Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Szolnok Pakson is simán nyert

Vojvodáék annyit adtak ki magukból, amennyi az újabb győzelemhez kellett.

Atomerőmű SE - Szolnoki Olaj KK 63-76 (18-14, 15-23, 15-18, 15-21)

18. forduló
Paks, ASE Sportcsarnok
Kapitány G., Praksch P., Török R. (Nagy J.)

Atomerőmű SE: Kovács Ák. 11/3, Ruják 9/3, Faust 15/6, Eilingsfeld 9/3, Jevtovics 8. Cserék: Kalmár -, Henton 11/3.

Szolnoki Olaj KK: Rowsey 16/12, Vojvoda 15/3, Benke 12/9, Sz. Milosevics 3, Andric 10. Cserék: N. Milosevic 8, Tóth Á. 6, Kovács P. 6/6.

Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat. Kovács Ákos jól mozgatta az övéit, ültek a dobások, és végig vezetve sikerült megnyerni az első negyedet a kissé álmosan kezdő Szolnok ellen. A bajnok ebben a játékrészben sok hibával játszott, szemmel láthatóan meglepte Vojvodáékat az ASE lendülete. 18-14.

Az Alekszics-csapat azonban gyorsan rendezte sorait. A második negyedre teljesen megváltozott a játék képe. Vojvoda és Benke is feljavult. Az Olaj szigorított a védekezésén, és előbb egyenlítettek, majd hét ponttal is megléptek. Az Atomerőmű SE-ben is akadtak jó teljesítmények. A már említett Kovács Ákos továbbra is jól játszott, de Faust és Jevtovics is felnőtt a feladathoz. Ennek ellenére a Szolnoké volt ez a játékrész, és így vendég előnnyel mehettek pihenőre a csapatok. 33-37.

Izgalmakban nem volt hiány a folytatásban sem. A Szolnok megpróbált meglépni a negyed elején, de az ASE Henton és Faust pontjaival visszaverte ezeket a kísérleteket. Kovács Ákos duplájával pedig már egál volt a 27. percben. Andric és Rowsey kosarai után azonban időt kellett kérniük a hazaiaknak. Ezt követően egy Benke tripla mélyítette tovább a szakadékot, amibe az ASE lavíroztat magát. 48-55.

Az utolsó negyed elején rengeteget hibázott mindkét csapat, így a vendégek őrizgették hét pont körüli előnyüket. A Szolnok a 34. percben azonban ismét ritmust váltott, és erre már tudott reagálni az ezer sebből vérző ASE. A vége megérdemelt, magabiztos Olaj győzelem.

A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik, hogy Julian Norfleet betegség miatt nem játszott, míg a Szolnoki Olajban ismét pályára lépett Sztrahinja Milosevics, aki hosszú Achilles-sérülés után térhetett vissza.

HIRDETÉS
25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
PiffingerkinemugralPityeszpatyomkinnyolcmegnyolc Recent comment authors
Piffinger
Olvasó

Nemanja jó választás volt!!!

Piffinger
Olvasó

HAJRÁ OLAJ!!!

kinemugral
Olvasó

Jövő héten kíváncsi leszek, hogy milyen ez a világhírű védekezés :p

J.R.Benitez
Olvasó

Röviden és tömören? Szar….

moldi56
Olvasó

Hát az más kávéház lesz valóban.Abban bízunk,hogy a Würzburg nem dob olyan extrán mint odahaza,de azon a meccsen mi is impotens módon játszottunk.Remélem megfelelő hozzáállással méltó ellenfelek leszünk,még ha nem is fogunk nyerni,akkor is.

Pityesz
Olvasó

Gratula a győztesnek, nincsenek csodák (illetve csak nagyon ritkán)!!! Amíg bírtuk szuflával, addig tartottuk magunkat. Az amúgy is gyengébb keretből hiányzott Norfleet, most hajtottuk el a centerünket, egy kiegészítő emberünk is hiányzott (Medve)… A mai dobóteljesítményünkkel a TF-t sem tudtuk volna megverni. Ettől függetlenül sem ma kellett volna nyerni, hanem a már 95 %-ban “megnyert “meccseinket: Jászberény, Szeged, stb….
Hajrá ASEEEEEE!!!!!!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok a csapatnak.
Néhány általános gondolat.
Pár hete valaki itt írta, hogy nincs még egy olyan megye, mint vas. Ott két jó csapat is van. Erre JNK Szolnok az 1-2.
Azt is mondták, hogy a Falco a legjobban védekező csapat.
Govensnek annyi veresége van a szezonban, mint Vojának. Voja játszott 2018ban is.
Lassan király csinálók is lehetünk. Pld kikaphatunk a Berénytől. Belefér.

patyomkin
Olvasó

Pont erre gondoltam en is, hogy a Berenynek szinte kotelezo lesz leadni a meccsunket, jol jonne nekik majd a 2. helyhez…na a ket vasi csapat visitana is felhaborodasukban 🙂

J.R.Benitez
Olvasó

Patyomkin! Nyugodtan. Nem oszt nem szoroz. Mi max négyben leszünk az Mte meg úgyis kiszámithatatlan.

J.R.Benitez
Olvasó

Ha azt irta hogy vasban van 2 jó csapat akkor hazudott? Nem azt irta hogy 2 legjobb…. Viszont az is igaz több ilyen megye volt már korábban is! És most is. Hálistennek ez sose baj! Olaj elsétál az aranyig, többi meg kis túlzással nem számit ki hányadik. Remélem Berényben megragad kosárlabda most már tartósan magas szinten. De ami a legfontosabb legyen végre magas szinvonalú a nyolcas kupadöntő, és a válogatott is viritson vmit! FALCO!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azt, írta, hogy nincs még egy olyan megye, mint Vas.
Itt van 2+5 vereség, ott 6+6
Tudom a pénz miatt van. Az a nagyon gazdag Berény, meg az a csóró Falco.
Néhány tipp még átigazoláshoz:
Golomán, Keller, Hanga
Kellene még valaki.

J.R.Benitez
Olvasó

Azt én is irtam hogy volt és van is olyan megye…. Figyelj oda kérlek. A Falco nagyon nem csóró csapat. Ezt minden csapat szurkolói szemünkre vetheti. 1 kivétellel. Ti….. Voja Benke Keller Tóth Lóránt stb…. Onnan pénz miatt beszólni fullra nem korrekt szerintem….. De az biztos hogy minden idők legjobban alulteljesitő csapata van a Falconak. Jelenleg. De ez még változhat. Mondjuk személy szerint elejétől fogva nem hiszek benne. Bocs az offért! Falco

nyolcmegnyolc
Olvasó

A pénzt azért írom, mert az jött folyamatosan onnan.
Szolnok=pénz=győzelem.
Erre
Falco=pénz=?!
Lehet nyerni így is úgy is.
Olvasom a fórumotok.
Van olyan fórumozó köztetek, aki a tegnapi oktatáx után sem tudja leírni Agafonov nevét. Kb 20/20-szor. Ennyibe nézik ott a többieket.

J.R.Benitez
Olvasó

Ahogy nálatok sem tudják sokan a csapatom nevét…. Debilek itt is ott is akadnak szép számmal. Egyik tábor sem különb a többinél hidd el. Ja és én nem olvasom a fórumunkat. Nem érdekel. Az sem érdekel ha ezüst jut vagy csak ötödik hely. Vicces hogy olyanok menőznek aranyakkal akiknek semmi köze nem volt hozzá. Nekem élmény kell, szinvonal, ez a kettő jelenleg nincs nálunk. Marad a klubhűség és a reménykedés. Falco!

nyolcmegnyolc
Olvasó

A debil az egyik fő okos.
Szerinte tegnap Afganov oktatott

olajoshal
Olvasó

Nagyon visszafogott, kevés esztétikai élményt nyújtó meccs. Örülök, hogy nyertünk. Milo még nagyon nem az igazi, sok volt ez a kihagyás. Szerintem azért játszatták, hogy magához térjen a kupahétvégére. Nagyvonalakban ennyi, mert sok érdekességet a lelkes szolnoki szurkolókon kívül nem láttam.
Hajrá Olaj!

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula Szolnokra! Alekszics: Milosevics továbbra sincs bevethető állapotban…. Amúgy nekem nagy kedvencem tehát jó hogy játszott! De ha tőlünk vittétek el a csodadokikat, pipa leszek☺ Szolnoknak lassan játszania sem kell hogy rájátszást élről kezdje. Ott nyerni szerintem nem sikerül senkinek, tehát marad a kupa a többieknek hátha sikerül meglepni őket. FALCO!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gondolom Alekszics nem szerette volna. Milo viszont nagyon akart. Az Olajtv beharangozójában a nagy Voja mondta, hogy Milo már edzett 1-et és bízik benne, hogy játszik. Jön a kupa kell neki a meccs, a többieknek meg a pihi.

J.R.Benitez
Olvasó

Értem én és el is hiszem csak kár lett volna nem leirni… Kíváncsi vok Olaj nagyobb fokozatban tolja a kupát vagy ez is elég lesz nekik

csocsa
Olvasó

Igen, az eredmény alapján simán.Gratulálok az Olajnak!

Rolex
Olvasó

Hol vagytok örök károgók?
?
Moldi56..
Aki győztes meccsek után is azt elemzi,hogy milyen csúnya és nézhetetlen a játékunk.
Gondolom bele fog kötni a mai győzelembe is..
Hajrá Olaj!!

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem az Olaj takarékon van. Ennyi a történet.

Rolex
Olvasó

Magyarázhatod ezt a sok előrelátonak,akik szerint anyagi gondok vannak,és szinte előre látják,hogy csapatunk se lesz jövőre..
?

moldi56
Olvasó

Itt vagyok,mi a bajod velem?

Rolex
Olvasó

Veled?
Semmi..
Csak legyél kicsit pozitivabb!
Jo estét!
?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés