Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A negyven percből harmincnyolcban nagyon megbízhatóan kosárlabdáztunk”

Warner: A padról beszállók is sokat tettek hozzá. Benke örül, hogy fizikálisan tudtak játszani.:

:

Két hazai siker után a Falco és a Szolnok került lépéselőnyben a férfi élvonal elődöntőiben. A főszereplők, azaz a játékosok is nyilatkoztak a mérkőzés után.

Szolnoki Olajbányász – DEAC 94-57 (21-16, 25-13, 29-9, 19-19)

Angelo Warner, Szolnok: Magabiztosak, kemények voltunk az első pillanattól kezdve, a pálya mindkét oldalán. A negyven percből harmincnyolcban nagyon megbízhatóan kosárlabdáztunk. Erőteljesen, fizikálisan, pont, ahogy készültünk rá. Ahogy a vezetőedzőnk mondani szokta, ez a mi névjegyünk. Ma este így játszottunk, és ez akkor vált különösen értékessé, amikor a padról beszállók is hozzá tudtak tenni. Remekül érkeztek a játékba. Erre van szükségünk! Az utolsó találkozónk óta sokat készültünk. Ma este mindenki nagyon nagy figyelemmel lépett a pályára és komoly energiákat mozgósított. Mindannyian rendkívül pozitívan játszottunk, ez a nagyszerű a mi csapatunkban! A tapasztaltabb játékosok végig segítették a többieket. Nem egyszerűen sok energiával, inkább mondanám, hogy mérhetetlenül sokkal. A nézőink fantasztikusak voltak, remek volt így játszani!

Djordje Drenovac, DEAC: Sajnos semmit sem tudtunk abból megvalósítani, amit elterveztünk. Ma semmi sem ment. Gyorsan elvesztettük a játék irányítását. A vereség az vereség, még ha nagy is a különbség, akkor is. Az előttünk álló rövid időben dolgoznunk kell, hogy sokkal jobbak legyünk.


Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák 98-74 (26-22, 25-16, 28-17, 19-19)

Benke Szilárd, Falco: Bár 98 pontot dobtunk, de a lényeg a 74 kapott pont volt. Örülök, hogy ilyen fizikálisan tudtunk játszani és sikerült megszerezni a második győzelmet. Hétfőn folytatódik a párharc, hasonló játékkal lehet esélyünk.

Kerpel-Fronius Gáspár, Szeged: Gratulálok a Falcónak, ma jobbak voltak! Sajnos túl sok könnyű dobást engedtünk nekik és 98 kapott ponttal nem lehet nyerni. Ezen változtatnunk kell hétfőre. Ki kell javítanunk a hibákat és megyünk tovább!

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés