Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Pécs is nyert Zalaegerszegen

Egy ideig szoros volt, a vége sima lett.

Zalakerámia ZTE KK – Pécsi VSK-VEOLIA 65-78 (21-14, 11-14, 14-22, 19-28)

Bajnokság, 10. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
V.: dr. Mészáros B., Goda L., Pozsonyi L. (Bodrogváry I. J.)

ZTE: Guyton 16/3, Bonifert 3/3, Barnett 14/6, Csuti 1, Harris 4. Cserék: Németh 11/3, Simó 4, Horti 6, Révész 6/6.

PVSK: Haynes-Jones 15/3, Hőgye -, Bíró 2, Ivosev 15, Gordon 13/9. Cserék: Illés -, Goldring -, Bryson 25/18, Brkics 8.

A múlt héthez képest még rosszabb előjelekkel készülhetett a Zalakerámia ZTE KK a Pécs ellen. Derrick Wilson mellett ugyanis a Nyíregyháza ellen bokasérülést szenvedő Deondre Sparks sem léphetett pályára. Két kisembere és pontfelelőse nélkül nem volt könnyű helyzetben Teo Cizmic, ráadásul egy “medvepuszi” miatt Guyton is csak pénteken edzhetett először. Fel volt adva tehát a lecke a győzelmi kényszer alatt játszó hazaiaknak, akik a tabella 13. pozícióját foglalják el jelenleg, ez pedig jóval alulmúlja a szurkolói és támogatói elvárásokat. A PVSK kellemetlen hazai vereségből érkezett, az ősi rivális Kaposvártól szenvedtek vereséget Dragan Alekszics tanítványai. A középmezőnybe tartozó mecsekaljaiak szerettek volna zárkózni az élbolyhoz, amire a Sopron vagy a Nyíregyháza ellen mutatott idegenbeli játékkal esélyük is lehetett. A ZTE azonban fogadkozott, hogy legjobbjait nélkülözve sem adja olcsón a bőrét.

Ezúttal Csuti Kornél kapott fiatalként szerepet a kezdőcsapatban. Jobban kezdett a ZTE, de már ekkor is rengeteg hiba csúszott a szerkezetében eléggé átszervezett zalai gépezetbe. Többnyire Guyton irányított, majd a továbbra is orrvédőben pályára lépő Németh Ákossal felváltva szervezte a támadásokat a kék-fehér gárda. A Pécs nehezen lendült játékba, a negyed végén Németh Ákos triplájával, majd büntetőkkel növelte előnyét a hazai csapat. Harris blokkjával zárult a negyed, 21-14-es hazai előnnyel.

Révész triplája és Simó Bence jó megmozdulásai révén még őrizte előnyét a ZTE, ám egyre több lett rossz megoldás, a Bryson és Ivosev vezette Pécs pedig egyre közelebb zárkózott. 32-28-ra még kitartott a zalai előny, ám a nyolc eladott labda, illetve a hat megszerzett pécsi támadólepattanó már ekkor is intő jel volt.

Nagy elánnal kezdett a PVSK, Bryson előbb behintette 4. tripláját, majd elementáris erővel zsákolt. Mindkét oldalon sok volt a hiba, a színvonal nem verdeste az egeket… Ismét a pécsi pontkirály volt eredményes távolról, egyenlített a vendégcsapat, majd Ivosev védekezett jól Hortin, s a labdalopás után már vezetettek is a baranyaiak. Gordon saroktriplája után alakult ki a negyed végeredménye: 46-50.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Amikor Horti hagyta ki a kihagyhatatlant, sokan kaptak a fejükhöz, ám egy pillanatra boldogabb lehetett a hazai publikum: Révész Ádám ismét egy trojkával jelentkezett. Ezután azonban sok öröme már nem lehetett a meccsben a 700 nézőnek: pár perc alatt tízre nőtt a vendégek előnye, innen pedig már a tartalékos ZTE számára nem volt visszaút. Nem az indiszponált Horti Bálint estéje volt ez a szombat: a ZTE centere egyre többször hibázott, sokadik labda eladásánál néhány néző szóvá is tette, hogy lehet, hogy inkább a kispadon lenne a helye. 15 eladott labdánál járt ekkor a ZTE, szórványos füttykoncert és „hozd be az ifit!” felszólítás is jelezte, hogy elégedetlen a közönség. Teljesen elfáradt a ZTE, az addig elfogadhatót nyújtó, sérülésből visszatérő Guyton és Németh is egyre többet hibázott. A végén már macska-egér harc volt a pályán, a Pécs szinte ellenállás nélkül szerezte pontjait. A PVSK második félidei játékával teljesen megérdemelten győzött, annak ellenére, hogy magyarjai – a jól játszó Ivosev Tamás kivételével – ezúttal nagyon keveset tettek hozzá a sikerhez. A két baranyai pontfelelős, Bryson és Hayes-Jones azonban ezúttal is remekelt. 65-78 lett a végeredmény, az első félidőben tapasztalt küzdés a második játékrészre teljesen eltűnt a ZTE játékából, az ekkor kapott 50 pont pedig nem eredményezhetett mást, mint a 8. vereséget. Egy hónapja nem nyert a csapat, így pedig továbbra is a tabella sereghajtói között maradt. A hosszú válogatott szünet alatt ugyan felgyógyulnak a sérültek és újra teljes lehet a keret, ám most már a legoptimistábbak számára is nyilvánvaló, hogy változásokra van szükség. S bár a Paks is kikapott, s így még nem utolsó a ZTE, ám az méltánytalan, hogy két négyszeres bajnok csapat foglalja el az utolsó két helyet a bajnoki pontvadászat tabelláján.

Fotók és tudósítás: Bálizs Zsuzsa


50 hozzászólás

50
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
DallasEzredestormacsakakörmendRoundmend Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

Fővárosi Nagycirkusz Zalaegerszegen-csörgősipkás “bohóccal”, aki akár lehetne “udvari bolond” is, aztán van itt “erőművész”, aki 5 perces erőnlétet garantál, 5 fekete “labdazsonglőrrel”…ZTE-Afrika címmel!
PLAY-OUT

Ezredes
Olvasó

Hűha és még egyszer hűha! Ez kemény volt. Jó pár agysejtemet elpusztította ez a meccs. Azt hiszem olyan erőnléti edzőt, aki legalább annyit elér, hogy a harmadik negyed közepén ne a fülükön vegyék a fiúk a levegőt, helyben is találtak volna. Nem kellett volna Pestről lízingelni Artúr barátját. Azt is gondolom még, hogy ha a tisztelt játékosok tized akkora energiát beletettek volna a meccsbe, mint amennyit a Falcotól elszenvedett vereség után a csk. lakásán tartott fergetegpartiba, akkor sima húszassal mehetett volna haza a Pécs. Így meg még egy kicsit gáláztak is a meccs vége felé. Mármint a Pécs. Arról sem… Olvass tovább »

torma
Olvasó

Esküszöm,ezt a teljesítményt még gumicsizmában futva is le lehetett volna hozni!

Dallas
Olvasó

Én még odaképzeltem a gumicsizma mellé 2 gőzölgő cefrés vödröt 🙂 Vagy a talpra visszacsapós Csehszlovák tornacipőt 🙂

Roundmend
Olvasó

A szituáció fényében egész szimpatikus opció lenne, ha mondjuk Cizmic mester átcuccolna Körmendre…Zegen felejtős a sztori akármit csinál már, Körmenden pedig sokkal jobb az összetétel annál amit a ciprusi tud

JólnézünkMIKI
Olvasó

-Puskás Artúr és Teo Csizmics felelőssége egyértelmű, menniük kell! Ha úriemberek, akkor maguktól felállnak…
-Heinrich Róbert ideje is lejárt, mindenkit túlélt, de mennie kell! Nem tud már segíteni a ZTE felnőtt csapatának.
-Baki Gergő egerszegi, tehetséges. Talán lesz belőle egy jó másodedző!
PLAY-OUT lesz, aztán PIROS CSOPORT, ha nem tértek észhez!

Milenko
Olvasó

Csak magamat tudom ismételni: meddig még?
Ez értékelhetetlen.
Most van idő, lépni kell!!!

oldschool
Olvasó

10 éves fiam ma ennyit kérdezett tőlem a vége előtt 2 perccel… “Apa, az baj, hogy rosszul érzem magam most…?” Valamit motyogtam neki: “…Nem, nem az… szégyellned nem kell magad azért… lenne rá itt pár ember, akinek viszont igen, kellene… csak az ő értékrendjük nem a tisztességen alapszik…” Baja ellen kezdtem anno a lelátón, nem idénre terveztem a végét, b@ssza meg… Elmentek a p@csába!!!

JR.Benitez
Olvasó

A Zetére elfogytak a szavak… olvasom mindenki drasztikus azonnali változást követel. Mondjuk jogos. De ha véletlenül még rosszabbul vàlasztanak( tudom nehéz, de előfordulhat) akkor akár playout vagy kiesés is lehet ebből. Ennyire azért nem olcsó ez a keret… továbbra is tartom, a Németh, Révész, Horti trió viccnek is rossz.

Csippa
Olvasó

Révész, Németh közepes b csoportos játékos, Horthy meg pár perces romboló, de alap embernek iszonyat kevés, viszont mindhárom qrva jól keres ezzel is ??

heraklith
Olvasó

Révész max B csoportban kiegészítő ember, de Németh nekem pozitív meglepetés. Jó védő és hajt is rendesen. Sokkal hasznosabb mint pl Bonifert.
Horti meg 10-15 perces csere center az A csoportban. Soha nem is volt több és ezt ő is tudja magáról. Ő egy komoly center mellett cserének teljesen jó lenne.

zterulez
Olvasó

Tegnap legalább 10 pontot kaptunk róla (Horti). Kiesik a kezéből a labda vagy eleve rosszul passzol. Rendszeresen nem ismeri fel ha a palánk alatt előnyben van, inkább vagy kipasszolja a labdát, vagy eltöketlenkedi a helyzetet. Ha ez a válogatott szint, akkor nagy a baj.

4eventeVB365
Olvasó

Durva, hogy a Pécs az első félidőkben gyakorlatilag minden meccsen 4 emberrel játszik , és igyis tudnak fordítani a másodikban . Elgondolkodtató, hogy elvileg ok a nemzeti akademia ,mégis magasan a legrosszabbak fiatal téren , őket érinti a leghátrányosabban ez a szabály . Egy legalább középszerű fiatallal és az 5 légióssal szerintem top 4 csapat is lehetne

panther
Olvasó

Alapvetően egyetértek veled, az első félidőben jellemzően hátrányba – esetenként jelentős hátrányba – kerülünk, amit a másodikban megpróbál ledolgozni a csapat. Ez néha sikerül, néha nem. Kétségtelenül nem túl szerencsés ez a helyzet, de a magyar játékosaink most valóban kissé gyengébbek, mint a korábbi években. (Ivosevet nem számítom magyar játékosnak, mert ténylegesen sem az, és egyébként is légiósok közé számít a bajnokságban.) Amit azonban az akadémiáról írsz, abban némileg ki kell javítsalak. A Nemzeti Kosárlabda Akadémiát ugyanis szokás Rátgéber akadémiának is nevezni, és semmi köze a PVSK-hoz. A PVSK-nak is van akadémiája, de az nem kap évi 5-6 milliárdot, nem… Olvass tovább »

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Popcornt

Kaposkosár KKK
Olvasó

Nagyon sajnálom a ZTE szurkolóit nem ilyen csapatot érdemelnek !

ZTE ZOLI
Olvasó

Ez már a siralmas kategória! Sokan akartátok Bencze távozását, olykor lehet én is, de azóta amióta elment széthullóba az Egerszegi kosárlabda, pedig azóta már megfordultak itt jónevű edzőnek, játékosnak mondott emberkék! Istenem pedig hogy kellenének ide olyan szezonok mint az akkori Bronz év, alig várta az ember hétvége legyen és menjünk hazai-idegenbeli meccsekre, egész országon át elkísértük őket, ezeket Zalaegerszeg táblán távolabb nem kisérném! Mikor történik már valami, hiába van itt kommunikációs igazgató semmi hír semmiről, max egy hülyeségről hogy leköhögött valaki egy játékost de arról aztán 2 oldalon ilyen, olyan közlemény! Szar , és nagyon elkeserítő ez úgy ahogy… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Artúr te oylan nagyon frankó gyereknek vallod magad. Tudom hogy nagyon sok pénztől esel majd el, de hidd el nekem hogy sokal jobban jársz a jövődet is nézve, ha most elmész csendben. Nagy falat ez neked és látja mindenki, hogy nem jött össze. A szövegelés a te pályád, abban nagy király vagy. A csapatunkhoz nem adsz értéket, így nincs rád szükségünk. Teo ugyanez. Tolmácsold neki is kérlek! Tudom jót akartatok, de a lelkesedés kevés ide. Egyikőtöknek sem megy ez a munka. Mi őrültünk volna a legjobban ha igen, de látjátok Ti is, mi is hogy itt most megbuktatok. Talán majd… Olvass tovább »

Director
Olvasó

Igazad van!De Teot és Puskást is valaki kiválasztotta ugye és ne felejtsük el, hogy a tavalyi playoutos évhez pl Teonak semmi köze.. És Artúrnak sem!Szar mind a kettő, de sajnos ezeket a ki választásokat úgy mint Bechi,Nazor és az elbaltázott Kovács Benedek és Tóth Ádámot sem a mostani két ember szűlte.Értelek és igazad van de itt aki ezeket a döntéseket hozza kell felálítani!Ki volt az a józan eszű aki Nb1/B ből hoz szakmai igazgatót?

heraklith
Olvasó

Teo elvileg egy nagy név itthon. Én nem gondoltam volna, hogy ekkora nulla, meg szerintem nagyjából senki. Te igen? Senki nem írta itt szezon előtt, hogy Artúr vagy Teo nem alkalmas a munkára, mert senki nem gondolta, várta ezt. Én sem. Konkrétan azt gondoltam, hogy Teo lesz a szakma, aki majd olyan váratlan dolgokat lép, meg olyan játékot rak össze, hogy lerohanunk mindenkit. Artúr meg majd nyomja hozzá a sódert. Mindent naprakészen tudunk majd a a nagy harcos csapatról, sérültekről, műtétekről, játékos cserékről, stb. Egyikből sem lett semmi. Az idei kilátástalan játékért ketten felelnek. Kinek jut eszébe Hortit és Révészt… Olvass tovább »

Director
Olvasó

Igazad van!Nem is értem minek ide ennyi edző és igazgató!De ezt is ki találta ki?Kidobott pénz az ablakon.

Csippa
Olvasó

Cizmic Körmenden kívül mindenhol bukott vezetőedzőként, nézz utána nyugodtan… 😉
Reveszrol és Hortiról meg még nyáron elmondtam a véleményem, akkor itt az egyik nagy szócsövetek lehurrogott, sorry, neki lett igaza ( ja nem) …

heraklith
Olvasó

Hol van az a mindenhol ahol Teo megbukott és kik vagyunk mi, akiknek szócsöve van? ?
Révész egy percet sem játszott 5-ösben, ha arra a nyári nagy megmondásra gondoltál hogy ő centert fog játszani 4-es helyett. 4-esenek hoztuk, de ő semmilyen poszton sem tényező.

Csippa
Olvasó

Hagyjuk, semmi baj… 😉 ?

royalka
Olvasó

Mondok én valamit srácok. Nem unjátok még ezt a takarodj, húzz el dumát? Tavaly minden meccs után azt olvastam itt tőletek, bezzeg ha nem lenne zártkapu. Most nincs. Történt valami? Semmi. Szerintetek érdekel valakit a klubnál, hogy pár ember mit óbégat a meccs végén? Az a helyzet, hogy nem érdekli már a népet ez az egész, elengedték a kosárlabdát.A kutya nem jár már ki a meccsekre. Lehet itt a bb1- en minden poszt alatt ugyanazt a szart ismételgetni unalomig, de ettől semmi nem változik.Nőjetek fel fiúk,mert itt arctalanul hiába hőbörögtök. És most nincs igazam? Dehogynincs. Szégyen, hogy mivé lett a… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Royalka nem unjuk…vannak,akiknek takarodni kell!! Tudod mit ununk? Ami itt évek óta zajlik, az eredménytelenséget,a dumát, a dilettáns munkát,a cenzúrát, a tiltogatásokat! Ezt kurvára unjuk! Tönkre van téve a hétvégi szórakozásunk évek óta! Kurvára unjuk!! VÁLTOZÁS KELL!!! Nincs igazad!!! Nem arctalanul hőbörögnénk,ha nem lennénk tiltva…elérték,hogy ide regisztráljunk!! Mert a véleményünket el fogjuk mondani…hiába lettünk letiltva!

royalka
Olvasó

Semmit nem értettél meg abból, amit írtam. Akkor hőbörögjél itt még jó sokáig arctalanul, azzal majd minden megoldódik.

Holló
Olvasó

Aki ilyen baromságot leír,mint te abból én semmit nem akarok megérteni!! 😀 Ne haragudj a kis lelkemet a te baromságod nem fogja megfájdítani 😀 Jót röhögök rajta meg rajtad is 🙂 Rajtad főképp 🙂 Mindenhova kellenek ilyen kitartó bohócok mint te 😀

Director
Olvasó

Holló Úr nem értelmezte a kérdést és nem olvasott a sorok között!Igaza van Royalkának, össze kell fogni és tüntetni a csarnokba arccal és együtt!Bukjon az egész rendszer!

Zeg
Olvasó

Szép estét
Sajnos ugyan olyan szánalmassak vagytok (arctalan, anonim emberek) mint sajnos jelenleg a csapatunk.
Napról napra, hétről hétre az anonim fröccsögés, s mi változott, változik!?
Ti hatalmas arctalan megmondó emberek, miért nem szervezetek meg inkább, hogy a következő meccsen ne legyenek nézők…na akkor talán polgármester úr is felkapná a fejét..
Ja, hogy ahhoz már arc kell, s nem elég az anonimitás, klaviatúra verés….

Holló
Olvasó

Tudtommal van szervezkedés…aláírásgyűjtés lett szervezve a kedvencke ellen!! Amit,nem egy nem kettő bajnok aláír 🙂 Te azért még védd a seggét 🙂 BOHÓC VAGY!!!!

Kék-Fehér
Olvasó

Teljes összeomlás. Önkritika semmi. A nagy szövegelés helyett valami minimális előrelépést szeretnénk látni. Több labdát adunk el mint az Adidas meg a Molten együtt. Nem csak az edzésen kell domborítani hanem élesben a pályán is! Teo takarodj ha van még minimális önkritika benned! Horti, Révész szálljatok magatokba! ~40 perc játékidővel ketten összesen épphogy 12 pontot hoztatok össze. Pedig most egy gyengélkedő Pécs ellen megmutathattátok mit is tudtok. Egy tökös edző kell nem 3 fős stáb akik a cserékre se figyelnek. Sosem látott mélységekben vagyunk úgy, hogy a női csapatot is teljesen padlóra küldték! Azonnal hozzák vissza Bencze Tomit! Történjen már… Olvass tovább »

kapaca
Olvasó

Zalaegerszegiként jelenleg bármelyik másik csapat meccse szórakoztatóbb számomra a ZTE-énél. Sikerült hosszú évek kitartó, dilettáns döntéseivel ezt elérni.

Beniben
Olvasó

Legyen már vér a pucátokban! Vállaljátok a felelősséget, hiszen sztáredzőnk lenyilatkozta szezon elején, hogy Révész és Horti urak kifejezetten az ő kérése érkeztek! Azt a Guytont, aki csapatunk egyetlen valamire való légiósa, pedig már a Göcsej-kupán ki akartátok rúgni, szintén Teo kérésére…
Már a fentiek is elegek lennének, hogy végre levonjátok a konzekvenciát, de nem, Ti inkább a szurkolókat hibáztatjátok….
Nem erről volt szó, ez nem egy fővárosi dzsembori-csapat, akik a vasárnapi ebéd után kimennek a grundra…
Bár ők legalább szívből pattogtatnak, és legalább örömüket lelik a játékban…mi már nagyon nem!
Azonnali változást! (Nemcsak játékos fronton)

Minden6ó
Olvasó

Ismétlem önmagam:Stárius Cornélius féle klub olyan érzést kelt a helyi drukkerekbe mint amikor a serdülő korú csávó először hokizik és épp elélvezne de előtte nyakon borítanák egy vödör jeges vízzel és és rásóznának a tornazsákra egy gumikalapáccsal… Cornélius neked play out volt a jeled az oviba vagy dupla bukta!

Pojaca
Olvasó

Balaicz Zoli! Karácsonyi ajándékként kérjük a szurkolók nevében a változásokat! Soha nem látott mélységben a zalaegerszegi kosárlabda. Stárics takarodj!

Csippa
Olvasó

Gáz

PolgármesterÚr
Olvasó

Sziasztok! Az öltözőben miújság? Jártatok bent mostanában? Szerintem többet hatnátok ezekre a fakezü antitálentumokra(tisztelt a 2-3 kivételnek) mint a Teo.
Vajon mikor fog megszólalni a bohóc Puskás? De olyan stílusban mint a szezon előtt minimum!
Nem kedvelem a zte-t de kib@szottul kitartást ehhez nekik! Szégyen ami ott zajlik!

PL
Olvasó

sárga szilverhelyi velemeny…

csakakörmend
Olvasó

Keversz valakivel filkó meccsről! Egyszer sem láttalak még a tornateremben, ellenben minden héten ott vagy az arénában sárgában! Mondják is a szhelyi ismerőseim, hogy több személyiséged van, most épp velem vitatkozol, máskor meg az MTE-t szidod sárga…na nicknéven:) Lájkokat látva ezt egyre többen tudják:) puszi szerdán sok sikert a Treviso ellen!

PL
Olvasó

jooo a taktika.Ami te vagy, azt húzod a másikra…tehát én vagyok a Sargaparna? ? meg falcos? ???

bemasoljam a kommetjeidet a Körmend-Falco cikk alól? ????

polgarmesterUr egyre tobben felismernek….puszi,sok sikert a Treviso ellen! ????

ekkora öngólokat csak egy sárga rúghat ???? polgarmesterUrra jön csakakörmend megvédeni ???

válts nicknevet te béna ????

Soós Sándor
Olvasó

Artúr bohóc majd kimagyarázza 65 mondatban. Nyugalom

zterulez
Olvasó

Guyton, Barnett, Németh Ákos és esetleg az új amerikai irányító maradhatnak, a többi nem üti meg az A csoport szintjét. A Horti-Révész páros különösen gyengék, azonnal lezavarni őket az ifi csapathoz. Az összes többit mielőbb elküldeni. Sajnos a szakmai stáb is nagyon gyenge. Azt nem tudom, hogy kik állították össze ezt a keretet, de nem sok fogalmuk van a kosárlabdáról, az biztos. Minek ide 3 edző, ha alapjáték nincs, a labdát nem tudják még felhozni sem, nem látsz egy alapvonali betörést, egy zárás-leválást, egy normális kiosztást, a támadóidő folyamatosan lejár, nincs labdanélküli mozgás, nincs kinek passzolni. Alapvető elemei hiányoznak a… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Stárics legyen már gerinc benned és húzz el innen jó messzire!! Olyan messzire amennyire lehet. Szeresd ezt a klubot,ami olyan sokat adott neked…te,hogy viseltetsz iránta? Te is adj,ne csak kapj és húzz a p…ba el innen!!! Balaicz Zoli mire vársz??? Vidd innen a pártkatonádat!! Rajtunk röhög az egész magyar kosárlabdaközeg, trolloldalak kedvence a csapata. Tavaly történelmet sikerült írni…a város egyik kosárlabda csapata kiesett, a másik playoutos helyen végzett. Polgi bá a maga vezetésével nagyon úgy néz ki idén újra történelem lesz. A férfi csapat is mehet a B csoportba. SZÉGYELLJE MAGÁT!!! Soha nem látott mélységekben a kosárlabda!! Köszönjük!!! Áprilisban a… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

Az első félidő után tükörsimának tűnik.

Director
Olvasó

Tisztelt Balaicz Úr!A mai naptól fogva minden hazai mérkőzés idejében inkább felmegyek a Gógánhegyi pincém kerti pottyantósába és egy petróleum lámpás segítségével Kiszel Tünde naptárat nézegetek!Szóljon ha kirúgta a kiskutyáját és visszatérek!Köszönöm szépen!

Pbask
Olvasó

comment image

Vulcano
Olvasó

Jó sokáig szunnyad az a bizonyos gigász…

Kosárfan66
Olvasó

GYALÁZATOS, változást Zalaegerszegre!

SárgaPárna
Olvasó

Könyörögve kérek mindenkit, aki döntési helyzetben van, nehogy kirúgjátok a Stáricsot!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés