Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

A play outra visszatérne a BEAC irányítója

Papp Klaudia mihamarabbi felépülését gyógytornászi végzettsége is segíti.:

:

Február végén, a Cegléd elleni hazai mérkőzésen szenvedett bokaszalag-szakadást a BEAC irányítója, Papp Klaudia. A hétvégi meccsen a padról szurkolt a társaknak, és bár ez egy darabig még így is marad, reméli, hogy a civil ruhát pár héten belül meccsszerelésre cserélheti.

– Végre elkezdhetek futni, igaz, ez egyelőre csak egyenes irányú futást jelent, vagyis az irányváltoztatásos futás még arrébb van. Fájdogál még a lábam, de szerencsére egyre kevésbé. Most azon kell dolgoznunk Endrével, a fizikoterapeutánkkal, hogy újra összerendezzük a mozgásomat, mert a sérülés nyomán nyilván felvettem egy védekező, kissé sántító mozgást. Ezt helyre kell tennünk, hogy ne terheljek rosszul, ne terheljem túl az egészséges lábamat – nyilatkozta a BEAC honlapjának Papp, aki azt is elmondta, mennyire segíti a felépülését a gyógytornászi végzettsége.

– Egyértelműen komoly segítség. A sérülésem után csapatorvosunk, Dobos doktor mondta, hogy mehetek gyógytornára a Sportkórházba, de ez a helyzet most arra is alkalom, hogy magamon gyakoroljak. Emellett gyógytornászként nyilván tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen sérülés után mi az, ami normális, mi az, amit már szabad és mi az, amivel még átlépném a határokat. Talán kevésbé aggódom, kevésbé vagyok türelmetlen így.

Ha minden a tervek szerint halad, Papp a play out második mérkőzésén talán már játszhat is.

– Mindent megteszek érte, Endrével közösen, hogy minél hamarabb játékra alkalmas állapotban legyen a lábam. Nagyon szeretnék már játszani és újra a pályán segíteni a lányokat. Én most azt gondolom, hogy reálisan talán a play-out második mérkőzésén lehetek újra ott a parketten.

fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés