Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A szurkolók pár perccel a vége előtt már kiabálták, hogy elsők vagyunk”

Ferencz Csaba azt kívánja a szolnokiaknak, hogy a sérült játékosaik minél előbb gyógyuljanak meg.:

:

Fontos mérkőzést nyert az Egis Körmend szombaton este Pakson. Miután a Szolnok kikapott Jászberényben, így győzelmével be tudta előzni a bajnoki címvédőt, és megszerezte az első helyet a tabellán az alapszakasz végére. Érthető módon nagy volt az öröm a lefújást követően a vasi drukkerek és a csapat körében is.

– Nagyon nehéz mérkőzés volt az ASE elleni, és hozzá kell tenni, hogy nem játszottunk jól – mondta Ferencz Csaba, az Egis Körmend bedobója a BB1.hu-nak. – Harcoltunk a győzelemért, és sikerült ezt a nagyon fontos mérkőzést megnyerni. Tudtuk nagyon jól, ha a Szolnok kikap Jászberényben és mi nyerünk, akkor elsők vagyunk. Elsősorban azzal foglalkoztunk, hogy mi nyerjünk, mert a másik meccsre nem volt ráhatásunk. Természetesen a szurkolóink követték az eseményeket a jászberényi találkozón is, és pár perccel a mi meccsünk vége előtt már kiabálták, hogy megvan, elsők vagyunk, nyert a Jászberény.

Vélhetően keveseknek okozott meglepetést, hogy a Jászberény megcsípte az Olajt, hiszen a vendégeket nagyon sok sérülés sújtja az utóbbi időszakban. Sokáig így is kontrollálta a meccset Dragan Alekszics csapata, ám a végén érkezett Pitts mindent eldöntő triplája.

– Benne volt a pakliban, hogy a Jászberény legyőzheti a Szolnokot. Nincsen könnyű helyzetben a bajnoki címvédő, egy ilyen sérüléshullám könnyen meg tudja pecsételni egy csapat sorsát. Kívánom nekik, hogy ezek a sérült játékosok minél előbb egészségesek legyenek és gyógyuljanak meg. Ezt a helyzetet most mi kihasználtuk.

A vasiak egyelőre óvatosak, de annyi biztos, hogy formájukat és eredményességüket tekintve az idei pontvadászat egyik fő esélyesévé léptek elő.

– Lépésről-lépésre haladunk előre a folytatásban is. Úgy érzem, hogy a csapat nagyon egyben van, mindenki tudja, és teszi a dolgát. Bízom abban, hogy ez jó eredménnyel fog párosulni. A jelenlegi helyezésünket természetesen már most aláírnám, de addig még sok víz lefolyik a Rábán. A Szolnok is változhat, ha a sérültjeik visszatérnek, és rajtuk kívül van jó pár más erős csapat is, jó játékosállománnyal. Semmi nincsen lefutva, nagyon meg kell harcolni ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el – zárta szavait a játékos.

Fotó: hunbasket.hu

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
donnarummaderrylKendeffy Botondmoldi56Milos Recent comment authors
Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Fepu ezt Dunával szokás mondani ne akarj okosnak látszani ha nem vagy az.

Milos
Olvasó

Te meg inkább megse próbálj okoskodni..látom nem az erősséged, bár nem vitted túlzásba.

red-black01
Olvasó

Olyan még soha nem hallottál, hogy egy Rába-parti városban (tudom-tudom: faluban) így mondják, te zseni, te… 🙂 🙂
1. Édes istenem, mi lesz itt ha megnyerjük. 🙂
2. Édes istenem, mi lesz itt ha elveszítjük. 🙂

Azaz nektek tökmindegy 😉

Egyébként fehérváriként hogy éled meg az idei szezont?

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Idén csak a fikázodás maradt nekem tény ami tény…

red-black01
Olvasó

Mondjuk ez korrekt volt 😉 .

Rouge
Vendég
Rouge

A Körmend valószínűleg az első helyről kezdi a rájátszást, mi pedig valószínűleg a második helyen fogunk befutni…most legalábbis ennek van a legnagyobb esélye….úgyhogy nem elképzelhetetlen egy piros-fekete döntő, aminek én speciel nagyon örülnék és ami valahol igazságos is lenne: a bajnokság első felét mi domináltuk, a másodikat a Körmend…(persze azért a falcoval is számolni kell, egy ezüstre mindig jók…mindig…:):) Reményeim szerint ahogy a sérültjeink gyógyulnak, mi egyre erősebbek leszünk, és ha odaérünk a döntőre, akkor kemény dió leszünk bárkinek…pályahátrányból is. Ami a Körmendet illeti, a kulcskérdés az az, hogy kerülnek-e hullámvölgybe…és ha igen, mikor és miért? Az hogy lesz-e hullámvölgy,… Olvass tovább »

Outlaw
Olvasó

Ezt kiegészíteni nem lehet. Legyen igazad!
Hajrá piros-feketék!

red-black01
Olvasó

Nehéz hozzá mit tenni, tényleg. A Falco szerintem igen ott lesz mindkettőnk, de főleg a ti nyakatokon, nekik kulcsfontosságú a pályaelőny és az ezzel járó összes bónusz. A recept egyébként egyszerű: ha mi a bajnokság végéig megtudjuk védeni a hazai pályánkat, akkor megnyertük a bajnokságot. Ehhez még az kell, hogy a középszakaszban, amikor elvileg még nem teljes a csapatotok, titeket mindenképp verjünk idegenben is. Ha nagyon ki akarom élezni a történetet, akkor azt mondom hogy az 5. fordulóban kulcsfontosságú meccs jöhet. Ha mi legalább 5 meccset hozunk így, akkor az egymás elleni miatt nektek mindenhol máshol nyerni kell, amit jelenleg,… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Rouge szerinted mennyi az esélye,hogy Rowsey hozzánk visszatér még ebben a szezonban?Ő nem sérült hirtelen távozása annyira hiányzott mint üveges tótnak a hanyatt esés.Bocs’ez nem Olaj cikk,de most ez kapóra jött.

Rouge
Vendég
Rouge

Passsz.
Én úgy tudom hogy haláleset miatt utazott haza.
Szerdára kiderül.

red-black01
Olvasó

Akkor tőled is megkérdem, csak úgy érdekességképpen.
Akkor az gondolom a szokásos jóindulatú pletyka, hogy Rowsey és Jakab nem véletlenül “távoztak” egyidőben?

Rouge
Vendég
Rouge

Figyu, a Máténak olyan nője ? van
hogy bárhol és bármikor…

red-black01
Olvasó

Nincs több kérdésem 😉

SárgaPárna
Olvasó

Fepu az egyetlen olyan ember, akinek köze van a körmENDhez, de tisztelem.
Jobb csapatot, intelligensebb szurkolókat érdemelne.

egismte1
Olvasó

Például titeket? Atyám!!!

Outlaw
Olvasó

Irigykedj csak párnácska.

Kendeffy Botond
Olvasó

Még mindig sárga vagy az irigységtől. Te IQ-bajnok.

WSreborn
Olvasó

Fepu, az egyik legnagyobb sportember vagy akit valaha láttam, igazi példakép. Le a kalappal a sportszerű nyilatkozatod előtt. Régebben a szurkolóitok is ilyen normàlisak voltak, de ez más tészta.
Respekt!
Hajrá Olaj!

red-black01
Olvasó

Az első két mondatért csak +1-et tudok adni, bár megérdemelnél érte vagy 100-at.
Tiszteletem.

derryl
Olvasó

Csatlakozom!

donnarumma
Olvasó

+1

Outlaw
Olvasó

Hajrá Körmend!:)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés