Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A spanyol sajtóban már tényként kezelik Hanga Ádám visszatérését

Jordi Valle szerint már megegyezett új csapatával.:

:

“Hanga Ádám nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen az Endesa Ligába” – ezzel a hangzatos címmel jelent meg cikk a Mundo Deportivo oldalán.

Hanga Ádám, az európai kosárlabda elmúlt évtized egyik legfontosabb játékosa hamarosan visszatér az Endesa Ligába. A 35 éves játékos tökéletesen ismeri a spanyol bajnokságot, hiszen négy csapatban játszott hazánkban, a Manresában (2011-12), a Baskoniában (2015-17), a Barcában (2017-21) és a Real Madridban (2021-23) – írja a cikk.

A spanyolok arról is beszámoltak, hogy a magyar játékos tavaly nyáron aláírt a Red Starhoz, de a szerb csapatnak van egy záradéka, mely szerint nyáron felbonthatja Hanga szerződését és minden arra utal, hogy az elkövetkező napokban, a szerb bajnoki döntő után ez meg is történik. Jordi Valle újságíró szerint a magyar kosarasnak már megállapodása van a Joventut de Badalonával, egy 1+1 éves szerződésről.

Hanga lenne a Joventut harmadik légiósa a holland Keye van der Vuurst és az ukrán center, Artem Pustovyi után – legalábbis a cikk szerint.

Forrás: Mundo Deportivo

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
GaligoO1GlddRigoJancsein_vitro Recent comment authors
Galigo
Olvasó

Hanga (NS):
„Ha ezekből a pletykákból nekem már összejött volna egy szerződésem, akkor az NBA-ben is játszhattam volna. Semmi újat nem tudok a helyzetemről, ugyanaz, mint amit elmondtam pár héttel, egy hónappal vagy két hónappal ezelőtt. Opciós szerződésem van, opciója van a csapatnak meg nekem is. A csapat és én megvárjuk, hogy lezáródik az idény, utána le fogunk ülni, és tárgyalunk. Meglátjuk. Olyan megoldást fogunk találni, remélem, amely mindenkinek a legmegfelelőbb” – fűzte hozzá.

ldd
Olvasó

Akárhová kerülsz Ádám…Szeretünk!
Légy egészséges, a többit megoldod…

RigoJancse
Olvasó

Állítólag Vidin MESTER hívó szavára vár. 😀

zterulez
Olvasó

A francba, pedig azt hittem, hogy hozzánk igazol.

in_vitro
Olvasó

Hidd el nekem, hogy nem járnátok jól vele, mert az ára nagyon magas de a sérülésmentes időszaka egyre kevesebb. Eljártak az évek, s Ő mindent megtett az idő megállítása érdekében, de ez még Neki sem sikerült. Keressetek egy-két fiatal külföldi tehetséget!
Baráti üdvözlet Szhelyről.

O1G
Olvasó

Persze, Dunát lehetne rekeszteni a hasonló képességű magyarokkal.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés