Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A szlovén edző szerint a védekezés lesz a kulcs a magyarok ellen

Vojvodára és Kellerre kiemelten figyel mai ellenfelünk.

  •   :

:

Jó hangulatban és remek formában várja a szlovén válogatott a Magyarország elleni Eb-selejtezőt – írja mai ellenfelünk szövetségének honlapja.

A honlap kiemeli, hogy biztosan telt ház várható az Aréna Savariában, hiszen négy Falco-játékos is benne van a magyar csapatban, valamint megemlítették Gasper Okornt is, a sárga-feketék szlovén vezetőedzőjét.

Kitérnek rá, hogy a két legveszélyesebb emberünk a pontfelelős Vojvoda Dávid és Keller Ákos, aki a pálya mindkét oldalán veszélyt jelenthet a szlovénekre, míg a legmagasabban jegyzett játékosunk, Hanga Ádám nem léphet pályára euroligás elfoglaltsága miatt, csakúgy, mint náluk Zoran Dragic és Mark Sisko.

A gárda vezetőedzője, Rado Trifunovic így nyilatkozott:

Remek a hangulat. A fiúk jó ritmusban és jó állapotban érkeztek meg a felkészülésre. Nagyon keményen edzenek és mindannyian alig várják, hogy elkezdjük a selejtezőt. Tisztában vagyok vele, hogy roppant nehéz dolgunk lesz Magyarországon, egy telt házas csarnokban, fanatikus szurkolók előtt. A magyarok erősek és kellemetlen ellenfelek hazai pályán. Több variációs lehetőségük is van, meg kell őket állítanunk. Először is jól és egységesen kell védekeznünk, és diktálnunk a tempót. Egyszerű kosárlabdát kell játszanunk. 

Megszólalt a lapnak Alexei Nikolic is:

Mindig boldog vagyok, amikor hazajöhetek és képviselhetem a válogatottat. Nagyszerű érzés a szezon közepén kicsit kiszakadni a mindennapokból, hogy a barátaiddal harcolj a szlovén mezért. Rövid felkészülés után már várjuk az első próbát. Kemény mérkőzésre számítok Magyarországon, de úgy érzem, hogy jól feltérképeztük őket, jól felkészültünk. Meg vagyok győződve róla, hogy jól fogunk játszani, és győzni, ami a célunk. A siker kulcsa a védelem és a tempó lesz.

Fotó: rtvslo.si

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
lddStockalone Recent comment authors
ldd
Olvasó

Rá éreztél… 2 pont …
Én a szlonén Trifunovicsra emlékeztem…
a Partizánban van egy szerb (?) Trifunovics ( 2000.-es születésű ) rokonok?

Stockalone
Olvasó

Hajrá magyarok!
Egypontos, hátradőlős alázás. 😀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés