Connect with us
Hirdetés

B-csoport

A Rátgéber Akadémiának is lesz B-csoportos csapata

Ivica Mavrenszki lesz az edző, Benkét is szerződtették, de a TF-től is érkezik utánpótlás-válogatott játékos.:

:

A Rátgéber Akadémia legidősebb utánpótláskorú fiú csapata a 2019/2020-as szezonban Ivica Mavrenszki vezetésével az NB I. B-ben indul – adta hírül az akadémia honlapja.

„Az NB I. B-s indulási jog mérföldkő Akadémiánk életében, mert ezáltal az utánpótláskorú játékosaink felnőtt megmérettetésen vehetnek részt, ez a tapasztalat pedig nagyon fontos lépcsőfok számukra a professzionális játékossá válásra” – mondta el a portálnak Zalay Zoltán szakmai igazgató-helyettes.

A jövő évi U21-es csapatban egyetemista és középiskolás korú játékosok kapnak lehetőséget az NB I. B zöld csoportjában a fejlődésre és bizonyításra.

“Nem csak a zöld csoportban, de az NB I. B U20-ban is szerepelni fogunk, itt főleg a tehetséges, de még nagyon fiatal játékosainknak szeretnénk megfelelő versenylehetőséget biztosítani. Célkitűzésünk pedig az, hogy középtávon feljussunk az NB I. B piros csoportjába, és ez legyen fiú vonalunk csúcsa” – zárta Zalay Zoltán.

A csapat honlapjáról az is kiderült, hogy az U20-as válogatott Meleg Gergő is a Rátgéber Akadémiára szerződött, a bronzérmes Pécsi VSK-Veolia csapatától visszatér Benke Krisztián, Fülöp Zsombor is újra akadémista lesz, az U18-as válogatott két tagja, Fekete Dávid és Scherer Bálint, valamint Váits Olivér is náluk folytatja, de Herger Salamon, Horváth Csanád és Mezei Máté is aláírt.

fotó: ratgeberakademia.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CsakAVasutKoops Recent comment authors
Koops
Olvasó

Nagyon kell majd 2db férfi csapat pécsen a jövőben….

CsakAVasut
Olvasó

Sajnos a mi utánpótlásunk-leszámítva az itt felsorolt,tavaly még pvsku20-as játékosokat(Benke,Mezei,Fülöp), iszonyat gyenge, nem tudom mi lesz Pécsett jövőben,ha már így megemlítetted, de az utánpótlás egyértelműen Rátgébernél jobb.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés