Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

A Ventspils edzője “tart” a Falco-szurkolóktól

Artūrs Visockis-Rubenis fegyelmezett játékot vár el csapatától, és felhívta játékosai figyelmét arra, hogy a továbbjutás 80 perc után dől el.:

:

Ma este 18 órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a lett rekordbajnok Ventspils ellen játszik a FIBA Bajnokok Ligája második selejtezőjében. Tegnap már elolvashatták honlapunkon, mit vár a találkozótól Gasper Okorn, a magyar bajnok vezetőedzője, most megismerhetik kollégájának, a nyáron kinevezett Artūrs Visockis-Rubenisnek a véleményét:

– A Falco egy elég jó csapat, élén egy nagyon komoly és felkészült szakmai stábbal. Pontosan tudjuk, hogy hazai pályán a szombathelyi szurkolótábor rengeteg energiát képes adni nekik, ezért nagyon fegyelmezettnek kell lennünk, csapatként kell funkcionálnunk, szem előtt tartva azt, hogy a továbbjutás 80 perc után dől el – nyilatkozta a FIBA honlapjának a Ventspils 34 éves lett vezetőedzője, Artūrs Visockis-Rubenis.

[totalpoll id=”28517″]

fotó: skaties.lv

HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GaligonyolcmegnyolcpbaskHubie Brown Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Ezt, hol ìrja?

pbask
Vendég
pbask

Semmi szükség az ilyen cikkekre főleg hogy nem olyan kontextusba volt használva,ahogy az lejött. Gondolni meg ugye bármit lehet,de egy újságírótól nem ez a trivális elvárás.

Hubie Brown
Olvasó

Mit értünk az alatt, hogy “tart” a szombathelyi szurkolóktól? Ha valamit idézőjelek közé teszünk, akkor azt akarjuk jelezni, hogy nem az eredeti jelentésével használjuk a szót. Akkor itt most mire gondol a szerző?

Szerintem semmi szükség arra az idézőjelre.

Galigo
Olvasó

Szerintem az idézőjel a helyén van, azt jelzi, hogy nem attól fél, hogy megpofozzák, hanem hogy szurkolásukkal nagyban segítik a csapatot, ahogy mondta, “rengeteg energiát képesek adni neki”. Most már minden cikk alatt reklamálás lesz a cím vagy a fogalmazás miatt?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés