Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A tavalyi helyezés mindenkinél csalódás volt”

Kerpel-Fronius Balázsnak motiváló a testvérével egy csapatban játszani.:

:

Kerpel-Fronius Balázs a nyáron igazolt a Jászberénytől Naturtex-SZTE-Szedeák csapatához, amely a tavalyi szezonban csak a play-out árán tudta kiharcolni a bennmaradást. A játékos honlapunknak azt mondta, idén ezt mindenképp elkerülnék, de beszélt arról is, hogy milyen a testvérével játszani egy csapatban. A gárda a felkészülés során felemásan teljesített, hiszen két győztes találkozó mellett négyszer kapott ki.

– Úgy érzem, minden felkészülési meccsen előreléptünk egyet, nyilván még van idő a bajnoki rajtig, még előttünk van az oroszlányi Bányász Kupa is a hétvégén. Ez egy nagyon hasznos torna lesz számunkra. 

Szembetűnő volt, hogy a Szeged elég gyakran eltérő kezdőcsapattal állt fel a felkészülési találkozóin, amire Kerpel-Fronius Balázs szerint az az indok, hogy még ismerkedő fázisban van a csapat, azonban a légiósokról jó a benyomása. 

– A kezdő ötösöket cserélgetjük általában, még azért ismerkedünk egymással, de emberileg és játéktudásban jó légiósokat választott a szakmai stáb.

Egy célért küzdenek a Kerpel-Fronius fivérek. (fotó: delmagyar.hu/Kuklis István)

Majd kérdésünkre elmondta, hogy milyen érzés testvérével, Kerpel-Fronius Gáspárral szerepelni egy csapatban. 

– Ez egy érdekes szituáció, de mivel egy célért dolgozunk, ezért nem volt ebből még semmi probléma. Inkább motiváló, hogy vele edzhetek – majd kitért a bajnokságra is -még nem tisztázódtak az erőviszonyok, de azt kijelenthetjük, hogy mindenképp szeretnénk elkerülni a play-outot. A tavalyi helyezés mindenkinél csalódás volt a klubnál, ezért ahhoz képest mindenképp előrelépést várok.  

Kiemelt fotó: szte-szedeak.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
derryljaszberenyikseMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
jaszberenyikse
Olvasó

Gratulálok a színvonalas újságírói teljesítményhez! “Kerpel-Fronius Balázs, a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa csapatával a tavalyi szezonban csak a play-out árán tudta kiharcolni a bennmaradást.” Ez a mondat helyes lenne, amennyiben úgy hangzana, hogy: Kerpel-Fronius Balázs, a Jászberény korábbi játékosa csapatával a tavalyi szezonban az ötödik helyezést érte el, míg új csapata a Naturtex-SZTE-Szedeák csak a play-out árán tudta kiharcolni a bennmaradást.

derryl
Olvasó

Miért kérsz olyat, ami századik nekifutásra se megy, még dobbantóval sem!? Az iskolai végzettség nem feltétel a bb0-nál, így az érthető, világos fogalmazás sem!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A címéről azt gondoltam,ez egy Körmendről szóló czikk… Hihihi,hahaha !!!! 😀 😀 Na,ez a kackac-kukac,ugyebár ! 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés