Connect with us
Hirdetés

B-csoport

A Nyíregyháza nem tartja sportszerűnek a Salgótarján lépését

Előbb maguk kérték a halasztást, majd nem egyeztek bele. Hivatalos közleményt adtak ki a nyírségiek.:

:

A Salgótarjáni KSE elutasította a Hübner Nyíregyháza BS azon kérését, hogy az eredetileg október 16-ra kiírt közös mérkőzésüket halasszák el október 18-ra vasárnapra.

A Nyíregyházi Klub közleményében értetlenségének adott hangot a salgótarjániak negatív hozzáállása miatt, mivel – mint ahogyan írják – elsőként a salgótarjáni csapat szerette volna az eredetileg kiírt időponthoz képest más napon lejátszani a mérkőzést, arra hivatkozva, hogy az RKA Pécs csapatával október 14-én játszanak és a két találkozó időpontja túl közeli lett volna.

A nyíregyháziak segítőkészségüket ajánlották fel és készek voltak hozzájárulni a meccsnap megváltoztatásához.

Úgy tűnt, a megegyezés megtörtént a két klub között, azonban váratlanul a salgótarjániak visszaléptek Dániel Tamás ügyvezető utasítására, és röviddel ezután a nyíregyháziak hatalmas meglepetésükre azt tapasztalták a www.hunbasket.hu weboldalon, hogy az október 14-re kiírt Salgótarján KSE – RKA Pécs mérkőzés időpontja rejtélyes úton lekerült a programról.

Tekintettel arra, hogy a Continental Arénában jelenleg felújítási munkálatok folynak, és a nyíregyháziak nem voltak biztosak abban, hogy azt október 16-ra befejezik, arra kérték a salgótarjáni klubot, hogy az október 16-ai találkozót halasszák el október 18-ra vasárnapra. Erre mondott kategorikus nemet a nógrádi csapat vezetősége, arra hivatkozva, hogy azon a napon Junior mérkőzést játszik csapatuk.

A nyíregyháziak tudomásul vették a Salgótarján KSE döntését, de – mint ahogyan közleményükben fogalmaznak – egyáltalán nem tarják azt sportszerűnek, mivel a salgótarjáni klub vezetősége tudatában volt azzal, hogy így a nyíregyháziaknak jóval kevesebb pihenőidejük lesz ellenfelüknél, nem beszélve arról, hogy három kulcsjátékosára sem számíthatott eddig a Siska János által dirigált együttes.

Úgy gondoljuk, hogy a jelen vírushelyzetben a kluboknak nagyobb empátiát kellene mutatni az ellenféllel szemben, hiszen, mint mindenki tudja, nem feltétlenül a sportszakmai tudás és előny fog idén előtérbe helyeződni – áll a nyíregyházi klub közleményében.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Nap PaliTóth AndrásOmega SM Recent comment authors
Nap Pali
Olvasó

Azért nem minden úgy van ám, ahogy az ide le van írva! Első körben a Tarján szeretett volna halasztani, akkor a Nyiregy nem engedte. Ezután jött az ihlet a nyiregyieknek, hogy halasszanak mégiscsak. Mi a meglepő abban, hogy ezek után a Tarján nem ment bele?
Szerintem meg ez a közlemény sportszerűtlen, úgy ahogy van. Ez a csaparok belügyének kellene maradnia.

Tóth András
Olvasó

DT1g…!

Omega SM
Olvasó

Sztem nem okozott csalódást Dániel Úr! Tőle csak erre lehet számítani. Pont az lett volna fura, ha sportszerűen viselkedik. Biztosan nyilatkozik magának most is valami nagyon szellemeset… Várom!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés