Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Sopron megálljt parancsolt a Jászberénynek

Értékes, biztató győzelmet aratott Sabáli Balázs csapata.

Sopron KC – JP Auto–JKSE 78-67 (21-19, 20-19, 21-11, 16-18)

Bajnokság, 21. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
Játékvezető: Kapitány G., Frányó P., Hervay T. (Forrai S.)

Sopron KC : Warner 15/3, Fuller 13/6, Supola 2, Wiggins 12/6, Gordon 25. Cserék: Takács -, Lemar 8/3, Dénes 3/3, Élő -, Molnár M. -, Werner V. -.

JP Auto–JKSE: Pitts 16/12, Rakics 15/9, Coleman 2, Cseh 2, Alekszandrov 12/6. Cserék: Ruják B. 2, Czirbus 10, Kerpel-Fronius B. 4, Brbarklics 4.

A bajnokság eddigi legnagyobb meglepetéscsapata egyáltalán nem feltartott kezekkel érkezett Sopronba. Nikola Lazics csapata az első félidőben végig bizonyította, hogy nem véletlenül áll a felsőházat jelentő helyen. Harcos játék, feszes védekezés, semmitől nem megijedő amerikaiak jellemezték a Jászberény játékát. Az azonban már az első húsz percben látszott, hogy a Sopron nem teszi meg azt a szívességet, hogy az első félidőben feladja a mérkőzést. Sabáli Balázs csapata, okos, taktikus játékkal “fárasztotta” ellenfelét.

A második félidőre aztán nagyon elkezdett működni a Sopron. Gordon, Fuller, Wiggins nekiállt magas szinten muzsikálni, míg a Jászberény szokásától eltérően elvesztette a ritmust. Tíz ponttal nyerte a harmadik negyedet a Sopron.

Az utolsó negyedben aztán ismét beindult a Jászberény, de arra már nem volt ereje Czirbuséknak, hogy ismét megfordítsák a mérkőzés állását.

A Sopron megérdemelten nyerte meg a találkozót. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Pantelics ezúttal sem lépett pályára sérülés miatt.

Kiemelt fotó: Wölfinger Béla/sakc.hu

26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MoBambabippa1derrylGáborS.Pippen Recent comment authors
S.Pippen
Olvasó

A két alapember kiesése sajnos alapjában átírta ezt a találkozót, emellett Pitts is eddigi leggyengébb meccsét játszotta és még Alekszandrov epikus büntető-sorozata is megszakadt. Ennyit nem bír el ez a csapat. Emellett sajnos kijelenthető, Cseh Gyuri már használhatatlan, Kerpi a sérülése óta képtelen visszatalálni régi önmagához és Czirbus Jóska se nézze vissza videón a mai teljesítményét, mert sírva fakad.

Reménykedjünk benne, hogy legalább Coleman játszhat Pesten, mert ha nem, ott is baj lesz.

Hajrá, Berény!

Kosár122
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!!Nagyot küzdöttünk és a 22 magyar pont nagyon szép a szerényke soproni 5 mellett. Gratulálok a Sopronnak de szerintem ne legyenek annyira oda mert a Pantelics nélküli majd a 7. percben megsérült Coleman és a hazai pálya segítségével csak 11 lett közte.A Soproniak örülhetnek ha meglesz a középház.Remélem Coleman sérülése nem olyan súlyos és Pantelics is helyre jön és a playoffra teljes kerettel tudunk nekivágni .Colemanek jobbulást!!!!! Hajrá berény!!!!

sobis
Olvasó

egyszezonos senkik vagytok

jaszberenyikse
Olvasó

Ilyet most miért kell?!

jb17
Olvasó

Mert ő este erre élvez. Engedd el.

Ironikus
Olvasó

Kretén

Kosár122
Olvasó

Felvilágosítalak hogy ezen kívül már volt egy jó szezonunk és remélem még több lesz!

derryl
Olvasó

Egy szezonos senkik? Ti már évtizedek óta azok vagytok!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szép kis napot tölthettünk el Sopronban, csak hab lett volna a tortán, ha egy jó meccset is végignézhetünk. Erről viszont – elsősorban – rajtunk kívül álló okok miatt a harmadik negyedben le kellett mondanunk… Mindamellett, hogy ma többen is csak árnyékuk voltak önmaguknak, a lényegi kérdéseket a harmadik játékrészben döntötte el 3 személy… Úgy fest a sok sírás olyan mint az ima. Ha sokat sírsz, meghallgatják. A létező legfájóbb dolog, ami történhetett velünk, hogy Pantelic mellett Coleman is lesérüljön… Nagyon nagyon remélem, hogy hamarosan mindketten visszatérnek! Jobbulást nekik! Ma velük…Na mindegy. Gratula a Sopronnak! 3-an pedig gondolkodjanak el, hogy érdemesek-e… Olvass tovább »

Csapajev
Vendég
Csapajev

Végre lecserélted azt a rózsaszín pólós képedet. 😉

falco2008
Vendég
falco2008

Idióta.

jb17
Olvasó

Nincs baj, 3.helyünket még mindig tartjuk és reménykedünk benne,hogy Coleman sérülése nem lesz komoly és Pantelics is mielőbb visszatér.
Cseh Gyuri játékára pedig továbbra sem találok szavakat, egy labdát nem bír megfogni, egy ziccert nem bír bedobni.
Továbbra is Hajrá JKSE!

jaszberenyikse
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak de azért tény,hogy Coleman sérülésével az idei szezon leggyengébb JKSE-jét győzték le. Nélküle és Pantelics nélkül gyakorlatilag esélyünk sem volt, a Coleman-Pitts páros nagyon fontos,palánk alatt pedig nagyon hiányzik Pantelics mert Gordon-nal nem tudtunk mit kezdeni. Coleman-nek minél előbbi felépülését! A magyarjaink nem voltak rosszak,féltem,hogy sokkal nagyobb különbség lesz. Az első félidőben még jól dobtunk és szoros volt de amint romlott a dobó forma kijött a különbség. Hajrá JKSE!

hp12
Olvasó

Sajnos katasztrofális meccs volt, csoda, hogy -11 lett a vége. Pantelics nincs, Coleman-nak 7 perc után kimegy a bokája, a bírók ütnek-vágnak (főleg a harmadik-negyedik negyedben voltak megmagyarázhatatlan ítéletek) és még Supolának is hagytunk pontot dobni… Most játszhattak az eddig kevesebbet szereplők, bizonyíthattak. Sebaj ez is egy meccs, gyerünk tovább, hajrá JKSE !

Csapajev
Vendég
Csapajev

Sabáli takarodj! :))) Vagy mégse…

Gábor
Olvasó

De!!!!

MoBamba
Olvasó

Egyetértek veled Gabi!!

SopronKCfan
Olvasó

Na végre egy olyan meccs, ahol senkire nem tudok rosszat írni. Na ezek vagyunk mi igazából! Szép volt fiúk! Hajrá Sopron! (Visszavonok mindent, amit Sabira mondtam :))

jaszberenyikse
Olvasó

Sabálit nem értékelném túl a helyedben. A győzelmetek oka sokkal inkább Coleman bokájában, Pantelics talpában és a 3 rigó sípjában keresendő.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Berényi kollégám tökéletesen megfogalmazta! És még Sabáli reklamált…
Megmosolyogtató volt, maradjunk annyiban.

derryl
Olvasó

A jövő héten cumi, akkor meg a picsába külditek! Ezek vagytok ti!

SopronKCfan
Olvasó

Bírók sípjába? Láttad egyáltalán Kapitány mit művelt egész meccsen? Hozok csak egy példát. 3.negyed Gordon elrontja a zsákolást, duda előtt bedobja Taki a 3ast. Kimennek videózni, majd azt az ítéletet hozzák, hogy oldalról jövünk 14 másodpercről. Na ezt hogy magyarázzátok meg?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Az esetnél egy soproni játékos kb fél méterrel kilépett a pályáról, érdekes módon ez nem tűnt fel videózás után sem a sporiknak, közben az egyik feka adott egy könyököst, Taki triplája pedig bőven időn túl volt. Szóval 3-szor kellett volna, hogy megkapjuk a labdát, erre megkapta a Sopron 14 másodpercre… Totál röhej.
Ezzel, és még ehhez hasonló kb 5 döntéssel teljesen taccsra vágtak minket.

SopronKCfan
Olvasó

Ezek tudatában elnézést kérek másik oldalon voltam nem láthattam, hogy kilépett

bippa1
Olvasó

Mivel gyürüt ért a labda ezért jó a 3-as,de bírok belefújtak ezért jöttünk oldalról.Az összes kétes labda a tiétek volt.Miről beszélsz?

jb17
Olvasó

Mint ahogy azt az előbb is megírták a dobást megelőzően az egyik soproni játékos már bőven a pályán kívülről dobta be a ladbát, amit az egyik spori végig is nézett fújás nélkül. Nem is lett volna szabad eljutnotok a 3 pontos dobásáig, az meg hogy még utána is megkaptátok a labdát már ajándék volt.
Sok kétes fújás volt tegnap mindkét oldalon, mint mindig mimden meccsen, ezen felesleges problémázni, ez ugysem fog változni sajnos.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés