Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A történelem 10 leghíresebb sportfogadója

Több meglepetés is van a listán.:

:

A sportfogadás szórakoztató időtöltés minden ember számára az élet minden területéről. Nem számít, hogy te csak a szomszéd srác vagy, aki néhány forintot rak fel, vagy a vörös szönyegen lépkedsz és laza milliókkal fogadsz. A pénznyeremény izgalmas és csábító, függetlenül attól, hogy mennyi pénzed van már!

Ha Ön sportra is szeretne fogadni, akkor használja a népszerű bet365 magyar.

Tekintse meg a híres szerencsejátékosok listáját, köztük Hollywood kedvenc sztárjait és a világ sporthőseit. Ki vállal óriási kockázatokat a nagytétű sportszerencsejátékok világában?

1. Floyd Mayweather Jr.

A világbajnok bokszsztár, Floyd Mayweather (más néven „Money”) számára nem idegen a ringben és azon kívül is nyerni. Lenyűgöző bokszrekordja egy csillagos szerencsejáték-rekorddal párosul: 45 000 dollárt nyert, miután 50 000 dolláros fogadással támogatta Colorado államot. Szívesen tweetel a hétszámjegyű fogadásairól és képeket tesz közzé fogadószelvényeiről. Szerény, mi?

2. 50 Cent

A rapper 50 Cent is szeret nagy fogadásaival dicsekedni. Twitteren írt arról, hogy a Giants győzelmével 500 000 dollárt nyert. Milyen stratégiát követ valaki, amikor ilyen őrült pénzösszegeket tesz fel? Valószínűleg hallgat a hangokra a fejében!

3. Michael Jordan

Korunk vitathatatlanul egyik leghíresebb sportsztárja, Michael Jordan szerencsejáték-rekordja nem egészen egyezett a pályán elért sikereivel. Az NBA-szerződésekbe beírt “fogadásmentes magatartási kódex” ellenére az a hír járta, hogy Jordan a korai visszavonulásakkor titkos eltiltást kapott, miközben a szerencsejátékfüggőségét vizsgálták.

A Chicago Bulls sztárja elismerte, hogy milliókat veszített, egyszer például elvert 165 000 dollárt Atlantic City kaszinójában, de 1,25 millió dollárt veszített a San Diego-i üzletember, Richard Equinas ellen is egy golfmeccsen. Szinte biztos, hogy több vesztesége is van, amiről soha nem fogunk hallani. Inkább ragaszkodnia kellett volna a kosárlabdához!

4. Charlie Sheen

Lehet, hogy Charlie nem ékes példája a pozitív életmódnak. Valahogy mégis sok pénze van.

Mr. Sheen állítólag 1,8 millió dollárt keresett epizódonként a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban. A hírhedt színész, akinek alkohol- és drogproblémái is voltak, állítólag enyhe szerencsejáték-függőségben is szenved. Volt felesége, Denise Richards azt állítja, hogy rendszeresen körülbelül 200 000 dollárt költött fogadásokra… Hetente.

5. Paul Hornung

Paul ‘Aranyfiú’ Hornburg fénykorában profi amerikai futballista volt, négyszer nyerte meg at NFL-t a Green Bay Packers tagjaként. Hírneve ellenére a teljes 1963-as szezonra felfüggesztették, mert 100 és 500 dollár között fogadott NFL és NCAA meccsekre. Ez csak egy kis zsebpénz a mai mércével mért milliókhoz képest.

6. Bryan „Birdman” Williams

A rapper (és Pats-rajongó) Birdman nemrég közzétett Instagramon egy 100 000 dolláros fogadást egy másik rapper, AR-Ab ellen a Patriots és az Eagles közötti 2018-as Super Bowlról. A fogadás később 200 000 dollárra emelkedett, mielőtt a posztok titokzatosan eltűntek volna…

Az Eagles 41-33-ra verte a Patriots-t.

A meccs után AR-Ab egy Instagram-szelfit posztolt magáról készpénzzel a kezében, míg Birdman bejegyzéseiben nem szerepelt a fogadás. A bejegyzéseket azóta eltávolították, és senki sem tudja, hogy Birdman kifizette-e a 200 000 dolláros veszteséget. Biztosak vagyunk benne, hogy AR-Ab ezt nem fejelti el.

7. Pete Rose

Rose, a Cincinnati Reds korábbi játékosa és menedzsere volt az egyetlen MLB-sportoló a történelemben, aki több mint 500 meccset játszott öt különböző poszton. Egy másik rekordot is ő tart, ami korántsem hízelgő.

1989-ben Pete Rose volt az első ember 40 év után, aki örökös eltiltást kapott a baseball-ligától, mert fogadott. 14 évig tagadta a vádakat, egészen a 2004-es „My Prison Without Bars” című önéletrajzi könyvének megjelenéséig. Rose elismerte, hogy minden egyes meccsén a csapatára fogadott.

8. Ashton Kutcher

2013-ban Kutcher (aki Charlie Sheen helyére lépett a „Két pasi meg egy kicsi”-ben) egy kis melléküzletet folytatott azzal, hogy fogadásokat tett az ország legnagyobb sportszövetségére. A kifinomult művelet során Ashton a „sokpénzes buta színész” álcáját használta fedezékül, hogy nagy fogadásokat tegyen egyetemi futballra, amíg rá nem szokott. Kutcher beszámolt az Esquire magazinnak: „750 000 dollárt szórtunk el négy hét alatt. Nagyon szórakoztató volt.”

9. Jaromir Jagr

Annak ellenére, hogy a 90-es évek legjobban fizetett NHL-sztárja volt, Jaromir Jagr mégis úgy érezte, hogy egy kis sportfogadással kell kiegészítenie a fizetését. Sajnos a cseh jobbszélsőnek 500 000 dolláros veszteséget sikerült felhalmoznia egy online sportfogadónál.

A weboldal tulajdonosa, William Caesar kiszivárogtatta Jagr veszteségét a sajtónak, amikor Jagr leállította a törlesztést. Azóta elkezdte törleszteni az adósságait, és úgy tűnik, hogy a szerencsejátékokkal töltött napjait maga mögött hagyta.

10. Charles Barkley

„Sir Charles” azt mondta, hogy körülbelül 30 millió dollárt veszített sport- és blackjack-téteken, mielőtt bevallotta volna, hogy “kis” szerencsejáték-problémái vannak. Még mindig nem hiszi el, hogy problémái lettek volna, csak azt, hogy túl sokat fogadott.

Barkley két év fogadási szünet után azt állítja, hogy megtanult mérsékelten fogadni. “Ezreket elveszíteni sokkal jobb, mint milliókat!”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés