Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A sport szellemiségével nem összeegyeztethető módon mutogatott és verbálisan provokálta a szolnoki szurkolókat a Falco edzője?

Gasper Okorn cselekedete miatt az MKOSZ-hez fordult a Szolnok. Közlemény.:

:

A Szolnoki Olajbányász ma közleményt adott ki a bajnoki döntővel kapcsolatban, amit mi változtatás nélkül közlünk:

A Szolnok közleménye:

Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosárlabda-barátok!

A Szolnoki Olajbányász egy emlékezetes, ötmeccses bajnoki döntőben alulmaradt a Falco KC Szombathellyel szemben. A Falco KC Szombathelynek ezúton is gratulálunk a bajnoki aranyéremhez!

A mérkőzés után a szombathelyiek vezetőedzője, Gasper Okorn közvetlenül a háló levágását követően a sport szellemiségével nem összeegyeztethető módon mutogatott és verbálisan provokálta a szolnoki szurkolókat (többször kiabálta feléjük, hogy f*ck you), majd a pályáról való levonulása közben provokáló mozdulatokkal hergelte tovább a hazai közönséget hálóval a kezében.

A helyszínen készült videófelvétel alapján kijelenthető, hogy az edző szurkolók felé irányuló, hergelő mutogatásának következményeként kellett a rendőrségnek bevonulni csarnokba, így biztosítva a közönség és a vendégjátékosok biztonságát a pattanásig feszült pillanatban.

A Falco KC alkalmazásában álló, vezető pozíciót betöltő hivatalos személy ezen sportszerűtlen magatartása megengedhetetlen a kosárlabdapályán, az edző viselkedését klubunk mélységesen elítélendőnek tartja.

Azt gondoljuk, hogy ez az edzői cselekedet a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Etikai Kódexében foglaltakkal ellentétes, továbbá a fegyelmi szabályzat sportszerűtlen magatartásra vonatkozó tényállását is megvalósítja, ezért a megfelelő lépéseket megtesszük az MKOSZ felé.

Abban az esetben, ha ezen cselekedet következményeként klubunkat szankciók érik, elvárjuk, hogy a Falco KC kárainkat megtérítse.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

269 hozzászólás

269
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
72 Comment threads
197 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
81 Comment authors
StockaloneKobayasinyolcmegnyolcCsippaKosárlabda szurkoló Recent comment authors
Kobayasi
Olvasó

OKORN= Tahó,Bunkó,KOCSOG!!!

KD
Olvasó

Az öreganyád…. Akkor mit mondasz az észkombájn, motivátor Szarvasra? Na meg a fenyegetözö, rendörökkel összecsapó szolnoki IQ bajnokokra. Teljesen rendben volt a 4. meccsen a szombathelyi molino: ha szonda helyett IQ teszt lett volna nálatok, akkor üres lett volna a sportcsarnok! Tudom, hogy nagyon fáj, hogy silverhely letettek, de elöfordul az ilyen, meg kell barátkoznotok vele. Okorn csak válaszolt arra, hogy a háló lenyisszantásakor mindennel dobáltátok.

fanaticfantastic
Olvasó

Öcsike! Szolnok,jó darabig nem lesz silverhely. Ne feledd! 8 bajnoki arany és 8 kupa arany van itt a vitrinben- Sokat kell még tejelni a fal-szponzoraitoknak,hogy ezt elérjétek. Nagyon ,de nagyon sokat. Addig pedig még az is előfordulhat,hogy kiestek a pixisből és ismét csak a bennmaradásokért küzdötök. Légy szerény. Megéri!

fanaticfantastic
Olvasó

Összesen nincs ennyi érmetek. Nekünk 16 !!! van. ARANY! Pofa vissza! Az ezüstöket nem számoltam, Sem a rosszabbabakat.

fanaticfantastic
Olvasó

Miért dislikolod? Talán nem igaz?

Leklibajsza
Olvasó

Bocs hogy megkérdezem, de neked mi a bajod?

fanaticfantastic
Olvasó

Nézd meg,hogy mire reagáltam. Q tele van a t a nagyképű Szhelyi pofázásokkal már. Elkezd a gyerek silverhelyezni,egy Szolnokot. Azért álljon már meg a menet. Most így jött ki a lépés. 10 percen múlott a 9. arany. Utána megérdemelten megnyertétek mégis a 3. aranyotokat. De ne arcoskodjon velünk egy ilyen divatszurkoló. Megnézném,ha a bent maradásért harcolnátok,akkor hol lenne.

KD
Olvasó

Ne révedj a múltba, én a jelenröl beszélek, aszerint pedig silverhely vagytok, ez tény.

fanaticfantastic
Olvasó

Értően olvass! Mondom ,gyerek! Összesen nincs annyi érmetek mint nekünk,csak aranyunk. Akinek van múltja annak lehet mire építkezni. Jó periódusok,fellángolások csak kérész életű csillogást eredményezhetnek. Volt sikeres a Modern Talking is néhány évig,de az életművet a Rolling Stones tette le az asztalra. Mint ahogy egy nemzet is a történelmi múltjából építkezik. onnan merít erőt a túlélésre.

fanaticfantastic
Olvasó

Barátom! A múltra emlékezni illik és kell is! Mert azok akik a sikereinket elérték,ezt érdemlik. Ők adnak erőt,hogy visszaálljon egyszer a rend,és nektek írja valami ifjú titán,hogy a jelenben élj.Mi pedig újra tündököljünk. Most is ott voltunk a kapujában. Hajszálon múlt! Úgyhogy ne arcoskodj. Magas lóról lehet nagyot esni. És fájdalmas lesz így a zuhanás.

Xero
Olvasó

Most akkor ki is arcoskodik???? 😀 Ugyanolyan vagy, mint ezek.. Meg akarod itt mutatni, hogy hol a helye a Falconak a Szolnokhoz képest, mert nem tetszik, hogy jövünk fel. “Ennyi, meg annyi aranyat nyertünk, ti meg nem..” Semmivel nem vagy különb, mint ő.. Ugyanúgy a másik leszólásában látod az igazságodat..

fanaticfantastic
Olvasó

Reagálok ,mindíg. A Szombathelyiek arcoskodnak,én pedig reagálok. Nem láttál még tőlem olyat ,hogy én kezdem. Akkor se nézzen le egy patinás klubot. Csak mert most nyertetek az idén.

Xero
Olvasó

Tök mindegy ki kezdi. Értelmesen visszaválaszolni és megcáfolni, amit mondott egy dolog. De ilyenekkel jönni, amikkel Te.. Csak azt bizonyítod, hogy nem vagy különb..

fanaticfantastic
Olvasó

Nézd. Mostmár kifejezetten irritálnak a szombathelyi beszólogatások.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Érdeked,hogy az Okorn nyilatkozat nem olvasható a BB1-en. Abban elismeri, hogy mit csinált. Az is érdekes, hogy Szasza zártcsoportos írása szerepel.
És mondja valaki, hogy ez nem szándékos hangulatkeltés.

deinosuchus
Olvasó

Ez egy szombathelyi oldal, szombathelyi szokásokkal….
Nevezetesen: egy szombathelyinek mindent szabad, de ha más mond valamit akkor az egyből falusi, sötét zalai, bunkó soproni, vagy esetünkben bucka……

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor lenne egy javaslatom. Mindannyian lépjünk ki innen. Végleg. Beszéljük meg más oldalakon a kosárlabda történéseit., Maradjon ez a szombathelyi és a szimpatizánsai rajongói oldala.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nekem a kedvencem a flop megitélése szombathelyi stílusban.
Váradi flop: a Beni nagy csibész
Subotic flop: Subotic egy patkány
Flop-flop

Xero
Olvasó

Ez hülyeség.. a kettő ugyanaz.. senki nem mondott mást, csak hogy vegyétek észre, hogy Subotic többször megcsinálta ugyanazt, mint Beni..

Csippa
Olvasó

Szánalmas brigád, magukból csinálnak bohócot ezzel….

fanaticfantastic
Olvasó

Ne ekézd már a Falcot! Ok,hogy szánalmas de a sok bele pakolt balos pénzt illik megbecsülni.

fanaticfantastic
Olvasó

Ők az űrhajó,,,vagy mi….:D

fanaticfantastic
Olvasó

Zászlós.. Vagy törzszászlós.. Törzsőrmester. Igen. Főtörzsőrmester hajó. Megvan…

Leklibajsza
Olvasó

Fúú baszki☹️

Csippa
Olvasó

Jah, nyilván a falcot ekéztem… ??

fanaticfantastic
Olvasó

🙂

Kosárlabda szurkoló
Olvasó

Hát ezzel csak a Szolnoki Vezetőség rúgott magának egy hatalmas ÖNGÓL-t!!! Szépen felhívta a figyelmet arra, hogy a csarnokban rendőri intézkedést kellett eszközölni a saját szurkolóik miatt… Tehát elvileg jöhet a pénzbüntetés, meg jövőre a zárt kapus meccsek (végre amikor be engedik már a szurkolókat) a Szolnoknak, mivel a döntő 5.dik meccsét nem tudta a rendező fél “finoman szólva” normál keretek között lebonyolítani… És ezt most a Falco-val akarják megfizettetni??? :))) Röhej :)))
Én nem hallottam még olyat, hogy ilyen esetben az ellenfél térítette volna meg a hazai csapat “kárát” :))

“…Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna…”

Pbask
Olvasó

Ilyen alapon az Olaj akkor térítse meg a buszban okozokott károkat.
Úgy a fair.

Leklibajsza
Olvasó

Nem igazán. Aki szétbassza a buszt kővel, annak jogi kötelessége megtéríteni a kárt.
Okornnak meg azért kéne, mert a szolnoki vezetőség azt mondta…????

fanaticfantastic
Olvasó

Az utolsó mondatod,leginkább magadnak ismételgesd. Rád vonatkozik.

Kosárlabda szurkoló
Olvasó

Sztem itt a legtöbb hozzászólóra vonatkozik :))

Olajka20
Olvasó

Papp meg Benczur ott sorozik a Falcosokkal a meccs utan a benzinkuton?! Veletlen lenne?! Erdekes!!

Black Bird
Olvasó

Mintha bármi múlt volna rajtuk szerdán.

Pbask
Olvasó

Szerencse, relatíve ilyen sima lett.
Lenne ebből a hányingerből még egy felvonás.

BL menetelés
Olvasó

Ott voltál láttad? akkor most elmondom neked igen ott álltak meg a Bodrogváry úr autójával / gondolom azért mert szolnokon nem mertek/! És az ellenőr úr leguritott 3 sört és tovább vezetett! Jelentsétek fel Őket is talán az mkosz elnöke szolnok polgármestere az éremátadón bunkón sértődötten viselkedő szalaitok kivizsgálja! Nyugi buckák majd jövőre!

deinosuchus
Olvasó

A sört maguknak vették, vagy ti fizettétek? A 4. meccs 4. negyedéért megérdemelték, még Déri Csaba is elismerte, hogy a bíróknak köszönhetitek….

fanaticfantastic
Olvasó

Ne buckázz Messi,fan.

BL menetelés
Olvasó

Te balkáni bucka! Eddig a 200 hozzászólásból 40 a tied nem kellene elhúznod dolgozni hogy ne a nyugat tartson el benneteket!

fanaticfantastic
Olvasó

Menj mosogatni. Fritz nehogy kib sszon.

Dudi
Olvasó

Ez már hihetetlen. Csapásra ellencsapás? Vagy mi folyik itt? A szolnokiak szolgàltassák be a bizonyítékokat, és ha sportszerűtlenség történt, legyen büntetés (pénzbírság, eltiltás stb). Ha a Szarvas sportszerűtlen volt kapjon büntetést, ha Okorn az volt, kapjon Ő is. Mi olyan nehéz ezen? Vagy, mindenki lenyugszik, és folyik az élet tovább. ??

SárgaPárna
Olvasó

Nem tudom felfogni, miért háborognak a szolnokiak. Én úgy tudom, hogy Pór Péter népszerű és elfogadott ember Szolnokon, márpedig ő megmondta, hogy semmivel nem kell foglalkozni, mert pandémia van, mindenki örüljön, hogy ott lehetett és nézhetett kosárlabdát. SEMMI MÁS NEM SZÁMÍT – mondta Pór…
Jah, hogy ő nem arra gondolt, hogy a piros-fekete horda torkoztatva lesz? Na az más kérdés…

deinosuchus
Olvasó

Gratulálok azoknak akik like-ot nyomnak ennek az “embernek” az írására!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jahh, ilyenkor nincs elhatárolódás.

SzhelY
Olvasó

Neked a szopás igen beakadt valami igen hiányozhat az életedböl lehet ,hogy buzivagy?

fanaticfantastic
Olvasó

“Nem tudod felfogni” Ez elég sűrűn előfordul nálad. Gyúrjál,mert jön az új bajnokság. Rengeteg provokálás és “összeugrasztás” vár rád.

PL
Olvasó

Gór Nagy Mária meg a komplett színitanodája elbújhat melletted, ahogy élethűen megjátszod Falco szurkolót! ?

Pbask
Olvasó

Tudod mire gondoltam?
Szerintem ő az Emőke, igen eltűnt.
A megjátszott női szerepét jobban csíptem:D
Akkor még minket nem kevert bele.

PL
Olvasó

igen, akkor még csak Bebest ekézte, a 2019-es választás környékén, és utána.

Aztan jött párna: Bebes maradt, meg nagy Falcos lett ?

Igaz a meccseitekhez szakmailag sose szól hozzá, minek az! ? Körmendihez is csak odaokád valamit, és ennyi ?

SzhelY
Olvasó

Van társa az a drága kis benike

Falcobb
Olvasó

Ne vicceljünk már, a Szolnok több napi kommunikációja arról szólt, hogy ott pokol lesz, és hogy milyen kemény embereknek lettek nevelve a játékosok. A szolnoki kommentek között pedig volt aki fenyegetőzött.
Ha Okorn ott sem lett volna, a közönség már akkor is fel van hergelve, a saját csapata által.
Volt előző meccsen kődobálás, most meg pálya széli balhé.

A negyedik meccsen amikor -10ben voltunk, az arénában csend volt, a szurkolóktól pedig “soha ne add fel” rigmusok. Ennyit számít, hogy a saját csapatod miként nyilatkozik a helyzetről.

Xero
Olvasó

Pontosan…

Chikán Sándor
Olvasó

Szolnok? Szolnok? Szolnok? Hát tényleg ennél már nincs lejjebb!!! Sajnálom a sportszerü becsületes sportot szerető szolnoki sportembereket hogy ilyen becstelen szégyenteljes szolnokiak miatt szégyenkezniük kell!!!!!!!! Azért mert nem ők nyertek??????És nem bírják elviselni hogy jobb volt az ellenfél???? Potocsnik szégyenteljes ember vagy a fanatikus bandáddal együtt, Szarvasról nem is beszélve.Ha nehéz is beletörődni,jobb volt a Falcó és nem a bírók által ahogy ti már sokszor nyertetek!!!!! Most a tudás győzött!!!!És ezt a sportszerütlen gondolkodásu embereknek nem sikerül megemészteni.Hajrá Falcó!!!!!!!!!!!

Kissadam91
Olvasó

Szádra ne vedd még egyszer Szarvas Gabit.
A ti edzőtöknél patkányabb ember nincsen.

BL menetelés
Olvasó

Köszönjük szarvas te műmajer / gyengébb szopnokiak kedvéért Wikipédia/

deinosuchus
Olvasó

Te sem vagy különb egy szikrával sem, a szégyen része vagy te is és mi is.

Kissadam91
Olvasó

Akkor foglaljuk össze: -Váradi és okorn provokálhat, reklamálhat, színészkedhet. -Szarvas Gábor egy zárt szolnoki szurkolói csoportba nem buzdíthat egy döntő 5. meccsére.(Aljas módon egy 10 éves gyerek is csatlakozott másnap a csoportba és hergelte az embereket a csoportba). -Szombathelyi szurkolóknak mehet a szurkolói rigmus mint a fuck you Cakarun, vagy a tiszaparti cigányok.(egyszer sem jött a bemondótól az hogy sportszerű szurkolás legyen) Ja és még a fuck you Roko is.Aki csak annyit tett hogy bevert pár triplát nekik a szemükbe. -Majd ezek után hogy a falcónak sikerült az utolsó tíz percben a bírók mindent meg tettek a 4. meccsen hogy… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Összefoglalom én is (bár szerintem te olyan hülye vagy, hogy negatív lett az IQ teszted):
– a szolnoki horda egy szombathelyi játékos halott anyukáját szidta, gyalázta! Nyilvánosan, privát üzenetekben, stb…
– a szolnoki horda privát üzenetekben és nyilvánosan is a szombathelyi játékosok lábának eltörésével fenyegetőzött…
– a szolnoki agyhalott másodedző arra kérte a saját táborát, hogy ezt folytassák, mert ez kell a győzelemhez…
Na ennek tükrében Okornnak mit kellett volna tenni? Puszit küldeni?

Pbask
Olvasó

NSO szerint Beni feleségét is fenyegették, bántották.

Leklibajsza
Olvasó

Jó, jó, jó, oké, oké, oké…
Nade egyszer Beni lehet valamikor azt mondta az egyiknek, hogy “baszdmeg”. Nem lehet tudni…
Most mit csináljon szegény szolnoki mintapolgár egy ilyen után, ne fenyegesse a családtagjait??! Biztos Beni volt a felelős érte, majd visszanézzük egy videón.

deinosuchus
Olvasó

Szerintem a te véleményed sem szombathelyi sem szolnoki szurkolók számára nem mérvadó! Ennek az egész kialakult helyzetnek az egyik legnagyobb felelőse te vagy.
Büszke lehetsz rá!

Xero
Olvasó

Ti nyüsszögtetek itt, hogy Perl Zolihoz hozzá se lehet érni és így nem lehet védekezni. Utolsó meccsen ezt hagyták.Tegyük hozzà teljesen következetesen, mindkét oldalon.. Gyakorlatilag teljesült a kívánságotok. Bár mindig ilyen kiszámítható lenne a fújás.. Csak ehhez már mi is tudtunk alkalmazkodni, azzal meg már nem tudtatok mit kezdeni… Az meg, hogy azt nem fogjátok fel, hogy az egész sportszerűtlenségi cirkusz nem a csarnokban, hanem az azon kívül történt dolgokról szól (közösségi médiás zaklatás, Beni családjára támadás stb) azzal meg nem tudunk mit kezdeni. Akinek ezek rendben vannak, az így járt.. Én csak azt remélem, hogy szépen csendben ezek miatt… Olvass tovább »

Mivanmivan
Olvasó

Az isten húzná bele a f…..t, ha kigondoltam, kimondom. Mi ez már ami itt a döntő körül megy? Ez valami kib…tt brazil szappanopera? Ez terrorizál ezt, az terrorizál azt… Ez jelent fel ezt, az meg azt? Mi a fa..ért nem lehet a kosárlabdával foglalkozni a csapatoknak? Mindig is voltak balhék, egymás szidása, hergelése, de most valami miatt mindenki érzékeny lett mindenre.
Mi is szolnokiak, ti is szombathelyiek. Tiszteljük már inkább a sportot!
Nem is bánom, hogy vége a szezonnak…
Bocsi, de ez kikívánkozott belőlem…

hajrabulls
Olvasó

Kár ezért a közleményért. Ha Váradi akciója után követelték volna az eset kivizsgálást, az véleményem szerint jogos lett volna. De ez most így olyan óvodás húzásnak tűnik, amivel annyit értek el, hogy sajnos joggal veti fel néhány Falco drukker, hogy “nem tud a Szolnok méltósággal veszíteni”. Semmin nem változtat az, ha Okorn kap egy pénzbüntetést, meg egy ejnye-bejnyét. Ez így mindössze egy gyerekes revans képét festi.

deinosuchus
Olvasó

MÁS: Ha már mindenki a tények elferdítésével próbálkozik és a saját oldala hibáit nem vállalja fel, ehelyett a másik hibáival takarózik, akkor nézzük a tényeket objektíven (a teljesség igénye nélkül): Pro: Az Olaj szurkolók válogatott játékosokat szidalmaztak – vélt vagy valós sérelmekért – minősíthetetlen hangnemben. (2021) A szolnoki szurkolók egy csoportja, kövekkel dobálta a szombathelyiek járműveit. (2021) Szarvas Gábor uszító hangvételű üzenettel sportszerűtlen magatartásra szólította fel a szolnoki közönséget (2021) A szolnoki szurkolók a hálóvágás közben kórusban szidták, és dobálták a Falco játékosokat és vezetőket (2021) A Szolnoki Olaj volt olyan pofátlan, hogy 2 bajnoki és 2 kupadöntőben le merte… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Lényegretörő és nem részrehajló. Vélemény? Szombathelyi mintaszurkolók?

WSreborn
Olvasó

Ott a véleményük 8 dislike formájában…

Leklibajsza
Olvasó

Egyébként igazából nem azt mondta, hogy “fákjúú”, hanem hogy “fáálkóóú”.
Szerintem a szolnokiak csak nagyon “fákjút” akartak hallani.
Egyébként valóban kultúráltabb lettek volna a következő mondatok:
“Köszönöm a sört!”
“Kiváló minőségű ez a kő!”

Atesz 18
Olvasó

Akkor miért nem lázadtatok buckák mikor a Beni Édesanyját szidtátok? Nem szégyellitek magatokat, undorítóak vagytok!
JAJ SZEGÉNY OLAJ!

fanaticfantastic
Olvasó

Bucka a jó b ………………..! Állj le erről.

deinosuchus
Olvasó

Istenem, ennek mi értelme van???? Ha mindkét oldal elkezdené sorolni a sérelmeit akkor hónapokig húzódó meddő vita elé nézünk. Őszintén szólva nem is emlékszem mikor romlott meg ennyire a viszony a két csapat között. Valamikor a 2000-es évek közepén talán, mert 2007-ben már a szombathelyi AllStar gálán szolnoki – családos – nézőkre támadtak a Falcosok akkori helyi hírek szerint. 2000-ben az elődöntőben viszont még nekem semmi atrocitás nem rémlik, teljesen normális volt a viszony a két klub és tábor között. Most ez a viszony vitathatatlanul mélyponton van, nem csak a táborok között, hanem klubvezetési és sajnos városvezetési szinten is. Ez… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

+1

Lebronz dzsemsz
Olvasó

és már megint a Falcosok kezdték 😀 viccelek amúgy, sztem se vezet sehova ez, ha mindenki minden sérelmen fennakad, az egész világ haragudhatna a másikra, nemtom mi volt Szolnokon, mi a tv-be csak a fütyülést hallottuk, biztos mindenkinek igaza van, de kit érdekel már vége van, jövőre meg lehet mutatni ki a jobb! szép nyarat mindenkinek!

PL
Olvasó

csak hadüzenet ne legyen, meg bevonulás!

ezúton kérném a körmendi vezetőket, hogy Svájc mintájára azonnal nyilvanitsuk magunkat semlegesnek, es Kormend kis területét semleges területnek! ?

Black Bird
Olvasó

Ami szintén nagy baj a fentivel, hogy a közlemény kiadója keveri a szezont a fazonnal. Félretéve a mindenféle repülő tárgyat és folyadékot, amit kapott Okorn és a csapat a kikiabálás előtt, ha megtörtént, valóban nem kellett volna mondania neki, hogy “F*ck you”, jogos, ha emiatt elmarasztalják (pénzbüntetés, 1-2 meccs, fogalmam sincs, mi ilyenkor a szankció). DE a nézőtéri rendbontás, az hogy emiatt be kelljen jöjjön a rohamrendőrség, könyörgöm, egy teljesen más történet. Azért a rendező klub a felelős. Ez így van fociban, kosárban, kézilabdában, minden egyes sportban. Rendszeresen előfordul, különösen focipályán, hogy a játékos, edző, stb kiszól a szurkolóknak, vagy… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Egy videot lattam eddig ami utan lehet nem kellett volna ilyen kozlemenyt kiadni de joguk van hozza! Azon az a videon az latszik, hogy Gasper vagja a halot majd mindenfele targyak poharak repulnek be a kispad mogotti reszrol. Van jatekos aki epp el tud hajolni el ne talaljak. Ekkor megkezdodik egy kifele mutogatas a jatekosok reszerol is amire a nezoteren helyet foglalok meg jobban megindulnak. Es kovetkezik Okorn kirohanasa amiben azert nem csak ez jatszott szerepet! 3x voltunk Szolnokon a dontoben! Meccsek utan kozapor a buszokra, alporfil mogotti uzengetesek a jatekosoknak labtores es hasonlo megjegyzesekkel, elhunyt hozzatartozo szidasa, sertegetese szinten… Olvass tovább »

Leklibajsza
Olvasó

Az a Rúzs nevű köddévált esszékirály szokott azzal jönni mindig, hogy amikor az Alba Szolnokon lett bajnok, akkor a kezdőkörben a fehérváriak rágyújtottak egy szivarra, mire egyesek elkezdtek fújjogni, de a vezérszurkoló leintette őket. Ezzel hangsúlyozván, hogy ők mennyire kultúráltak.

Incicica
Olvasó

Fölösleges hiszti! Óvodai stílusban.

basketballfan
Olvasó

Hitelesek lennének a szolnokiak, ha minden egyes nap tiltakoznának amiatt, hogy a szolnoki vénkurvázós polgi a szövetség elnöke.
A fair play itt kezdődne.

game01
Olvasó

És aki egy sértődött ovisként viselkedett az éremátadáson…

game01
Olvasó

.

fanaticfantastic
Olvasó

Kit szeretnél. Gyuri bácsiT?

game01
Olvasó

Ki mondta, hogy a Gyuri bácsit?Ő jó helyen volt ott a csapat mellett a sorban, ahol lennie kell… én arról beszélek, hogy a 2 polgi megegyezett vmiről a meccs elött de Feri bá besértődött, hogy nem nyertetek és elküldte a mi polginkat onnan… arról nem is beszélve,hogy Feri bá MKOSZ elnökként nem bírja leírni se azt, hogy Falco se azt, hogy Szombathely a közösségi médiában…. de ez már inkább oltári nagy parasztság mint dedó…

fanaticfantastic
Olvasó

Nem tudom,hogy mi volt megbeszélve és mi nem. Így nem is mondok erre semmit. Szombathelyen ott volt Szalay. Ment a “szolnoki cigányparasztozás” stb.. Lehet,hogy a szívére vette, Sajnálom,hogy nem lehet normálisan szurkolni,egyik oldalon sem.

Leklibajsza
Olvasó

Hát nem lenne gáz ha ő lenne, nem?

fanaticfantastic
Olvasó

De előbb a lovas szobor. Mindent sorban.

Black Bird
Olvasó

Okornnak nem kellett volna ezt tennie ez tény. Egy pár százezres büntit valszeg megèr…

De ez az utolsó mondat???. Javaslom, hogy a Falco adjon ki közleményt, hogy abban az esetben, ha a bedobált sörösdobozok következményekènt Okorn öltönyèt kár érte, el várják, hogy annak tisztítási költségèt a Szolnok megtérítse.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Az első mondatoddal egyetértek.

JR.Benitez
Olvasó

Más. Olajjal 8 meccset játszottunk. 4-4 lett. Mind fontos meccs volt. De igazán azok a fontosak ahol már nem hibázhatsz. Kupa elődöntő, és 5.meccs. Ezen 63:84, 53:74. Mindkétszer 21 pont…. De mondok érdekesebbet is. Olajnak van 3 jugo vezére. Ebből ezen a 2 sorsdöntő meccsen Badzim és Cakarun egyaránt mem hozta az elvártat. Subotic viszont igen. Mi már sokszor átéltük hogy sztár játékosok tét hatása alatt összeomlik. Most picit ezt láttam Olajnál. Nem biztos hogy mindig a kedvencek azok akik sorsdöntő pillanatban különbséget jelenthetnek. Nálam abszolút Subotic a mentálisan erős. Aztán mehet a dislike meg a büdös vasizás. Még egyszer… Olvass tovább »

Falcoman
Olvasó

Nem csoda , Cakarunnak nincs annyi a tarsolyában mint Suboticnak . Suboticnak ha nem ment bedobott egy triplát , ha a tripla nem ment akkor betolta a palánk alá az ellenfelét. Badzim a triplára volt kihegyezve ha az nem ment ennyi volt .
( Badzim játéka Curryre hasonlított nekem az NBA-ből visszalépős triplák stb szívesen látnék hasonló játékost jövőre nálunk is. )
Vissza térve Cakarunra mivel Keller mellett nem nagyon találta magát inkább csak felugorva a levegőbe osztogatott ki triplára .
Nagyon izgalmas meccsek voltak le a kalappal mindkét csapat előtt!
Hajrá Falco ! ??

kimye
Olvasó

videot beszerezni persze minek, bezzeg a manipulativ kerdojel a cim vegere az kell.

lassan tenyleg elmegy az ember kedve a honi kosarlabdatol es ebben nem csak a ket dontos csapat hisztije jatszik kozre, hanem az is, amit ez a “szakportal” muvel…

KD
Olvasó

Kedves szolnokiak! Úgy látom, Ti két dolgot nem tudtok: méltósággal nyerni és veszíteni: ha nyertek, akkor megtámadjátok az ellenfél autóit, majd rohamrendöröket, ha veszítetek, akkor bedurcisztok és felnyomjátok a saját polgitoknál a csúnya Okorn bácsit, aki miután hálólenyisszentés közben mindenfélével, ami a kezetek ügyébe akadt, megdobáltátok, elküldött benneteket a búsba. Persze erösen fájhat, hogy Szarvas « észkombájn » másodedzötök facebookon leadott motivációs beszédével a Szolnok lábon lötte magát, mert a10-es meg a 11-es gyakorlatilag hozták az 5-ik meccset támadäsban. Mi nem valószínü, hogy fegyelmit indítunk Okorn ellen, a Szarvast meg kitüntetésre javasoljuk, mint remek motivátort.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Mondja és írja ezt az az emberek, aki az ebben a szezonban az Olajbányász ellen elszenvedett valamennyi vereséget (4 volt) a bírókra fogta!!!! Ezen felül síránkozott, ha nem teljes csapattal állt ki a Szombathely. Tőled, kisfiam, még két dolgot nem olvastam itt, a fórumon, vesztes meccs után: 1.jobb volt az Olajbányász. 2. Gratulálok az Olajbányásznak! Korrektség, meg méltóság, igaz? Jah, és te vagy az a “méltósággal” teli úriember, aki nem volt hajlandó leírni az ellenfél nevét sem, helyette egy egészségeset “tiszázott”, meg “homokdombozott”, ha jól emlékszem… Pedig akkor te még a közelében sem jártál a Tiszaligetnek, hiszen utaltál rá, életedben… Olvass tovább »

KD
Olvasó

Arról nem írtál semmit, amit írtam, ezért úgy vettem, hogy egyetértesz. A többiröl pedig: tudod, amilyen az adjon isten….. Azt, hogy néhányan közületek a Falco gyözelme után fogcsikorgatva gratulálnak, az egyéb hsz-eiket figyelembe véve nem értékelném túl. Idén egyébként is Nektek illik gratulálni, hiszen mi vagyunk a bajnokok és kupagyöztesek nemde?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Egyszerűen NEM ÉRTED, ez a baj. Sajnos, minden egyes hozzászólásodból, azok tartalmából, az azokból áradó szellemiségből kétséget kizáróan kivehető, hogy nem érted. Sajnos, te elképzelni sem tudod, milyen érzés lehet egy olyan csapatnak drukkolni (TÉNYLEGESEN drukkolni, tehát átutazni érte az országot, ott lenni minden meccsen, pénzt és energiát költeni rá, stb), amelyik NEM esélyes bajnoki címre, amelyik NEM bajnok és kupagyőztes ugyanabban az esztendőben, amelyik NINCS kitömve taós, önkormányzati és (ál)szponzori pénzekkel. Nem érted, milyen érzés lehet drukkolni egy csapatnak, amelynek ESÉLYE SINCS másfél évre leszerződtetni a Pénznyelő Automatát, hazahozni a Spanyolhonban valogba rugdalt magyar MVP-t, visszahozni a Legjobban Kereső… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Gyönyörűen összefoglaltad!

KD
Olvasó

Na hát ahogy nyilatkoztál Perl Zoliról, Benke Szilárdról és Keller Ákosról, az alátámasztja, amit mondtam. Nincs annyi pénzetek, mint Nyerges alatt? Jobboldali önkormányzatotok van, élén a Szombathelyen a 4. meccsen a harmadik negyed után az érmeket és a kupát már kipakoló Mkosz elnökkel, kérjetek a cártól, Nektek biztosan ad.

vasipasi
Olvasó

Nem a szolnoki kommunikációs stáb a legélesebb kés a fiókban!

bp
Olvasó

Okorn mindig is ellenszenves volt. Idegbajos küllem és megnyilvánulás. Ráadásul az a sárga nyakkendő… 🙂 De egy jó edző. A 4. és 5. meccsen is jókat húzott, ami lássuk be eredményre vezetett. Egy ilyen habitusú embertől ez nem meglepő reakció. Én is ezt tettem volna a helyében egy ilyen légkörben. Sokkal jobban zavar, hogy az egész döntőt végig kíséri egy bulváros hangulatkeltés. Utolsó másodperces kosár előtti szituáció majd a fejelés, színészkedés, kiállítás, zárt csoportban tett érzelemtől túlfűtött kommentelés, majd szintén egy érzelemtől túlfűtött megnyilvánulás az utolsó meccs után. Ha tiszta fejjel nézzük ezek mind emberi reakciók egy bajnoki döntőben. Ez… Olvass tovább »

maxx
Olvasó

Itt az újabb szenzáció(hajhász cikk).
Gyakran előfordul ilyen kiszólás, kimutogatás és az sem ritka, hogy egy csapat feljelenti az ellenfelet ezért. Különösen ha a vendégcsapatból csinálja valaki. Ha látszik a videón, akkor a Falco kapni fog egy párszázezres büntetést, amit levonhatnak Okorn fizetéséből ha akarják. A Szolnok meg fizethet a trágárkodásért, bedobálásért sokkal többet. Óriási hír.

agyas
Olvasó

“Abban az esetben, ha ezen cselekedet következményeként klubunkat szankciók érik, elvárjuk, hogy a Falco KC kárainkat megtérítse.”
Mi van?
A bajnok levágja a hálót, ez olyan hagyomány, mint a húsvéti locsolás. 2008-ban Körmenden Kálmán Lacinak illett volna levágni a hálót, de nem akarta. A sérült Csirics nyakába ült Doyne vágta le. És láss csodát, nem lett belőle polgárháború. Még csak vazsmegyében se.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Polgárháború nem. Csak bedobálás, köpködés, mutogatás, biztonságiak, bunyó, rendőrség, provokáció és gyalázkodás. Szolnok-Szombathely polgárháborúról egyébként nem tudok, ezek szerint csak nem fért bele az egyperces “hírekbe”…

1959
Olvasó

Bárki bármit mondd a tényeken nem lehet változtatni. Szolnokon komolyabb Ultrák vannak, szombathelyen pedig nevezzük őket nem rosszból, nem is tudom….egyszerű szurkolóknak.

csakakörmend
Olvasó

Nyilván ebben közrejátszik a nyugati határ és Ausztria közelsége, errefelé teljesen máshogy szocializálódnak az emberek! Sok alföldi városban, megyeszékhelyen szoktam azt érezni mint ha visszamennék az időben egy 20-25 évet! De ezekről nyilván nem mi tehetünk, csak sajnos ez a kontraszt nagyon jelen van ma is az országunkban! Nyilván kivétel itt is akad, ami szerintem jó pl.: Dogs Elite

kimye
Olvasó

:DD
Bocs, de ez a “nyugati” bekepzeltseg teljesen felesleges. Kormend szurkolo vagyok, amugy Szombathelyen szulettem es Budapesten elek eleg regota, ennek ellenere ha nem buziztak-zsidoztak le otszor (de inkabb tobbszor), a tenyleg zsido csajomat meg nem ciganyoztak le ugyanennyiszer Szombathelyen, amikor epp csaladot latogattunk es bementunk a _FO_terre setalni, akkor egyszer sem. Ha mar ennyire kibaszottul felvilagosultnak erzi magat mindenki Vas megyeben, akkor talan nem kellene ugy viselkedni random jarokelokkel, mint egy utszeli kocsmaban – en sem szolok be robogos robinak, hogy kover es nem kellene melegitot hordania az utcan, mert szerintem szarul nez ki; cserebe mas is hagyjon beken.

Savariás
Olvasó

Szombathelyen a keményebbek Haladás meccsre járnak. A ZTE de még a Fradi szurkolók is tudnának mesélni erről neked. Persze ebben nincs semmi pozitív, csak mint tényt megjegyeztem.

Xero
Olvasó

Szerintem egyszerűen Szombathelyen egy kosárlabda meccset “kulturálisabb” eseménynek tartanak az emberek. Aki komolyabb cirkuszt akar, az elmegy focira.. Szolnokon nem tudom hogy áll most a foci, de gondolom nem jelent nagy alternatívát.

fanaticfantastic
Olvasó

A Haladás 11. A Szolnok 9. az NB2-ben. Döntsd el .

Savariás
Olvasó

Most igen….de hosszú évekig NB1 volt, ahol a Dogs elite nevű “társaság” nem kislányok gyülekezete volt. Sok MTE drukker is volt/van közöttük.

fanaticfantastic
Olvasó

Viszont a napokban szerezte a vízilabda csapatunk a 10. bajnoki aranyérmét.

Xero
Olvasó

Ó bocsi.. ? nem akartam a lelkedbe gázolni.(felőlem nb1-ben is lehetnek, nem érdekel a foci). akkor csak simán a balhésok is járnak kosárra..

1959
Olvasó

Igen pontosítok, valóban, úgy értettem hogy a falco meccsekre járnak ezek az “egyszerűbb” szurkolók. Komolyabb ultrák természetesen haladás,zte ez nem kérdés. ? de a falcosok bohócok ilyen téren, csak akkor arc az ne legyen már?

agyas
Olvasó

Annak idején a TF-en azt tanították, hogy a tehetséges sportoló ismérve, hogy a sikert és a kudarcot is el tudja viselni.
Mára ez – mint annyi más – érvényét vesztette. Egyik edző a 10-es és 11-es megsemmisítésére buzdít, másik túlörüli magát.

fanaticfantastic
Olvasó

De jó lenne ha maradna a magja a csapatnak és komolyabb erősítéseket tudnánk felmutatni. Szeretném ha a következő bajnokságban,nem esnénk vissza a pofozógép szerepre. Lenne mit törlesztenünk. Csak ugye a Falco ,szerintem még erősít majd. Nálunk meg kérdéses a mostani csapat is.

Zsarkov
Olvasó

A légiósaink jók lesznek jövőre is…, olyan magyart meg nem tudunk hozni, aki jobb a mostaniaknál…, talán egyet mégis…, hamarosan kiderül

milanka487
Olvasó

Zsarkov, talán tudsz valamit?

milanka487
Olvasó

Pofozógépek sosem voltunk!
Viszont nagyon kellene egy magyar, de akkor is a légiósok lesznek a legfontosabbak!

fanaticfantastic
Olvasó

Persze ,sosem voltunk. De ne is legyünk.

Zsarkov
Olvasó

Annyit, hogy már hetek, de inkább hónapok óta tárgyalunk valakivel…, illetve egy ABA ligás 1-2-es is képben van…, kíváncsian várom én is, de erősítést jelentő magyarra tippem sincs, én nem látok olyat, aki reálisan ide jöhetne…

milanka487
Olvasó

A Falcoban Váradi&Benke elvileg külföld!(?)
Szóval a mostani légiósaiknál jobb kell majd ha címet akarnak védeni!

voldemort
Olvasó

Előre elnézést kérek, alpári leszek. Akkora nevetséges idióta barmok vagytok hogy tanítani kellene, mint negatív példa. Itt anyáztok, hogy a Falco nyilatkozata az óvó néni meg a homokozó lapát esete. Akkor ez mi?? Dedos hülye gyerekek gyülekezete! Arról beszéljetek, hogy kerültek be sörös dobozok a csarnokba! Dobáltatok pohárral, dobozzal, kétszáz forintossal, anyáztatok, köpködtetek, béna laminált fotókat lóbáltatok, tényleg azt gondoltátok, hogy ezt szó nélkül kellene tűrni? A hülye haverotok, a Báder a tévében azt mondta, hogy a szarvas posztja (kisbetű szándékos) a meccs hevében történt és teljesen elfogadható. Akkor viszont pofatok lapos és hallgassatok! Remelem, a videótokon a sok bedobált,… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Ne ferdíts, Báder pont azt mondta hogy ez elfogadhatatlan, nem helyénvaló meg ha a meccs hevében meg is történt.

fanaticfantastic
Olvasó

Az emelt fővel való vereség viselése,nullázódik,ha fuck you és provokálás jön,hívatalos csapat tagoktól. Bruinsma, Okorn.

fanaticfantastic
Olvasó

Ha valaki a kocsmában így provokál,nem megy ki épen az ajtón.

fanaticfantastic
Olvasó

Olvasd el,hogy mennyi minősítés és sértés van csak abban amit itt írtál. Miért utálják a Falcosokat. Mondjuk én többek közt ezért.

PL
Olvasó

Bárcsak lenne még Mónika só, vagy a Balázs! Itt már csak ők segíthetnének…

Fal mögött a Beni, meg a Szilard,
Szarvas bejön, beszél, majd elhúzzák a falat…

Mónika meg csak annyit mondana: kérlek ülj 2 székkel arrébb..

Bocsanat, tudom, hogy nem vicces, de lassan itt tart a 2 csapat uzengetése…

Pbask
Olvasó

De jön a csavar, mikor Okorn is megjelenik! 😀
Majd Szarvas lekever egyet, hogy ‘ezabüntetésedérte’
Okorn meg szabadkozik, hogy a tiedet nem Gábor, nem nektek mutogattam ki.
Na jó befejeztem, csak ezt már tényleg humorosba kell elrakni.

PL
Olvasó

…még mielőtt elszabadulnanak az indulatok, es lenne classic Mónikás székdobálás, megjelennek azok a kék pólós biztonsági őrök, és kivezetik a verekedőket ?

na jó, én is abbahagyom ?

WSreborn
Olvasó

Ez jó??????? végre valami humor

Pbask
Olvasó

Kár amúgy mert nem engedi szerkeszteni, de úgy kellett volna kezdenem:
Hány álmatlan éjszakát okoztál te a szolnokiaknak,mi?
És, jól van ez így?
?

PL
Olvasó

…és képzeld el olyan hangokkal, amilyennel a Mónikánál/Balázsnál megforduló emberek tolták…szegény Gaspert mondjuk azzal szinkronizálnák.. ??

… meg szegeny Cakarunt is, akitől megkérdezné Mónika, miért tette azt
a mozdulatot?

– Nem tehettem róla Máunika! idegállapotban voltam! ?

Pbask
Olvasó

-Mert mit mondott ez a mocskos gyerek mi? Most pofázzá Váradi gyerek most pofázzá

Na jó, azért jó így az estét zárni, nagyon röhögök:D Ebből is látni mekkora kabaréba illő volt ez a döntő, és tényleg simán kitehetne egy maúúúnika részt. Vagy kettőt.

PL
Olvasó

cseng a fülembe, ahogy elhangzana ?

na jó, befejeztem ?

jó döntő volt, nagyon izgalmas, csak kár a sok mellékszálért.

fanaticfantastic
Olvasó

Maóóónika! Ézacsakkarun tejjjeserőbűű majdnem megfejelt. Jááájj.

fanaticfantastic
Olvasó

Okkoón ,te megg szépenbeszéjjéééé!!

fanaticfantastic
Olvasó

Háde majjnemm lejestema Kellör nyakábúú. Azémontttam hoty. fák jú

fanaticfantastic
Olvasó

Sőt. Fáklya.

Isojoe
Olvasó

És ezt egy hálóvágós képpel kellett kirakni… 🙂 Szerintem volt párezer hsz a döntő alatt, de hát a jelek szerint sosem elég a clickbaitből 🙂

Zvezda
Olvasó

Szolnokon büntetlenűl be lehet dobálni dolgokat a pályára? A rendőrök Okorn mutogatása miatt mentek be, vagy a Szolnoki szurkolók miatt?
Ezek nem költői kérdések, de Tessék átgondolni mi is az igazság.

Pbask
Olvasó

A legjobb az lenne, ha videó napvilágra kerülne.
Úgy el lehetne dönteni,mindent.
Tévéből (igaz csak pár másodpercig) mikor letelt az idő, már akkor zudult egy két sörös pohár a lelátóról, vagyis annak tűnt.
De egy videó jobb támpont lenne a publikum felé.

milanka487
Olvasó

Nem Okorn mondta a meccsek előtt azt hogy Sportszerű szurkolást kér?
Akkor neki is annak kellene lennie!

Savariás
Olvasó

Ha ezt tette Okorn, az nagyon nem helyes……csak ilyenkor a másik oldalról hol vannak a picsigó panaszkodó kislányokról szóló kommentek? Na és itt a lényeg, sehol, mert az igazi szurkoló elfogult mindkét oldalon. Deeeee azért háború az ne legyen, mert minden évben lesznek meccsek akár több is. Nem lenne szerencsés ha bevonulna a kosárpályákra a fociban ismert Fradi-Újpest vagy az általunk még jobban ismert ZTE-Haladás oda-vissza giyűlöletcunami……azok is így kezdődtek, azaz valaki elkezdte…..de már senki nem tudja hogy ki és nem is érdekel senkit, csak a gyűlölet maradt.

Themenace
Olvasó

Its time for you all to shut up and accept that Falco are the champions…. you are crying like little girls… “oh Okorn did this and that”… get used the fact … szolnok will always be second best!!☺☺
Hajra Falco Szombathely!!????

USBkábel
Olvasó

As Okorn said Fuck you! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Szolnok is not always the 2nd category. With 8 league golds and 8 cups of gold. Think, Gaspar!

Motoros
Olvasó

Hááát igen…
Amilyen az edző, olyan a kapitánya,
Amilyen a KAPITÁNY, olyan a Csapat is.

Ez Silverhely????

JR.Benitez
Olvasó

Figyu. Ez a poszt a bajnoki döntőről szól… Mire lehetett meccsre menni már kidobhattad a bérletedet.

Mendez
Olvasó

Silverhely?
All-in homokos!
2 arany egy csapásra!
🙂

Motoros
Olvasó

Amíg több az ezüst ?,addig marad Silverhely????

KD
Olvasó

Rosszul emlékszel mopedes: Goldenhely!!!!!! Bajnokcsapat!

Black Bird
Olvasó

Gurulj haza inkább a babettával és sírj tovább ?

MAFCdrukker
Olvasó

Azt a videófelvételt szívesen megnézném. Nem mintha olyan nagy jelentősége lenne ennek az oda-vissza egymásra mutogatásnak, de azért mégis kiváncsi lennék a forró hangulatú ünneplésre. Nem azt mondom, hogy ez jó, de felőlem inkább legyen teltházas meccs rivális klubok közt a maga minden szépségével és visszásságával, mint zártkapu vagy kényszerszünet. Majd lenyugszanak az indulatok, a(z értelmes) szurkoló otthonról már másképp látja a dolgokat, mint a csarnokban.

PL
Olvasó

Ez már baromi kellemetlen. Vajon hány közlemény lesz még?

Csak egy dolog ugrott be a cikket, meg a kommenteket végigolvasva:

bár sosem leszünk a Falcoval puszipajtások, de nagyon örülök, hogy a 2019-es Bajnokavatáson nálunk nem volt ennyire eldurvult a helyzet. A mi meccseink nem voltak ennyire izgalmasak, de a mostani döntő “mellékszálai” mérgezik magát a kosárlabdat, meg a bajnoki döntőt.

Ezek a dolgok nem valók a kosárpályára és környékére. Egyik oldalról sem.

Pbask
Olvasó

+1
Sajnos így van 🙁 Egyik elkezdi,másik folytatja…

PL
Olvasó

klubvezetések jól elüzengetnek egymás között, a szurkolók meg marakodnak…

Vége, megvan a bajnok, ma és holnap is felkel a nap, nemsokara már az átigazolásokon csámcsogunk….

röviden: úgy hiányzott ez a mai közlemény, mint az üveges tótnak a hanyattesés…

Senki
Olvasó

bb1nek jól jött jönnek a kattintások meg a kommentek..

PL
Olvasó

szerintem. a bb1 5évnyi kattintast hozott össze az elmult 2 hétben, es ki tudja, hogy hol a vége ennek az egésznek ?

Roland
Olvasó

Hátha most lesz ideje bevonulni az elvonóba?. Majd utána bocsánatot kér! A csürhéje ugyan azt csinálta, ha nem a földön fetrengenek akkor ennyi telik.?

Gatei
Olvasó

Hát ennek sose lesz vége… Nekem ez így már sok.

Pbask
Olvasó

Nem vagy egyedül vele, megvédtem Okornt, meg is értem,de ennek nincs helye tőle sem.
Mint fórumon, mint a pályán ami a döntőt övezte, komolyan mondom hányinger.
És még mindig nincs vége.
És nem is lesz. A gyűlölet gyülöletet szül. Pedig sok korrekt szolnoki van, akivel szívesen beülnék egy sörre,de ilyen szintű utózöngével, ha sárga sálban/pólóban vagyok,ki tudja mit kapna az ember. Volt erre is precedens egy nagycsaládnál.
Én amugy kurvára sajnálom idáig fajult a helyzet. Körmenddel sokkal jobb a viszonyunk.

fanaticfantastic
Olvasó

Sajnálom én is. Veled én is gond nélkül elbeszélgetnék egy-két sör mellett,tisztelettel. Viszont a patkányfészkezőkkel,cigányparasztozókkal ,soha le nem ülnék egy asztalhoz.

USBkábel
Olvasó

Te szlovén kretén inkább vágtad volna el a saját nyakad azzal az ollóval ?

Mendez
Olvasó

Pont az ilyeneknek, mint te szólt az a fuck you.

4.negyed
Olvasó

Szerencsére Szolnokon sose volt gond a magatartással , ami szembe menne az mkosz etikai kódexével .. így meg is értem hogy ez nem tetszik nekik. Legtisztább szurkolok legtisztább vezetők… mkosz-től független város vezetés….

Gézuka
Olvasó

ment is a büntetés trágárkórus miatt, nem kell aggódnod

KUTYA
Olvasó

Ennyire futotta a szabadság alatt??

Pálnémeth
Olvasó

Vicc ami a két klub között megy..
Csak a normális szurkolókat sajnálom!
Nem hogy örülnének hogy jó kis döntő volt erre mennek az üzengetések meg mindig gondolkodjon el mint a kettő klub ezen ..

WSreborn
Olvasó

Egy szösszenetre mégis beköszönnék, mielőtt tényleg végleg eltűnök erről a magát kosárportàlnak tartó bulvàrszenny lázító oldalról. Olaj szurkolóként írom az alábbi sorokat: Ha egy semleges kosàrlabda barát elém àllna és azt mondanà: “A Falco és az Olaj játszott egy olyan döntőt, ami sportszakmai szempontból az utóbbi 10 év legjobb döntője volt, mégis szomorú vagyok. Mert: A két klub a két szakvezető, a két csapat jópár játékosa, és főkèpp a két szurkolótábor döntőhöz méltatlan viselkedése beárnyékolta az egészet. Egy múlból gyökerező mélységes kölcsönös gyűlölet tönkretette az egészet. És mielőtt erre is az egymásra mutogatás lenne a válasz, szögezzük le, hogy 50-50%… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Nagyon igazad van WS.
Tökéletesen.
Kár érte, tényleg elmúlt 10 év legminőségibb döntője volt..

JR.Benitez
Olvasó

Igazad van

Gatei
Olvasó

+1 Én is csatlakozom!

Horváth Sándor
Olvasó

Szabit kértünk mára és unalmunkba meccset nézünk egész nap. Feri bácsi Jajj mutogattak nekünk valamit csinálj. ? Ég az Olaj Ég ?

fanaticfantastic
Olvasó

Símogasd a macskádat . Tegyél ki még néhány Messi képet. Ne itt szemétkedj,Sanyi.

Horváth Sándor
Olvasó

Te meg pakold a zsákokat nehogy elázz ?

fanaticfantastic
Olvasó

A különbség,hogy én tudom,hogy miről beszélek,Sándor. Te pedig csak vaktában lövöldözöl. Nagyon de nagyon mellé..:D

BL menetelés
Olvasó

A keletkezett károtokat szivesen megtéritjük szivesen küldünk két HÁLÓT!! Majd a motoros viszi!

Zsé
Olvasó

Nem kell, kösz. Van már onnan…

fanaticfantastic
Olvasó

Van már itt hálótok. Régen! 😀

kapuskiraly
Olvasó

Pszt! Ne áruld el nekik, hogy tkp az ő hálöjuk volt fönn tegnap és a kis buták visszakaptak egy használt hálót ami ráadásul az Ő csarnokjukból lett leszedve egy jó kis söprés után 😉

Motoros
Olvasó

Küld az új vőjelöltel(Körmend exirányító) örömpapi?
Te is költözöl a fiatalokkal lengyelbe, vagy maradsz Silverhelyen?

Mesélj sanyiiii, Mesééélj ???

JR.Benitez
Olvasó

Mocis. Te korábban kérted hagyjam a családodat, vagy midet…. Holott mindketten tudjuk hogy inkább ő keres minket. Most meg te kezded mással?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés