Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Sopron átgázolt a Szegeden

Gyorsan eldőlt a mérkőzés.

Sopron KC – Naturtex-SZTE-Szedeák 94-70 (25-18, 23-17, 32-18, 14-17)

Bajnokság, 11. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
Játékvezető: Praksch P., Csabai-Kaskötő B., Balog Gy. (Várhalmi Zs.)

Sopron KC: Kinney 7/2,Thompson 9/3,Takács 9/9,Rivers 24/12, Carter 14. Cserék: Fazekas -, Molnár 2, Werner 6, Supola 13/9, Jogela 10.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Miliszavljevics 6, Wirth 4,Krapic 2, Balmazovics 20/15,Asbury 18. Cserék: Kerpel-Fronius B. 4, Mayer -, Vágvölgyi 9/3, Olasz 4, Polányi 3/3, Balogh -.

Carter és Asbury “parádéjával” kezdődött a mérkőzés. A két légiós nagyon bekezdett, ami pontgyártást illeti. A csapatok is fej-fej mellett haladtak, és noha végig a Sopron vezetett, meglógni nem tudtak. Az utolsó két perc hozott némi változást a játék képében. Balmazovics felelőtlen vállalása után, rövidzárlat jött a Szegedieknél, és a mérkőzésbe remekül beszálló Jogela pontjaival tíz pontra nővelt előnyét a hazai csapat. Szrecsko Szekulovics azonnal időt kért, de nagy változás már nem történt. 25-18.

Az első tíz perchez hasonlóan, a második negyed is kemény csatával folytatódott. Felváltva jöttek a pontok mindkét oldalon.  A Szeged azonban megrázta magát. Balmazovics és Asbury villanása után, már hazaiak kértek időt, mert négyre olvad az előnyük. A hazaiak gyorsan vissza is találtak a “helyes” útra, és tíz pont körüli fölényük állandósulni kezdett. 48-35.

A harmadik negyedben sem tudott jelentőset változtatni játékán a Szeged. Akadtak hibák hazai oldalon is, de Takácsék gyorsan közé tették a húszat, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést. Rivers és Supola jó passzban volt a mérkőzés ezen szakaszában, a szegediekben viszont csak Balmazovics tartotta a lelket. 80-53.

Az utolsó negyed már csak formaság volt. A Sopronban egy percig sem vett vissza tempóból, a vendégek pedig próbálták “szűkös” keretüket forgatni. A különbség lényegesen nem változott, az eredmény igazságos.

Fotó: Wölfinger Béla

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Tom67sopronfanbippa1EmőkefanSkcforever Recent comment authors
sopronfan
Vendég
sopronfan

“A Sopronban egy percig sem vett vissza tempóból, a vendégek pedig próbálták “szűkös” keretüket forgatni.”

sopronfan
Vendég
sopronfan

Mi van bb1 diszlájkoltad?

Skcforever
Olvasó

Szép volt srácok! Úgy vertük simán a Szegedet, hogy Kinney és Thompson ma nagyon halovány volt. Megmutattuk, hogy valójában nem ott a helyünk, ahol a tabellán állunk. Magyarok megint jók voltak, és bár még mindig vannak hibák, és sokat kell dolgozni, de egyre jobbak vagyunk. Be kell húzni a következő 2 hazait, és akkor még bármi lehet. Hála istennek, hogy ide jött ez a görög ember, öröm nézni a kommunikációját a játékosokkal. Így boldog végre a karácsony!! Hajrá SKC!! (Ui: Eltakarodhattál volna már rég sabika, és akkor régóta jó lehetne minden, látod, hogy a magyarok is tudnak nagyon hasznosak lenni… Olvass tovább »

Emőkefan
Olvasó

Boldog karácsonyt nektek, de azért egy picit szállj lejjebb. Én elfogadom, hogy a görög edző OK, de ha a magyar mag a következő 4-5 meccsen is hozza ezt az átlagot, akkor feljebb repülhetsz. De sajnos nem ez a valóság! Ne legyen igazam.

SopronKCfan
Olvasó

Jólvan Emőke. Nem lesz igazad. Boldog karácsonyt.

Skcforever
Olvasó

Nézd meg a magyarok perceit,teljesítményét korábban, és nézd meg mostanában. Ők nem képesek arra, hogy meccseket döntsenek el, vagy fiatalok (Werner, Fazekas) vagy olyan magyarok akik csapatemberek. És ha ezt hozzák, amit mostanában, akkor igenis jók. Mióta itt a görög, teljesen mások, mint korábban, és igenis hasznosak. Többre valószínüleg nem is lesznek képesek, és nem fognak meccsenként összesen 30 pontot dobni, mint ma, nemis írtam olyat, hogy mindig ilyenek lesznek, de teljesen mások mint korábban. A többit a légiósoknak kell intézniük, elvégre ezért vannak itt. Úgyhogy nem tudom miért kéne lejjebb szállnom, semmi fellengzőset nem írtam. Üdv!

bippa1
Olvasó

Miért kell az igazat minuszolni?

SopronKCfan
Olvasó

Nagyon szép karácsonyi ajándék! Köszönöm srácok! Boldog karácsonyt mindenkinek! Hajrá SKC!

Tom67
Olvasó

Mondtam, hogy ez sima hazai lesz.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés