Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A szombathelyi közönséget dicséri a TF edzője

Azt is elárulta, hogy milyen játékos kéne a csapatába.:

:

A Falco csütörtök este nagyon magabiztosan győzött a TF ellen. A szombathelyiek döcögős első félidő után, folyamatosan felőrölték az újoncot.

– Elégedett vagyok azzal, ahogy játszottunk, kemény munkát végeztünk az elmúlt napokban és mindez meg is látszott abban, hogy az első pillanattól kezdve hatékonyan és jól védekeztünk. Ilyen arányban is rászolgáltunk a győzelemre. Valamennyi játékosunk jól állt hozzá a meccshez, további sok sikert kívánt a fővárosiaknak – nyilatkozta a lefújás után Gasper Okorn.

Nem volt ennyire elégedett a vendégek mestere, aki mérkőzés utáni nyilatkozatában egy új igazolás lehetőségét is meglebegtette.

– Nehéz még nekünk ez a bajnokság, az utolsó percben is azt éreztem, hogy a támadások során nehezen alakítottunk ki biztos dobóhelyzetet. Ami a Jászberény, a Sopron és a Szeged ellen működött, az most nem jött be, a Falco kevés helyet hagyott. Sok energiát fektettünk a védekezésbe, de örömteli, hogy a 2 negyedig bírtuk erővel.

Hiányzik még egy jó szervező, irányító játékos a keretünkből. Gratulálok a Falcónak, öröm volt játszani ilyen közönség előtt

– nyilatkozta a szombathelyiek honlapjának Mehmedovic Merim, a Serco-TF-BP vezetőedzője.

Kiemelt fotó: www.falcokc.com

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés