Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A TF-től és a Honvédtól érkezett játékos Körmendre

Kozma Gergő és Ralf Martinez is az ezüstérmessel készül.:

:

Az Egis Körmend szlovén másodedzője, Ziga Mravljak a napokban tért vissza az Egis Körmend csapatához, és a klub honlapjának beszámolója szerint már meg is kezdte a munkát a fiatal játékosokkal.

“A szlovén szakember szakmai felügyelete mellett még két tréner és egy erőnléti edző segíti majd az új szemléletű, szigorú feltételrendszerre épülő képzést. Reményeink szerint ennek köszönhetően sok tehetséges hazai, illetve máshol nevelkedett, de a munkába itt bekapcsolódó fiatalnak lesz lehetősége arra, hogy megvalósítsa álmait, kosárlabdával kapcsolatos terveit.” – írta a bckormend.hu.

Megkezdték a munkát a fiatalok (fotó: Egis Körmend Facebook)

Már megkezdte a felkészülést a csapattal a felnőtt keretből Németh Ákos, valamint a két új igazolás, Durázi Krisztofer és Kelechi Viktor is, de a Facebook oldalon található képek alapján jelenleg a piros-feketékkel készül a szombathelyi nevelésű, legutóbb a Serco-TF-BP csapatál szereplő hátvéd, Kozma Gergő és a B-csoportos Budapesti Honvéd játékosa, Ralf Martinez is.

Előbbi 20 éves, 194 cm magas, 13 bajnokin 6.8 perc alatt 1.5 pontot, 0.2 lepattanót és 0.1 gólpasszt átlagolt az élvonaltól búcsúzó fővárosiaktól. Utóbbi 19 éves és 202 cm magas, 22 meccsen 5.0 pontot, 3.1 lepattanót és 1.0 gólpasszt átlagolt az előző idényben.

Kozma Gergő (balra, feketében) és Ralf Martinez (középen, fehér atlétában) is Körmenden készül – fotó: Egis Körmend Facebook

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Dennismoldi56Tudodkibimbo Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Korábban úgy volt,hogy Martinez Szolnokra jön,akkor ez nem jött be.Állítólag óriási tehetség,én még nem láttam ugyan játszani.

Dennis
Olvasó

Ténylwg tehetséges játékos, de fejben van még hova fejlődnie, illetve az arcából is visszavehetne, mert nagyon el van szállva magától.

bimbo
Vendég
bimbo

Hát már nem egyértelmü ki nyeri a bajnokságot több esélyes ismét?

Tudodki
Olvasó

Nem értem ezt miért kell. Igen is rendben van az, hogy mélyítik a keretet az edzések és a felkészülések miatt. Nem ő róluk fog szólni a keret, de nagyon hasznosak lehetnek több szempontból is.

bimbo
Vendég
bimbo

Én pozitívan irtam mert a fiatalok beépittésével lehet előre lépni szerintem félre értettél,amúgy hál istennek a többi csapat ia jól igazol ezért nem eggyértelmű ki lesz a bajnok ,igy ok?

Tudodki
Olvasó

Akkor viszont elnézésedet kérem. Valamiért negatívnak tűnt a komment.

bimbo
Vendég
bimbo

No problem

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés