Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

A sok hiba nem fért bele; hazai pályán kapott ki a Falco

Küzdésből megint jelesre vizsgáztak a sárga-feketék, de a végére szétestek.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – SIG Strasbourg 63-85 (18-17, 15-19, 21-25, 9-24)

Bajnokok Ligája, L-csoport, 3. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Poursanidis (görög), Yilmaz (török), Jurcevic (horvát)

Falco: Váradi 10, Perl 21/6, Clark 4, Golomán 11/3, Keller 5/3. Cserék: Somogyi -, Benke 8/6, Verasztó -, Barac 2, Hawkins 2, Kovács -.

Strasbourg: Maille 10/3, Taylor 5/3, Cavalière 12/3, Lansdowne 22/6, Morin 9. Cserék: Curier 1, Mitchell 14/6, Udanoh 12.

A Bajnokok Ligája L-csoportjának harmadik fordulójában a Falco hazai pályán fogadta az 1-1-gyel álló Strasbourg együttesét.

Golomán remeklésével indult a találkozó, előbb egy nagy blokkot osztott ki, majd szépen fejezett be egy akciót, igaz, ezután el is adott egy labdát, amiből egyenlítettek a vendégek. Mindemellett jól bekezdtek a felek, egymás után jöttek a kosarak, Cavaliére triplája mellett Clark is beköszönt kétszer, majd Morin és Golomán következett a sorban (9-7). Egyenlíteni tudott a Strasbourg, amely olykor egész pályás védekezéssel próbált nyomást helyezni a szombathelyiekre, ez a találkozó elején időnként össze is jött nekik. A kezdeti jó dobóforma után egy kicsit alábbhagyott a lendület, de így is voltak szép jelenetek, például Clark sapkája, ami könnyen lehet, hogy a forduló legszebb jelenetei közé is bekerül majd. Keller egy triplával mozdította el a holtpontról az övéit, majd egy labdaszerzés után Golomán állhatott a vonalra, jól is célzott, meglépett a Falco (14-9). Két gyors kosárral feljött egyre a Strasbourg, ráadásul egyre többször adták el a játékszert a hazaiak, Mitchell fordított (14-15). A negyed végére rendezték a sorokat a sárga-feketék, akik így előnyben zárták az első tíz percet. 18-17.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Egy-egy hiba nyitotta a második felvonást, majd csakúgy, mint az elsőben, most is elkezdtek beesni a kísérletek, fej-fej mellett haladtak a csapatok (20-21). Pár percig tudta tartani az egypontos előnyét a francia együttes, de Mitchell mindkét büntetőjét kihagyta, Perl Zoltán pedig büntetett a túloldalon (24-23). A válogatott hátvéd ezután egy triplát is elsüllyesztett, időt kértek a vendégek (27-23). Morin és Lansdowne kosaraival egalizált a Strasbourg, majd utóbbi trojkájával a vezetést is visszavette (27-30). Maille szlalomozott végig a pályán, a 9-0-ás francia futást Milos Konakov állította meg időkérésével. A kis szünet után bár a védekezést sikerült rendbe raknia a Szombathelynek, a támadóoldalon továbbra sem vigyáztak eléggé a labdára a játékosok, így percekig nem sikerült faragni a hátrányból. Perl rendkívül fontos gyorsindításos kosarat dobott, ezzel pedig új lendületet kapott a Falco, vissza is jött egyre másfél perccel a félidő vége előtt. A hátralevő időben még tudott váltani a Strasbourg, így megőrizte minimális előnyét. 33-36.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után Benke távolijával hamar meglett az egyenlítés, de erre hat ponttal válaszoltak a franciák, Milos Konakov azonnal időt kért (36-42). Keller vétett egy támadóhibát, ezt követően pedig egy technikai hibát is reklamálásért, ráadásul Lansdowne triplából volt eredményes, ellépett tízzel a Strasbourg (36-46). Morin két büntetőből egyet dobott be, nem a hazaiak percei voltak ezek. Lélektanilag nagyon fontos tripla érkezett Benkétől és Perltől is, megkezdte a felzárkózást a Falco (42-49). Újabb kétes ítélet érkezett a játékvezetőktől, ezttal Perl kapott egy sportszerűtlent, de ezúttal el sem törte meg a sárga-feketéket, maradt a közte hét (44-51). Mindkét oldalon jött egy-egy dupla, majd a feljavult szombathelyi védekezésnek meg is lett a gyümölcse, Váradi horogdobásával már csak három volt a differencia (50-53). Vágni lehetett volna a feszültséget a csarnokban, rettentően kiélezetté vált az összecsapás, Marvin Clark technikai hibát is kapott egy fault után, ezzel ki is pontozódott (54-59). A hátralevő fél percben Somogyi vétett támadóhibát, amit meg is büntetett a Strasbourg, hétpontos vendég előnyt kellett ledolgoznia a szombathelyieknek az utolsó negyedben. 54-61.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A záró etap Perl büntetőjével indult, mivel a szünetben technikait kapott a francia kispad (55-61). Mitchell is odaállhatott a vonalhoz, be is ment mindkettő, kisvártatva Perl szépített (57-63). Újabb büntetőkhöz jutott a Strasbourg, ezúttal viszont kimaradt mindkettő, de lejárt a támadóidő a visszatámadásnál, egyelőre nem iskerült közelebb férkőzni. Golomán is eladta a labdát – ez már a 21. volt a szombathelyieknek -, Mitchell pedig hármassal büntetett, ráadásul ezután Somogyitól is elcsenték a játékszert, újabb tripla jött, majd egy időkérés Konakovtól (57-69). Kétszer is visszaszedte a támadólepattanót a Szombathely, Perl dobott kosarat az akció végén, aztán Váradi is hozzátett egy duplát (61-69). Egymás után két vendég akciót is kivédekezett a Falco, majd egy vendég faultot követően videóztak a játékvezetők, ami után Perlt kiállították – második sportszerűtlen hibával. Maille újra közé tette a tízet két büntetővel, Cavaliére ziccerezett kisvártatva (61-73). Nem ültek ezúttal a hazai triplák, egyre nehezebb helyzetbe került a Szombathely, volt olyan időszak, amikor már tizenöttel is ment a Strasbourg. A végére szétestek a hazaiak, így az eredményt tekintve magabiztos sikert aratott a Strasbourg – igaz, a játék képét tekintve ennyi nem volt közte. 63-85.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

157 hozzászólás

157
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
52 Comment threads
105 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
52 Comment authors
Krisz...B0nyiChikán SándorTampaDudi Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

BL 16 között 0-3. Eddig két hazai, egy idegenben!
Megmutattátok ugyan,hogy milyen nagyon jók vagytok, csak azok a csúnya bíró bácsik ugye? Magyar bírókat!!!!

Rózsabimbó
Olvasó

Zozótok keze nem sérült le, amikor arcon csapta vele a franciát? Ki kellett volna állítani a franciát, minek tartotta oda a buksiját szegény Zozó keze elé!!!

Rózsabimbó
Olvasó

Sok beszédnek, sok az alja!
Kikaptatok, mert fényévekkel jobb volt a francia csapat!

2lee14
Olvasó

Jobbak voltak. Lehet akkor is megvertek volna minket ha patkány módon nincs szétfújva!

Mendez
Olvasó

Na figyu buckások.
It izmoztok miközben leszoptatok az újonctól ráadásul hazai pályán.
Megnézhetitek, hogy hány falcos okádott oda a cikketek alá… szinte senki.
Ti meg itt gerjesztitek a feszkót egy BL vereség után.
Igaza volt a múltkor itt az egyik kollégának.
Ti tényleg a legalja vagytok.

Krisz...
Olvasó

Kis történelem óra. Azon “kedves” szolnoki szurkolók (tisztelet a kivételnek persze), akik arra élveznek, hogy csoport utolsók vagyunk, már elfelejtették, hogy szeretett csapatuk az idei szezonban 1 győzelem, 5 vereség aránnyal estek ki utolsóként a csoportjukból?

Azt meg sem említem, hogy van némi különbség a BL legjobb 16 csapatának és az olaj ellenfeleinek játékereje között.

Még ezzel a 3 vereséggel is 5 győzelem, 4 vereség a mérlegünk ebben a szezonban, miért is kéne szégyenkeznünk, vagy miért is olyan vicces ez, hogy ismét kikaptunk?

Lehet poénkodni, vicceskedni, … egy szintig. De utána már kínos vergődés az egész, pláne a fentiek ismeretében.

Jon
Olvasó

Amúgy nem lett volna rossz, ha tényleg megláthatjuk, hogy valójában mekkora a különbség a francia csapat és a Falco között. De erre akkor nincs lehetőség, ha a bírók a főszereplők.
El kell dönteni, hogy most akkor engedik a kemény játékot vagy nem. Ha nem, akkor fújjanak le mindent. Ha meg engedik őket csapkodni, lökdösődni, a palánk alatt meg bármit is megtehetnek, akkor viszont ne csodálkozzanak, ha a mieink esetenként kénytelenek még visszaütni is.
Egy rohadt vicc az egész. De annak rossz.

Heindrich
Olvasó

Benike szisztematikus jajj lefejeltek taktikával szépen ki kellett volna hogy pontoztassa a bírókkal a franciákat. Itt látszik hogy mekkora a különbség egy európai közép csapat és a naffalko között. Kaptok egy korrekt bírói felfogást és megy a hiszti. Zozót több meccsre eltiltanám az aljas ütése miatt!!! Ezért utál mindenki titeket verebek.

2lee14
Olvasó

Huh de vakon vagy ember te jó isten😂Korrekt fújásnak hívni ez több mint meredek. Mondjuk rajtad nem lepődök meg, nem a korrektség elvét képviseled.

Jon
Olvasó

A meccs beharangozójánál meg még azt írta, hogy “remélem meg lesz a győzelem”. Érdekes.

2lee14
Olvasó

Próbált jó fej és korrekt lenni, de meccs után kijött az igazi énje.

sargafeketeasziv
Olvasó

Aljas ütés😂 lassításba lehetett látni, hogy véletlenül lendülettel ment a keze, nem szándékos volt.

Mendez
Olvasó

Heindrich bucka.
Itt túráztatod magad miközben a csapatodból 3 azaz három ember hülyét csinált?
Ráadásul egy újonc csapat 3 játékosáról beszélünk.
Bohócok 😂😂😂😂

Chikán Sándor
Olvasó

Egy bravúrhoz nem elég több közepes teljesítmény ott több bravúros teljesítmény kell!!! De a bírók teljesítményéről mindent elmond a 26 14 es faltarány ellenünk.Több faltot megfordítottak ellenünk.Már az első negyedben is lehetett érzékelni, hogy minden fujáslehetőséget kihasználtak ellenünk.Ez később eldurvult a kárunkra.Csak egy példa: Zozó betörésekor nem faltot fújni az brutlis csalás.Vagy Klark betörésekor támadót fújni mikor a védő totál mozgásban volt.Persze sorozatos bírói tévedésekkor felmegy a pumpa,érthető.A közönség nem hülye persze felhördül az aréna.Itt tényleg nem lehetett nyerni a Falcónak.Az utolsó negyed már nem volt mérvadó.Hajrá Hajrá Hajrá FALCÓ.Viszont a franciák védekezése példaértékü volt.

Hokesz
Olvasó

Konakov OUT!!! Edzo nelkul ezt a jatekot SE lehet jatszani. Teljesen nyilvanvalo,hogy ehhez a szinthez a torpe mar keves, ahogy Barac es Hawkins is. Egyedul Zozo aki kiegyensulyozott teljesitmenyt nyujt, es megallja a helyet.Okorn zsenialis koponya volt itt, es jovore debrecenben is nagyot fog alkotni, a falco egyeduralma pedig megfog szunni.
FALCO!

Leklibajsza
Olvasó

Szerinted van olyan hülye, aki elhiszi, hogy falcós vagy?

Rózsabimbó
Olvasó

A sűrű program miatt elfáradtak a fiúk!
Következik Tenerife márc 9.

Marillion
Olvasó

Akkor a bajnoksâgban igy nyitva maradt az aranykapu mâsik csapat is belèphet rajta.

Kissadam91
Olvasó

Legközelebb hány alapembert hagyjon otthon az ellenfél?

Pina_Noir
Olvasó

A Nemzeti Sport tudósításában 2820 nézőt írnak. Hol volt ennyi néző??? A közvetítésben, no meg itt a fenti galériában látható, hogy jó, ha félház volt. Miért kellenek ezek a fals adatok?? Bizonyítani kell valahol, hogy “állandó teltház” van?? Ettől függ a szponzoráció??
Olvasom itt lent, hogy sokak szerint a bírókon múlt ez a meccs. Konakov a nyilatkozatában reálisabban értékelt.
Milos Konakov: – Megérdemelten nyert a Strasbourg. Számunkra úgy harminc percig tartott a találkozó, a hajrára szétestünk. Néhány játékosom sokat beszélt, keveset dolgozott a pályán – a tükörbe kell néznünk. Dolgozunk, megyünk tovább!

Marillion
Olvasó

Én ezt nem értem,hogy miért kell ekkoràt lòdítani? Totàl kameràs felvételek több irànyból is bizonyitanak!

B0nyi
Olvasó

Csak szólok, hogy Konakov azt is mondta, hogy furcsának tartja, hogy a franciák rendkívül kemény védekezés ellenére mindössze 12 faultot szedtek össze, és hogy 16tal több büntetőt dobhattak.
Ha már rá hivatkozol, ugye…

Sajka
Olvasó

Bönyi!
Hol lehet a 12 faultról olvasni, mert én is csak a fenti nyilatkozatot olvastam.

Rózsabimbó
Olvasó

Tök utolsók vagytok!

Marillion
Olvasó

Nem mondod?

2lee14
Olvasó

🤡

Xero
Olvasó

Biztos én nézek be valamit, de a legjobb 16-ban vagyunk a BL-ben.. Szóval a mezőny első felében.. :O

Kissadam91
Olvasó

Egyszer fújnak értelmesen nekik és már sírnak végem 😀

2lee14
Olvasó

🤡

WSreborn
Olvasó

Szemét fújást volt, de a jobb csapar nyert.
Egy BL szintű sorozatban ahhoz, hogy legjobb 8ba vagy 4be juss, ahhoz 5-6 magyar vàlogatott mellé kell 5 ütős légiós is.

Marillion
Olvasó

Hàt a Falcoba nemhogy 5 de sajnos erre a szintre 1 sincs! Barac meg Clark harcosok de csak epizòd szinvonalúak…Hawkins meg egy vicc!

Jon
Olvasó

Valószínűleg a továbbjutás innen már úgysem lenne reális, de 1-2 győzelmet attól még össze lehetett volna szedni, az is nagyon nagy siker lenne. De legalábbis esély lenne rá, mit láttuk, ha hagynák.

wiley
Olvasó

Igen, jobb csapat a francia, és megnyerték volna valószínűleg korrekt körülmények között is. Ezért nem értjük, hogy miért kellett ilyen undorító módon tolni őket…

heraklith
Olvasó

Undorító módon benneteket tolna itthon minden meccsen. 🤮

wiley
Olvasó

Tompika! Ne szólj hozzá olyanhoz, amihez fogalmatlan vagy! 🤡

Pojaca
Olvasó

26 eladott labda??
8-23 Assziszt arány??
És azok a csúnya fránya bírók, azt a mindenit..
Magas labda.

heraklith
Olvasó

Hátborzongató hogy mennyire vakon vannak a cinegék.

2lee14
Olvasó

🤡

Magdi anyus
Olvasó

Ebbe a Falkóba Bartha Zsoltot kéne leigazolni edzőnek, rögtön helyrerázná a “csápotot”. Irányító posztra meg Géza fiam lenne a legalkalmasabb, centernek meg a Novák Laci.

Magdi anyus
Olvasó

Kikapott a nagyfalkó,
Erről is ki tehet? Hát a bíró!
Legközelebb nyernek majd a cinegék,
Majd Perl Zoli a kérdésre, hogy ki a király, azt feleli: “Igen, én!”

😂😂😂🐒🐒🐒
🚕🚕🚕🚕🚕🚕

JólnézünkMIKI
Olvasó

Konakov-Csurovics elégtelen. Okorn hiányzik!

Pojaca
Olvasó

L csoport, 2. kör, Champions league. Magas labda. Tények.

SPARTAN
Olvasó

Teljesen korrekt játékvezetés mellett nyert a klasszisokkal jobb csapat…

Ja nem..

USBkábel
Olvasó

Zolikának meg vigyetek egy csomag zsepit vajon amikor a spanyol védekezés jött elé turistáskodás folyamán akkor is könnyezett a zsoldos patkánya?

Mendez
Olvasó

Patkány aki téged a világraszart te fattyú!

Marillion
Olvasó

Ez a kábel zárlatos…visszafelé ráz! Zsoldos patkánynak nevezni a Falco saját nevelésű játékosát! És akkor megy a felháborodás ha PL. Mendez egyeseknek nem kertel! Te is megérdemled a kiosztást!

Dudi
Olvasó

Zolikának meg vigyetek egy csomag zsepit vajon amikor a spanyol védekezés jött elé turistáskodás folyamán akkor is könnyezett a zsoldos patkánya?

Usb kábel Undorító vagy!!!💛🖤

2lee14
Olvasó

🤡

USBkábel
Olvasó

Kipukkadt a pénzes zsák szoptatok cinegék!!!

Mendez
Olvasó

Szoptatok ti eleget a cinegéktől meg fogtok is te kis szardarab.

Marillion
Olvasó

A pénzes zsákot épp mostanában tömték meg újra! A BL újabb csoportkörének eredményei nincsenek ősszefüggésben a szponzoráció mértékével! Az újabb csoport első két kőrben szoros eredményeink voltak,ez a mai kilóg ez tény.

2lee14
Olvasó

🤡

Csíkosnapernyő
Olvasó

Szedeákos szurkolóként nézzük minden meccset és szurkolunk a Falconak. A bírók nem fújtak hazai pályát,az tény,de ez most más kávéház volt. Most csak abban bízunk,hogy fizikailag és mentálisan is elfáradtak a falco játékosok….

Hmafino1
Olvasó

A mai meccs után megfogadtam,hogy a Papp Pétert meg a Kapitányt többet nem szídom,mert ők úriemberek a mai három rigóhoz képest!

in_vitro
Olvasó

Nehéz nyugodtan írnom a mai mérkőzésről. Ilyen gusztustalan undorító és aljas játékvezetést még rémálmomban sem láttam még!!
Ez a három gerinctelen patkány bele tud nézni a tükörbe annélkül hogy hánynia kelljen? Vagy esetleg még vállon is veregetik magukat, hogy milyen szuper módon tönkre tettük 12 játékos éves munkáját + 2000 szurkoló jogos igényét egy nívós mérkőzés megtekintésére… mert ez a Strasbourg eszméletlen jó csapat, nagyon szívesen megnéztem volna, hogy 5-5 ellen milyen mérkőzés lett volna ma belőle!
Fel kell venni az ULEB-ben a kapcsolatot, a FIBA pedig azt sem érdemli meg hogy feljelentsük őket!!

Aranyalba
Olvasó

Hol lehet feljelenteni a FIBA-t ? A Hágai Nemzetközi Bíróságon , vagy mire gondoltál ? 😀

Jon
Olvasó

Hát igen, hogyan tegyen valaki panaszt úgy, hogy nincs hol? Maximum annak panaszkodhatna, aki ellen szeretne panaszt emelni.
Óvoda óvónéni nélkül.
Bár szerintem nem erre gondoltál, de ez a lényeg sajnos.

heraklith
Olvasó

😂😂😂

Mendez
Olvasó

A Strasbourg-nak szüksége volt a győzelemre, úgy is álltak hozzá.
És ha ezek a csapatok úgy állnak hozzá akkor sajnos egy magyar csapatnak ennyi esélye van, játékvezetők ide vagy oda.
Pontosan ezt láttuk a válogatott meccsen is, pedig ott is erősen tartalékos volt a francia válogatott.
Viszont az pozitív dolog, hogy idén is tudtunk egyet lépni előre, fejlődtünk, de azt látni kell, hogy nem lehet egyszerre három-négy lépcsőfokot átugrani.
Nyáron egy kicsit nagyobb hangsúlyt kell fektetni a légiósok kiválasztására és reméljük, hogy ismét lehet egy szép BL szezonunk.

Marillion
Olvasó

A légiósok kiválasztása szezonról szezonra a Falconak csak úgy kb. 50-50% ban sikeres!

SzhelY
Olvasó

na első normális komented, nem mindig kurvaanyázni kell tudsz te okos is lenni,salynos ez a kör márnagyon erős de így lehet fejlődni

elfogult vagyok
Olvasó

Bár mennyire is sajnálom az eredményt, de erről a játékvezetési “felfogásról” írtam az OSE meccs után. Valóban élvezetesebb lehetett volna a játék a túljátszott faultok, és a “könnyű síp” nélkül!

donnarumma
Olvasó

17. percig 2 !!!! Faultot fujtak nekik
Idegenben…

Jon
Olvasó

Olyan védekezéssel, amit bemutattak a franciák, a meccs végéig is csak valami 5 büntetőt dobhatott a Falco…

heraklith
Olvasó

Ilyen egyszerű vagy 😢

heraklith
Olvasó

Ez van amikor a végletekig vak és elfogult szurkolók mellett a játékosok is hozzá vannak szoktatva ahhoz, hogy állandóan nekik lejt a pálya, mert az jár nekik.
Kapnak egy rendes fújást, aztán megy a hiszti a pályán és telesírják az internetet.
Nem a ti szintetek ez, fogadjátok el! Itthon erős hátszélben, kínkeservesen meglesz megint az arany, annak örüljetek majd!

Jon
Olvasó

Rosszabb, ha te bármilyen érdekeltség nélkül, rosszindulatból teleböfögöd az egész kommentszekciót, mintha a Falco-szurkolók jogos felháborodásukat leírják.

Xero
Olvasó

Minek etetitek? 😀 Ezért irkál ide, mert foglalkoznak vele..

Jon
Olvasó

Igaz. 🙂 Bár a rosszkedvű óvónéninek is kell foglalkozni a “különleges bánásmódot igénylő” gyerekekkel. 😉

Xero
Olvasó

Na azért nem szép szegény sni-s gyerekeket ehhez hasonlítani.. 🙂

Jon
Olvasó

Én a rossz, gonosz, fegyelmezhetetlen és idegesítő gyerekekre gondoltam, nem másra. 😉

donnarumma
Olvasó

Nb2

heraklith
Olvasó

Nb2??? 🤣
Annyi eszed van, ehhez is mint a játékhoz. Számolgasd a faultokat, tovább ne agyalj! Nem megy ez neked.

Mendez
Olvasó

Denevér!
Sötét zalában ti sosem fogtok látni ilyen csapatokat, tapsikolhattok az egy tucat légiósnak jövőre is.

Marillion
Olvasó

Úristen mi jöhet még?

Jon
Olvasó

Lentebbi kommentem asszem mára konklúzónak is jó lesz:
“Figyelj, szerinted mitől lesz a sok hiba? Attól, hogy szétesik egy-egy játékos fejben és/vagy a csapatjáték esik szét az egyoldalú játékvezetés miatt.
Az egyikek csapkodhatnak is, a másikak a semmiért is technikait kapnak.
A fejben szétesés meg 2 dologtól lehet:
– semmi esélye nincs egy csapat ellen
– nem hagyják, hogy legyen esélye.
Itt ez utóbbi történt. És ez a sokkal rosszabb.”

Redbid
Olvasó

Van ebben valami amit mondasz, és volt is olyan szakasza a mérkőzésnek amikor már a játékosok helyében a jó erősen meglőtt picikét pontatlan passzt valahogy nem tudták volna elkapni, és az vagy az arcba, vagy a golyókákon pihent volna meg 🙂

De azért aki a képernyőn keresztül nézte, az a lassítások révén sokszor láthatta, hogy voltak jó fújások is amit a helyszínen erőteljesen másképp láttak! Persze ilyenkor valahol ez is érthető már.

Jon
Olvasó

Persze, a nagy számok törvénye alapján jó fújásoknak is kellett lenni közte.
Én a lassításokat is láttam és az sem segített túl sokat. Közel korrekt meccset sem hozott ki számomra a dologból. Ha a helyszínen lettem volna, biztos agyvérzést kapok.
Ha az ellenfél ver meg korrekt meccsen, akkor gratulálni kell és legközelebb jobbnak lenni, de ez…

Alulu
Olvasó

Korrekt fújás volt a meccsen. Jó lenne ha a magyar rigók is tanulnanak ezekből a meccsekből. A falconak és főleg Pernek hozzá kell szokni, itt nem az van mint a bajnokikon hogy lép kettőt aztán mehet büntetőzni mert őt úgy védik itthon, hogy rá se lehet nézni.

Pbask
Olvasó

Nem, most ebben a szerepben a franciák tündökölhettek, pedig semmi szükség nincs rá, erős csapat volt anélkül is. És azt tartom, hogy ekkora hazai pályát egy magyar csapat ellen sem kaptunk. De ilyent az Olaj tündöklése alatt is ritkán, vagy sohasem tapasztaltam.

Leklibajsza
Olvasó

Szerintem ezt még írjatok le ezerszer és akkor tuti igaz lesz!

Jon
Olvasó

Ha enni is ennyire korrektet kapnak, mint ahogy bíráskodtak akkor holnap nagyon éhesen néznek az út elébe…

heraklith
Olvasó

Ennyi a lényeg. Nem véletlen hogy a celebek csak itthon tudnak érvényesülni. Benci meg várta a külföldi ajánlatot 😂

hufi
Olvasó

Ja igen itthon hülyegyerek, a BL 16-ba meg csak úgy odakerültünk véletlenül. A ti légióshadseregetek meg még itthon sem tud….

Mendez
Olvasó

Mordorban meg nincs egy olyan kölök sem amelyik kétszer le tudná ütni a labdát egymás után, 25 légióst kell cserélgetni ahhoz is hogy a kiesést elkerüljék a denevérek.
Menjél inkább üsd őket ahogy szoktátok.

Vulcano
Olvasó

Nem hoztok még egy 10. legióst is a biztonság kedvéért?

Heindrich
Olvasó

Korrekt!

Marillion
Olvasó

A Franciákból a második félidőre porcelánbabát csináltak a rigók! Minden rezdülésre megkapták a fújást,büntetözhettek folyamatosan! Tehát úgy védték őket mintha Strasbourgban lett volna ez a meccs! Na nekik meg erre nem volt szükségük a Falco ellen,ha alapból amúgy is jobb csapat!

2lee14
Olvasó

Patkány fújás, szétesett végjáték. Zozo reakciója hűen tükrözi a játékvezetői tevékenységet!
Ez van, menni kell tovább! A BL már csak örömjáték legyen!
Hajrá Falco!

KD
Olvasó

A meccsröl röviden: a jó qurva anyját a három tetves rigónak!👎

heraklith
Olvasó

😂

apasas
Olvasó

Az előző két meccset kellett és lehetett volna “behúzni”, a mai napon a Falcónak sajnos semmi esélye nem volt a győzelemre…” Sem így, sem úgy….”🏀

heraklith
Olvasó

Bírozzatok, kérlek! Köszönöm 😂

Pbask
Olvasó

Egyébként merre jártál az elmúlt másfél évben?
Jó,hogy aktivizáltad magad pár hete, csak érdekel.

heraklith
Olvasó

Kipihentem magam 😉

Mendez
Olvasó

Essetek ki kérlek, köszönöm! 🙂

heraklith
Olvasó

Lehet hogy az lenne a legjobb 🤔

sargafeketeasziv
Olvasó

Meccset se láttad ember.. foglalkozz a saját csapatoddal, szerintem van miért.

Leklibajsza
Olvasó

Remélem a B-csoportban is ilyen fújást kaptok majd.

Marillion
Olvasó

Bírózunk igen,mert hogy is van az hogy a Falcót nem tudták jelentősen 1 félidő alatt leszakítani a Franciák akkor a 2. félidőben meg olyanokat fujnak be a Falconak amit az 1 félidőben valamiért meg még nem! Ez nem a Falco nemzetközi minősítése hanem sorozatban a Magyar kosárlabda besorolása a nemzetközi térképen! Ezt a fújást nem merték volna megcsinálni mondjuk full csarnokban Belgrádban,vagy a Panathinaikos 20000 fanatikusa előtt thénban! Bocs mindenkitől hogy ilyen példát hozok de ezek valós tények!

Jon
Olvasó

Mert “ok nélkül” a bíróknak nem lehet/kell korrektnek lenni?
2022. Bármiféle megkülönböztetésnek még a látszatát is kerülni kell, de a pályán, ahol a fair play lenne a lényeg, csak akkor kell a bíróknak egyenlő bánásmódot alkalmazni, ha nagyra becsülnek egy csapatot/országot, vagy félnek a szurkolóktól?!? Ne már…
Amúgy ne érts félre, nem vagyok naív sajnos, csak nem értek egyet azzal sz.rral, ami folyik a képünkbe.

wiley
Olvasó

Te vagy az Tompika? 🤡

heraklith
Olvasó

?

Xero
Olvasó

Rohadt nehéz bármit mondani. Félidőben éppen arra gondoltam, hogy ha így marad a bíráskodás, akkor ez egy etalon meccs lesz.. Hát elkiabáltam.. Konkrétan egy vicc volt ez az egész. Egy meccset, ahol kiosztanak 3 technikait még 2 sportszerűtlent, meg kiállítanak két játékost, olyannak képzelek el, mint egy megye 3-as foci meccs, ahol mindenki kurvaanyázik, meg üti-rúgja a másikat. Ez meg két szabályosan, de szorosan védekező csapat meccse volt. A belemenések szintén vicc. Somogyi kivételével egyik sem volt az, kurvára nem fogott pozíciót senki, akinél befújták. Amit Beni harcolt ki, az sem volt az. A csapatnak azért gratulálok, látszott, hogy 3… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Büszkèk egyikőnk sem lehet a mai teljesítményére, de a miénk még szégyen is

Marillion
Olvasó

Ne csüggedj!

Jon
Olvasó

A vereség, az vereség. Értem ezt úgy, hogy ma a tietek szégyennek tűnik, mi meg agyvérzést kapunk az inkorrektség miatt, de 1 hónap múlva már mindkettő csak egy eredmény lesz egy tabellán, semmi több.
Ez pedig utólag a mi esetünkben azt fogja tükrözi, hogy egy jó csapat idegeben megalázó 20 ponttal vert meg egy gyenge csapatot. Ami nem igaz, de az eredmény marad meg, semmi több.

NyugatMagyar
Olvasó

Falco lufi ,pukk

CsakazMTE
Olvasó

Mind a három vesztes meccs a bírók hibája,érdekes 🤔 meséljetek még

Vulcano
Olvasó

Legközelebb mielőtt kommentelsz esetleg tekintsd is meg a meccset előtte.

CsakazMTE
Olvasó

Néztem a meccset 😉

Vulcano
Olvasó

Ha nézted akkor viszont kérnék a helyedben egy beutalót a szemészetre. A 3 bírónak nevezett gennyládát is viheted magaddal.

SpidadMitchell
Olvasó

Menjél koreózni, az való neked. 🙂

panzer
Olvasó

Bezzeg ha van Delas akkor…. Mesélj még.

Marillion
Olvasó

Mondjuk ahogy ismerjük a Körmendi szúrkolók vehemenciáját ha Körmenden nem úgy fujnak a bajnokin akkor úgy kell lefogni az első sorokban lévőket,na akkor mondjuk egy ilyen kupasorozatban ezt ti is hogy viseltétek volna?! Szerintem még a bírók is bemenekültek volna meccs közben ameddig rendet nem csináltak volna a rendezők ha egyáltalán tudnak!? Neked aztán tudnod kell hogy mivel jár a Körmendi fanatizmus! Na akkor ezt most én meséltem el helyetted!

Marillion
Olvasó

Es hozzáteszem,hogy mondjuk éppen a Feput fujják ki akinek éppen bejőn addig minden dobása! Akkor ott mi lett volna a nézőtéri reakció? Pressókávé krémessel?

Jon
Olvasó

Megnéztem volna, ha ők kapják ezt a fújást, akkor mi van.

G.
Olvasó

Perl Benke és Váradi akik tudják hozni ezt a szintet. Center poszton itt ez nagyon gyenge. Hawkins kuka. Ha hoztak volna egy jól dobó jól bontó 4est sokkal előrébb lennének.Barac ide nagyon lassú. Hajrá magyarok

Marillion
Olvasó

Minden meglátásod ül! Hawkinst ki ajánlotta…nézte ki ennek a csapatnak?! Ezzel a teljesítménnyel az nb1 b-be nem igazolná le egy csapat sem,mi meg bohóckodunk itt vele a nemzetköziben meg a bajnoki címért! Most már sorozatban szezonról szezonra hozunk posztra tucat légióst! Ennyít pontszámban meccsenként akárki hozzátesz a cserepadról is! Repülöjegyet neki aztán had repüljön!

Kov14
Olvasó

Én Falco szurkolóként aláírom a 2.negyedben és a 3.negyed első felébe katasztrófális volt a játékunk rengeteg eladott labda, rossz passz, tömérdeknyi támadó lepattanó amit az ellenfélnek engedtünk, mintha utánpótlás csapat lettünk volna. DE a 3.negyed második felébe hatalmasat küzdöttünk és visszahoztuk a meccset és a bírok belenyúltak a meccsbe, ha már csak rájuk néztünk faultot kaptunk Zozó második sportszerűtlenje nevetséges volt, végig dobálták magukat az egész meccsen legalább 2-3 technikait kellett volna kapniuk a 3.negyedre színéskedésért. Emellett én azt is aláírom kikaptunk volna, ha ezt a pontatlan játékot folytatjuk 4.negyedben is, de így az esélyt sem adták meg nekünk. Pedig… Olvass tovább »

Rekettyés
Olvasó

Természetesen a Falco-nak szurkoltam, de egy kicsit mintha nagy lenne az arc. Főleg a Clark-nak , mióta elment Okorn. A BL nem a magyar bajnokság, hanem a felső polc. Itt nem pofázhatsz a bírónak egész meccsen át büntetlenül. A Perl kiállítása pedig egyértelműen jogos volt. Aki másként látta, az durván elfogult vagy fogalmatlan. A Strasbourg egy brutálisan jól/agresszívan védekező és támadó csapat. Sok szinttel feljebb vannak, mint a Falco. Nem tudtunk melléjük semmiben még csak felnőni sem. Nem kell ezt szégyellni, mert ez teljesen érthető és rendben van. Tanulni kellene ebből a vereségből. Meg visszavenni az arcból plusz ilyen szinten… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Rengeteget hibaztunk ez tény
A tobbit hagyjuk

Sajka
Olvasó

Lehet itt bírózni, meg szemét FIBA-t emlegetni, de tárgyilagosan nézve jobbak voltak a franciák. Az első percektől látszott, hogy nagyon idegesek a Falcó játékosai. Hajtottak, küzdöttek, de ezt a játékot érdemes higgadtabban játszani. Persze tévedtek a bírók ide is, oda is, de a lassításban azért látszott, hogy Perl mindkét megmozdulása sportszerütlen volt. A második esetnél előbb faultolt a francia, be is fújták, de miután Perl visszanyúlt a kezével, videóztak. Váradi ellenben megúszta, mert francia néger gyerek sérülésénél keményen otthagyta a lábát és sérülést okozott. Ez sokkal nagyobb gáz volt. A küzdésért jár a gratuláció a Falcónak, de nekem úgy tűnik… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Amit írtál, az nem tárgyilagos, hanem egyoldalú.

Sajka
Olvasó

Lehet, hogy igazad van, de azért a szurkolói szemüveget vedd le és nézd vissza a meccset higgadtan és a főleg a lassításokat.

Jon
Olvasó

Meccsen is figyelem. Mert komolyan mondom, nem hiszem el néha, ami nemzetköziben zajlik és ezért sokszor én keresem, hogy hátha tévedek a bíráskodás megítélésében. Volt 2(!!!!) ilyen helyzet volt, ahol már “hőbörögtem volna” és a lassítás meggyőzött, hogy tévedek.
Azt nehéz elviselni, ha nem egyenlőek a feltételek.

Pbask
Olvasó

Nálam ment egy plusz,de inkább az irásod második részére reagálva.

Marillion
Olvasó

Sok volt megint a hiba a játékban ami ezen a szinten nem fér bele! A játékvezetésről meg annyit hogy a második félidőben olyan fault határt húztak meg ami nem egyforma volt a Franciáknál és a Falconál! Ezzel igy nem lehetett mit kezdeni,de nem miattuk ment el a meccs ekkora vereségbe hanem hogy bárhonnan is nézzük 60 pont körül hazai pályán dobni bajnokin is veresség szagú lehet a BL-ben meg nem kérdéses! Játszuk le becsülettel a következő három kört aztán,marad a bajnokság és a kupa,ezekből kell a lehető legjobbat kihozni!

Vulcano
Olvasó

Akkor ment el a meccs, mikor Gyuri zsákolása helyett lett egy tekó meg egy sportszerűtlen. Szerinted nem fagy alá a küzdés ha minden kisérletünket visszaverik a bírók.
Gusztustalan játékvezetés.

Jon
Olvasó

Így van! Hogy lehetne több pontot dobni, ha minden második támadásban támadóhiba, technikai, meg a franc tudja még mi…

Pbask
Olvasó

Mindig mikor felzárkóztunk volna jött valami hajmeresztő fújás amiből nyílt ki az olló.

Marillion
Olvasó

Mind a három nekem válaszolónak igazat adok!

PL
Olvasó

Természetesen nemzetköziben Hajrá Falco, de ma nagyon sok hibával jàtszott a csapat. Fele ennyi hibával szorossá lehetett volna tenni.
Perl kiállítása után teljes fejetlenség lett, onnan lehetett érezni, hogy ebből megszorítás sem lehet.
(Perl szájáról le lehetett tisztán olvasni a véleményét a döntésről 😀)

Ez a Strasbourg jó csapat. Kár, hogy a vége kicsit gála lett, de aki látta a meccset, az tudja, hogy végig partiban volt a Falco, az utolsó par perc kivételével.
Hiányzott pár jó egyéni teljesítmény is.

Semmi ok a szégyenkezésre, jó meccs volt!

Heindrich
Olvasó

Nemzetközi szintű játékvezetés mellett megérdemelt vendég győzelem született. Hú hú húsz

Pbask
Olvasó

Ha ti lesztek az egyik döntősök mindenképp kell egy acélidegzet a Fiba által rendezett nemzetközi meccsekhez..Eljutottam oda, hogy az itteni kommentek fel sem basznak annyira, mint amit a pályán láttam hétről hétre.

Mendez
Olvasó

🙂
Találkozunk a meccsetek alatt!!! 🙂

Marillion
Olvasó

Mivel hogy még +1 csapatunknak adva lesz ebben a sorozatban az indulás,majd kiváncsi leszek mikor kilóg ott is a lóláb majd várom akkor is a következetes hozzászólásokat! Ne igy legyen de akkor majd én is felhozom az illetékeseknek hogy mi a pálya!

2lee14
Olvasó

Hát ha ezt lehet játékvezetésnek hívni,akkor kételkedem mennyire értesz a kosárlabdához.

Praenoricum
Olvasó

Úgy tűnik, hogy 16 között már nem engednek a Falconak meccset nyerni. Ez a három csaló tényleg vezette a játékot a játékosok csak asszisztálhattak hozzá. Nyelnék le a sípot!

Marillion
Olvasó

Az elsö félidő még rendben is volt,de aztán a Franciákból porcelánbabát csináltak a játékvezetők,és még élvezték is hogy áll a bál a csarnokban!

Petike97
Olvasó

Reálisan szoktam értékelni általában és nem szoktam bírózni,de azért ez egy vicc volt amit műveltek…Az amúgy is legkisebb csapatot a csoportba nem tudom miért kell még pluszba szopatni is.balfaszok.

Knézy Ernő
Olvasó

Mi is megégtünk.Somogyiba miért nem bízik Konakov?

Jon
Olvasó

Szokott bízni benne. Szerintem most ezt a helyzetet ítélte meg így.

Tampa
Olvasó

Szerintem sem kapja meg igazán a bizalmat Konakovtól, különösen a BL-ben tűnik úgy mintha csak kényszerből játszatná, és az első hiba után viszi is le. Persze a magyar bajnokikon kötelező játszatnia, de a második félidőben azokon is kevesebb lehetőséget kap.

Jon
Olvasó

A legutolsó magyar meccsen is játszott elég sokat a 2. félidőben.
Sok meggondolatlan dolga van, én lehet, hogy a magyarban sem merném ennyit játszatni. De a Falco most csapatként elbírja és azért csinál jó dolgokat is, egyre többet, fejlődik, meg pontokat is tud szerezni, belefér. Nemzetköziben viszont nem annyira.
Tehetséges gyerek, de ennyi idősen ez a szint még egész biztosan korai.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés