Connect with us
Hirdetés

B-csoport

A Veszprém a Nyíregyháza elleni elődöntőt is mielőbb lezárná

Kovács Ádám elmondta, hogy egyértelműen a döntő a céljuk.:

:

A papírformának megfelelően mindenféle gond nélkül abszolválta a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a B-csoportos rájátszás első körét. Az alapszakasz-győztes első ellenfele a PVSK-Kronosz Kiadó volt, melyet kettős győzelemmel ütött ki: hazai környezetben 97-83-ra, míg idegenben 108-57-re nyert.

– Az eredmény is azt mutatja, hogy elég könnyű volt az első párharcunk, a papírformának megfelelően – mondta Kovács Ádám, a Veszprém bedobója a BB1.hu-nak. – Arra készültünk, hogy az első körben ne lehessen gondunk a továbbjutással. El tudtuk végezni azt, amit elterveztünk, így innentől izgatottan várjuk az elődöntőt. Az is az előnyünkre válhat, hogy nekünk nem kellett annyira megizzadnunk ebben a párharcban, mint a Nyíregyházának. Minden játékos lehetőséget kapott, sikerült forgatni a csapatot. 20 perc körüli időt tölthetett mindenki a parketten. Ez azért is jó, mert mindenki játékban van és pihentetni is tudtunk.

Az elődöntőben a Nyíregyháza lesz a Veszprém ellenfele. A két csapat jól ismeri egymást, hiszen a két alapszakasz mérkőzésen kívül a Hepp Kupa döntőjében is találkozott. A mérleg 2-1 a veszprémiek javára, igaz az alapszakasz utolsó fordulójában tartalékos kerettel léptek pályára a nyírségiek otthonában.

– Jól ismerjük a következő ellenfelünket, hiszen már háromszor játszottunk a Nyíregyházával. Nagyon nehéz lesz, de mindenféleképpen a döntő a célunk. Szeretnénk minél hamarabb lezárni az elődöntőt is, abszolút továbbjutást várok, ez nem is lehet kérdés. Hosszú a szünet az előző meccseink és a folytatás között, így mindenki ki lesz már éhezve a játékra. Abból túl sok következtetést nem szabad levonni, hogy az alapszakasz végén kikaptunk Nyíregyházán, mert a kezdőötösünkből három játékos sem szerepelt – zárta a szavait a játékos.

Fotó: MAFC Facebook/Girgász Péter

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés