Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A szegediek is munkába álltak

“Tavaly mi voltunk a bajnokság meglepetése, ez a szezon azonban nehezebb lesz.”:

:

Kedden délelőtt a Szeged is megkezdte a felkészülést az előttünk álló szezonra.

Mint a klub Facebook oldala írja, a keret még nem volt teljes, a légiósok a következő héten csatlakoznak a csapathoz. Ott volt viszont már a két új magyar játékos, a klubhoz visszatérő Szatmári Zsombor, valamint Stefan Filipovics is.

– Számomra fontos volt, hogy a magyar magunk megmaradt, ez a tavalyi szezonban nagyon jól működött nálunk, és Filipovics személyében új ember is érkezett hozzánk magas posztra. Sajnálom, hogy a légiósaink nem maradtak, de nagyszerű szezont produkáltunk közösen. Fizikális tesztekkel kezdünk, jövő héten pedig megérkeznek a légiósaink. A héten az erősítéseken, a fizikalitáson lesz a hangsúly, ilyenkor figyelni kell, nehogy sérülések legyenek, de profik vagyunk, nem lesz gond. Tavaly mi voltunk a bajnokság meglepetése, ez a szezon azonban nehezebb lesz. Mindenki úgy számol, a Szeged egy komoly csapat, lesz rajtunk nyomás is, de a sport erről szól. Szeretnénk bejutni a play-offba, ha pedig a legjobb négy közé is bejutnánk, az óriási dolog lenne ismét – mondta az oldalnak Szrecsko Szekulovics.

A felkészülés során először a szeptember 3-4-i kaposvári tornán lép pályára az együttes, majd szeptember 8-án a Szolnokhoz utazik a csapat. Kilencedikén és tizedikén a pécsi tornán vesznek részt a szegediek, szeptember 16-án pedig a Kecskemét lesz az ellenfél, itt a helyszín még kérdéses.

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat Facebook

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RedbidZvezdaPLcsakakörmend Recent comment authors
csakakörmend
Olvasó

Mi meg csak hevenyészünk, úgyis olyan jó minden itt!
Ahogy hallani, Gumi is Szombathelyre a sárgákhoz tette át a székhelyét, mint utánpótlás felügyelő stb..
Minden olyan jó, ugye Polgármester úr?!

PL
Olvasó

cuki a neved, kár, hogy kamu ?
az a baj, hogy lebuktatod magad, 10-ből 1szer sikerül kiizzadnod egy Körmend melletti hozzászólást, de nagyrésze pistás.

ha nem csak az igazi csapatod indexoldalát bújnád, ahol ott van a Gumi info, akkor olvashattad volna, hogy mikor kezd a Körmend. ?

apropó, ez az a Gumi, akit a szombathelyiek elmondtak minden alkesz, nőverőnek, meg hasonlónak? ja igen?
Most már szakember?! ???

Zvezda
Olvasó

akár körmendi akár nem, kívűlről úgy néz ki: Kmnd = Pista
Sztem ez gáz. 🙁

Redbid
Olvasó

Nem védem a Pistát félre ne érts, de itt van pl, Gumi esete. Eddig nőverő alkoholista, kocsmatöltelék, meg nem is tudom még mi, volt vállalhatatlan stílussal, amit ugye itt a sárga takonykommandó, sárgapárna és a hasonló degeneráltak segítségével jól el is ültett a “köztudatba”! (nem is nagyon híresztelik, hogy búvült a “család” 🙂 Most meg, hogy Szombathelyre ment, hirtelen egyből legalább kosárlabda utánpótlásszakember lett megint 🙂 Hát érdekes ez is 🙂 Szóval tesz a Pista érte, hogy szó érje a ház elejét valóban, de sokszor bizony olyan dolgok vannak ami azt a bizonyos “ha van rajt sapka azért, ha nincs… Olvass tovább »

Zvezda
Olvasó

Gumi számomra most is nőverő és alkoholista. Ettől függetlenül meg elismerem, hogy valamit tud.
Pistát személyesen nem ismerem, de eltudom képzelni mekkora egy autokrata fasz lehet, elég csak arra gondolnom kiknek a táborát erősíti. És akkor még ott vannak a megnyilvánulásai is.
Ahol a politika ennyire jelen van a sportban, ott nincsenek eredmények.

csakakörmend
Olvasó

Zvezda, te átlátod ezt a szomorú helyzetet, és igazad van, bár ne lenne.
A többiekkel nem tudok mit kezedeni, tapsoljatok az embereteknek, én nem tudok ehhez mosolyogva asszisztálni, őszintén sajnálom!
Ja és PL! Igen, olvasom a sárgák fórumát is, meg az indexen szinte minden aktív hazai kosárlabdával foglalkozó oldalt, ahogy ezekszerint te is, szóval hagyjuk is ezt a valótlanságokkal való dobálózást, annyira gyerekes ez nekem! Egyszerűen mások az elképzeléseink a csapatról, de a cél talán egy mindkettőnkél!
MTE!!!

Zvezda
Olvasó

Egyébként ez szegedi cikk ám. :))
És én meg a Vendégkönyvet szoktam megnézni.
Nem jó a hangulat ott mostanában.. de ezt tudjátok akkor Ti is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés