Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A Real Madrid elnöke visszavárja Hanga Ádámot

Florentino Pérez személyesen búcsúzott el a magyar klasszistól.:

:

Hanga Ádám tizenkét évet játszott Spanyolországban légiósként, ebből az utolsó kettőt a Real Madrid színeiben. Két szezon után Euroliga-győztesként távozott a madridiaktól. A válogatott kosárlabdázó az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban elmondta, véleménye szerint nagyon jól tudta reprezentálni a Real Madrid értékeit a pályán és azon kívül is. Ennek köszönheti, hogy távozásakor Florentino Pérez, a klub elnöke személyesen fogadta őt.

Elmondta, köszöni ezt a két évet, amit eltöltöttem a csapatnál, sajnálja, hogy csak ennyit, de ha olyan céljaim vannak, hogy a kosárlabdában maradok, és szeretnék a Real Madrid kötelékében dolgozni, a kapu nyitva áll és várnak vissza

– mondta a válogatott játékos.

Hanga, – aki korábbi térdsérülése miatt jelenleg egyéni edzéseket végez – a következő szezontól a Crvena zvezda játékosa lesz. A klubbal szeretne szerb bajnokságot és Adria Ligát nyerni, az Euroligában pedig bejutni a legjobb nyolc közé.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SárgaPárnaHajraKaposBorn2BallLaposvárMogyi19 Recent comment authors
vasipasi
Olvasó

Valaki tudja, hogy most éppen milyen indokkal nem áll a magyar válogatott rendelkezésére?
Nincs Euroliga, nincs bajnokság, nincs sérülés.
A Facebook oldala szerint kurvajól érzi magát.
Mondjuk ezt végre valamelyik magyar sajtó is feltehetné neki kérdésként, hogy mi is történik itt.

caseyjones
Olvasó

Az NSO szerint “klubváltással kapcsolatos teendők” vagy valami ilyesmi. De hát Váradi is klubot váltott, mégis a válogatott rendelkezésére áll. 🤷

vasipasi
Olvasó

A Facebook oldalán a haverjaival lakmározik.

Parancsikon
Olvasó

Tehát ha a térdsérülés miatt egyéni edzéseket végez, azaz jelenleg kvázi alkalmatlan a térde a játékra, akkor ne menjen étterembe a barátaival?

Laposvár
Olvasó

Hát azért ilyen Váradikat ne hasonlítgassunk már Hangához…

Cibona5
Olvasó

Évek óta küzd a térdsérülésével. Csak éppen fontos bajnokin, vagy Euroliga meccsen tud játszani, de a válogatott számára fontos meccseken már nem.

Rózsabimbó
Olvasó

Pihen!

Mogyi19
Olvasó

Estefelé jön a vele készült podcast, abban rákérdeztem erre is 🙂

Born2Ball
Olvasó

Mondjuk a válogatott jelen helyzetében teljesen mindegy, hogy rehabilitációt végez és nem kockáztat rásérülést, vagy bohóckodik a Karahosics félékkel.

HajraKapos
Olvasó

Kicsit undorító (elnézést nem tudok rá jobb szót találni) dolog így ledegradálni a válogatott kosárlabda játékosait, még akkor is, ha esetleg Karahodzsics nem üti meg azt a szintet, amit sokan elvárnának.
Hívják a válogatottba, és igent mond, nem keresi a kifogásokat. Ezért minimum kijárni neki a tisztelet, és ez igaz bármelyik játékosra is, aki magára ölti a magyar mezt.

Born2Ball
Olvasó

Semmi tisztelet nem jár neki, még csak nem is magyar. Azért van ott mert a sztáredző puszipajtása, ebben mi tiszteletre méltó?
Emberünk mozogni nem bír, kosarazni fénykorában sem tudott. Ilyen játékost kár honosítani, ugyan ez Hopkins csak ő egy fokkal többet tud.

SárgaPárna
Olvasó

A “menedzsere”, aki egyben a takarítónője is gondolom tele beszéli a fejét…
Lórántéknak soha nem volt fontos a válogatott, az öccse is hol a Soundon nyomta, hol szépészeti műtéten esett át…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés