Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A válogatott centere is karanténban van

A kecskeméti légiósok közül már csak Cleveland Thomas tartózkodik Magyarországon.

  •   :

:

A szerda a KTE Kosárlabda Klub Kft-nél is az MKOSZ keddi döntése, a bajnokságok leállítása által hozott új helyzet megoldásáról szólt. Egyenként, egymást lehetőleg elkerülve érkeztek a játékosok, hogy egyeztessenek a szerződéseikről.

A tárgyalások után összességében elmondható, hogy a kialakult helyzetben mindkét fél, a klub és a játékosok is maximális lojalitással és empátiával ültek asztalhoz, nem véletlen, hogy szinte mindegyikük esetében megszületett a megoldás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A külföldi játékosok közül Marko Djeraszimovics jó ideje otthon van a családjával. Karahodzsics Kemal reggel autóval indult haza, kora délután szerencsésen megérkezett, és elkezdte otthon a 14 napos házi karantént a családjától elkülönülten. Bozo Djuraszovics délelőtt kapta a hírt, hogy közúton haza tud utazni, így késő délután ő is útra kelt feleségével. Nikola Vukcsevics kedd késő este kapott hírt arról, hogy kora reggelre van jegye a Podgoricába induló járatra, így délelőtt elrepült Ferihegyről. Milos Miliszavljevics már kedd este hazajutott, míg Cleveland Thomas pénteken kel útra Ferihegyről.

Természetesen az edzők számára is komoly feladat az új helyzet megoldása, ennek ellenére megtalálták a megoldást arra, hogyan tartsák valamelyest formában a játékosokat. Kialakítanak egy edzésprogramot, amelyben szöveges és videóüzenetek is lesznek, így kapják majd meg a játékosok azokat a feladatokat, amelyeket otthon, szabadtéren egyedül is el tudnak végezni, és erről rendszeresen be is kell majd számolnia az érintetteknek – derült ki a ktekosar.hu-ról.

fotó: fiba.com

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés