Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A soproni nyerőember: Nagyszerű mérkőzés volt, nagyon magas szinten!

Jonathan Elmore úgy érzi, nagyszerű szezont futnak.:

:

Nagyszerű mérkőzés volt, nagyon magas szinten! A Szolnok nagyon jó csapat, ahogy azt egész évben láthattuk, első helyen végeztek az alapszakaszban, de ez a célunk! Szeretnénk ilyen szintű csapatokkal meccsben lenni, és legyőzni őket. Gratulálok nekik a nagyszerű szezonért, de a csapattársaimnak is, mert végig küzdöttek, kihasználtak minden labdabirtoklást. Csapatként játszottunk, a pálya mindkét oldalán nagyon jól ment a játék, amely egy nagyszerű győzelmet eredményezett!

– nyilatkozta a Sopron játékosa, Jonathan Elmore miután csapata legyőzte a Szolnoki Oaljbányászt a playoff második mérkőzésén és kiegyenlítette a párharcot.

A vendégeket Rudner Gábor képviselte a sajtótájékoztatón, aki őszintén beszélt arról, miért veszítettek.

Gratulálok a Sopronnak, nagyon jól játszottak! Mi nem tudtuk azt a védekezést hozni, ami az egész alapszakasz során az erősségünk volt, ezen dolgoznunk kell. Várjuk a következő mérkőzést, amelyre ismét Szolnokon kerül majd sor

– nyilatkozta a szolnokiak magyar kosarasa.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
donnarummaModus operandiatibácsimoldi56 Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Sztem ezt még hozza az Olaj 3-2 vel

Modus operandi
Olvasó

Küzdjetek Srácok és meglesz az eredmény!

CSAK AZ OLAJKA!!!

atibácsi
Olvasó

Dobj Gábor, dobj, nézz a gyűrűre! A szándék nélkül nem is védekeznek komolyan rajtad, és így többen védekeznek majd a kosárra veszélyes embereinken. Én egy rangidős játékost küldenék nyilatkozni! Bízunk, bízzunk!

moldi56
Olvasó

“Mi nem tudtuk azt a védekezést hozni, ami az egész alapszakasz során az erősségünk volt”hát Gábor sajnos már egy jó ideje nem tudjátok azt hozni.Puhák vagytok,ha kosarat dobunk azonnal jön rá a válasz,nem tudjátok kivédekezni.Ez így nagyon nem lesz jó.Ha így folytatódik,nemhogy döntőt nem játszunk,de a 4 közé sem fogunk bekerülni,ráadásul azonnal le is fől a kávé,mert nem lesz tovább.Gondolom ezt anélkül is tudjátok hogy megjegyeztem volna.Ennek ellenére veletek vagyunk,szorítunk értetek.CSAK AZ OLAJBÁNYÁSZ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés