Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

A város óvodáinak gyűjtöttek Zalaegerszegen a Jótékonysági napon

A ZTE is részt vett az eseményen.:

:

Szombaton immár 20. alkalommal rendezte meg Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a hagyományos jótékonysági napot. A Zalakerámia ZTE KK a ZTE NKK női együttesével együtt képviselte a megyeszékhelyi kosárlabda közösséget – számolt be róla a ztekosar.hu.

A főzőversenyre összesen 48 csapat nevezett, akik rengetek finomsággal, ételkülönlegességgel készültek a látogatóknak. A ZTE háromféle süteményt kínált- hatlapost, lúdláb- és túrótortát.

A gyűjtés idei célja a zalaegerszegi óvodák plusz eszközeinek és játékoknak a beszerzése volt. Balaicz Zoltán polgármester az esemény után a közösségi oldalán tette közzé a jótékonysági nap eredményét.

“A támogató cégek (36 vállalkozás) felajánlásaiból befolyt támogatás: 7.075.000 Ft, ami minden eddiginél nagyobb összeg. A 48 főzőcsapat által gyűjtött pénz: 1.453.000 Ft. Összesen 1.554 vendég fordult meg az AquaCityben, a belépőkből 1.171.200 Ft gyűlt össze. Tehát a jótékony célra befolyt teljes összeg: 9.699.200 Ft- áll a polgármester tájékoztatójában.”

A Jótékonysági napon a ZTE szurkolói is részt vettek és az On Tour főzőcsapat 172.500 forintot gyűjtve a legtöbb pénzt gyűjtötte.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés