Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Sopron ellen nyert edzőmeccset az ASE

Eilingsfeld János 20 pontig jutott.:

:

Edzőmérkőzést játszott az Atomerőmű SE és a Sopron KC együttese. A paksiak beszámolója szerint Eilingsfeld János (20 pont, 7 lepattanó, 3 gólpassz) vezérletével, végig vezetve nyert Braniszlav Dzunics alakulata.

Atomerőmű SE – Sopron KC 85 – 70 (19-14, 22-18, 22-15, 22-23)

A paksiak beszámolója:

Supola 4 pontja után Eilingsfeld János szépített a mi oldalunkon, majd Kovács Ákos triplájával 5-4-re átvettük a vezetést. Sok hibával játszottunk, a Sopron viszont nem tudta pontokra váltani az akciókat, Capers hármasa tovább növelte az előnyünket. A negyed utolsó perceire kiegyenlített a vendég gárda, ekkor Valerio-Bodon Vincent hatalmas zsákolásával vettük vissza a vezetést. (16-14) Ezután Vincent visszalépős hárompontosa állította be a negyed végeredményét: 19-14

Jackson zsákolásával folytattuk a pontgyártást, Thompson szépített a másik oldalon, majd Velkey remek gólpasszából Jaysean Paige szerzett pontokat. A negyed felére 10 pontra növeltük a különbséget, a vendégeket Takács és Thompson próbálta „életben tartani.” Winston Shepard utolsó másodperces hármasával beállította a félidei eredményt: 41-32

Jó iramban folytatódott a mérkőzés a szünet után, Jackson és Tauras között izzott a levegő, a bíró előbbit egy technikaival „jutalmazta”, amiért összeszólalkozott a vendégek játékosával. Eilingsfeld János remekül játszott ezen a hétfő estén, a 2+1-es kosarával a negyed végén a tizennegyedik pontját szerezte, csapatunkat ezzel pedig 16 pontos előnyhöz juttatta. (63-47)

Kis Raul három büntetője nyitotta az utolsó etapot, miután játékosunkat a triplavonalnál faultolták le. Két hárompontos érkezett egymás után a vendégeknél, először Takács, aztán Borisov volt eredményes, Dzunic mester időt is kért. Az időkérés után ismét tripla érkezett, erre azonban Eilingsfeld már válaszolni tudott egy kinti dobással. Egy hármas az egyik oldalon, válasz rá a másik térfélen, remek iramban folytatódott a mérkőzés. Ugyan a Sopron jó játékot mutatott az utolsó etapban, végül azonban 85-70-re nyertük meg az edzőmérkőzést.

Fotó: Atomerőmű SE Facebook

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés