Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

A Sopron nem jelent meg a sajtótájékoztatón

Továbbjutottak. Nem nyilatkoztak. A győriek edzője mérges volt.:

:

A Sopron Basket 69-55-re legyőzte a CMB Cargo UNI Győr csapatát a Killik László Női K&H Magyar Kupa negyeddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy a bajnok lesz a PEAC-DVTK párharc győztesének ellenfele szombaton.

A mérkőzés utáni kötelező sajtótájékoztatón hiába várták az újságírók a győztes csapat vezetőedzőjét és egy játékosát, nem tisztelték meg jelenlétükkel a média munkatársait, így ezúttal csak a győri oldalról tudunk nyilatkozatokat közölni:

Milos Pavlovics, a CMB Cargo UNI Győr vezetőedzője: A Sopron nagyszerű csapat, nem is akarom ezt bővebben részletezni. Az első húsz percben nagyszerűen játszottunk, jól védekeztünk, harminc pont alatt tartottuk a magyar bajnokot. Ez még akkor is nagy szó, ha Casas és Crvendakics nem játszott. Volt egy kisebb hullámvölgyünk a második játékrészben, amit egy olyan erős ellenfél, mint a Sopron, könyörtelenül ki is használt. Vajon hányszor kell még így kikapnunk, hogy húsz percig jól játszunk? Ugyanez történt velünk a Szekszárd, a Miskolc és a Sopron ellen is. Húsz percig ment minden, fejben és testben is, utána azonban szétestünk. Nem tudom, mikor tanulunk már ebből… Azért vagyok mérges leginkább, mert a hibáink zömét nem is a Sopron kényszerítette ki belőlünk. A play offig rendezni kell a sorainkat, ha bármilyen eredményt el akarunk érni.

Reshanda Gray, a CMB Cargo UNI Győr játékosa: A Sopron egy nagyszerű csapat, ezt tudtuk előzetesen is. Nem játszottunk rosszul, de volt egy kisebb hullámvölgyünk, amit kihasználtak. A második félidőben jobbak voltak, mint mi, csapatként küzdöttek, és felülkerekedtek rajtunk. Próbáltam a csapat élére állni, ez most ennyire volt elég. Sokat kell még dolgoznunk a jövőben, hogy fel tudjuk venni velük a küzdelmet.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
donnarummaKrampuszSopronKCfanbokorgabiTorpedó Recent comment authors
Krampusz
Olvasó

Az komoly, hogy ezt még van aki mentegetni tudja???

SopronKCfan
Olvasó

Kicsit gondolkodjatok mielőtt hülyeségeket írtok…

bokorgabi
Olvasó

csocsa
Akkor biztosan nem hallottad az mkosz mit olvastatott be a Knézyvel a meccs elött közvetlenül….

purple
Vendég
purple

Viszont legalább kitették a Falco összes Magyar Kupáját az asztalra.

donnarumma
Olvasó

Azt hiszed vicces vagy,pedig csak egy bunkó paraszt?

donnarumma
Olvasó

Teljesen egyértelmű,hogy a képen a purple véleményére adó emberek éves osztálytalálkozóját látni..

csocsa
Olvasó

Iniguez ismét tett egy lépést,hogy kivívja a sportszeretők unszimpátiáját,pedig lányai szimpatikusan játszottak és nyilatkoztak,sőt Betti szerint a kupa is fontos.(Látod,látod Torpedó!) Góóól!!!?

Torpedó
Olvasó

Csocsa, neked a kannás lányok legyenek szimpik?
És ha a kis agyadig eljutna mindennek talán oka van. Nektek nem is kell szeretni, elég ha mi imádjuk. Én ki sem álltam volna mérkőzésre és nézhetted volna a laposiakat csak a pályán. Teszünk a szaros véleményedre???

csocsa
Olvasó

Mindent azért ne akarjál kimagyarázni,mert még ostobábbnak tűnsz!Egyszerűbb vagy,mint a záróvonal.Bandukolj vissza a hegyekbe,a csapatodnak meg sok sikert a jövő hétre!

Torpedó
Olvasó

Okoska, hírtelen milyen fontos lett Roberto véleménye,nem??
Zsejko meg bedobta érte a tv lobbit?
Majd ha kikérik mikor ki kell edzőnk véleményét időben, akkor kérhetik mérkőzés után is. Addig meg csak rágjátok a küszöböt.
Remélem ZTE hazaküld benneteket nagy múltú kupagyöztesek??

Józsipapa
Olvasó

mi is teszünk a szaros véleményedre …….kretén…..

Józsipapa
Olvasó

bunkóság magas fokon !!!!!!!

Torpedó
Olvasó

Talán van oka, ez agyadig nem jutott el?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés