Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Szolnok ellen is parádézott a Falco

Sima hazai született.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olajbányász KK 81-63 (21-13, 23-15, 17-10, 20-23)

Bajnokság, 9. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, 2810 néző
V.: Tőzsér D., Nagy V., Lengyel Á. (dr. Gincsai J.)

Falco: Hooker 8/6, Váradi 16/6, Benke 11, Washington 4/3, Reddic 2. Csere: Perl 16, Lake 4, Filipovity 19/12, Krivacsevics -, Körmendi -, Sövegjártó 1, Verasztó -.

Szolnok: Smith 21/3, Tucker 14/6, Rudner 3/3, Juhos -, Morant 2. Csere: Jones 17/9, Krisztics 2, Tóth N. 2, Kovács 2, Taiwo -.

A kezdés előtt a korábbi szombathelyi közönségkedvencet, Tóth Norbertet köszöntötte az USB szurkolói csoport.

A sérültek közül mindenki vállalta a játékot a vasiaknál, Bíró betegség miatt hiányzott, Currynek pedig ma szült a felesége.

A kezdésre megérkeztek a vendég szurkolók is.

Váradi tette vissza Reddic kimaradt ziccerét. A Falco kapta el hamarabb a ritmust, két perc után 6-0 volt az állás. Smith törte meg a szolnoki kosárcsendet, egy triplával. Alekszics a nyolcadik percben, 17-9-nél kért időt. Az első etap 21-13-as állással zárult.

Filipovity hármasával átlépte a tízet a különbség. 32-20-nál második idejét is kikérte a vendég együttes. Hiába, az olló csak még nagyobbra nyílt. Nagyon agresszíven védekeztek a szombathelyiek, aminek nem találták ellenszerét a piros mezesek. Tizenhat volt a legnagyobb differencia, 44-28 pedig a félidő.

Állandósult a két csapat közti távolság, 48-30-nál magához hívta játékosait Alekszics. Hiába, már a hússzal is ment a bajnok. Jones ziccere már időn túli volt a végén, 61-38-ról indult a záró felvonás. A lényegi kérdések eldőltek.

Időnként látványosan is játszott a Falco (fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint)

A harmincötödik percben, Perl büntetői után már több mint harminc volt közte. Meglehetett volna a negyven is, de a nagy előny tudatában könnyelmű megoldásokat hozott a címvédő. A végére kozmetikázott az eredményen az Olajbányász. Továbbra is hibátlan a bajnok.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

209 hozzászólás

209
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
62 Comment threads
147 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
64 Comment authors
makelovenotwar69baltazarBozicZvezdahaliBL Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Rouge adott egy kórképet a kosárlabda (itt most hagyjuk a többi látványsportot) hazai helyzetéről. Mivel a mai állapoton keresztül mutatta be, ezért hangsúlyosak voltak a Falcot érintő megállapítások, bár azért nem hagyta ki az Olaj aranykorát sem. Elképzelhető, hogy egy-két részletbe bele lehet kötni vagy egy-két következtetés meredeknek tűnik, ugyanakkor jó lenne, ha ezt az írást nem sértésnek, okoskodásnak, irigységnek vennék Szombathelyen (vagy Szolnokon), hanem az él(csapat)sport “sikerrecept”-jének ábrázolásaként. Én csak annyit tennék hozzá – nem nagy újdonságként -, hogy az ismertetett körülmények (pénz, légiós szabály, MK időpont) most valóban kedveznek Falconak, az Olaj valóban többszörösen szerencsétlen helyzetbe került, de… Olvass tovább »

baltazar
Olvasó

Rouge-tól kicsit többet vártam, megmondom őszintén. A kiemelt csapatsportágakban lévő korrupciós szálakat csak a vakok nem látják. Oda megy a több tao pénz, ahová a kedves Vezír, illetve a helytartói csapatai szerepelnek. Az is elképzelhető, hogy mindenben igaza van szurkoló társamnak, bár nem olvastam végig az írásait, mert eléggé laposra sikerültek. Igazán akkor lett volna elegáns, ha ezt az írását a nagy szolnoki menetelés közben írja meg. Így nem hiteles. Akkor tessék rendet követelni, amikor a saját csapatát tolták a pénzzel. Igazából én azt hittem, hogy Rouge az itt elharapódzó gyűlölködő megnyilvánulásokról fog írni. Nekem konkrétan lassan már hányingerem van… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“… Igazából én azt hittem, hogy Rouge az itt elharapódzó gyűlölködő megnyilvánulásokról fog írni….”

A 2. Negyed több
mint 300 sorban erről szól,
olvasd el lentebb…meg előtte az 1. Negyedet is.

baltazar
Olvasó

Na, kíváncsivá tettél, úgyhogy elolvastam. 🙂

Szerintem túlságosan kihegyezed a Falcora a témát, mondom ezt úgy, hogy én speciel a Körmendnek szurkolok.
Eddigi BB1-es fórumozásom során tutira olvastam tahó beszólásokat szolnoki, körmendi, szombathelyi, zalaegerszegi, székesfehérvári “szurkolóktól”. Elnézést, ha valakit kihagytam.
A véleményem az, hogy a bunkóság sajna emberi tulajdonság, nem csapatszimpátiától függ.

Szombathelyről is tudnék említeni normális hozzászólókat. Most hirtelen Marillon és Benitez kolléga jut eszembe.

Szóval szerintem ha bárki beugat valamit kedvenc csapatoddal kapcsolatban, akkor lépd át, mint a kutyaszart.

Ha mindenki így tenne, akkor elkopnának innen a bohócok.

Csapajev
Vendég
Csapajev

“Rouge-tól kicsit többet vártam, megmondom őszintén. ” írod az első mondatodban, aztán később jön a következő…”Az is elképzelhető, hogy mindenben igaza van szurkoló társamnak, bár nem olvastam végig az írásait, mert eléggé laposra sikerültek”

Ez óriási! 🙂 Többet vártál Rouge-tól de nem olvastad végig. :))

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért, abban megegyezhetnénk, hogy az oldalért az oldal felelős. +- irányban.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Most is cukiságbomba…

pontaz
Vendég
pontaz

Nem is tudom hogy melyik a rosszabb.. mikor szidjátok egymást vagy amikor politizáltok

Csapajev
Vendég
Csapajev

Egymást anyázva politizálni alighanem überel mindent :))

Zvezda
Olvasó

Grat a Csapatnak!
Jobb volt, amikor izgultunk azon, hogy az Olaj megtudjuk verni..

BB1: be kellene vezetni a karakterlimitet, mert egyesek a Csendes Don-t itt akarják megírni.

Downtown
Vendég
Downtown

Erdekes ezt a Szolnok kontra Falco marakodast meg esszezest olvasni. Hat igen. Egyszer fenn – egyszer lenn. Körmendiként tudom milyen. De. Valahogy sose erdekelt, hogy a Szolnok mennyibol gazdalkodott, vagy a Falco most nagyon jol ki van tömve. Ez van. Ha az ember sírva, falat ütve toporzekol, es ezen jartatja az agyát, akkor se lesz jobb vagy mas. Nekem, szurkolonak az a legfontosabb,hogy hetrol hetre a csapatomat biztassam. Meg is teszem. Senki sem verhetetlen. A Szolnok is kapott ki, es a Falco is belefut majd szerintem par nem vart veresegbe. A labda gombolyu. De a szurkoloit megertem, igenis eljek meg… Olvass tovább »

Bozic
Olvasó

Amit itt Rúzs haverunk művel, az az ő “kezéből” eléggé hiteltelen.
Ezt egy körmendinek, mondjuk Neked kellett volna leírnod.
Sem egy szolnokitól, sem egy albástól, se paksitól nem korrekt úgy gondolom.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mindenki leginkább közpénzből él. Az MTE is.
Az Egis a Tao-s időszak óta támogat. Véletlenül.
Az erőműben sok ezer paksi dolgozik. Kicsit visszakapnak.

Downtown
Vendég
Downtown

Kormendikent vicces lenne tagadnom. 12ezres kisvaros, nagy gyarak, potencialis tamogatok nelkul..
Ez van. Imadom a kosarlabdat es szeretem a csapatomat, es ha taobol van penz, akkor abbol…
De igy sem vagyunk a leggazdagabb klubbok kozott, de nem is erdekel.
Palyan kell nyerni.

haliBL
Olvasó

..egyet még kihagytam:
Nagy különbség még hogy van két meghatározó “saját” magyarunk(Perl és Váradi és ha ők Mo.on itt maradnak nálunk(lehet még 10 jó évük,ha sérülés nem jön közbe-remélem),akkor itt a jó magyar mag mindig meglesz.(persze külföld még bejöhet nekik,de tuti ide jönbek majd haza) ahogy Zozót ismerem neki ha mondjuk itt 10 ezret keres és valaki 15 öt adna,akkor se váltana Mo.on…nem minden a pénz!!)
Szóval mi nem az alapokról kezdenénk!

haliBL
Olvasó

Sziasztok! Szerintem Rouge ott van eltévedve,bagyon,hogy Falconak nem annyival nagyobb a költségvetése a többi élcsapathoz képest,mint mondjuk anno a Szolnoké volt 5-6 éve a többi csapathoz viszonyítva.. Szerintem a Paks,Alba se sokkal kevesebből gazdálkodik(nem tudok pontos számokat,de ha mondjuk a mi kts. 100 a két csapaté meg 85-90,de szerintem a Szolnok,Körmend,Deac,Pécs de még a Zete is a 100hoz viszonyítva minimum 70-80 körül lehet) Mert nézük a Falco keretét:három fiatal(aprópénz lehet a fizetésük legyen 3 ezer euró hármuké),úgy hallani Kriva is nagyon olcsó pénzért van itt(2-3ezer eurót hallani)..Bíró se hiszem hogy sokkal többet kap ennél(3k)..Lake hasonlóan kevés pénzért jött(ezért is vettük… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az összegeket senki nem tudja. Talán azt igen, hogy annak talàn van oka, hogy a legkeresettebb játékosok (talán 6/4) Szombathelyen vannak.
A bajnokság legkeresettebb magyarjai. Perl, Váradi, Benke, Lóránt, Markó, Ádi. Ha hasonló mennyiségű pénz lenne a csapatoknál, ez nem koncentrálódna ennyire. A szerinted nagyon gazdag Albának 1!!! sincs.

haliBL
Olvasó

Nehogy azt hidd,hogyLoránt,Jani vagy Csorvási kevesebbet kap ,mint mondjuk Márkó vagy Beni..
Kizárt!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én nem tudom! Te ezek szerint tudod. Én a 6/4-et tudom. Összeg nélkül

donnarumma
Olvasó

2 alapból is nálunk volt és saját nevelés…a másik 2 Bl miatt jött..Markó le is nyilatkozta, barátnője is itt lakik,játszik és ajánlatot csak az Albától és a Falcotól kapott…sztem abszolút nem meglepetés ha így Szhelyt választotta…Benkét meg ti tudjátok

nyolcmegnyolc
Olvasó

1. Vojának is volt szolnoki barátnője, gondolom olyankor kevesebbért volt itt.
2. Amikor ideigazoltak szerintem bl selejtezés volt.
3. Aki ott lett nevelve az olcsóbb?

donnarumma
Olvasó

Nem olcsóbb,hanem alapból is itt van-volt..ugyanannyi pénzért miért is menne máshova? Biztos vagyok benne ha nincs bl. Markó-Benke egyik tuti nem itt játszana,ha van rá pénz akkor sem..
Nem csak pénz kérdése az orientálódás, egyértelmű hogy a fiatal tehetségek is a jobb csapatokban akarnak játszani..Hiába fizetne a Berény 10m havonta Vojának-akkor sem menne jelenleg oda.
A jobbak elobb utobb egy-ket csapatba orientalodnak, mert csak ott lehetnek ok is sikeresek..de ez mindig is így volt

donnarumma
Olvasó

Vagy Szöszi,Ruják,Fepu…

donnarumma
Olvasó

A legkeresettebb 4 magyarból
-Perl 0 ajánlat
-Váradi 0 ajánlat
-Márkó 2 (Alba-Falco) és itt igen,tuti számít,hogy itt él a bnő és a nemzetközi is
-Benke Ti jobban tudjátok

Tehát 4 ből 3om úgy van nálunk, hogY egyedül az Alba tett ajánlatot Márkónak.

Az lenne a csoda ha máshol lennének

Modus operandi
Olvasó

Ja! Grat Szhelyre! Hozták az abszolút kötelezőt.

Modus operandi
Olvasó

Mivel mínusz húszon belül maradtunk, akár még elégedettek is lehetnénk. Továbbra is tartom, hogy a mutatott játék qrva gyenge. A leggyengébb láncszem az edző, csak utána jön a többi, de nem írom le sokadjára ugyanazt. A vezetőség munkáját évvégén lehet majd megitélni.

Kijelenthető, hogy az Olaj jelenlegi teljesítménye qurva gyenge!!!

CSAK AZ OLAJKA!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek a helyzet elemzéssel. Magyarország így működik, de nem értem, hogy ezt miért kell leginkább a Falcora húzni. 10évig voltunk a kegyeltek, viszonylag kevés embert zavart Szolnokon. Most ez Szombathelyen van, ahol annyira zavarja őket, mint bennünket zavart. Joggal érzik úgy, hogy eleget voltak a cumi túloldalán, most egy kicsit foghatják ők is. Mi most 8-8nál tartunk, egy becsületes világban 3-3nál tartanánk. Mindig tudtuk, hogy ez a kánaán egyszer véget ér, gondolom Szombathelyen is tudják, hogy mivel ez egy mesterséges dolog, nem tartható örökké. Szolnokról úgy tűnik, hogy amikor hatalmin voltunk, hagytunk élni mást is, viszont nem biztos,… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

De jó lenne ha többen igy gondolkodnának mint te, klub hovatartozástól függetlenül! Respect!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Végre valaki aki reálisan látja a dolgokat! Respect!

donnarumma
Olvasó

Maximális tiszteletem

Marillion
Olvasó

Az hogy lehet hogy egy ekkora hagyományokkal és éremgazdagsággal rendelkező klub mint a Szolnok nem tudta azonnal megoldani a kiesett lóvét! Az ember fia azt gondolná,hogy ilyetén…ilyen nagy nevű klubnál sorba állnak a Tisza ligetben azért hogy befektethessenek a klubba…a minőséget…mennyiséget megőrzendő!

donnarumma
Olvasó

Nagyon örülök Rúzs hogy ezt így mind leírtad(kb.felét olvastam el.)
Ebből már tisztán látszik ,hogy FOGALMAD SINCS egy csomó mindenről. Fél információkból, vonsz le téves következtetéseket,amik aztán alapját képezik az összeesküvés elméleteidnek.
Elképzeltél magadnak egy “álomvilágot” és lassan már el is hiszed,hogy létezik

moldi56
Olvasó

Azt mindjárt gondoltuk,hogy nem fog tetszeni amit Rouge leírt (mi leírt,alkotott).Egy szolnoki ne okoskodjon már !
Mondjuk ettől még igaz lehet.

donnarumma
Olvasó

Nem így van…teljesen mindegy ki írta,a lényeg hogy mit ír…mivel 3 dologban személyesen is tudom,hogy nem úgy van, ezért leírtam,hogy hülyeség….Az elvi rész létezik, ez Magyarország..mindenki tudja!
A többi pl. adatok, ok okozatok,meg mesterséges gerjesztés ez mind hasracsapás vagy spekuláció,melyek messze vannak a valóságtól…
Sajnálom, hogy Te nem láthatod ezeket(mint ahogy rúzs sem) akkor egyből tudnátok azt is hogy hülyeség.

Rouge
Olvasó

“… mivel 3 dologban személyesen is tudom,hogy nem úgy van, ezért leírtam,hogy hülyeség….”

Kábé 120 dologról írtam, ha ebből szerinted csak 3 hülyeség, akkor ez ritka jó írás lett.

Egyébként mi az a 3?

donnarumma
Olvasó

95%
Bb1
Falco kiemelt státusza
..

Rouge
Olvasó

A Falco kiemelt státuszát itt mindenki elismeri,
olvasd el a kommenteket.

Persze lehet,
hogy egyedül te látod jól,
és száz ember rosszul.

A BB1-ről mesélhetsz, hallgatom.

donnarumma
Olvasó

Mesélni azt Te szoktál..sportautókról, fizetésekről, bevételekről stb…de látom most már Szhelyről is többet tudsz(azt hiszed) mint aki itt él, sőt benne van… Mivel Te tudod, hogy az Olajnak és a többi csapatnak a pénze 95% állami(közvetve), én meg tudom hogy a Falconak max. 65…így kiszámíthatod, hogy az Alba a Paks az Olaj is több pénzt kap az államtól! Akkor, miért is lennénk mi a kiemelt csapat? Gasper nem viccelt amikor nyilatkozta, hogy nem mi vagyunk a leggazdagabb csapat. a BL.-be jutásra kaptunk plusz pénzt, azzal lettünk azok. A mesterséges gerjesztés, utálat provokálása… Ha csak nem Te vagy az egyik “fizetett”… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Nézd meg a hirdetéseket:

Mercedes, OTP, MKB, National Geographic, Lidl, Renault, Life tv, Duna Medical Center,
Antenna Hungária (Mindigo),
Bauhaus, Hellootthon,
az NKM energia,
Continental,
Lada, Dacia,
a Magyar Pénzverő Zrt.
az Államkincstár (Babakötvény),
Takarékbank, Spar, Teleki pincészet, szállodák…stb…stb.

Egy laptopos cégnél nincs ilyen…
ennyi komoly hirdető….
csak akkor,
ha egy nagyobb média portfolió részévé vált.

Az arculatváltás előtt senki sem hirdetett…azóta viszont özönlenek a hirdetések.

donnarumma
Olvasó

Ha egyszer erre jársz, tisztelettel megmutatom,mi hogy működik

donnarumma
Olvasó

Lájkold a Szolnoki Olajbányász oldalát(Titeket taposunk el,nem?)
holmibolt.hu(nézz utána az uzemeltetőnek?) had ne folytassam…találsz bőven nem kormányközeli hírdetőt is!
Van egy honlapod, amit bizonyítva x ember látogat, akkor hírdetési csomagokért cserébe kapsz x pénzt..Semmit nem mondanak mit írj,azt sem érdekes milyen oldal…A saját céged oldalára is köthetsz reklámokat

Rouge
Olvasó

Állami hirdetések csak és kizárólag a kormányhoz közeli portálokon vannak,
ne haragudj, ha te ezt vitatod,
akkor nem ebben az országban élsz.

donnarumma
Olvasó

Állami hírdetések igen..de állami tulajdonban lévő kereskedelmi hirdetések nem!Ha felfuttatsz egy saját maszek honlapot amire van x kattintás, kaphatsz rá reklám csomagot!( Nem olyat hogy szavazz a fityeszre) Hanem amiket felsoroltál…de teljesen mindegy hogy Te szeget árulsz,vagy fuvarozol, vagy hírportál vagy..es kaphatsz balos vagy jobbos kezben levo kereskedelmi reklamokat is…

Rouge
Olvasó

Ne haragudj, de ezek az állami tulajdonban levő hirdetések és az ML. tulajdonában levő cégek hirdetései csak és kizárólag
a kormánypárti médiában jelennek meg.

Rákattintottam a kormánypárti kisalfold.hu-ra és az Origora is, ugyanezek a hirdetések mennek…

De nem látsz ilyen hirdetés csomagot
sem a hvg.hu, sem a 168 óra honlapján,
sem egy politikailag semleges honlapon.

Én mindig a saját szememnek hiszek.

donnarumma
Olvasó

Saját szemem:
Hvg első kattintásra, első 2 reklám: OTP, T-mobile?

Rouge
Olvasó

Erről a konkrét hirdetési csomagról beszéltem (a Kakadu wellness, a life tv, Nat. Geo és társai…ML. cègei…arról, ami itt fut).

Pont ugyanez a hirdetési csomag megy a kormánypárti Mediaworks lapjainál,
és csak azoknál.

Meg a BB1-en.

Ja, es ugyanaz az az arculat.

No comment.

donnarumma
Olvasó

Te Rúzs..de most őszintén..ha szerinted ML. megvette a honlapot..és irányítja a benne megjelenteket, sőt mesterséges gyűlöletet gerjeszt…de engedi, hogy a honlapján mondjuk fusson a wallis duna hirdetése?????(Bajnai cége volt 6évig, amíg nem miniszterkedett, azóta meg a legnagyobb spanjáé)
Hagyd már a hülyeségedet…Mivel jelenleg sokkal több nagy cég van kormányközeli kezekben, nyilván sokkal több az olyan hirdetés…Igen fut az a hirdetési csomag..meg fut még több más is.
De ennek semmi köze az általad leírt spekulációkhoz, összeesküvésekhez..

Rouge
Olvasó

“… Most úgy tűnik, ez a mondás érvényes a kormány és a Wallis kapcsolatára is, ugyanis az Orbán–Veres közös gombnyomással valóban új korszak kezdődött….”

A Wallis tulajdonosa, Veres Tibor már rég benyalt Orbànnak.

Változnak az idők, le vagy maradva.

http://valasz.hu/itthon/orban-megnyomta-a-gombot-es-most-tenyleg-uj-korszak-kezdodott-117190

Ja, és milyen érdekes:
Veres hogyan szerzett (egyebek közt) jó pontot Orbánnál?

A foci révén…amiről írtam…

“…Ez lehetett az egyik jópont. A másik: a Wallis a magyarországi futball befektetői között is észrevétette magát….)

donnarumma
Olvasó

“Nemrég írtuk , hogy a Szabad Pécs pénzhiány miatt felfüggesztette működését, és ha nem találnak támogatókat, vagy radikálisan át kell alakítani, vagy meg kell szüntetni a lapot.” Ez a nyugat.hu… ami a Falco honlapját is üzemelteti-amit szerinted ML-ék kiemeltek…látsz a honlapon mindenféle hirdetést.. De hogy lásd: Téglalap banner 300×100 heti ár 60.000 Ft vagy 90 ft ár/1000 letöltés..és már fent is vagy ML csapatának, a Falconak honlapján–és azt hirdetsz amit akarsz(pedig feltételezem nem vagy állami érdekeltségű vállalkozó) ezt megteheted a bb.1 en is…nincs olyan, hogy CSAK AZ HIRDETHET.. -mint ahogy nincs 95%-os állami támogatottság sem a csapatnál.. annyira kiemelt csapat… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“… ezt megteheted a bb.1 en is…nincs olyan, hogy CSAK AZ HIRDETHET….”

Fordítva ülsz a lovon:
én nem azt mondtam,
hogy a BB1-en vagy
a kormányközeli portálokon
csak kormánypárti és állami hirdetések mehetnek, hanem azt,
hogy a kormánypárti és az állami hirdetések azok mind a kormányközeli portálokon
jelennek meg.

donnarumma
Olvasó

“, hanem azt,
hogy a kormánypárti és az állami hirdetések azok mind a kormányközeli portálokon
jelennek meg.”
-akkor mit keres egy nem kormányközeli portálon(hvg.hu) egy kormánypárti hirdetés?(OTP, T-mobil stb.)
Befejeztem amúgy a témát!Tiszteletben tartom a véleményed, gondolj amit akarsz, én meg tudom amit tudok.
Olyan, mintha én azt állítanám neked,hogy márpedig Szolnokon nincs Petőfi utca, Te meg abban laksz.

Rouge
Olvasó

A T-Mobil lenne a legutolsó cég
amit én kormánypártinak neveznék,
de te ezt is jobban tudod.

donnarumma
Olvasó

Pont azert írtam oda, mert egymás mellett volt a 2 hirdetés…

donnarumma
Olvasó

Rúzs, Te írtad:
“az állami tulajdonban levő hirdetések és az ML. tulajdonában levő cégek hirdetései csak és kizárólag
a kormánypárti médiában jelennek meg.”
Sőt, a hvg.hu is Te hoztad fel, hogy nem kormánypárti oldal…az OTP hirdetése meg ott van rajt..csak akkor nem érted ha nem is akarod…

Rouge
Olvasó

Az OTP- t sem nevezném állami cégnek,
és azért az OTP,
mint a legnagyobb lakossági bank,
érthetően piaci alapon hirdethet
és hirdet is gyakorlatilag mindenütt.

De nem állami cég és nyilván
nem ML tulajdona.

OTP
Hazai tulajdon:
Államháztartás részét képező tulajdonos
0,08 %
Vezetők és alkalmazottak 0,72 %,
Saját részvények 1,36 %,
Egyéb hazai befektetők 25,56%

Külföldi tulajdon:
63,86% Külföldi befektetők,
8,43% egyéb befektetők

donnarumma
Olvasó

Kevered a kártyát rendesen..
Kijelented, hogy ML megvette a BB1 et…ezt arra alapozod többek között hogy milyen hirdetések vannak. Ahol felsorolod tobbek kozott az OTP-t is indoknak…
Tényleg gondolj amit akarsz, nem szeretnék felesleges dolgon vitatkozni, mert tudom, hogy jelenleg nem vett meg “senki semmit”.hülyeség az oldalon lévő irányított mesterséges utálatkeltés feltételezése..es nem igaz a kiemelt státusz, pláne nem a 95%-od fényében(sőt-pont az a legnagyobb ellentmondás)….
További jó szurkolást és sok sikert a csapatodnak!Ezt a témát befejeztem

Rouge
Olvasó

Nem az OTP-t soroltam fel indoknak, hanem Csànyit….és zárójelben odaírtam mellé az OTP-t (valamint a Teleki pincészetet). A hangsúly Csányi esetében azon volt, hogy ő, az ML-lel való kapcsolódásai miatt rendszeresen és konzekvensen hirdet ML. médiájában. Csányin volt a hangsúly, nem az OTP-n. (Az OTP-t valóban kihagyhattam volna, mert az más megítélés alá esik mint mondjuk az ML. közeli cègek. Meg nyilván a LIDL és a Spar is hirdet másutt is, persze, ezekbe egyenként bele lehet kötni, viszont így együtt a Mészáros és neje cégeivel közösen egy hirdetési csokorban…. nekem azért ez sokat mond.) Én is befejeztem, szép napot. Az… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

100 legnagyobb cégből 90 kormányhoz köthető…Senki nem vitatja, hogy nagyrészt ezen az oldalon is ilyen hirdetések szerepelnek!
Te írtad:
“az állami tulajdonban levő hirdetések és az ML. tulajdonában levő cégek hirdetései csak és kizárólag
a kormánypárti médiában jelennek meg.”
EZ NEM IGAZ…a példa rá a BB1…senki nem vette meg, az hirdet rajt aki akar.

Piffinger
Olvasó

Nyugat Európában lehet, hogy az állam nem szól bele, de nincs GYES, GYED, családi pótlék, ingyenes oltás, 13. havi nyugdíj, stb.
Persze, ha jók az emlékeim a Milan sem véletlenül volt top csapat, akkor, amikor…
Nyugat Európában a klub tulajdonosok nem akárkik. Nagyon jó “befektetés” egy klub. (Nem feltétlenül az eredmények miatt.)
+ Tegnap olvastam, hogy a magyar lakosság éves szinten 5000 milliárd forintot költ el internetes vásárlásokra! ???
Nem támadni akarok…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az sosem számít, hogy melyik ország mit ad. Az számít, hogy mi marad és mennyi a megélhetés. Szerintem letojhatjuk a 36000/2gyerekes családit, ha a minimálbér az osztráknál most kb 700000ft. Ilyenkor még vedd hozzá, hogy miket kell neki fizetni. (Rezsi, lakhatás, iskola…), A végén pedig hasonlítsd össze a maradékot. Hidd el nem felénk billen a mérleg sajnos.

Downtown
Vendég
Downtown

Hiaba 700ezer Ausztriaban, ha az alberlet meg egy atlagos megelhetes joval dragabb! Nezzetek utana!

Divat ezzel takarozni, hogy nyugat mi mennyi, de ott sincs kolbaszbol a kerites!

Egy egyedulallo anya mondjuk 2 gyerekkel ott is rohadt nehezen el meg, foleg ha alberletbe lakik.

Hagyjatok mar ezt a nyugatmajmolast!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem ezt írtam én is.
Viszont, ha te úgy gondolod, hogy az átlag osztrák, német, brit, svéd vagy dán rosszabbul él, mint az átlag magyar legyen úgy. Nekem nem kell vele egyetérteni.

Modus operandi
Olvasó

“Nyugat Európában lehet, hogy az állam nem szól bele, de nincs GYES, GYED, családi pótlék, ingyenes oltás, 13. havi nyugdíj, stb.” Ne haragudj, de rohadtul nem értek veled egyet! Teljesen elvagy tévedve! Amit leírtál egyenként boncolgatva be lehetne mutatni, hogy ez porhintés. Például a családi pótlék összegén lassan már egy happy meal menüt sem tudsz venni. Azért nem megyek bele a témáa, mert ez a fórum se nem gazdasági, se nem politikai témájú. Lezárásként kettő költői kérdést írnék. Ha ennyire észbontó itthon a helyzet és a nyugat pedig hanyatlik, akkor az átlag magyar miért él hónapról hónapra és a nyugati… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

FALCO-OLAJ HOSSZABBÍTÁS És így a legvégén arról, hogyan lehetne a kosárlabdasportban az egész mutyi-finanszírozást átalakítani és igazságossá tenni. Mindenütt ugye közpénzek vannak, a magyar élsportban nincsenek piaci viszonyok, a pènzek 95%-a àllami pènz, akár direkten a város sportéletének címezve, akár az önkormànyzattól jön, akàr egy àllami cègtől (MVM, MOL) vagy pedig valamelyik “nagyvàllalkozó” pénze, akinek Viktor megmondta, hogy melyik csapatot tàmogassa. A tao-s pénzek is (törvènytelenül) a játèkosok bèrère mennek el, úgy lett kitalàlva az egész rendszer. A közpénz az ugye azt jelenti, hogy aki dolgozik, az adózik, annak a pénze az ország költségvetésébe kerül (költségvetés bevételi oldal), amit aztán… Olvass tovább »

Lacataylor
Olvasó

UTOLSÓ MONDAT….2016-BAN VOLT NEKTEK EGY STRABAG!!! MEG egy MOL!!!!! A kettő szponzorációja fedezte volna az akkori bajnokság 5-6 klub költségvetését, nem találom az akkori eszmefuttatásaidat,hogy nem kéne…..!MÉG EGYSZER LEÍROM HOGY : MOL…Fölösleges volt ennyi energiát feccölni a semmibe!Szeretnék látni egy esszét erről is,mondjuk a 2016-os ÁLLAMI kosárcsapatról,a közpénzről,az ÉN PÉNZEMRŐL IS!!

Rouge
Olvasó

“… Szeretnék látni egy esszét erről is,mondjuk a 2016-os ÁLLAMI kosárcsapatról,a közpénzről,az ÉN PÉNZEMRŐL IS!!..”

Írd meg. Hajrá.

Marillion
Olvasó

A saját irományod után….saját magadnak állíttatsz tükröt?….nem igaz hogy nem látod Szolnokon is miből lett a cserebogár…azaz a minőségi kosárlabda….amíg volt MOL,STRABAG…meg a stb….
Ugyan azt hajtod állandóan….ettől még varázsütésre nem fognak Szolnokon visszaállni a dolgok….a szurkolónak az a dolga hogy szurkoljon…ha meg tele van már a törpe a káosszal akkor meg össze kell állni tüntetni nagy tömegben az illetékes helyszínen/eken!
És nem csak akkor ha a térre bajnoki címet megyünk ünnepelni…..

Ev.Ok.
Olvasó

Hát rúzsos a nagy beharangozás ellenére… Adtál a szarnak egy pofont. A mondandódnak se eleje se vége… Ezért kár volt… Egy közmondás jut rólad az eszembe…”Ha csöndben lettél volna bölcs maradtál volna”

Zsarkov
Olvasó

Szép munka, mindenben igazad van, de az tény, hogy ugyan más szereplőkkel, de 2010-2018 között ugyanezt rólunk is írhattad volna…, engem pl. jobban érdekel a saját jövőnk, mert ami most van, abból semmi nem lesz, leszarnám, hogy mi, mennyi a Falconál, ha látnám, hogy okosan a legjobbat akarjuk kihozni abból, amire a jelenlegi lehetőségeink predesztinálnak, de ennek nyoma sincs…, na ez az igazán kiábrándító…

Downtown
Vendég
Downtown

Divat az egeszsegugyet szidni!

Nezz mar utana, hogy az utobbi evekben hany korhaz ujult meg….es mennyi van folyamatban!

Van mit es hol még javitani a teruleten, de legalabb van javulas.

Sajnos egy korhazfelujitas nem megy olyan gyorsan, mint egy satorfelhuzas pl.

makelovenotwar69
Olvasó

Downtown! Az egészségügy nem csak a kórház épületekről szól…
Ha már a számokat ismered, akkor nyilván tudod, hogy több ember hal meg kórházi fertőzésben, mint közúti balesetben…
Szóval az egészségügyet szidni (inkább kritizálni) sajnos szükséges, mert így talán hamarabb lesz változás!

Rouge
Olvasó

FALCO-OLAJ 4. NEGYED A mostani önkormányzati választások persze hozhatnak változást. Ha Szombathelyen maradt volna a fideszes vezetés, akkor az erőforrások továbbra is a Falcoba áramlottak volna, és ez így is maradt volna 3-5 évig, egészen addig, amíg a Hali vissza nem kerül az elsőosztályba. Mert azért ennyi idő kell egy ilyen nagymúltú futballcsapat megerősítéséhez is, addig pedig relatíve kevesebb (köz)pénzből a Falcot nyomták volna Szombathelyen. (Aki olvasta H. Zsóti nyilatkozatát, az tisztában van ezzel.) A fociban, ha megnézzük, jól látszik, hogy azok a klubok erősödtek meg és játszanak főszerepet, ahol nagyon masszívan megvan a fideszes vonal: FTC (Kubatov), Fehérvár (Orbán/Cser-Palkovics),… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem óriási tévedésben vagy a helyi ügyekkel kapcsolatban. Utálom a politikát de a Falco szempontjából jó hogy balos lett a város. Olyan emberek kerültek tűzközelbe akik élnek halnak a Hali Falco párosért, és ezt már bizonyították. Nyugi, ennyire látványosan ne aggódj értünk. Sok sikert az Olajnak a légiós cserék után jó kis csapat lesz. Pallai meg…. Sajnálom!!!! Ja és az USB köszöntötte Tóth Norbit. Ez érthető elfogadható és hihető, ugye? FALCO!

moldi56
Olvasó

Balos város.2008-ban mikor bajnokok lettetek ebben oroszlánrészt vállalt Dr.Czeglédi Csaba,aki akkor alpolgármester volt.Na az ő pályafutását ismerjük.

J.R.Benitez
Olvasó

Moldi. Roge 47 millió karakterben taglalta hogy a Fidesz alatt mekkora korrupció van. Most akkor döntsük már el légyszi a szerepeket…. Vagy akkor aki hozzánk kötődik az korrupt mocskos disznó. Nyerges nem. Ja értem. Igy már világos.

Godemperor
Olvasó

Azért ne az origo-ból tájékozódj!

Cole
Vendég
Cole

A Rouge és max. 1-2 szemellenzős társa azt nem képes felfogni, hogy azért sincs semmi értelme ennek a politizálós marhaságnak, mert Szombathelyen nagyrészt olyan emberek élnek, akik imádják a Falcot. Politikai hovatartozástól függetlenül.

Gézuka
Olvasó

Grat a falkonak, várható volt. Viszont nem mindig volt összeszedett a jatekotok. Ezt ha javijatok, a nemzetközi bajnokságban fogtok meglepetést okozni hazai pályán. Ugyan olaj szurkoló vagyok, de nemzetközi porondon azért kívánom hogy erjetek el sikereket. Sürgősen el kell gondolkozni az olaj vezetőségének hogy mi a szart akarnak ettől az évtől. Fiatalok beépítése nulla, eredmények nulla. Mivel a bajnoki döntő közelébe sem jutunk idén, – kar lenne ebben bízni mert pofon a vége – ezért valóban el kellene kezdeni a fiatalok beépítését mert ennek a szezonnak annyi. A kedves vezetőségnek pofa jaratason kívül valóban el kellene kezdenie amit ígért. Pallai… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Nagyon sok a meccs és fásult a csapat. De ez nem panaszkodás, mi akartuk. Olaj? Szerintem 3 jó mezőny légiós. Magyarok max kiegészítő emberek. De a 2 palánk alatti légiós csúnyán be lett nézve. Ha azt cserélitek ott lesztek top4ben. De ahhoz minőségi változtatás kell!!!! Esküszöm Pallait látni akartam játszani tegnap…. Erre Dragan sima meccsen sem rakta be. Érthetetlen. Én már arra gondolok büntetésben lehet. Vagy a franc tudja….

Gézuka
Olvasó

Az, hogy fásult a csapat. Hát, ez benne van. Okornnak kellene felrázni őket, hiszen van merítési lehetősége, valljuk be őszintén. Nem könnyű mindig frissnek tartani őket fejben, de ezért edző az edző. Mint írtam is, lesz még meglepetés hazai pályán! Olaj: Megint olyat ígértek, ami sohasem működött, és nem is fog. Tavaly meglepetés volt pedig ellenetek, az utolsó meccsen. Nagy különbségnél nem tök mindegy ki van a pályán? Nem mérvadó, de azért egy fiatalnak talán az lehet hogy legalább játszik, és nem veszti el a motiváltságát. Valószínűleg nem célszerű akkora különbségnél, mert mindegy-mindegy, de másképp nem szerez tapasztalatot. Ha Pallai… Olvass tovább »

Székely Gergely
Olvasó

Érdekes hogy a nyertes csapattal foglalkozik mindenki, miközben olyan játékvezetői hibák árnyékolják ezt a meccset, hogy hihetetlen. Függetlenként írom mindezt.

Dudi
Olvasó

Sajnos mindig vannak hibás bírói ítéletek, de azért botorsàg a tegnapi meccsen bármit is a bírókra adni.

Rouge
Olvasó

FALCO-OLAJ 3. NEGYED Az, hogy miért a Falco vette át a helyünket, az ugye egyértelmű: a Haladás egyrészt kizúgott az NB1-ből, felszabadult egy nagyobb összeg a látványsportok támogatására, amelyek közül helyben a kosárlabda a legnépszerűbb; Szombathely fideszes város (volt); másrészt ami a döntő tényező: személyi feltételként közismert ML. vejének, H. Zsótinak a szombathelyi kötődése-kapcsolódása. Névadó szponzor lett a Vulcano a KG INVEST 2008 Kft. révén, ami ugye ML. érdekeltsége, K. Gábor pedig hirtelen rájött, hogy ő tulajdonképpen szereti és egész életében szerette a kosárlabdát…:):)…) (Ha most visszagondolunk a K. Gáborral készített interjúra, akkor így utólag már milyen nevetségesnek és álszentnek… Olvass tovább »

Ju1
Olvasó

Olvasom az elemzésed és néhány kérdés felmerül bennem…. Miért foglalkozol ennyire a Falcoval? Nincs jobb dolgod? Vagy ami valószínűbb itt éled ki magad!? A bb1 legokosabb emberének gondolod magad amit egyébként nem is adsz elő rosszul…Annyira tájékozott vagy az itteni Szombathelyi dolgokkal, talán már betegesen annyit foglalkozol az itteni helyzettel hogy Szolnok vesztett egy óriási zsenit…. Figyelj nem tudom miért de vicc amit itt írsz ML t állandóan leírod…. nyilván irigység beszél belőled vagy nem tudom. KG t is emlegeted és régebben is írogattad hogy hova kihez tartozik: ez is egy bullshit kérdezz helyieket..Azért mert többször leírod még nem lesz… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Csak egy folyamatot írt le, ami sajna igaz, nem csak a sportra, de az egész közéletre is!

Lacataylor
Olvasó

Történteid ,esszéid ,madas röptű gondolataid tartalmát tökéletesen fel lehetne cserélni a 2010-2017-es olajka éra futására,csak át kellene irni a csapat NEVET,DÁTUMOT,SZPONZORT,”TÁMOGATÓT”! Most már mindent- értek-,levontam a következtetést,hogy még van CSODÁLATOS 5-6 ÉVÜNK!!!!!!

Lacataylor
Olvasó

Azért rímbe foglalva szebb lenne….! 81-63- Számmisztika,vagy valami??????? Időjárás,az Alpok közelsége,keddi piaci krumpliárak????

Marillion
Olvasó

Bocs csak megkérdezem hogy amikor az Olaj sorozatban nyerte az aranyérmeket,vagy ha véletlenül mégsem azt akkor az ezüstöket,meg párhuzamosan nemzetközi kupában egy idény alatt ráadásul nem is csak egyben mint PL.most a Falco ….akkor ezekhez honnan a varázslatos búbánatból kapott szerinted szponzorációs segítséget?! Tudod nem értelek emberi ésszel….Van egy rakás arany meg ezüst érme már a csapatodnak,máról holnapra senki csapat utol nem éri…./amihez sportszerű gratula jár/….és erre föl te mit csinálsz…a Falco az életed…mert Szolnokon meghúztak egy vonalat…és most ez van…de hidd el okos ember ennek nem örül,mert a bajnokságnak is az lenne az érdeke hogy mind több csapat olyan… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“…Amikor a Falcot “támadjuk” vagy közpénzezünk, akkor a szombathelyiek mindig felhozzák az elmúlt tíz évet,
hogy nálunk ugyanez volt:
messze legnagyobb büdzsé, közpénz, válogatott játékosok stb.

És ez igaz is, ezt senki sem tagadja.

Viszont van egy óriási különbség:
mi hagytuk élni a konkurenciát… “

MI NEM VERTÜK SZÉT A FALCÓT.

Marillion
Olvasó

Mi Szombathelyiek nem kértünk senkit arra hogy gyengítse a rivális klubokat…..mi kijárunk meccsre és szurkolunk…az a dolgunk!..hogy az illetékesek a háttérben hogy kezelik a klubot nem a mi felelősségünk! Azt hogy ez igy alakult most ott….arra megkaphatjátok a válaszokat…ha tömegesen utána néztek mi miért történt….
És még valami:rajtatok kívül jóformán senki nem tépi a haját ennyire a Falco miatt…hogy lehet hogy a többi csapat szurkolói csendesebbek/sportszerűbbek ebben a témában!? Csak nehogy azt mond hogy mert már beleuntak!

Praenoricum
Olvasó

Senki sem verte szét a Szolnokot. Elment a legjobb játékos külföldre, mert itthon már a Szolnok sem bírta megfizetni. Elment Benke, mert a saját karrierje fontosabb neki, mint Szolnoké. Elment Tóth Àdám, aki tavaly láthatóan nem érezte jól magát, DEAC-nál stabil jó játékos. Két hosszú ideig meghatározó légiós meg visszavonult sérüléseik miatt. Nem tűnik úgy, hogy ebbe kívülről bárki belenyúlt volna. Az, hogy kiket igazolt a stáb és mennyiért az az ő gondja. Szerintem a mostani keret sem túl olcsó. A többi csapattal összevetve biztosan nem. Az eddigiekhez képest viszont igen.

Praenoricum
Olvasó

A sok jó gondolat között azért itt pár dolog alaposan elcsúszott. Ha ezt elfogadjuk, így ahogy van, akkor gyakorlatilag az erősorrendet az dönti el, hogy ki mennyi pénzt hasít. A szakmai szempontok ebben az érvrendszerben eltűnnek. Ennek ellentmond az, hogy 2017-18-ban a Falco kis híján bajnok lett, 19-ben pedig bajnok, miközben akkor még nem oda folyt a nagy pénz és messze nem a legnagyobb költségvetésű csapat volt. A tavalyi bajnoki címükéhez kellett sok tényező szerencsés együtt állása, de azt gondolom, hogy tavaszra annyira összeállt a Falco, hogy az eredeti teljes kerettel felálló Szolnokkal is simán versenyben lett volna. Szolnok elfogyott… Olvass tovább »

Jagerman
Olvasó

Nagyon frappáns hozzászólás, sok érdekességgel. Gratulálok hozzá! ?
Csak az a baj, hogy kevés ilyet olvasni itt. Mondjuk te mindig jókat írsz!

Godemperor
Olvasó

Esetleg a globális felmelegedésről is a Falco tehet? Mert ahogy olvasom az írásodat, már csak ez hiányzik belőle. Röviden és tömören: Ezt egy kicsit túltoltad. A mostani írásaidból nekem egyből a szálka, meg a gerenda jutott eszembe. Persze egy szurkoló lehet elfogult, sőt el is várható tőle, de ez így egy kissé sok volt.

Dudi
Olvasó

Üdv! Isten tudja, sok mindenben egyet értek veled, vannak dolgok, amiket javaslatképpen írtàl működhetnek. De!!!! Azért nagyon “olajkàs” szemüvegen àt nézed most az eseményeket. Sok-sok évvel ezelőtt, szintén légiós kérdés volt. De nem az, hogy 4 vagy 5. A kérdés az volt, hogy 2 vagy több. A Falco és a Körmend akarta a 2 légióst, a többi klub azt, hogy több legyen. És kiszabadult a szellem a palackból. Nàlatok màr Nyerges és Pór Péter tevékenykedett. Bocs, de nem tudok pontos évet írni. Akkor is ezek a gondolatok fordultak meg a fejedben, vagy csak örültél a sikereknek? A Falconàl akkor sem… Olvass tovább »

Piffinger
Olvasó

Azért megtehette volna az állam a mi esetúnkben, hogy miután tulajdonos csere történik nem dob mentőövet a városnak. Dobott. (Nem hinném hogy gyűlöletből)
Nem így egy két légiósunk. Fogalmuk sincs vélhetöen a magyar kózéletről.
A magyar magunk szinte képtelen a pont dobásra. (Zsíros, aki tudtomal szolnoki nevelés, egész jól az Oroszlányban)
Csapatunk sikertelensége jelen pillanatban inkább szakmai okokon múlik.
Miló állítólag heteken belül próbajátékra jön. A sźíve miatt és nem a közállapotok miatt.

Hajrá Olaj!!!

Cole
Vendég
Cole

Kedves Rouge! Ahogy Rougenoil már leírta, azzal tetted hiteltelenné az egész írásodat, hogy pont most álltál elő ezzel a kis történteddel, amikor – hosszú évek után először – a csapatodnak semmi esélye nem volt Szombathelyen. Furcsamód nem akkor fektetted be ezt a nagy energiát a történetírásban, amikor az Olaj a csúcson volt és egyik csapatnak sem volt semmi esélye ellene hosszú évekig. Mert így sajnos szimplán “savanyú a szőlő” színezete van és mintha főképp a Falco-szurkolók örömét próbálnád elrontani, amit meg kétlem, hogy sikerülne. És még az is rátesz erre egy kis lapáttal, hogy talán ez az első alkalom évek… Olvass tovább »

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Jól összefoglaltad! Teljesen egyetértek veled!

Ev.Ok.
Olvasó

Cole!!! Minden elismerésem! Köszönöm hogy helyettem is válaszoltál!

Cole
Vendég
Cole

Vince.Carter.15! Ev.Ok.! Köszi srácok.

Tarifa
Olvasó

Rouge helyzetelemzése tökikéletes, igaz. (csak az első hozzaszolasara vonatkozóan. A többit én most nem kívánom érinteni). A magyar labdajátékos sport sikerekben mindig mindig a közpénz, vagy közpénz jellegét elveszitő adó tömeg kilobbizasanak mértéke volt a meghatározó. Előforduhat néha egy-egy vállalkozás előtérbe kerülés is, de nyugodjunk meg, az is a költség haszon elven működik. Azért ilyen erősen még egyetlen kormány (párt vagy rendszer???) sem vetette meg be csatába a sportot. Így aztán ne csodálkozzunk, hogy egy-egy csapat egyszer lent egyszer fent van. Nekünk most ez jutott. Ha majd egyszer a labdajátékok között is az eredmény orientált szemlélet előrébb kerül (utánpótlás nevelés,… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

FALCO-OLAJ 2. NEGYED A Falco történelme és ehhez kapcsolódóan a szurkolók egy részének a frusztráltsága (az elveszített döntők miatt) tökéletesen alkalmassá teszi a szombathelyi szurkolókat egy permanens állóháborúra… megtámogatva a BB1-gyel, a szombathelyi portállal, aminek az elfogultsága megkérdőjelezhetetlen: “……gulyasszabolcs00 Most olvasom… : “Reddick és Perl hiányát is elbírta a Falco” Ja, a Berény viszont nem bírta el Staten,Brbaklic, Marinkovic, Peringer és Lazic hiányát. Végülis csak megközelítés kérdése a címadás. Szánalmas… Tetszik 59-33 Nem tetszik Válasz 2019.11.17. 22:20….” …..ugyanakkor a BB1 olvasottsága kiemelten magas a szhelyi kosárlabda szurkolók között… Falco szurkerek vs. más csapatok szurkolói fifty-fifty… (a legutóbbi hosszabb, a Zaragoza… Olvass tovább »

vasipasi
Olvasó

Te egy élő bizonyíték vagy arra, hogy van élet az agyhalál után!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

En falco szurkolokent es fidesz utalokent egyet ertek mindenben, kar, hogy egyetlen bunko szolnoki hozzaszolas sem volt megemlitve, de igazabol teljesen mind1. En nagyon szeretem a kosarlabdat es azt gondolom, hogy az a normalis, hogy egy profi klubban annyi penz van, mint most a falcoban. Termeszetesen nem eletkepes, hogy 13 klub ilyen budzsebol gazdalkodik, ahogyan egyik europai orszagban sem, de a tisztesseges verseny kedveert igenis kell 3-4 olyan klub egy bajnoksagban, amelyikben megvan a potencial arra, hogy nagyon magas szinten uzze a sportagat, de hat a mi Viktatorunkbak sajnos a kosarlabda teljesen erdektelen, ezert sajnos ez csak egy vizio. Ezt… Olvass tovább »

Jagerman
Olvasó

Abban egyetértünk, hogy a közbeszéd roppant módon eldurvult, ami sajnálatos fejlemény és mindenkinek megvan benne a saját maga felelőssége. Egy adott ország állapotát is jól tükrözi, s a közállapotokat is. A viselkedés is lényeges. Hogy veszi például bárki a bátorságot ahhoz, hogy a regnáló miniszterelnök székébe beleüljön, ráadásul ogy-i képviselőként? Vitatkoznék veled azonban abban, hogy közpénzekről beszélsz végig a hozzászólásaidban. Tetszik, nem tetszik a TAO az bizony nem közpénz! Tudomásom szerint a cégek TAO formájában támogathatnak ugyanis pl. kosárlabda csapatokat. A lényeg, hogy az állam kvázi lemond az adójának egy részéről, vagy már eleve be sem szedi az adót.Viszont a… Olvass tovább »

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Bocs, de erdemben Taot csak azok a cegek tudnak hozni, amelyek allami tularazott megrendelesekkel vannak tele, tehat egy olyan vallalkozas, ami piaci alapon el egyik kosarcsapatnak sem lenne nagy segitseg! egy fejlett orszagban, ahol a piac es az allam jol elkulonul ott hivhatjuk nem kozpenznek, de jol tudjuk mi a helyzet Magyarorszagon, bar az irasodbol elegge fideszesnek tunsz, ezert gondolom ugysem fogod ezt objektiven atgondolni, de sajnos ez az igazsag ?

donnarumma
Olvasó

Ez nem igaz

derryl
Olvasó

Vadász! Ezt a közpénz elméleted nézd át figyelmesebben! Tao, az államkasszába be nem fizetett adó, amit simán ellopnak, hogy kényük kedvük szerint oda utalják irányítottan, ahová az úri Fideszes dzsentrik gondolják! Ha nem, mehet a picsába, vezérünk nem tűri az engedetlenséget. Ha megjelenő volna a munkahelyén, akkor meg nem tudnak a helyére ülni. Ennyi!

Tarifa
Olvasó

A tao szabályzást még tanulmányozni kell…Az utánpótlásban van igazad.

Rouge
Olvasó

FALCO-OLAJ 1. NEGYED (A meccsről: aki látta, látta…győzött a több pénz… a közpénz.) Azt mindenki tudja, hogy a sportsikerek és a sport előtérbe helyezése a regnáló kormány politikájànak fontos része, nem véletlen a látványsportok kiemelt támogatása; a hatalomnak fontos, hogy a sportnak van egy olyan közösségteremtő ereje, ami pozitív energiákat szabadít fel a nemzetben: ahol a focinak vagy a kèzilabdának van hagyománya, ott azt támogatják, ahol a kosárlabdának, ott meg azt. Természetesen közpénzek útján, átláthatatlanul. Viktor nagyon jól tudja, hogy a nèpnek cirkusz kell ahhoz, hogy ne a döglődő egészségügyről meg ne a versenyképtelen oktatásról és főleg ne a korrupcióról… Olvass tovább »

drszepkaroly
Olvasó

Fáj cucika? Fáj? Még egyszer kérdezem: fáj?

Ez amúgy kegyetlen szarra sikerült. Őszinte leszek, sokkal többet vártam.
Sokkal
Ez gagyi :((

moldi56
Olvasó

Nem tudom Doktor Úr te leírtad volna-e így? Végig kell olvasni figyelmesen és többször is ha valamit nem értesz.

pbask
Vendég
pbask

Sok igazságot írt,és nem is ellenünk szól. Az uj Bb1,reklámpartnerek,mindigo,folyamatosan szurkolók leszarása ezt vetíti előre.Okádék lett ez a nagy benyalás. Amugy miért nem lehetne 2 élcsapat is!? Miért kell egyiket megcsonkítani? És miért pont a falco? Meddig? Itt ellenzék van. Felkészül paks? Vagy összetettebb?

Rougenoil
Olvasó

Újdonságot nem írtál.
Jól összeszedted, stilisztikailag is rendben van az írás, de ezzel nem váltottad meg a világot. Sajnos a posztszovjet Kelet-Közép-európai államokban ez mindig így ment, és csak remélni tudom hogy ez valamikor majd megváltozik.
2. Ez akkor lett volna hiteles, ha mondjuk 2013-ban írod utalva csapatodra.

moldi56
Olvasó

A mi életünkben ez már nemigen fog megváltozni.Ha a Fidesz majd elveszti a választásokat fogalmam sincs ki lesz majd hatalmon.Attól félek,sokkal rosszabb lesz.

Ewing
Olvasó

A Fidesznel egyszerubben semmi nem tud rosszabb lenni!!!!!

Downtown
Vendég
Downtown

Majd egy DK jobb lesz? ????

Feffo
Vendég
Feffo

Más rendszernek is voltak kegyeltjei (Honvéd , Alba ) Öket is mindenki utálta, mert mindenkit meg tudták venni. A különbség akkor az volt, hogy volt annyi jó játékos , hogy maradtak morzsák a többieknek. Idén ennek a Falconak nem lesz ellenfele, még ilyen Lakek, Washingtonok is elférnek. Akkora a szakadék a Falco és a többiek között , hogy megengedhetik maguknak, hogy Curry kihagyjon egy Falco-Olajt. A gyűlölködés az irigységböl fakad, és abból, hogy jónéhány falcos nem tudja elegánsan kezelni a jólétet. Az albás, olajos időkböl szerintem nem jött ekkora arrogancia , lekezelés a többiek felé. (Bár lehet, csak az idő… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Center kell Morant vagy Krstic helyett. Hajrá OLAJ

Tarifa
Olvasó

Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de még most sem tudom, hogy a pár héttel ezelőtt feltett kérdésre mit válaszoltak az edzők. Valószínű a következő lehetett: 1. Meg van a megfelelő magyar mag, garantáljuk, hogy dobott pont átlaguk több lesz mint a be nem cserélt fiataloké. 2. Minden külföldi játékosunk nagyon jó, kivéve azt a kettőt vagy hármat, de némelyik meg így is van olyan mint a magyar mag egyike-másika. 3. Csapat játékot meg gyakoroljuk,különösen a palánk alatti variációkat, bár a centert még nem találtuk meg. A védekezést még nem helyeztük előtérbe, mert azt valljuk, hogy mindig egy ponttal többet kell… Olvass tovább »

Praenoricum
Olvasó

Elsőként gratulálok a Falconak a győzelemhez. A védekezése nagyon nem ízlett a Szolnoknak. Nagyon kevés levegőt engedett a Falco az alacsony posztokon, a szolnoki magas emberek viszont nagyon tompán játszottak. Együtt sem dobtak 10 pontot. Az utolsó öt percben tudott még pár játékos kozmetikázni az egyéni statisztikáján, de aki a teljes mérkőzést látta, annak nem volt kérdés, hogy esélytelen volt a csapat. Tegyük hozzá, hogy a Falco az átlagához képest nagyon sok labdát eladott, de még ez sem okozott gondot, mert bele tudta kényszeríteni az ellenfelet nagyon sok rossz dobásba, ami ennek megfelelően alacsony eredményességet hozott. Az utolsó öt perc… Olvass tovább »

FalcoParádé
Olvasó

Biztos Rougue még nincs WiFi közelben!!!
Vagy lejött Sárvárra a Motoros bohóchoz franciázni! ???

Downtown
Vendég
Downtown

Motoros sehol sincs a sargaparnatokhoz kepest! ???

Rougenoil
Olvasó

Szerinted… Szerintem sárga párna nincs sehol motoroshoz képest

Motoros
Olvasó

Agyilag tuti nincs???

Downtown
Vendég
Downtown

Motoros rímek ír, vagyis probal.

Sargaleszart parnatok meg mocskolodik.

De ugyis megtalaljuk?

Motoros
Olvasó

Köszi??

Motoros
Olvasó

Várunk langyi a Support81 sátornál,
Keresd a Motorost????

Te kis biiii????

Motoros ??

Lacataylor
Olvasó

Ámbár szerintem a Rougue még dolgozik….és adózik…ami JÓÓÓÓÓ!!!!

RRichieG
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! Helytálltak a közpénzhadsereg ellen.Kicsit tudathasadás volt, a saját pénzemnek, vagy a saját csapatomnak szurkoljak. Elég szomorú, hogy a Falco ilyen légiósokra pazarolja a közpénzt.Mondjuk azért nyomasztó lehetett egy 8szoros Magyar Kupa győztes ellen játszani. Alekszicsről:jól meccselt, hisz végig fönn volt egy magyar a pályán.

Lacataylor
Olvasó

Szolnok szócsöve,és csörgősipkás bohóca vagy……….

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

ricsikerúzs! Ide okádtál már az összes neveden? ?

2lee14
Olvasó

Nagyon jól játszott az olaj,Alekszics kivételes edző, 30 al közte is nyomta a stabil légiósokat ez talán egy 8.helyre pont elég lehet amit meg is érdemeltek. Ezzel a ténnyel sírd magad álomba Olajosok ügyeletes bohóca. ui: az utóbbi 10 év súlyos milliárdjai amik az olajba szivárogtak azt gondolom te utaltad nekik a zsebpénzedből nem?

Lacataylor
Olvasó

olaj75,Rougue,hol vagytok? Most valami szellemi rím? Aranytól szabadon…..

teliver
Olvasó

Pór Peti? Te vagy a Szakmai Igazgató!
Alekszics meg ez a két szerencsétlen, “udvari bolond” a Szolnok padján, oké!?
Ezeket a légiósokat, ki hozta? Te? Alekszics? Vagy rábíztátok a Jakab Mátéra!?
Tóth Norbi? Kovács Peti? Juhos?
Mi folyik Szolnokon?!

agyas
Olvasó

Ha jól számolom, a hazai pontok 78%-át szerezték magyarok 🙂

Incicica
Olvasó

K.gy.

Olajfan
Olvasó

Azért az mindenképp említésre méltó hogy Taiwo 3 perc alatt ugyanannyi lepattanót szedett,mint Morant 22 alatt..és előtte az ifi meccsen is brillírozott. De a többi fiatal is ugyanennyit legalább tudna játékával hozzátenni a csapathoz….

Ev.Ok.
Olvasó

Várunk egy novellát a kis rúzsostól.. Vicc hogy ilyenkor kuporog valahol siránkozva..

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Bravó srácok! Így kell ezt! ?

Stockalone
Olvasó

Jár a gratuláció a csapatnak!
Szép volt fiúk!
Azért azt lehetett látni, hogy fárad a csapat a kettős terheléstől, a fiatalokat többet kellett volna játszatni, nem csak a végén 3 percre betenni.
Ennek fényében a szolnoki csapat teljesítménye még siralmasabb, pedig a bajnokságnak kell egy jó Szolnok.

pontaz
Vendég
pontaz

Lényeg hogy mindenki sérült… 😀

JászaiMari
Olvasó

Rougue, gyere várunk!

ficsi
Vendég
ficsi

Szégyen !!! Szolnokon nem ilyen csapatért szurkoltunk éveken keresztül !! de Reménykedünk ! Hajrá Olaj !!

RHWL_CsakAFalco
Olvasó

Várjuk szeretettel kedves szolnoki barátaink szidó megjegyzéseit. ?

moldi56
Olvasó

Miért szidnánk benneteket.Hogy lenyomtatok bennünket? Ez volt a dolgotok.Számítottunk rá.

olajolaj33
Olvasó

Idióta!
Ti szidtatok bennünket a meccsen is!
Ti csak ebből álltok!
Normálisan nem tudtok szurkolni!

pbask
Vendég
pbask

Ami jár az jár.
Ose meccs + a mai ahogy beléptetek a vendégszektorba, ezután mint a fajböszmék belerúgtok ottani székekbe és köptök utána egyet az többet érdemel?
Ez a minimum.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Milyen volt nézni a meccset, Reddick, Perl és Beni nélkül?

pbask
Vendég
pbask

Bevallom tévedtem,előzetesen nem gondoltam. Vállalták a játékot sérülésekkel,ez benne lehet. Ugyanakkor igaz,hogy ezzel magunk tesszük nevetégessé folyamatosan.

nyolcmegnyolc
Olvasó

1x, 2x elmegy, de 20évig?
Ennyi idő alatt nem vetted észre?
1. Mint látod a nemzetközi nem számít. Paraszt vakítás az egész.
2. Nem néztem, csak a f.c.-t. Nem mindigózom. Perl a 18.percben, több, mint 15 percnél járt. Súlyos lehetett a sérülése. A másik kettő is többet volt az elsőben pályán, mint a padon.

donnarumma
Olvasó

Senki nem mondta hogy nem játszanak, csak hogy nem egészségesek…Bíró volt bejelentve tutira,nem is játszott…Zozó meg Curry hiányzása miatt játszott(jól)

Józsipapa
Olvasó

A CSAPATKÉNT játszó Falco simán verte a mérkőzés elejétől szétesően, minden elképzelés nélkül játszó Olajt. Csak azért nem lett 30 – 40 pont mert az utolsó 4 percben a 3 fiatal játszott az ellenfélnél. Az Olajben nincs sem a légiósok, sem a magyarok között egy VEZÉREGYÉNISÉG, akire felnéznének – felnézhetnének a többiek !!!!!! Amennyiben nem lesz változás ez a teljesítmény 7. – 10. helyet érhet !!!! Megérdemelt Falco sikerért jár az elismerés !! Hajrá OLAJJJJJJJJLLLLLLL !!!!!!!!

szurkolo01
Olvasó

korrekt!

talán andre jones aki légiós szint, többi max a százezres játszik….

FalcoParádé
Olvasó

Gyuri bácsi rátok is feladta a Zakót!!! ????
Ez Szombathely!!! ???

olajolaj33
Olvasó

Nagy a szátok most hogy Löró nyomja belétek a pénzt!!!!

Marillion
Olvasó

Eddig belétek is nyomták….a sorozatos bajnoki címeket gondolom nektek sem ingyen adták…..

Motoros
Olvasó

Rád meg a kotont????

Biiiii????

donnarumma
Olvasó

A legnagyobb bajt abban láttam a vendégnél, hogy semmi nem látszik abból,hogy mit is akarnak .
Jelenleg nem gyengébb csapat,mint a Falco mert nem is csapat. Így nagyon nehéz lesz…Sztem drasztikus változásokra lesz szükség,vagy necces lesz a 8 is.
A csapatunknak gratulálok, hozták a kötelezőt.a kis Currynak meg jó egészséget kívánok?

GORECUBRBA
Olvasó

Poor petit vagy milot kene kinevezni akkor meg nem lenne veszve semmi mert kell egy jo szolnok a vegere de h a Falcot iden nem lehet megallitani az biztos 🙂 negativum krivacsevics nem tud elni a lehetoseggel

J.R.Benitez
Olvasó

Milosevicet megnézném edzőként. De palánk alatt Olajnak cserélni kell, azt a 2 légióst csúnyán benézték.

GORECUBRBA
Olvasó

Smith is tre ha milo nem is lenne jo de az a kuzdes amit apalyan nyujtott sztem elne benn es tuzelne oket sztem ez a kiut innen

olajolaj33
Olvasó

Pór Peti egyszer már megbukott!
Mit akartok?
Vele jobb lenne?

moldi56
Olvasó

Pór szerintem Báder munkakörét vette át,ő nemigen lesz vezetőedző.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Kíváncsi leszek, hogy ezt a Falcót ki tudja egyáltalán megverni a hazai bajnokságban.

Motoros
Olvasó

MTE!

GORECUBRBA
Olvasó

😀 azta aki nemjatszott meg a falcoval mindig bajnok eselyes de csak addig

FalcoParádé
Olvasó

Te Sárvári bohóc!!! ???

Motoros
Olvasó

Gyere várunk a fa testápolóval????

Te kis biii????

Ev.Ok.
Olvasó

Bár azt ígértem nem írok többet és szerintem egy év ezredben egyszer igazat adok a rollerosnak Körmenden szoros lesz sajnos a vereség is benne van…

Székely Gergely
Olvasó

A Szolnok ma épp olyan gyenge volt, mint a játékvezetés…

Rougenoil
Olvasó

Nem akarok rosszmájú lenni, rossz napot fogatok ki, velünk is volt ilyen az utolsó Kálmán Lacis évben. A két edző egy szinten van.

CsakAzImitNe
Olvasó

Kálmán Lacit szádra ne vedd öcskös , hogy jössz ahhoz hogy egy legendát hasonlítgass ? Szállj le a földre már bocsánat …

Rougenoil
Olvasó

Imádtam ahogy játszott, de edzőként nem volt nagy durranás

Dudi
Olvasó

Üdv! Nagyon tudatosan, és jól játszottunk. A Szolnok gyengécske volt, sajnálom az idàig utazó szurkolóikat. Örülök hogy Okorn a végén játszatta a fiatalokat.
Hajrà Falco!!!!!!!!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Semmi baj nem lenne az eredménnyel, ha…( -edző, -Morant, + fiatalok)

Rougenoil
Olvasó

-36 a 38. percben rendben van?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem volna baj, ha kikapnánk 18-al Szombathelyen, ha a fiatalok beépítésén dolgoznánk.

olajolaj33
Olvasó

Az edzőnek kellene bedobni a kosarakat?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés