévedsz, a legolcsóbb nálunk van…..

lujo
Olvasó

Govens??

heraklith
Olvasó

Arról lecsúsztunk.

heraklith
Olvasó

Már a Francia 2-ben van.

Zombi
Olvasó

Van néhány szabad jó irányító a piacon…..Azt nem értem, miért kellett ennyit várni erre. Bízom benne, hogy sikerül a legjobb megoldást megtalálni végre. Remélem nem a csapat nélküli Trice lesz a befutó……Ki fog dönteni?

Maestro Pantelic
Olvasó

Nem fog hiányozni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés