Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A sors is úgy akarta, hogy oroszlányi játékos legyek és az ország egyik legjobb szurkolótábora előtt küzdhessek a sikerekért”

Tóth Bence nagy várakozással tekint a következő szezon elé.:

:

Csakis száz százalékkal vagy sehogy – vallja Tóth Bence Miklós, aki a Budapesti Honvéd SE-től érkezett az OSE Lionshoz. A játékos a klub honlapjának adott interjút.

– Édesanyám elmondása alapján kis túlzással előbb tanultam meg labdázni, mint járni. Az biztos, hogy már kisgyerekként imádtam a labdát, 4 éves korom előtt már kosármeccsre vitt apukám. Óvodás koromban már kosárlabdáztam.

Kérlek, pár szóban mutasd be eddigi kosárlabda pályafutásodat.

– A DEAC csapatánál a 2016-17-es évben mutatkoztam be, az abban az évben végül B csoportos bajnokságot nyerő és az A csoportba jutó csapatban. U16-os koromban már az országot is képviselhettem korosztályos Európa-bajnokságon, ezek után pedig még 2 korosztályos kontinensviadalon vehettem részt. 2017-ben Mucza Tomi is csapattársam volt. Sajnos az utolsó két UP évemben nem tudtam menni az Eb-kre, először sérülés miatt, majd a koronavírus törölte el a tavalyi világversenyeket.

A DEAC és a Honvéd után augusztustól már az oroszlányi sikerekért küzdesz. Miért pont az OSE?

– Sokat hallottam arról, hogy a klubnak stabil a háttere, illetve Sebastjan Krasovec személye is komoly érv volt a döntésemben. Nem ezen a nyáron volt az első alkalom, hogy megkerestek Oroszlányról, de sajnos valamin mindig elcsúszott a dolog, végül a sors is úgy akarta, hogy oroszlányi játékos legyek és az ország egyik legjobb szurkolótábora előtt küzdhessek a sikerekért. Amikor még DEAC játékosként játszottam Oroszlányon, már akkor is teljesen magával ragadott az a különleges hangulat, amelyet az itteni ultrák teremtenek és remélem, hogy az előttünk álló szezonban sem lesz ez másként. Jól érzem magam és nagy várakozással tekintek a következő szezon elé. Szeretnénk elérni a kitűzött célokat és minél előrébb végezni a bajnokságban.

Mint mesélte, az edzéseken is száz százalékon pörög, mert csak így lehet fejlődni. Az élet minden területén maximalista. Ezzel a mentalitással láthatjuk majd a pályán is az előttünk álló bajnoki szezonban.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Oroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Sok sikert nálunk, hajrá, OSE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés