Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A TF centere Svédország ellen készül

Jonas Bergstedt számára repül az idő, mióta hazatért Dániába.:

:

Nemcsak a magyar válogatott készül gőzerővel a soron következő világbajnoki-selejtezőjére, Dánia is pályára lép csütörtökön Európa-bajnoki előselejtező mérkőzésen. Hazatért a dán válogatottba Jonas Bergstedt, a Serco-TF-BP centere.

Ahogy a 211 centis játékos Facebook oldalán leírta, gyorsabban repül az idő, amikor hazatér, mint el tudná képzelni, és mire észreveszi, már újra Budapesten lesz.

Dánia Malmöben lép pályára Svédország ellen, és a hazai találkozó után idegenben is megpróbálja legyőzni ellenfelét. Bergstedt átlagai az eddig lejátszott 7 meccs alatt 11.7 pont, 5.9 lepattanó, valamint közel 1 blokk a dán nemzeti csapatban.

Kiemelt kép: Jonas Bergstedt Facebook oldala

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
balldontlieJokicMásikVégétFújdMegBorbély Lajos Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Nála fejben azért valami nem teljesen okés. Egyedül fotózgatja magát a kukoricatábla közepén, egy szál labdával pózol a neten, horoszkópokat osztogat meg, stb… Érdekes az instagramja is 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Akkor ennyi erővel senki sem normális, aki fent van a fb-on vagy az instagramon.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Magyarországon kb. minden 2. ember horoszkópokat, különféle “életbölcsesség-idézeteket” és fotókat oszt meg boldog-boldogtalannak. Akkor ebben az országban 4-5millió ember zakkant? Kicsit nem vagy túl szigorú?

Jokic
Vendég
Jokic

Mr. Tinder 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Drágaszágaim, ezt bizony – mint sok minden mást – jól elbaltáztátok… Most majd lesegethetitek szezon végéig (bár nektek az már úgysincs túl messze) a szenzációs Delas-Csorvási duót a palánkok alatt… Polgi nem talált esetleg valakit az utcsó napokban? Amolyan Lajsz.szerűt, hihihi… 😀

Borbély Lajos
Olvasó

Nagyon jó center. Nem is értem, mit keres egy TF-ben.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés