Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A realitás talaján vannak Debrecenben

Elégedettek a hajdúságiak, de szeretnék kihozni a maximumot a szezonból, így Pécsen is nyernének.:

:

Jól megy a játék a DEAC számára az elmúlt hetekben. Előbb a Paks elleni hazai botlásukat idegenben, Zalaegerszegen javították ki, majd szombaton az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban sem hibáztak, amikor legyőzték a Sopron KC-t egy pontgazdag meccsen (104-97). Ezzel megteremtve maguknak a lehetőséget arra, hogy akár az első ötben is végezhessenek az alapszakasz végén.

– Izgalmas mérkőzést játszottunk a Sopronnal, végig pariban volt velünk – mondta Velkey János, a DEAC hátvédje a BB1.hu-nak. – Volt egy nagyobb, tíz pont körüli előnyünk, de azt ledolgozták a vendégek. A szerencse is kellett a győzelmünkhöz, de mindig volt, aki átlendítette a csapatot a holtponton. Érdemes kiemelni ilyen téren például Borisovot, aki egy perc alatt bedobott három triplát, de volt más is, aki kulcsmomentumban szerzett kosarat. Támadásban valóban jól megy a játék, hiszen ismét száz pont fölött végeztünk, de a védekezésünkön is javítani kell. Dolgozunk is rajta folyamatosan. Egyelőre úgy néz ki, hogy a támadásunk jól működik, de a védekezésen tényleg dolgozni kell a komolyabb célok elérése érdekében.

Hiába áll jól Berényi Sándor csapata, a játékosok és a vezetők továbbra sem tekintenek előrébb az első nyolctól. A merészebb célok elérése érdekében legközelebb vasárnap, Pécsen tehet egy nagy lépést a hajdúsági együttes.

– Valóban nem tekintünk a legjobb nyolcnál előrébb. Az elsődleges célunk az volt, hogy ezt a két győzelmet húzzuk be és akkor a középházban bebiztosítjuk magunkat. Ha jól tudom, akkor a hátralévő két meccsünkből egyet is elég lehet nyerni a felsőházhoz. Ehhez a pécsi mérkőzés lenne a fontosabb. Szeretnénk nyerni a baranyaiak otthonában, de közben azért a realitás talaján vagyunk. Így is elégedettek vagyunk. Természetesen szeretnénk a maximumot kihozni, ezért pedig mindent meg fogunk tenni Pécsen is – zárta szavait a játékos.

Fotó: DEAC Facebook oldal

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
falco2008Setback Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Kicsit fura, hogy egy szó sem esett a kettős csukló törésről, amit a DEAC okozott a Sopron légiósának. Tényleg így el lehet ez mellett menni? Esetleg a végén odaszúrni, hogy sajnáljuk a sérülést, mihamarbbi gyógyulást… vagy valami. Egyáltalán valahol valaki valamilyen formában elnézést kért már? Összességében a szememben ezzel a sérülésokozással és a bocsánatkérés elfeledésével a DEAC egy unszimpatikus csapatta vált.

falco2008
Vendég
falco2008

Instagramon biztosan megtették. A többi platformról nem tudok.

Setback
Vendég
Setback

Egyrészt van a személyes bocsánatkérés, amit ha megtett volna, akkor arról mindenki tud. Ha én valakit fél évre hazavágnék, akkor minimum személyesen felkeresném. Másrészt van a fenti nyilatkozat, amiből nagyon is hiányzik a megemlítés. Ha engem valaki felkérne nyilatkozni és valamit nagyon szeretnék elmondani, akkor arra külön megkérném a riportert, hogy ezt feltétlenül tegye bele. Harmadrészt az instagram kb csak Vajnánénak jó, aki másképpen nem tudja bizonygatni, hogy mennyire hiányzik neki a férje.:) Az ilyesmi platform csak színjáték. Mint amikor a facebookon kívánnak neked boldog születésnapot. Kb értéktelen.

falco2008
Vendég
falco2008

Most már kint van a deacbasket.hu-n is.. Egyébként üdv 2019-ben, ahol létezik és virágzik a közösségi média, politikától függetlenül.

Setback
Vendég
Setback

Ha neked ez a virágzó k. média tökéletesen elég, az a te saját döntésed. Amikor a gyerekek az utcán egymás mellett és mind a telefonját nyomkodja..ez neked virágzás? Sok mindent megöl, de ez egy másik téma. De azért látom sikerült ide is beleszúrnod az arrogáns énedből.

falco2008
Vendég
falco2008

Miért vagyok arrogáns? Ha mindenki használja akkor nem virágzik?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés