Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A palánk alatt akart erősíteni a Szedeák

Andjelko Mandics jól ismerte Ante Krapicot, nem véletlenül esett rá a választás.:

:

Az átigazolási időszak vége előtt a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata úgy döntött, hogy változtat keretén és Tyrell Green helyére leigazolta Ante Krapicot. A horvát légiós nem ismeretlen hazánkban, hiszen a 2015/16-os szezonban a Zalakerámia ZTE KK-t erősítette. Sérüléséig jó teljesítményt nyújtott a 203 cm magas játékos. Hasonlót várnak most tőle a szegediek is.

– Szerettük volna megerősíteni a palánk alatti szekciónkat, mert ott a szezon elejétől kezdve folyamatosan problémákkal küzdünk – mondta Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője a BB1.hu-nak. – Először Juhos hiányzott a csapatunkból, a későbbiekben Révész. Legutóbb Debrecenben is csak egy magas emberrel tudtunk pályára lépni, ez pedig nem volt egy ideális állapot. Emiatt döntöttünk úgy, hogy szükségünk van egy a palánk alatt is bevethető játékosra. Sosem egyszerű új játékost találni, mert a pénzügyi feltételeink nem túl magasak. Ante Krapicot még romániai légióskodásának idejéből ismerem, és azt is tudtuk, hogy korábban a ZTE-t is erősítette Magyarországon. A horvát klubjával olyan szerződése volt, ami lehetővé tette számunkra, hogy megszerezzük. Azért is akartuk őt, mert folyamatosan játékban volt és jó teljesítményt nyújtott. 4-5-ös poszton is jó teljesítményre képes. Az is szempont volt, hogy tudjon párban Juhossal és Suloviccsal is játszani. Szerintem könnyen beilleszkedik a rendszerünkbe, de az első mérkőzésen még túl sokat nem kell tőle várni, mert még jobban meg kell ismernie az új társait.

Krapic az idei szezont a horvát első ligás KK Hermes Analitica Zagreb csapatában kezdte meg, ahol 13 meccsen 16.1 pontot és 7.2 lepattanót átlagolt.

Fotó: Frank Yvette/delmagyar.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

És vele meglesz a 12. hely is ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés