Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

A szív a helyén volt, kijutottunk az Európa-bajnokságra

Hosszabbításban vertük Ausztriát.

Ausztria - Magyarország h.u. 81-83 (20-15, 19-15, 20-24, 16-21, 6-8)

Eb-selejtező, F-csoport
Kijev, Sports Palace
Eddie Vlator, Paulo Marques, Michael Proc

Ausztria: Klepeisz 21/9, Vujosevic 8/6, Murati 15, Ogunsipe 6/3, Mahalbasic 14. Cserék: Lamesic 4, Rados 6, Ersek 3/3, Güttl 4,

Magyarország: Váradi 12/3, Vojvoda 22/12, Benke 14/6, Eilingsfeld 11/9, Keller 2. Cserék: Karahodzic -, Horti -, Ferencz 5/3, Perl 6, Filipovity 11/3.

Sztojan Ivkovics nem változtatott a Szlovénia elleni kereten, így ugyanarra a tizenkét játékosra várt a feladat, hogy legyőzzék Ausztriát és bebiztosítsák a helyünket a jövő évi kontinenstornán. A csapat háza táján optimista volt a hangulat feldobás előtt, mindenki abban bízott, sikerült kipihenni a tegnapi találkozót és nem okoz gondot a FIBA barátságtalan döntése, hogy ilyen rövid időn belül kell két nagyon fontos meccset lejátszani.

Fotó: FIBA

Váradi remek betöréséből született az első pont, majd Eilingsfeld dobott triplát. 5-0-ra vezettünk, remekül kezdtünk. Mahalbasic szerezte az első osztrák kosarat akcióból, de Benke azonnal triplával válaszolt. A negyed közepére utolértek minket az osztrákok, sőt, Klepeisz triplájával és Gutti duplájával a vezetést is átvették. Vojvoda rázta meg magát és szerzett bravúrkosarat, kellett nagyon. Filipovity pontjai után ismét nálunk volt a vezetés. Rados talált magára, két kosarat is dobott. 18-13-ra vezettek az osztrákok egy perccel a negyed vége előtt. Ismét Vojvoda kosara vitt közelebb hozzájuk, de Murati három büntetőt is dobhatott miután Váradi faultolta dobás közben. Kettőt értékesített. 20-15.

Osztrák kosárral kezdődött a második negyed, Váradi válaszolt rá, de Ersek azonnal dobott egy triplát, kilenccel vezetett az ellenfél. Eilingsfeld talált be, míg a túloldalon Vujosevic könnyedén jutott el a gyűrűnkig, így maradt a különbség. 31-19-nél Sztojan Ivkovics időt kért. Semmi nem sikerült, újabb kosarat dobtak az osztrákok. Továbbra sem találtunk a gyűrűbe, 33-19 volt a táblán a negyed közepén. Hosszú gólcsend után – két percig egyik csapat sem dobott kosarat -, Perl talált be. 35-23 volt a táblán, amikor az első félidő végjátéka előtt, időt kért Ausztria. Filipovity zsákolt egy brutálisat, majd Benke dobott egy “emberes” triplát. Feljöttünk 35-28-ra, amikor Filipovity dobhatott három büntetőt, kettő ment be. A negyed vége azonban ismét az ellenfélé volt. 39-30.

Fotó: FIBA

Ogunsipe triplája adta meg a második félidő alaphangját, Váradi válaszol rá, de képtelenek voltunk kivédekezni az ellentámadást, tíz fölött maradtak az osztrákok. Eilingsfeld talált be távolról. Furcsa játékvezetői ítéletek borzolták a kedélyeket, Sztojan Ivkovics technikait kapott. Keller és Benke pontjaival jöttünk be tíz alá, de hiába szerzett labdát Váradi, nem tudtunk még közelebb zárkózni. Perl szerzett remek kosarat 51-42-es állásnál, de az ellentámadásból hármat kaptunk. Vojvoda dobott hármast, de ezúttal is jött a válasz az osztrákoktól. Ferencz távolijával viszont már hatra jöttünk fel, Váradi pontjaival pedig öt lett közte. 59-54.

FIBA

Mahalbasic dupla, Filipovity tripla! Így indult az utolsó negyed. Perl és Lamesic is betalált, maradt a négy pont közte. Keller rontott két büntetőt is, Klepeisz viszont távolról talált be. Filipovityra fújtak támadót, vitatható döntés volt. Mahalbasic lépett ki a palánkunk alatt, de Filipovity triplája nem ment be, így maradt a 66-59 a táblán. Egészen Eilingsfeld triplájáig, három pontra jöttünk fel. Vujosevic és Vojvoda is betalált távolról, izgalmas volt a találkozó. Három perccel a vége előtt 71-66 volt a táblán. Vojvoda triplája esett be az osztrákok gyűrűjébe, majd ismét ő villant, 73-71. Ferencz duplájával, egy perccel a vége előtt egyenlítettünk. Mahalbasic pontjaival vették vissza a vezetést, Benke egyenlített. 11 másodperc volt hátra, időt kért Ausztria. Pont azonban már nem született, jöhetett a hosszabbítás. 75-75.

Lamesic szerzett vezetést az osztrákoknak, majd Vojvoda dobott be két büntetőt. Egy jó védekezés után Váradi dobott triplát. Kettő perc volt hátra, vezettünk. Mahalbasic csak az egyik büntetőt dobta be, de Vojvoda is hibázott. Klepeisz triplájával vették vissza a vezetést az osztrákok. Keller keze remegett meg a büntetővonalon, de hibáztak az osztrákok is. Benke 10 másodperccel a vége előtt, elképesztő triplát dobott. Időt kért Ausztria. Több kosár nem született, kijutottunk az Eb-re. 81-83.

154 hozzászólás

154
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
59 Comment threads
95 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
64 Comment authors
BorgulyaTom67EwingtöbiSzhelY Recent comment authors
Borgulya
Olvasó

Olyan érdekes végigolvasni hozzászólások tucatjait… Maximálisan átérzem azt, ha valaki kicsit kesernyés szájízzel tud örülni Sztojan miatt. Én megrögzött Bayern szurkoló vagyok, de amíg Guardiola volt az edző nem tudtam felszabadultan örülni soha. Nem kedvelem ugyanis. Nagyon nem. Szóval értem és megértem azokat, akik Ivkovics miatt ugyanígy vannak. Az azonban a valóságtól való elrugaszkodás amikor valaki a szakmaiság miatt szapulja. Ugyanis egyetlen dolog van, ami miatt ma is ő a kapitány, az pedig a szakmaiság. Mert lehetne ő akármekkora napóleonszindrómás kiskirály, ha sorozatban veszítene, rég nem lenne a helyén. Csakhogy ennek épp az ellenkezője igaz. Sorozatban nyer. Nyilván csak azért… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Hatalmasat küzdöttetek srácok! Le a kalappal. Büszkék vagyunk rátok!
Hajrà Magyarok!!!!!
U.I. ha belegondolok, hogy Hanga-Rosco-Golomán-Govens-Tóth.Á ötössel kiegészülve mire lehetne képes ez a csapat……….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Vélhetőleg valamivel kevesebbre, mint az ukrán, pláne a szlovén válogatott, kiegészülve a legjobbjaikkal…

WSreborn
Olvasó

Ez igaz….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kösz. Korrekt.

vasipasi
Olvasó

Kérdezném azokat a körmendi szurkolókat, akik most nem felhőtlenül boldogok a kijutástól, mert szerintük Ivkovic levegőnek nézi Mócsánt, hogy szerintük létezik-e még egy olyan edző, aki Fepura számítana válogatott szinten? Nekem az a gyanúm, hogy aligha… Ennek tükrében kérlek gondoljátok át, hogy van-e értelme annak a boszorkányüldözésnek, amit Ivko ellen csináltok…
Hangán kívül nincs Európában jegyzett kosarasunk, a B-vonalon is kevesek (Filipovity, Rosco), ennek ellenére zsinórban másodszor Eb-n vagyunk! Mi a gond?
Hogy szeretem-e Ivkót? Nem! Hogy kihozza-e a maximumot, ami a magyar kosárlabdában van? Igen!
Jó éjt!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Én -irgalom atyja ne hagyj el!- szeretem Ivkót az összes zsiványságával, minden hájjal megkentségével együtt. Szeretni nem muszáj, az szubjektív, viszont az eredményeit elismerni objektív!

egismte1
Olvasó

A kijutásnak mindenki örül! Hol láttad az ellenkezőjét? Fepu már régen lemondta, csak állandóan visszahívja. Ami körülveszi ezt az embert, a kiskirály viselkedése, az elképzelés nélküli játék, az ami szúrja a szemet! Szinte már csak a vakok nem tudnak kijutni, a létszám megemelve, a nevesebb válogatottak b, vagy c kerettel játszanak ( igaz most nálunk is volt hiányzó)! Ezért már ne kelljen szopkodni, arra ott vannak a cimborái, meg a fos párna

Drazsen Petrovics
Olvasó

Szerintem nincs olyan körmendi szurkoló, aki ne örülne a kijutásnak. Ugyanúgy szurkol, drukkol, szorít a magyar kosárlabda sikeréért – gondolom – az összes körmendi, mint ahogy Te.
Nincs gond, felhőtlenül örülünk a csapat és a magyar kosárlabda sikerének, Ivkoviccsal együtt.(Nincs Mócsán-kérdés, megosztó, másokat minősítő, kirkesztő komment van, ezek gerjesztenek indulatokat, ez a hozzászólokról szól, nem a körmendi kosárlabda szurkolókról, és nem Körmendről. Nézd végig a dinamikát).
Szerintem is elvitathatlan az edző érdeme a kijutásban, minden mástól függetlenül is. Hajrá Magyarország! Hajrá magyar kosárlabda! Hajrá Körmend! Csak az MTE!

SzhelY
Olvasó

Teljesen igazad van majd a mocsán is megkapja a lehetőséget a fociban is előfordul nem egyszer h a kedvenc játszik majd elmegy az ivko is és akkor tiszta lappal jöhetmindenki vagynem ez a jövő zenéje. Egy Körmendi érzelmű

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, ilyen, amikor feledékenység gyötör minket, fogjuk rá, nem szándékosan. Tehát, emlékezetfrissítésnek: NEM Ferencz Csaba könyörögte be magát a válogatottba, hanem Ivkovics hívta őt vissza, többször is reaktiválva Feput. Egyszerűen azért, mert szükség van rá. A válasz: BÁRMELYIK szöv.kap. behívná Feput a válogatottba, mert jó játékos, mert csapatember, mert rutinos, mert a legjobb hármasdobó, és mert emberileg sincs vele soha gond.

Redbid
Olvasó

És kiegészítő emberként még 35évesen is használható (jóval mint egyes jóval fiatalabb társai) ezen a szinten is!

Erről kevés szó esik, de szép volt Fepu az a belépő amiből egálra mentetted a meccset, de el kell ismerni Keller okos helyzetfelismerését is, hogy gyorsan továbbpasszolt és így nem tudták faultolni, mert a tegnapi büntetőzése alapján, most lehet másról beszélgetnénk. 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Így van ! Az nagyon nagy gólpassz volt Kellertől Fepunak!

redmiller
Olvasó

Akinek fáj, hogy nyertünk – akár Stojannal, akár nélküle – az menjen a sunyiba!!!! Szereti egyáltalán a sportágat???? Leszarom, hogy ki játszik, ki nem! Ott vagyunk megint! Ez a lényeg!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ne légy már ostoba, senkinek sem fáj az, hogy nyertünk. Ilyet senki sem írt. Van, akinek az fáj, hogy sz@rok vagyunk és sz@rul játszunk, van, akinek az “érdekes” válogatás elv, van,akinek Ivkovics nagyképű és bicskanyitogató nyilatkozatai, de én egyik csoportba sem tartozom például. Már 100ezerszer kifejtettem, hogy nekem mi a gondom ezzel az egész cirkusszal. De kiegészítem: az ilyen hasznos idióták is dühítöek, akik megszabják nekem és másoknak a kötelező viselkedés irányát. Előírják, hogy kötelező hállelujázni, tapsikolni meg hozsannázni mindenféle középszerű, vagy még annál is gyengébb teljesítményre, amiket agyonsztárolt és agyonfizetett sportolók hoznak le címeres mezben védve magukat minden kritikától.… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Tökéletesen leírtad!!!!!!! A kritikát írókat szidják, de ezeknek max csak egy kis része volt pl a románoknál a csapat mellett szurkolva!!! Ott még Red is szedte a gyógyszerét!?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

De ő azért biztos nagyobb magyar, mint pl te vagy én, ugyebár. Hányni kell ettől az egésztől.

egismte1
Olvasó

Mi ott voltunk, szurkoltunk egy kisbusszal, de kivétel nélkül ugyanaz a véleményünk Ivkovicsról

KD
Olvasó

Hát ez nehéz szülés volt. Egyetértek azokkal, akik nem értik, hogy miért kellett lassítani a játékot, amikor az osztrákok a lassú tempo mellett is elfáradtak a végére+ rendezetlen védelem ellen könnyü kosarakat szerezhettünk volna és nem kellett volna minden kosárért megszenvedni. A Falco játéka ennek pont az ellenkezöje, így nekik pl. duplán nehéz ehhez az eltérö játékstílyshoz alkalmazkodni. A lassú, haligató játék és az állandó cserélgetés miatt egyszerüen nem tudtunk ritmusba kerülni, elöl-hátul szenvedtünk és a végén mázlival nyertünk. Persze a kijutás a lényeg, de a maestro taktikája, a végletekig kontrollált játék a mai ellenfél ellen elhibázott volt.

kapuskiraly
Olvasó

akarom mondanijátékosok 🙂

kapuskiraly
Olvasó

Szerintem nem kell ragozni: kalaplengetés és gratuláció mindenkinek aki részese volt a sikernek – klubvezetők, kerettagok, gyúró, orvos, csapatvezető, edző, játékosok, szurkolók és mindenki aki hitt bennük!!! Hajrá Magyarok, Szép Volt Fiúk!!!

in_vitro
Olvasó

Kezdem ott, hogy : Gratulálok a győzelemhez és az EB kijutáshoz. A fiúk ugyanis nem adták fel, keményen megdolgoztak ma a győzelemért. De! Remélem, hogy a mesternek lesz 2* 1,5 órája visszanézni ezt a két mérkőzést, s levonja belőle a következtetéseket. 1. Ha bivaly kemény védekezést kap a csapatod, azt csak vagy még bikább fizikális játékkal vagy gyors passzos sok mozgásos játékkal lehet feltörni, s a meccset végül megnyerni. Az előbbi már csak azért is veszélyes mert kizárólag a játékvezetők jóindulatára bízod vele magatokat. 2. A Falco csapata (4 játékost ad a nemzeti csapatnak + F. Márkó) egy gyors, pörgős… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Sajnos -illetve akkor épp hál’Istennek- Ákos legutóbb a KKK ellen is így játszott. Szerintem külföldről sem véletlenül jött haza. Nem bántani akarom, de most ő nagyon alul teljesít. Pedig egy brutál centerre nagy szükségünk van!

Gecse J. Márió
Olvasó

Én nem szidnám Ákost. Tény, ma a dobás nem ment neki (meg úgy általánosságban is messze van a csúcsformájától, a 2/8 büntető meg kifejezetten nem mutat jól), de ma is nagyot melózott védekezésben, azért egy Mahalbasic-ot nem egyszerű megfogni, rengeteg energiát elvesz. Amúgy rezgett a léc rendesen a meccsen, kellett a szerencse is, de hatalmas akarat volt a srácokban. Ha ma bukunk, 2 nap múlva ki-ki meccs jött volna az osztrákok ellen és 1 meccsen, mint tudjuk, bármi megtörténhet. Tényleg el kellene azon gondolkodni, hogy az normális dolog-e, hogy egy szövetségi kapitány kisajátítva magának egy ország válogatottját, ennyi emberrel összeveszik,… Olvass tovább »

knorbika
Olvasó

Ezt többször is lenyilatkozta a kapitány, hogy a képességek mellett az emberi oldalt is figyelembe veszi. Nem igazán hiányzik ebből az összetartó társaságból a partikirály Lóránt és a szintén nem közösségi ember Govens.

Redbid
Olvasó

De azért nem érdekes, hogy eddig a Goves is közösségi ember “volt”?

Meg tulajdonképpen mindenki, akiről aztán egyszercsak kiderült, hogy “sérült” majd aztán valamikor később megtudtuk róla, hogy már nem közösségi ember!?

Jagerman
Olvasó

Kíváncsi lennék, hogy Govens csinált-e bármit is? Azt sem hiszem el Ivkonak, amit kérdez. Más sportágban hasonló húzások esetén már 5-ször!!!! elküldték volna. A hét elején például Kondás Elemér vezetőedzőt elküldték a DVSC-től, pedig magasan vezetik az NBII-t és azt nyilatkozta Tőzsér Dániel, hogy “az eddig dolgozó szakmai stáb félig megfelelőt a kitűzött céloknak, hiszen a csapat vezeti a tabellát.” Mi van? Vezetik a bajnokságot és mindezek ellenére Kondás úgy rúgják ki, mint a macskát…. Mondjuk, amíg VK Feri vezeti a gittegyletet változás nem lesz várható…

Kováts Imre
Olvasó

Mint a feudalizmusban!

Redbid
Olvasó

Hát egy lukas garast nem adtam volna, hogy ez meglesz, de hála az égieknek nem így alakult!
Gratulálok a srácoknak a közdésért, (különösen Vojának a megint elgurult pirula miatt:) a kijutásért, megérdemelték!!
De most rengeteget hibáztunk, és kellett ehhez az is, hogy az osztrákok elfáradjanak a végére, mert amúgy nagyon masszívan védekeztek három-három és fél negyeden át, aztán egy szerencsés dobás eldöntött mindet! 🙂

Brooklyn
Olvasó

Miért van olyan érzésem, hogy mindenki ellenünk, MAGYAROK ellen van? A szlovén buborék érdekes + tesztjei, a FIBA baráti meccsidőpontjai, az a némi ellenszél a bíróktól minden meccsen… (Benke mákos hármasát 2 fault is megelőzte, egyet sem fújtak). Buborék egy majdhogynem háborúban álló országban, ahol üldözik a magyarokat… (kíváncsi voltam lejátszák-e a betiltott Magyar himnusz a jó kis ukrán barátaink?) Gyakorlatilag szinte soha nem elég legyőznünk az aktuális ellenfelet, mindenki mást is meg kell vernünk! Na ennek fényében, akarom mondani árnyékában óriási teljesítmény a srácoktól és a stábtagoktól ez az eredmény! Hatalmas GRATULÁCIÓ nekik nem csupán a nyert meccsért, hanem… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szerintem ezt hívják paranoiának.

Mivanmivan
Olvasó

Először is szívből gratulálok a válogatottnak az EB-re való kijutáshoz! Másodsorban sajnos az egész meccsen az volt a gondolatom, hogy kurvagyenge… Elképzelés nélküli támadójáték, óriási védekezésbeli hiányosságok. Palánk alatt kizárólag csak az osztrákok voltak ott ma… Ivko pedig óriási hibát követett el többször is ezzel a várjál dologgal… kibillentette a játékosait a ritmusból, ráadásul ezzel a játszunk az idővel utasítással csak azt érte el, hogy az utolsó támadások nem a mi kezünkben voltak, és ez szerintem óriási luxus… támadhattunk volna egy gyorsat, majd a labancok egyet, és maradt volna még pár másodperc a vége előtt, amikor mi támadhattunk volna újra.… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Teljesen egyetértek veled!
Én is fotel huszár vagyok.

SárgaPárna
Olvasó

Én szégyellem magam a hozzászólások miatt, pedig nem nekem kéne…

nazol
Olvasó

Te és a szégyen. ?

SzhelY
Olvasó

Te maga vagy a szégyen vad paraszt

knorbika
Olvasó

Ivkovics a király! Csak így tovább mester!

Hmafino1
Olvasó

Mondjuk sok köze nem volt a meccshez!

knorbika
Olvasó

A győztes mentalitás alapból nincs meg a magyar csapatokban, Ivkovics-válogatottjában megvan. A tegnapi és a mai meccsen is végig kapaszkodtunk, nem adtuk fel nagy hátrányban sem.

ldd
Olvasó

Majd ha te meccselsz..

HajraKapos
Olvasó

Amikor Ferencz bedobta a triplát, a 3 éves kisfiam elkezdte kiabálni, hogy Fepu, Fepu, és átrohant a másik szobába a mini palánkjáért és labdájáért, hogy ő is dobjon kosarat. 🙂

HajraKapos
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez és az EB kijutáshoz.
Remélem azért vasárnap ennél sokkal jobban fogunk játszani, és bebizonyítjuk, hogy nem csak egy szerencsésnek mondható hármas miatt jutottunk ki.

Drazsen Petrovics
Olvasó

Hajrá magyarok! Szêp volt fiúk! A győzelem a lényeg és a továbbjutás!

MAFCdrukker
Olvasó

Szép volt, fiúk!??
“Jó csapat gyenge játékkal is tud nyerni!”
Az osztrák sportbarátoknak lassan hidegrázásuk lesz, ha a “Magyarország” és az “EB” szavakat egymás után hallják…

Zsarkov
Olvasó

Sokan szidják Ivkót, de az eredmények – függetlenül a játék minőségétől- őt igazolják…, ami nagyobb baj, hogy senki, de senki nincs, aki képes lenne legalább ugyanezt elérni a csapattal…, ki lehetne az utódja, Fofó, Pór, Dzunics, vagy ki???

KovàcsIstvàn
Olvasó

Nem megyek abba bele, hogy Tóth Ádi vagy Lóri miért nem válogatott, de akkora sanszot kaptak a nemzetek, hogy egy honosított játékost is nevezhessenek…. Nekünk tényleg csak egy Karahodzic-ra telik??

ldd
Olvasó

Választani nagyon nehéz.
Van itt rajta kívül egy tucat…

töbi
Olvasó

DeAndre Kane

KKK72
Olvasó

Talán nem kellene fikázni senkit sem, nyert a csapat és egyszer végre örüljünk már a győzelemnek ha nehezen is sikerült.
Nagyon örülnék ha a KKK ilyen “elképzelés nélküli” játékkal megnyerné a hátralevő meccseit.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Még szerencse, hogy nem vagyok szívbeteg, bár ezen a meccsen többször rosszul voltam. Borzalmas kínlódás, érthetetlen bénulás, fantáziátlan erőlködés. A kapitányt lehet bírálni, de a trojkákat, ziccereket, büntetőket nem neki kell bedobni. A küzdeniakarás miatt érheti dícséret a csapatot, hogy nem adták fel fejben sem! Némi szerencsével mégiscsak győztünk és kijutottunk az EB-re, ezért mindenképp gratulálok! Keller valódi rémálom volt, hihetetlen! Van, hogy valakinek egy meccsen semmi nem megy, de könyörgöm, akkor minek erőltetni? (Sztole biztos szerelmes belé, a végén még puszikázta is.) Amúgy a holnapi pihenőnapot büntetődobálással töltetném a fiúkkal, mert az tragédia volt! Na jó, most nem kell,… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Gratulálok fiúk az EB kijutáshoz! ??????

bp
Olvasó

Nyertünk, ezért jár a grat! DE! Ez szörnyű volt. Fájt nézni, hányszor szívattak minket az osztrákok a palánk alatt. Keller nagyon nincs formában, gondolom ezt tudja ő is és a stáb is. De nem csak miatta volt ez nyögvenyelős. Voltak rossz taktikai megoldások, Stojan nem olvasta most jól a játékot. Ezt az osztrák csapatot sokkal simábban kellett volna vernünk.
Persze a lényeg mindig a győzelem. Az pedig megvan.

Wilson
Olvasó

Kellert sokan szidják, igazából lehet is, de ma az egész csapatot lehetne, csak azért nem teszem meg mert győztünk, Reméljük a többi meccsen már teher nélkül a játék is jobb képet fog mutatni.
Visszatérve előzőre, Keller a büntetőket bedobhatta volna igaz, de őt inkább a védekezéséért tartják a csapatok, és ebben ma se mondott csődöt, igaz az elzárásoknál gyakorta húzom a nyakamat, hogy mikor kapunk az emberéről könnyű kosarat. Ma az utsó negyedben (annyit láttam) szerencsére az osztrákok se használták ki túl hatékonyan, viszont tegnap a szlovének már jobban jeleskedtek benne.

kormendinekjo
Olvasó

Szép volt fiúk! Megvan a győzelem és a továbbjutás! Hajrá Magyarország!Gratulálok!

Bogyó82
Olvasó

Az akarat diadala!!!??
Semmi tudatosság, semmi elképzelés és kurva nagy mázli, ez jellemzi jelenleg a magyar válogatottat!! Semmi könnyedség,semmi taktika, csak az összevisszaság és az erő. Bízzunk benne, hogy csak jobb jöhet. Csak a MAGYAROK!!!

ldd
Olvasó

De nagy marha vagy!

Bogyó82
Olvasó

Szenvedés,kurva nagy mázlival!! Nekem ez jut eszembe a legutobbi pár válgatott meccsröl! De valaki szerint ez a teljesítmény valamire is elég???

ldd
Olvasó

A saját szemeddel láthattad.
Az európai kosárlabda összenőtt.
Ők is, mi is, egál meccset tudtunk játszani az EB győztessel. És Ma az olaszok kikaptak az észtektől…
Folytassam?

Tom67
Olvasó

Ahogy látom te szerencsétlen, neked nem sok közöd van ehhez a játékhoz!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a kitűzött cél eléréséhez. Nagyon ritka, hogy ilyen játékkal nyerni tud csapat meccset. Védekezés és a támadás is rengeteg kívánnivalót hagyott maga után. A tempó, amivel játszottunk, az végtelenül lassú volt ma is. A mester meg egyszer tett hozzá ehhez a meccsen ma, amikor technikait kapott. Kíváncsi leszek a két nap múlva rendezendő visszavágóra. Addig a szakmai stáb elemezgetheti, boncolgathatja az osztrákok játékát. Az látszik, hogy komoly szerkezeti gondunk van. Centereink 2 pont 1 val. Ez itt hatalmas űr. Könnyű úgy védekezni az ellenfélnek, ha a palánk alatt ennyire impotens a csapat.

ldd
Olvasó

Te ki a f@sznak szurkolsz?

Praenoricum
Olvasó

Szurkolni egy dolog, de bárhogy is szurkolok, attól a fekete nem lesz fehér. De ha valakinek az jelenti a szurkolást, hogy onnantól a szar is jó, akkor lelke rajta. Az építő kritika szerintem hasznosabb, mint az elfogult tömjénezés.

ldd
Olvasó

Talán soha nem fogtál labdát a kezedbe..
Fogalmad sincs a meccs lélektanáról …

Praenoricum
Olvasó

Azért erre ne vegyen mérget. 😉

Tom67
Olvasó

Ne foglalkozz vele! Ez egy seggnyaló faszkalap! Fogalma nincs erről a játékról!

*Z*T*E*
Olvasó

Nem értem miért kell egy siker után szidni játékost edzőt??? Oké nem játszottunk jól ez tiszta de ki az aki nyomott le 24 órán belül két ilyen meccset? Nem volt rendben a koncentráció (sok büntető, ziccer kimaradt, rengeteg technikai hiba, eladott labda) ez a mentális fáradtság jele és ezen nem is kell csodálkozni. Nem védem Ivkovics-ot én is úgy gondolom hogy lehetne erősebb is a keret de Ő ezekben a srácokban bízik akik teljesítenek. Én Gratulálok a CSAPATNAK nem volt könnyű de sikerült most már lehet pihenni és szerintem a köv meccset az Osztrákok ellen már simábban hozzuk. Ukrajna ellen… Olvass tovább »

LaBe
Olvasó

Bravó Szabó! Hiba nélkül! 😀

SárgaPárna
Olvasó

Elképesztő… Három győzelemmel és egy vereséggel állunk úgy, hogy hármat játszottunk idegenben, míg mondjuk a szlovénok hármat otthon… Itt meg megy a fikázás

Szomorú, hogy ma vannak emberek, akik nem boldogok, mert a Mócsán, meg a Tóth, meg a Lóránt…

Tomi
Olvasó

Nézted volna inkább a meccset kiscsillag, ha van egyáltalán TV-d

ldd
Olvasó

Ne légy köcsög.

Drazsen Petrovics
Olvasó

Ezek a megosztó kommentek, nincs olyan kosárlabda szurkoló ma Magyarországon, aki ne örülne a továbbjutásnak, mégha te továbbra is a gyalázkodásra, a megosztásra, a másik minősítésée használod fel a hozzászólásokat.
Eddig sem volt másképp. Minden hosszászólásod te magad vagy.
Hajrá Magyarország! Hajrámagyar kosárlabda!

Stockalone
Olvasó

Mindenki szidja Kellert.
Kérdem én: má bocsánat, de hol a pics@ba volt Horti és Karahodzic???
Összesen 1!!! lepattanót tudtak összehozni ketten…

Boban
Olvasó

Nem Ákossal van (csak) baj. Azzal van a baj, aki ezeket összeválogatott. De azzal óriási.

ldd
Olvasó

Dugulj el

Tom67
Olvasó

Duguljon el anyád te szarházi seggnyaló féreg!

Pbask
Olvasó

Ákos nem a szívem csücske,de sokkal erősebb ellenfelek ellen (magyar viszonylatban,Novgorod ellen is) is hozott jobb számokat.
Kissé más a szerep,mások a figurák,nehezen bontakozik ki.
Kemal is jobb a Kecskemétben. Mondom ezek a percenkénti kettes rotálások, meg játék szarrá lassítása meghozza a gyümölcsét.

Székely Gergely
Olvasó

Lassan kiderül, senkinek se a szíve csücske Ákos. De mutasson bárki jobbat.
Ákosba benne van 10+ pont minden meccsen. Ez a meccs jellegétől függ.

MKFUN67
Olvasó

Már bocsi…de egy válogatott kosarasról beszélünk! Nem Pistikéről, aki a beton pályán pattogtat kedvtelésből. Profi sportolóról beszélünk, akinél a minimum elvárás, hogy tétmérkőzésen kihozza magából a maximumot. 33.45 perc, 2 pont…6 kihagyott büntető, a többi 0%. Hát ha ez a maximum, akkor Pistike is leiskolázza.

Wilson
Olvasó

Zongoracipelő, ezt úgy hívják, bár a kihagyott büntetők tényleg fájók!

ldd
Olvasó

Pistike!
Gyakorolj…a…fotelben.

Stockalone
Olvasó

Akkor elemezd a másik két centerü k teljesítményénét is, okoska!

SPARTAN
Olvasó

A győzelmet nem kell megmagyarázni….

….dehogynem! Katasztrófális játék!

Hajrá magyarok!!!

wiley
Olvasó

Mire lehetne képes a válogatott, ha edzők is lennének a csapat mellett nem csak bohócok…
Ivko köszönd meg Vojának meg a szerencsének!

ldd
Olvasó

Táncolj köcsög…

egismte1
Olvasó

Szopkodjad csak a nagy mestert!

SárgaPárna
Olvasó

Szánalmas körmendi paraszt, egy hete hisztiztek egy senki miatt..

egismte1
Olvasó

Anyád a paraszt, meg te, te senkiházi!

red-black01
Olvasó

Komolyan mondom én most reagálok rád utoljára, na nem mintha ez annyira nagy csapás lenne neked.
Csak annyit akartam így “baráti” tanácsként neked mondani, egy bizonyos határral nagyon vigyázz.
Amíg “csak” mócsánozol és “csak” simán hsz-eket generálsz, addig nincs baj.
De amikor le mered írni hogy “egy senki miatt”, az veszélyes víz.
Az meg még külön szomorú, hogy az egyéb nickjeiden kívül valakik az “egy senki” kitételt plusszozzák is.

SzhelY
Olvasó

Paraszt apád akiből kifolytál anyádba

Székely Gergely
Olvasó

Forray, Knézy a leggyengébbek ma is ti voltatok.
Tegnap félve nyitottam meg a bb1-et, és nem is mertem olvasgatni nagyon. Órisási hiba volt tegnap, hogy oldalról támad az ellenfél és kettős cserét eszközölünk.
Támadásban nem tudtunk egy 2-2-t rendesen lejátszani… Az összeszokott játékosok, falcosok, sem találták meg egymást. Irányító nélkük ez vér izzadós.
A védekezés amiből esetlegesen készülünk, nem működött. Vitte is a fogadást…

Ma kicsivel jobbak voltunk. Szív tegnap is volt ma meg főleg. Szeretni való csapat.
Lehet szapulni bárkit, ez nem arról szól…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Na most má’meg mi rosszat szólt Forray? ?

Dennis
Olvasó

Fofó szerint tegnap a szlovákokkal játszottunk….

Praenoricum
Olvasó

Úgy is tűnt, hogy belőlük készültünk.

Tomi
Olvasó

Egy mákos dobáson múlt az EB és ivkovic jövője. Ha az nem megy be, akkor nem lett volna ebből EB, Ivko meg mehetett volna a Tescoba árufeltöltőnek.

Kapjátok össze magatokat gyerekek és vigyetek valami elképzelést a játékba, mert ez így nagyon gyenge lesz.

Legalább megvan.

Gecse J. Márió
Olvasó

Ivkovics akkor is kapitány maradt volna, ha nem jutunk ki az EB-re… 😉 Tudod, 4 meccset kell 5 nap alatt játszani, csak 1 meccset játszottunk hazai pályán, stb.

Tomi
Olvasó

Ezt már nem tudjuk meg, de nagy szégyen lett volna

ldd
Olvasó

F@szszopó

egismte1
Olvasó

Nálad nagyobb nem kell

knorbika
Olvasó

A maradék kettőből csak nyertünk volna egy meccset.

ldd
Olvasó

????

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szégyen. A legalja volt ez a “játék”. Kizárólag a győzni akarás és a küzdés érdemel (nagy) dicséretet. Vojvoda kitűnő képességeinek és jó egyéni játékának köszönhető a győzelem. Belső posztokon kritikán aluli a magyar válogatott.

QQRIQ
Olvasó

Gratulálok!!! Remélem a b zi keller nem megy az Eb-re!!! Szégyen a teljesítménye! Ha valaki levágja a béna homosexual copfját fizetek neki!

CsakAzImitNe
Olvasó

????????

Wilson
Olvasó

Engem is kicsit irritál, de ízlés dolga. Állítom direkt növesztette meg, gondolj bele ha téged idegesít, mit szóljon a rajta védekező játékos, akit minden második fordulásánál pofán csap a copfjával.. 😀 😀

Olajheart2
Olvasó

??

CsakAzImitNe
Olvasó

Kellernek megmondhattátok volna a filkóba hogy dobhatna pár pontot … A Szolnok simán verte ezeket … oh well én megmondtam …

Mendez
Olvasó

Egy fasszopó szopnoki ne ugasson válogatott meccshez.
Majd ha tudnak nevelni egyetlen egy épkézláb játékost aki le tudja ütni a labdát kétszer egymás után na majd akkor…
Addig kusss a nevetek buckások!!!

nazol
Olvasó

Ugyan nem vagyok “szopnoki” és még így évek múltán sem tudom mi ez a buckázás, de reagálnék erre a szösszenetre, mint Olaj szurkoló. Kis személyes: Ha normálisan meg tudtad volna fogalmazni a mondandódat, akkor még lenne is benne némi rész-igazság. Ámbátor nagyon nagy kár, hogy degenerált vagy és emellett még anyukád sem fektetett beléd minimális nevelést sem. A szakmai része komolytalanul: van olyan Olaj nevelés, aki le tudja ütni a labdát 2szer egymás után. Több is! 😀 Komolyan: mi köze van egy válogatottat érintő kritikának ahhoz, hogy ki kinek szurkol? Elmagyaráznád ezt nekem? Plusz a buckázást is, ha lehetne. Bár,… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Amíg ti filkóztok addig én buckázlak benneteket.
Ennyi.
Válogatott meccshez meg nem én kezdtem el arról írogatni, hogy ki kinek szurkol.

WSreborn
Olvasó

Jelenleg több saját nevelés van az aktív rotációnkban mint a tiétekben te idióta tetves labanc csicska gratz-i mosogatórongy.
Alpoklegalja!!!!

Mendez
Olvasó

Ja tudom a Doncic Tamás ????meg Rudnerek…olyan pengék hogy ötödik légióst kellett igauolni…majd nèzzük meg mennyit játszanak a rájátszásban.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Azért amikor hagyod, hogy lehulljon az àlarc, rémisztő, mekkora tuskópofával kell szembesülnöd, ha belenézel egy tükörbe… 🙁

Ewing
Olvasó

Írd legalabb helyesen!!!! Faszszopó….gyökér!!!

redmiller
Olvasó

Eszméletlen szarul játszotunk, de a szív, az akarat győzött!
Gratulálok a CSAPATNAK! Megszenvedtünk érte!

PajtiBá
Olvasó

HAJRÁ MAGYAROK! Keller, takarodj!

mestergohome
Olvasó

Azt hittem átkapcsolják az mtk-mezőkövesdre a királycsatorna a hosszabbítás helyett, mint ahogy a múltban volt már rá példa.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Akkor gyalog elindultam volna innen Budafokról és felgyújtottam volna az MTVA székházat.

Olajheart2
Olvasó

???

redmiller
Olvasó

Nem Jenőt védve, de ha nem ő közvetít, tuti úgy járunk, mint évekkel ezelőtt! Tuti lekeverték volna a meccset a szaros NB1 foci meccs miatt….

Boban
Olvasó

Igen, biztosan Jenő a felelős adásszerkesztő. Hogy lehet ilyen baromságot írni? ???

2lee14
Olvasó

Egyáltalán nem játszottunk jól, de küzdés volt, a szív a helyén!
Gratulálok!?? Hajrá Magyarok!

Boban
Olvasó

Ja, és ez az MTK-Kövesd derbi, és Pinyő értelem nélküli arca teljesen indokolta az osztott képernyőt. ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

És még egy indokolatlan szivárvány színű sál a nyakán ??

csocsa
Olvasó

Nagy gratula,bár Akosch Keller nagyon megnehezítette a dolgunkat.
HAJRÁ MAGYAROK!!!

szolnokbasket
Olvasó

Istenem! Ekkora egy fakezű embert mint ez a Keller!
Többieknek gratulálok, jó meccs volt!

Leklibajsza
Olvasó

Kellernek volt egy nagyon rossz meccse. Mit csináljunk? Kerékbetörés, karóbahúzás, felnégyelés, gályarabság vagy megkövezés?

Manó
Olvasó

Gályarabságra szavazok! Csak a vállfelépítés miatt!?

CsakAzImitNe
Olvasó

Küldjük el a filkóba játszani!!! Várjunk csak ….

Boban
Olvasó

Nem hiszem el, hogy nem lehetne találni Ákos mellé egy normális sportpszichológust. Ez nem a képességeiről szól. Ez teljesen más.

Boban
Olvasó

Hát ez valami szánalmas volt. Újfent megmentette Voja Ivko seggét. Még mindig Voja az egyetlen nemzetközi szintű játékosunk Hanga mellett. Olyan nincs, hogy valaki olasz kupadöntőt játszik, a válogatottban meg nem tudja használni a kapitány. Jól hangzik, hogy kétszer kinn vagyunk az EB-n egymás után, csak azt kéne hozzátenni, hogy közben kibővítették a létszámot. Keller egy vicc. Igazi irányító nélkül kimenni pedig totális amatőrség.Pongó minek van ott? Jenő meg térdeljen le Ivko elé, fényezze meg a kisbohócot. Jenő pont olyan, mint Ivko és az MKOSZ. Egy vicc.

Tomi
Olvasó

Beosztóan gyenge edző vagy ivkovic. Csak a szerencsének köszönheted, hogy ilyen gyenge játék után nem kell meghunyászkodva eltakarodnod.

Kellene az EB-re egy rendes edző.

Hidegzuhany
Olvasó

Egy Jászberény kaliberű csapatot győztünk le. A kijutáshoz gratulálok , de ennél azért többet vártunk .

CsakAzImitNe
Olvasó

Kérlek … én jászberény és Szolnok szurkolóként mondom hogy a jászberény jobb volt mint ezek …

knorbika
Olvasó

Ne hülyéskedj! Három német Bundesliga-játékos van az osztrákoknál. Nem is rossz csapatokban Ulm, Hamburg és Oldenburg. Igaz, hogy a többiek nem nagy spílerek, de három játékosra már lehet alapozni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés