Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A tervek szerint halad a munka Zalaegerszegen

Augusztus 30-án szurkolói ankétot tart a klub.:

:

Hétfőn megérkezett a Zalakerámia ZTE KK csapatához az újabb három légiós, akik bekapcsolódtak a munkába. Szerdán sajtótájékoztatót tartott a klub, amin a csapat vezetőedzője, Sebastjan Krasovec és a szakmai igazgató, Bencze Tamás számolt be az eddig elvégzett munkáról és az elkövetkező időszak legfontosabb teendőiről a sajtó megjelent képviselőinek – írja a ztekosar.hu.

Az újonnan érkezők közül a két amerikai fiú, Liam O’Reilly és Mitchell Smith, továbbá a szerb Petar Rakicevic is már átestek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

– Hétfőn már itt voltak az újabb játékosok, és mindenki nagy lendülettel vetette magát a munkába – mondta a szlovén vezetőedző, Sebastian Krasovec a sajtótájékoztatón. – Egy játékost még várunk, ám sokat változtat a felkészülésünkön, hogy most már tizenkét játékosunk van itt, ez egészen más, mint hat-nyolc kosarassal edzeni. A most kezdődő szakaszt, amikor más jellegű a munka, a játékosok is jobban várják.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A szakvezető elmondta, nem változott a felkészülési mérkőzéseik menetrendje, abban a ritmusban tervezik továbbra is a munkát. Augusztus 27-én a Körmend látogat Zalaegerszegre, majd a csapat szeptember 3-án viszonozza a látogatást Körmenden. Szeptember 10-én, Szombathelyen, a bajnok Falcóval találkoznak, s mint korábban már jelezték, ezek a találkozók zárt kapuk mellett zajlanak majd. Szeptember 17-én az osztrák bajnok BC GGMT Vienna fogadja a csapatot, szeptember 23-24-én pedig következik az 53. Göcsej Kupa Nemzetközi Kosárlabda-torna, amelyen az együttes mellett a Sopron KC, a Szolnoki Olajbányász és a cseh Brno vesz részt.

– Az eddig elvégzett munkáról pozitívok a benyomásaim, a tervek szerint halad a felkészülés, és ez a legfontosabb – mondta Bencze Tamás szakmai igazgató, aki azt is hozzátette: ezzel a keret kialakításának azon fázisa is megtörtént, hogy a külföldi kosarasok megérkeztek. Korábbi ígéretükhöz híven most, hogy teljessé válik a keret létszáma, megtartják szurkolói ankétjukat, aminek az időpontja augusztus 30., 17 óra. A helyszín a Zalakerámia Sportcsarnok büféje, ahova nagy szeretettel várják a szurkolókat.

Fotók: Bálizs Zsuzsa

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Feffo-ZTEroyalkakentinMendezfekete_lista Recent comment authors
Feffo-ZTE
Olvasó

Ezzel a hírrel nem volt semmi gond. A többi hírnél kevés a fantázia és az újítás ahhoz képest, hogy két ember is ezen dolgozik.

royalka
Olvasó

A tavalyi gyalázat után alap lett volna a változtatás ezen a téren is.

kentin
Olvasó

Mondjuk a főcím kép elég amatőr fantáziára vall 😀

royalka
Olvasó

Mivel a pizzafutár nem volt mozdítható, szerinted mi változott volna tavalyhoz képest a kommunikáció terén?

kentin
Olvasó

Szerintem semmi, ezért írtam.

Mendez
Olvasó

A tervek szerint hányadik forduló után lesz az első légióscsere? 🙂

fekete_lista
Olvasó

Vannak akik csöndben, keményen dolgoznak és vannak, akik fizetett reklámmal/propagandával próbálkoznak.
Szomorú látni, hogy a tavalyi évhez képest semmi sem változott a ZTE-nél ezen a fronton.
Tomikám, majd az eredmények magukért fognak beszélni…nemde?!
Rátgéber 2.0

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés