Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A spanyolok és a Falco is bejelentette: Perl visszatér

Immár hivatalos a transzfer. Fél + 1 évre írt alá.:

:

A BB1.hu-n már többször olvastak Perl Zoltán helyzetéről, legutóbb tegnap, amikor azt írtuk, a válogatott hátvéd visszatér a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatához.

A hírt néhány perccel ezelőtt a spanyol élvonalban szereplő Movistar Estudiantes is hivatalosan bejelentette a honlapján.

Azóta a Falco is megerősítette hivatalos honlapján, hogy fél plusz egy évre írt alá a játékos. Időközben az Estudientestől már megérkezett a játékengedély is, így Perl január 26-án, a Paks ellen már pályára is léphet az Aréna Saváriában.

Arról is írtunk, hogy melyik magyar csapat szerette volna még leigazolni Perlt. Információink szerint két és fél évre. Klikk ide a részletekért.

Fotó: clubestudiantes.com

64 hozzászólás

64
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
56 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
O1GLacataylornyolcmegnyolcderrylB0nyi Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Amúgy a fél plusz egy azt jelen esetben úgy kell érteni, hogy fixen 2020-ig,vagy opciós szerződés?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

2020-ig.

J.R.Benitez
Olvasó

Fennt van szolnok-sopron beharangozó. Remélem szolnoki szurkerek ott is rendkivül aktivak lesznek nem csak ha ide kell beszólni. Tisztelet a kivételt képező pár korrekt drukkernek.

seanmaguire
Olvasó

Nagyon nem szeretem a Falkót, és őszintén le is szarom őket ebben a történetben. Az viszont mélységesen felháborít, amit itt egyesek Perl Zolival művelnek. Ő igenis egy szimpatikus srác (mindenféle aljas megmozdulás, nagyképűség, sztárallűr, stb… nélküli) és az egyik legtehetségesebb magyar kosarasok egyike!

Miről tehet ő? Hogy megpróbál külföldön helytállni? Ez baj?

Mi ez az irigység emberek?!

A magyar válogatott érdeke is azt kívánja, hogy Perl játékban legyen, hiszen hamarosan vb-selejtezők! Ez most megtörtént. Emiatt örülök, annak nem, hogy a Falko erősödött.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Lehet így is… Respect! 🙂

J.R.Benitez
Olvasó

Ezt hangsúlyoztam néhány embernek én is…. Tisztelet a kivételnek!

balldontlie
Olvasó

Senki sem bántja Perlt, sőt úgy direktben a Falcot sem. A legtöbb kritika a bb1 ellen szólt, mert Govens visszatérésénél volt hat cikk, Perlnél meg egy konkrét kampány. Folyamatosan ment a megint nem játszott, aztán meg az igazolás körüli huzavona. És ezzel a bb1 csak ártott neki, mert amúgy Perl megítélése az országban nem volt rossz soha sem, sőt most sem, csak a cikkáradat által generált hozzászólások, mivel mindig az ő neve alatt jelenik meg, olyan mintha már őt bántanák,pedig nem így van, 10/9 magyar kosárbarát szurkolt neki, hogy sikerüljön, amibe belevágott. Az meg jogos vélemény, hogy akkor ne olvassa,… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Golomán minden meccse cikk, aztán Körmendieken kívül mki nettó leszarja. Akkor? Egyszerű. Én nem olvasom mert nem hat meg. Javaslom neked is szelektálni

balldontlie
Olvasó

Soha senkit nem zavart, hogy a meccsekről van cikk.

drszepkaroly
Olvasó

“Folyamatosan ment a megint nem játszott, aztán meg az igazolás körüli huzavona.” Akkor ezt hogy kell érteni? Hallgatták volna el a meccseit?

balldontlie
Olvasó

Rosco, Golomán, Govens, Keller, Mocsán és Perl meccseiről kifejezetten őrülten, hogy vannak cikkek, én mindegyiket olvastam mindig. Perl esetén én nem szerettem, hogy azóta, mióta megszellőztették, hogy esetleg vált, nagyon kihegyezték a dolgokat a játékpercek hiányára, de persze az is jogos, hogy ezt is le kellett kommunikálni. Viszont ebből nőtt ki ez a bulvárkampány, ami ellen ilyen sokan felszólalnak.

De igazából mindegy, nem kell egyetértenünk, összeveszni meg felesleges lenne. Csak hidd el, hogy magát Zolit senki sem szeretné bántani, legalábbis én biztos nem.

Üdv itthon Zozó, kíváncsi vagyok milyen lesz az idei Falco így.

drszepkaroly
Olvasó

Hát, egy olyan cikkben, ami arról szól, hogy éppen mit játszott az aktuális csapata és ő hogy teljesített, te mire hegyeznéd ki a dolgokat? Nem játszott, le kellett írni azt is ugyanúgy, mint amikor az elején a BL-ben jól ment neki. Hogy ez neked nem tetszett, szíved joga. De ha ne(!) adj’ Isten Golomán hasonló cipőbe kerülne, én biztos nem nevezném bulvárkampánynak…

Nem értünk egyet, van ilyen, de össze nem veszünk! 🙂

(na, de azért jó páran baszogatják is Zozót, lásd. pl. Hanga All Star csapatáról szóló cikk, stb…)

balldontlie
Olvasó

Azt én is láttam… De remélem azért nem az az átlag véleménye. Amúgy már a eurobasket is lehozta az átigazolást. Már csak két dolgot sajnálok, az egyik, hogy az én csapatom véleményem szerint nem jött ki jól az átigazolási időszakból látva a riválisok keretének változásait az elmúlt időből. A másik meg hogy olyan ritkán lehet itt intellektuális poénokat elsütni, de semmi reakció a Schrödingeres hozzászólásomra 😀 de ezek már tényleg nem ide tartoznak. Hozzáteszem, hogy Perl megítélése ugyanez lesz, amint pár meccset eltölt újra itthon. Vojvodát sokan támadták, miért ment ki, Benke miért ment Szolnokra, Rosco miért Japánban van, Golomán… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mi lenne, ha a magyar kosárlabdáról szólna az egész ès nem a Falcoról.

J.R.Benitez
Olvasó

Figyu. Írtak Ádiról 2 cikket, Golománról, Szolnok beharangozót, Körmendi beharangozót, Kesarrol is. Minimális komment. Arról irnak ha kell ezer cikket amihez van kattintás és komment. Ha kell összeugrasztanak minket csak elérjék. És elérik. Nem? Ezért kár veszekedni nekünk.

Rouge
Vendég
Rouge

Esetleg még egy szép kis videót is megnéznénk Zozóról, kedves BB1…
(a mozaikszóban az egyik “B” ugye a bulvárt jelenti?…)

Zozo együtt énekelhetne például Karda Beával…
egy kis nosztalgia minden korosztálynak…

Valami ilyesmire gondolok:

“Búcsúzik az ezüst nyár…”

https://youtu.be/d-cvgjFPsEE

Trombitás_Frédi
Olvasó

Legalább Voja is megpróbálta. Ja nem.
Mindegy, neki marad a “Hosszú, fekete haj” című nóta. Ja még az sem.

Kétszó
Olvasó

Buta vagy és az is maradsz. Kár itt erőlködni. Bezzeg a sztrájkról nem írsz, arról hallgatsz bucka!

nazol
Olvasó

Nekem elárulnád, hogy miről van szó? Az Audiban sztrájkolnak ma, más sztrájkról nem tudok. De világosíts már föl kérlek!

Kétszó
Olvasó

Én írjam meg egy szolnokinak, hogy mi van Szolnokon? Most tényleg nincs infód vagy játszod a hülyét? Ha az első, akkor kérdezz körbe házon belül.

nazol
Olvasó

Nem vagyok szolnoki, nem tudok körbe kérdezni. Szóval, mi van Szolnokon? Gondolom te tudod, ha ilyen rohadt magabiztos vagy. De 100%-os infó legyen kérlek, mert a “hallottam róla”, meg a “beszélték” kategória gondolom szerinted is elég komolytalan. Most már tényleg kíváncsian hallgatlak.

derryl
Olvasó

Írd már meg!!!

Rouge
Vendég
Rouge

Ezt a videót erősen túltoltam.

Nem akartam GaGyi bácsit megríkatni….
?

Kétszó
Olvasó

Most még nyomod a kretént, de fogsz te még sírni. Persze a felvetésemre nincs válasz. Mondjuk tudtam mindig is, hogy nemhogy bennfentes nem vagy, még jól informált sem. 😀 Mindegy ez van, lódítottál már eleget. 😀

stevens
Olvasó

Most már engem is kíváncsivá tettél, ha ilyen okos vagy, viríts te. Szóval mi volt? 🙂

Kétszó
Olvasó

Én csak hallottam valamit és érdekelne, hogy mi volt, de senki sem olyan karakán, hogy kiállna és elmondaná. Inkább megy a szóbeszéd, bár az sokszor rosszabb. Sok itt a szolnoki “jól értesült”, talán elmondja valaki, ha megkéred őket.

stevens
Olvasó

Szóval semmit sem tudsz, csak játszod az álmenőt. Tipikus…

derryl
Olvasó

Tudod:
– Anyuuuu! Finom a narancs!
– Honnan tudod fiam?
– Nekem az mondta,aki látta, hogy ették.

derryl
Olvasó

Milyen szolnoki jólértesült te vadbarom!? Napok óta nyomjátok itt a rizsát valami sztrájkról, senki nem tud semmit, de ti ott labancfalván aztán tudjátok a frankót! Inkább készüljetek az olasz másodosztály, a spanyol elsőosztály 5perc/negyedéves bukott játékosának az ünnepélyes fogadására. Ha Govensnél visítás volt, most mi lesz? Tömeges orgazmus? Tőled nem kérek bocsánatot ezért a hozzászólásért, nálad kevesebb gyökér van itt a fórumon, a többiektől igen. És nem Perl ellen beszéltem!

J.R.Benitez
Olvasó

Tőlem ne kérj én igyekszem korrekt lenni. Max nem sikerül.

derryl
Olvasó

Veled semmi gond!

leyke
Olvasó

Idióta bucka lettél 2019-re. Mi ez? Újévi fogadalom? Ha nem erről van szó, akkor cserélj szemüveget, mert úgy látszik a napszemcsid elég homályos.

Lacataylor
Olvasó

Nekem egyszerre a hsz-ed után az jutott eszembe, hogy énekled otthon egy sötét lyukban összegörnyedve, belőve,részegen,jól elkalapálva,hogy Űlök a szobámba Búsan Egyedül……..vagy :Hé mister Alkohol….vagy Bukott Diák ….

nagyapátok
Olvasó

Zozó nem csak a szerződést, hanem az ezüstöt is előre aláírta.
Nem tud kilépni saját árnyékából.
Itthon minimum 1, de talán 2 jobb opció is lett volna, ha nem a langyos vizet keresi.

Kinter for president
Olvasó

Az Estudiantes inkább volt nevezhető langyos víznek, mint a Falco..a maga nemében legalábbis.

stevens
Olvasó

Egy valamit felejtetek el kedves filkósok. Az Alba és az Olaj évről évre bejut a nemzetközibe, sőt, a második csoportkört is megérik, sőt még egyenes kieséses szakaszban is többnyire érdekeltek. Ezzel szemben szegény filkóba igazoló légiósokat behülyítik, hogy nemzetközi szereplés meg stb, aztán már az első 3 meccs után általában eldőlt, hogy a filkó kizúg a nemzetköziből, aztán marad a szürke magyar valóság. Nagyon nem mindegy, hogy egy légiósnak 12-14 meccse van eladnia magát – mert ne áltassuk magunkat, ez a céljuk – vagy 3-4 meccs után már tuti bukó a nemzetközi. És Zozo is ezt választotta most. Pár nemzetközi,… Olvass tovább »

B0nyi
Olvasó

3-4 meccs? A csoportkor legalabb 6 es ha van selejtezo elotte, akkor 8 vagy 10. Annak sosem orultem, h a Szolnokkal ketszer is osszekerultunk, de nem a Szolnok miatt, hanem amiatt, hogy nemzetkozi meccsre nem a tiszaligetbe akarunk menni, hanem kulfoldre. Az elozo szezonban konkretan az elso idegenbeli meccsen ment el a tovabbjutas, kB egy labdan. Ez azert a biztos kiesotol meg a pofozogeptol messze van. Vmiert ugy erzem, h nem feltetlenul Perl tudasa Volt az, ami miatt nem jatszhatott. Hisz pl a Bl-ben egesz vallahato szamokat atlagolt. Szerintem az utobbi idoben az Estudiantes igazabol csak penzt akart csinalni azzal,… Olvass tovább »

Ray Finkle
Olvasó

Neki itthon nem kell más opció, de pont ezt nem értitek. Ezért (is) ér többet, mint egy-két vándorkosárlabdázó, akik már a fél NB-I-et végigjárták. Én az ilyen játékosokat, mint pl Fepu, inkább tisztelem, minthogy lehülyézném.

stevens
Olvasó

Szóval Zozonak nem kell a nemzetközi szereplés az Albában/Olajban? Nem ő vágyik minden nyáron valamelyik külföldi ligába? Ezt segíti az, hogy a filkóban “elvagyogat”, de igazából egy ezüstnél többet úgy sem fog elérni? 23 évesen ássa el magát? Szerinted Farr vagy Edwards az NB1-es meccseivel adta el magát francia és olasz első osztályba? Na ne nevettess. Szégyen, hogy azt várjátok el Zozotól, hogy 23 évesen az legyen a maximum, hogy a filkóban kosarazgat… Fehérváron mindenki biztatta Keller Ákit, hogy próbálja ki magát külföldön, mert több van benne, még akkor is, ha tudtuk, hogy kb. lehetetlen lesz pótolni, és emiatt gyengül… Olvass tovább »

Kétszó
Olvasó

Nem hiszem, hogy motíválna a második körös (eddig) 3 vereség vagy a kupahétvégén történő pihenés, majd a küzdés a kiesés elkerüléséért.

stevens
Olvasó

10 évente egyszer van ilyen sz.r szezonunk, bár még a fele se ment el. Nektek meg 10 évente van egy bajnoki aranyotok… Ja, várj, ez nem igaz. :DDD Viszont ezüstötök annál gyakrabban… 🙂

nagyapátok
Olvasó

Akkor motiválja a Berénytől való zakó?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Miért menne hozzátok? Ő itt nőtt fel. Ugyanúgy élcsapat vagyunk,mint ti. Jelen pillanatban nagyobb esélyünk van jövőre nemzetköziben szerepelni,mint nektek…
+ Zozó megmondta,hogy itthon csak Falco!
Itt is mindenki örült,hogy sikerült külföldre igazolni. De engedjétek már meg,hogy örüljünk annak is,hogy visszatért hozzánk! Ti biztosan sírnátok ha Keller visszatérne… Ugye,hogy nem? 😉

nagyapátok
Olvasó

Legnagyobb tisztelettel szólva, de, ha mondjuk Veszprémben nő fel, akkor ott is kell játszania, ha Magyarországra igazol vissza?
Minden valamire való játékos a nemzetköziben bizonyítva viheti véghez a külföldre igazolás tervét.
Farr például egy EC-meccsen való parádés teljesítménnyel között előre szerződést a Francia 1.-be.
Kérdem én, hogy amennyiben tényleg jót akartok egy ilyen tehetségnek, biztosan a Falcót ajánlanátok? Lépjetek hátra egyet, vegyétek le a Falco sálat és vizsgáljátok meg újra a kérdést.

Kétszó
Olvasó

Persze, biztosan nagy motíváció a kiesés elkerüléséért játszani, a kupahétvégén meg otthon pihenni. 😀

O1G
Olvasó

Az Alba azon a hétvégén annyi kupát fog nyerni, mint a falco a megalakulása óta 🙂

Egyébként jogos, a legtöbb nba és európai top csapat követi a magyar kupát, ott lehet igazán eladni magad.
Hanga Ádám: 1x magyar bajnok, 0x magyar kupa győztes
Tóth Ádám: 2x magyar bajnok, 2x magyar kupa győztes
(Nem bántva Tóth Ádit!)

Zozót sem bántom, mert egyrészt szeretem a játékát, másrészt szép dolog a klubhűség, de ne védjük nevetséges érvekkel.

zolajka
Vendég
zolajka

Friss hír Kálmán Laci visszatér !!!!!! Így már teljes a csapat.Most meg lesz amiről olyan régen álmodoznak a városban …..az ezüstttttttt

nazol
Olvasó

A témában várható még:

2019.01.20. Perl Zolit már egy szombathelyi gyrososnál látták

2019.01.23. Perl ugyan úgy pacsizik Gowenssel, mint tavaly

2019.01.27. Perl elmondta, nem is szereti ha Zozónak hívják

Giallo-nero
Olvasó

2019.01.18. Perl röhög rajtad,hogy milyen szart írsz

Kinter for president
Olvasó

“Annyira szombathelyi vagyok, hogy még a húgyom is sárga.”-Perl Zoltán a visszatéréséről.

drszepkaroly
Olvasó

Érdekes, amikor Hangáról enyhe túlzással óránként jöttek a hírek, hogy most aztán majdnem tényleg mindjárt NBA, az nem zavart… Ráadásul minden nyáron ez van.

Bár időnként amilyen gusztustalan hozzászólásokat kap ő is, még ezen sem csodálkoznék…

zterulez
Olvasó

drszepkaroly szerintem a hozzászóló nem Perl Zoltánt, hanem a bball1 mostanában jellemző cikkírási politikáját kritizálta. Azaz, hogy egy hírről legyártanak 4-5 hasonló cikket, lényegi tartalom nélkül, kattintásgeneráló szlogenekkel.

drszepkaroly
Olvasó

Szerintem meg csak az irigység szól belőle. Igenis van lényegi tartalma. Mi az hogy nincs??
És akkor ugyanezt Hangánál miért nem teszi/tette szóvá? Miért baj az, ha 4-5 cikk szól Hangáról, Perlről, Kellerről, Rosco Allenről, stb… Máshol meg a kutya nem foglalkozik a kosárlabdával!

tamas horvath
Vendég
tamas horvath

Az NBA-be igazolni azert kicsit nagyobb dolog, mint a Falcoba.

Amugy meg nem volt rola ennyi cikk. Ellenben az utolso 1 honapban kb. semmi masrol nem lehet itt olvasni, mint hogy mi a szitu Perllel vagy Govensszel.

drszepkaroly
Olvasó

De volt róla ennyi cikk, sőt még több is. Perl és Govens a válogatott tagjai. Ugyanannyit lehet olvasni Mócsánról, Golománról, Kellerről (akinek pl. még valami üdvözlő képeslapját is kirakták szilveszterkor) és Roscóról.

J.R.Benitez
Olvasó

Figyu tudom korrekt vagy. De! Zoliból kiszednek 100-150 kommentet. Többi? Hanga is max 5 komment. Ugye akkor érthető. Ez nem Zoli vagy Falco hibája. Vagy másként látod?

drszepkaroly
Olvasó

Mi az hogy kiszednek? Ezt hogy kell érteni? Neked könyörögnek vagy fenyegetnek, esetleg fizetnek, hogy írj a cikkek alá? Arról, hogy melyik cikk alatt hány komment van, szerintem nem a BB1, a Falco, Perl, vagy az Estudiantes tehet. Vagy te másként látod?

J.R.Benitez
Olvasó

Zoli miatt van 100 komment minimum. Ezért erőltetik. Mit nem lehet ezen érteni?

drszepkaroly
Olvasó

Akkor ezek zsenik 🙂 Tehát szerinted mielőtt megírták volna a cikket, pontosan tudták, hogy lesz 100 komment? Ez azért is érdekes, mert a 100ból kb 20 kapcsolódik a témához, a többi egymás ugratása, zrikálása, szidása, stb.

Tehát még véletlenül sem azért, mert egy válogatott sportoló átigazolásáról van szó.

J.R.Benitez
Olvasó

Nem zsenik. Mi vagyunk hülyék kollektivan hogy nekiugrunk egymásnak.

drszepkaroly
Olvasó

Korrekt. Nincs ezzel baj, csak nem kell túl sok mindent a dolgok mögé látni szerintem.

O1G
Olvasó

Össze ne hasonlítsuk már az adott sportág legfelső szintjét az egyszeres bajnok Falcoval.

derryl
Olvasó

Na, azért a kettőt ne hasonítsuk már össze! Mi lenne itt, ha Bumerángot szóba hoznák az NBA-val? Ahhoz, mint Makó Jeruzsáemhez!

balldontlie
Olvasó

Schrödinger Perl Zolija. Lassan kinyílik végre a doboz 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés