Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A Rátgéber Akadémia erőnléti szakembere, Stefan Pajic is segíti az Eb-re készülő felnőtt férfi válogatott munkáját

“Büszke vagyok rá, hogy a magyar nemzeti csapat stábját erősíthetem!”:

:

Megtisztelő felkérésnek tett eleget a Rátgéber Akadémia erőnléti szakembere, Stefan Pajic, aki kedd óta az Európa-bajnokságra és világbajnoki selejtezőkre készülő felnőtt férfi válogatott munkáját segíti. Bár a hívás váratlanul érkezett, az Akadémia nem gördített akadályt az elé, hogy az edző ott legyen a csapat kecskeméti edzőtáborában – írja a ratgeberakademia.hu.

A magyar felnőtt férfi válogatott megkezdte a felkészülést az augusztus végi világbajnoki selejtezőkre és a szeptemberi Európa-bajnokságra. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány különleges fizikai programmal indította ezt az időszakot, s ebben a programban fontos szerepet tölt be a Rátgéber Akadémia erőnléti szakembere, Stefan Pajic, aki kedd óta segíti Hanga Ádámék munkáját.

– Váratlanul érkezett a felkérés, épp ezért nagyon örülök neki, hogy az Akadémia támogatta, hogy részt vehessek a válogatott szakmai programjában – fogalmazott Stefan Pajic. – Nagyon büszke vagyok rá, hogy a magyar nemzeti csapat stábját erősíthetem, hatalmas megtiszteltetés ez számomra! A legjobb tudásom szerint szeretném képviselni az Akadémiát, ahol rengeteget fejlődtem, nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodtam az elmúlt években, ezért nagyon hálás vagyok Rátgéber Lászlónak és Marko Stojanovicnak.

Bár az NB I. B Piros csoportjára készülő NKA Pécs felnőtt férfi csapata augusztus 8-án megkezdi a munkát, az Akadémia vezetősége – vezető erőnléti szakemberével, Vladimir Bankoviccal egyeztetve – engedélyezte, hogy Stefan Pajic augusztus 12-ig a magyar válogatott rendelkezésére álljon, hiszen semmi sem fontosabb a nemzeti csapatnál.

Mint írják, a Rátgéber Akadémia számára nagyon jó visszajelzés, hogy szakembereikre folyamatosan számítanak a különböző válogatottaknál. Miközben Pajic a felnőtt férfi csapat munkáját segíti, másik erőnléti edzőjükre, Filip Petrovicra az U16-os fiúknál számítanak, míg a sportpszichológus, Lábadi Anett ott van az U18-as fiú válogatottal a romániai Európa-bajnokságon.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés