Connect with us
Hirdetés

B-csoport

A Veszprém két játékosa is megfertőződött

Újabb koronavírusos megbetegedés.

  •   :

:

Az NB I/B Piros-csoportjában szereplő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém felnőtt csapatában szereplő két játékosnak pozitív lett a koronavírus tesztje – adta hírül a klub honlapja.

Akárcsak eddig, úgy ezt követően is mindenben a járványügyi előírásoknak megfelelően jár el a csapat, folyamatosan egyeztetve az érintett hatóságokkal, annak érdekében, hogy elkerüljék a további megbetegedéseket – írják a közleményben.

Fotó: veszpremkosar.hu

  •   
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MivanmivanNap PaliMAFCdrukkerBobanbasketbull Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Nagyon szomorú, gyógyuljanak meg, ne adják tovább a vírust másnak, de ettől még ne álljon le a kosárélet! Értem én, hogy ez egy világjárvány, de még mindig nem kapják el többen, és nem halnak bele többen, mint az influenzába! Az meg soha nem hír, ha azt elkapja valaki. És ennek a vírusnak 10 hordozójából 9 tünetmentes. Én értem, hogy ők is átadhatják másoknak, de azt látom, hogy a halottak aránya nagyon alacsony. Magyarországon eddig 616 embert könyveltek el koronavírus miatt elhunytnak (bár tudok olyanról, aki rákban halt meg, csak negatív teszteket produkált, mégis beírták a Covidot halála okának…). Évente 125-130… Olvass tovább »

Nap Pali
Olvasó

Te tényleg ekkora sügér vagy, vagy csak provokálod itt a jónépet? 616 ember meghalt teljesen feleslegesen csak Magyarországon, te meg itt levezeted, hogy az nem is sok. Gondolkodj már Jóember! Egy emberélet is sok, nemhogy 616! Neked nincs családod vagy olyan valakid akit szeretsz? Ha pont ő halna bele, akkor is azt mondanád, hogy semmi gond, a halottak aránya továbbra is alacsony, úgyhogy fátylat rá? A rákos ismerősöd is lehet, hogy ma is élne, ha a Covid nem gyengíti még tovább.
Remélem tényleg csak provokációnak szántad a kommented.

MAFCdrukker
Olvasó

Bizonyára rosszul fogalmaztam meg gondolataimat. Én nem mondom, ezek az emberéletek nem számítanak, sőt, ellenkezőleg! Isten nyugosztaljon mindenkit, aki koronavírusban halt meg, tényleg sajnálom őket. De nem tartom hiábavalóbbnak a halálukat például az autóbalesetben elhunytakénál. A tavaszi karantént én túlzónak éreztem, olyannak, mintha mindenhol 20 km/h-s sebességkorlátozást vezetnének be a közúti balesetek számának csökkentése érdekében. Mégegyszer írom, számomra is értékesek a koronavírus által kioltott életek, de nem értékesebbek, mint a többi, szintén hiábavalóan végeszakadó élet. És azt sem mondom, hogy éljünk úgy, mint korábban, és tegyünk magasról a járványra, csak azt, hogy szerintem a korlátozások közül némelyik túlzó és nem… Olvass tovább »

Mivanmivan
Olvasó

Hidd el, én is sajnálom azokat, akik elhunytak. Azt is meg kell azonban nézni, hogy a döntő többségük egyéb krónikus betegségben szenvedett, és/vagy idős volt. De a számos korlátozással amit bevezettek, vagy be fognak vezetni, nem fognak még több “halált” okozni? Családok roppannak bele, mennek tönkre munkahelyek elvesztésébe, fizetéscsökentésbe, vagy fizetetlen szabadságba… kérdem én: ezekért az emberekért nem kár? Bármennyire is kiba…ttul szar ezt kimondani, de inkabb 3-szor 616 újabb egyébként is beteg áldozat legyen, mint több 10.000 tönkrement család! Akkor is ezen a véleményen lennék, ha az én családomban történne ilyen tragédia. De a másik 2 családtagom talán nem… Olvass tovább »

Nap Pali
Olvasó

Sport = politika. Lássatok már tovább az orrotoknál! Pestet meg kell buktatni, mivel a főpolgármester nem a FIDESZ malmát hajtja. Mi erre az egyik legelegánsabb módszer? Hagyni, hogy a korona letarolja Pestet.
Problem solved.

MAFCdrukker
Olvasó

Nem nagyon értem a párhuzamot a focimeccsek látogathatósága, és Budapest letaroltatása között. Hiába van 5 NB I-es csapata a fővárosnak, ebből egyedül a Fradi meccsei vonzanak több embert a vidéki fellegváraknál. Emellett az NB II-es meccsekre is jelentős tömegek járnak a mai magyar focinézőszámok szintjén. Budapesten kívül Zalaegerszegen, Szombathelyen, Székesfehérváron, Pécsen, Pakson, Siófokon, Mezőkövesden, Békéscsabán, Miskolcon, Debrecenben, Nyíregyházán is legalább 2-3 ezer ember megnézi a helyi focicsapat meccsét, arról nem beszélve, hogy számos komoly utazótábor is van, akik vihetik a vírus az egyik városból a másikba (pl. kb. 3000 fradista volt a múlt hétvégén Zalaegerszegen a meccsen). Tehát a focimeccsekre… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Nagyon kérek mindenkit, hogy mostantól azt is jelentsék be, ha valakinek korai magömlése van…

Nagy Ivó
Olvasó

biztos, hogy van testvéred!

Boban
Olvasó

Vagy a szülei voltak azok.

basketbull
Olvasó

Ha sorstársakat keresel, bizonyára annak is megvan a helye. De ez nem az a fórum.

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Elkezdődött.

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Beeeee….- mondta a birka.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés