Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A szurkoló a sport lelke”

Csapatbemutatót tartott a Kecskemét.:

:

A szurkoló a sport lelke – ez volt az alapgondolata a KTE Kosárlabda Klub Kft. által szervezett csapatbemutatónak. A 10 szezonjára készülő klub szokatlan díszletben, egy zenei klubban várta a vendégeket, a programban voltak érzelmes, meglepő, humoros részek és a showelemek sem hiányoztak.

Az egész nap a kosárlabda körül forgott Kecskeméten szeptember 4-én. Reggel a Streetball fesztivál hozta össze a sportág szerelmeseit, majd az Akadémia évnyitója következett. 16:30-kor kezdődött a Duna Aszfat-DTKH Kecskemét szezonbeli első hazai edzőmérkőzése, a Körmend elleni találkozóra több száz szurkoló volt kíváncsi. A találkozóról aztán győztes és ünnepi hangulatban érkeztek a szurkolók és a vendégek a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatbemutató rendezvényére, miután a csapat 80-72-re nyert.

A 19:30-as kezdésre teljesen megtelt az extra fény- és hangtechnikával és egy speciális kosaras koktéllal készülő Ápoló Klub, majd a házigazda Knézy Jenő bevezetőjével megkezdődött a program. A kecskeméti Nova Prospect zenekar dinamikus, hangulatos és nagy sikerű minikoncertje után Fazekas Mihály, a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának elnöke, valamint dr. Homoki Tamás, a klub társadalmi elnöke lépett a műsorvezető mellé a színpadra.

Röviden összegezték az alapítás óta eltelt időszakot, majd felvezették a 10. szezont. Mint megemlítették, az elmúlt években komoly gazdasági és társadalmi összefogás révén sikerült életben tartani a városban oly népszerű kosárlabda sportágat, majd a stabil és kiegyensúlyozott gazdálkodásnak köszönhetően lehet előre tekinteni a következő évekre. Kiemelt feladatként említették azt, hogy a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiataljai számára legyen jövő, felnőtt korba érve helyben tudják kibontakoztatni tehetségüket.

Az este kötetlen beszélgetésekkel, közös fotók készítésével zárult, sokan gyűjtötték be a játékosok autogramját az erre az alkalomra készített kiadványba, és igen sokan mentek haza a csapat új szurkolói pólójával, vagy az új csapatmezzel – írja a kecskemétiek honlapja.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés