Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A negyedik negyedre felőrölte a Zetét a Falco

Nagyot küzdött a Zalaegerszeg, de megérdemelt hazai siker született.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Zalakerámia ZTE KK 86-73 (16-16, 28-20, 19-20, 23-17)

Bajnokság, 20. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Győrffy Pál Attila, Tóth Cecília, Makrai Márton (dr. Gincsai János Péter)

Falco: Somogyi 11/3, Benke 14/6, Clark 12/6, Golomán 11, Keller 5/3. Cserék: Váradi 15/12, Verasztó 3/3, Takács Z. -, Perl 9/3, Barac 4, Hawkins 2, Sövegjártó -.

ZTE: Wilson 11, Takács M. 2, DeCosey 12/6, Barnett 10, Holton 14. Cserék: Parks 11/3, Németh 6, Révész 2, Horti 5.

Barnett szerezte meg a találkozó első kosarát, Keller triplából válaszolt, majd Benke passzából zsákolt is egy nagyot (5-2). Wilson és Takács révén egyenlített a ZTE, ami után fej-fej mellett haladtak a csapatok (9-9). Többször is megvolt a lehetősége a fordításra is a vendégeknek, végül DeCosey élt vele, időt kért Milos Konakov (9-11). Sok volt a hiba, két és fél perccel az első negyed vége előtt 11-11 állt az eredményjelzőn. Németh Ákos is labdát csent, végig is rohant vele a pályán, majd Parks értékesített két büntetőt (11-15). Váradi hármasa jókor jött a hazaiaknak, majd Perl is szerzett két büntetőt, egyenlített a Falco a negyed vége előtt. 16-16.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Golomán 2+1-es akciójára DeCosey kosara érkezett a túloldalon, majd Verasztó süllyesztett el egy triplát, ráadásul Perl próbálkozása is sikeres volt, időt kért a ZTE (25-18). Egy ideig úgy tűnt, hogy rendezni tudta a sorokat a Zalaegerszeg, ám ekkor megint feljebb kapcsolt eggyel a Szombathely és meglépett tíz ponttal köszönhetően Benke távolijának (33-23). Lopta a távolságot a vendég csapat, ám mindig volt valaki a sárga-feketéktől, aki megállította a felzárkózást, de így sem nyugodhattak meg a hazaiak, hiszen DeCosey remek formában kosárlabdázott (35-29). Benke büntetői célt értek, de Wilson kosaraival továbbra is jól tartotta magát a Zalaegerszeg (42-35). Clark zsákolt nagyot Benke passzából, elment kilenccel a Falco, de a félidő előtt még tudott szépíteni a ZTE. 44-36.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után Holton zsákolt egyet rögtön az első támadásból, Golomán büntetőzött a túloldalon, majd Clark zsákolt egy nagyot, gyorsan meglett megint a közte tíz (48-38). A légiós ezután egy triplát is a helyére küldött, kezdett nyílni az olló a felek között, Holton tudott szépíteni (51-40). Golomán pontjait követően sokáig nem esett kosár, de így is megnyugtató volt a Falco fölénye, kisvártatva ráadásul Benke növelte a különbséget (55-40). Keller Ákos kapott egy technikai hibát, amiből feljött tíz pontra a Zalaegerszeg, de egyből kosarat szerzett a Szombathely (57-45). Egy jobb periódussal nyolcra zárkózott a ZTE, időt kért Milos Konakov (57-49). Benke talált be távolról, amire Németh Ákostól jött a válasz ezúttal, ráadásul Horti is kosarat szerzett, faulttal együtt (60-54). Váradi eladott labdáját követően Németh újra ziccerezhetett, villángyorsan négyre csökkent a szombathelyi előny. A negyed utolsó percében Váradi szerzett három pontot büntetőből, 63-56-ról várhatták a záró etapot a felek.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Váradi nagy hármast dobott az utolsó negyed elején, ezzel közé rakva megint a tízet, Horti válaszolt, majd Parks értékesített egy hármast faulttal együtt (66-62). Váradi jó távolija után Golomán célzott pontosan a büntetővonalról, majd Clark is értékesített egy trojkát (74-62). Egyre jobban kezdték elkapni a fonalat a hazaiak, ezzel egy időben pedig kezdett szétesni a ZTE, tizenhétre hízott a vasi előny. Somogyi is bevágott egy triplát, ezzel meglett a húsz, ami gyakorlatilag el is döntötte a találkozó sorsát. A negyedik negyedre felőrölte ellenfelét a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata, így megszerezte tizenhatodik győzelmét az idényben. 86-73.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

96 hozzászólás

96
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
66 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
agyasCibuláre Bucimbungasybbota hejjPLVulcano Recent comment authors
sybbota hejj
Olvasó

Jó napot,mindenkinek.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Bocs, de a cirill betűs logód latin betűkkel leírva: subbota (magyarul szombat).

sybbota hejj
Olvasó

Köszi. Tudom.

Vulkano
Olvasó

A csapatnak garatulálok!
Hajrá Falco! 💪🦾

KD
Olvasó

Gratula a fiúknak😀🏀🥇💪🦾! Ma csak akkor léptünk a gázra, amikor közelített a Zte. Covid után Beni nagyon aktív volt, a többiek hoztak egy átlagot, ma ez is elég volt. Amit nem értek, az Cilike csaj biráskodása. Miután már negyedszer akart oldalbedobást fújni olyan fault után, amikor 2+1 lett volna a helyes, a kollegák tartottak neki egy rögtönzött szabályismertetöt, mert megváltoztatta a döntését. Biztos nem néz BL-meccset, ott a keddi meccsen a bírók már akkor fauttal együtt megadták a kosarat, amikor még a kosárra törö játékos fel sem vette a labdát, hanem még kettöt lépett vele. Szerdán hajrá Vilniusban!!!💛🖤

Bballfan90
Olvasó

Maximálisan egyetértek! Teljes homály volt a játékvezetés, különösen Cilike. Amit Keller, Somogyi és Perl betöréseinél műveltek az első félidőben, az kabaré volt. Még szerencse, hogy az egyikük már maga is kínosnak érezte a helyzetet, és elmagyarázta ennek a gráciának, hogy mi is az a “gól jó plusz egy”. Nem értem, ezek nem néznek nemzetközi meccseket, ha már a szabálykönyvet lusták tanulmányozni? Abból legalább nyerhetnének perspektívát, hogy hova kellene fejlődni…

heraklith
Olvasó

Nem értettem, hogy miért kap ekkora hazai pályát a Falco. Egy ilyen meccset enélkül is hoznia kellett volna. Ahogy közel került a ZTE azonnal mindent rájuk fújtak és mentek a lányok a vonalra. Cilike lépett a gázra, nem a Falco. Rá kell csak nézni a faultarányra, amit az utolsó pár percben kozmetikáztak (előtte 17-24 volt).
Kellemetlen a Falcora nézve hogy még igy is csak egy ilyen nyögvenyelős győzelmet sikerült összehozni mindenidők leggyengébb Zetéje ellen, de a Keller legalább nem tett kárt sem magában sem másban.
Mondjuk az Egerszegi hosszabbítás azért nagyobb égés volt

Hmafino1
Olvasó

Szerintem nem egy meccset néztünk! 😂😂😂

Bballfan90
Olvasó

Annyiban egyetértek, hogy Cili az első félidei Falco elleni katasztrófális teljesítményét a második félidőben próbálta kompenzálni szintén nevetséges fújásokkal a ZTE kárára. De erről csak még rosszabb a helyzet játékvezetés terén…

SzhelY
Olvasó

férfi mezőnybenem engednék nőt nem oda valók mennyenek nőibeoszt kész nem mindenhol müködik az egyenjoguság

Vulcano
Olvasó

Igen igen. Nagyon kellemtelen ez a győzelem nekünk. Attól pedig szabályosan ég a pofánk, hogy vezetjük a tabellát. Tényleg, mindjárt elássuk magunkat szégyenünkben. Hogy merészelünk több faultot kiharcolni, mint a csodálatos Zte. Undorító…
Te egyébként nézted is a meccset vagy csak így vaktában írogatsz?

SzhelY
Olvasó

általánoságban irtam nem a mérkőzésen való ténykedéséröl

agyas
Olvasó

Cecília nyilván tud valamit, amit a férfi kollégái nem. A szövetségben pedig ezt felismerték.

heraklith
Olvasó

A b*zi keller meg kifutott meccs közben egy sanaxért?
Nem lenne szabad emberek közé engedni.

in_vitro
Olvasó

Egyrészt nem az, nem tudom, miért bántod.
Másrészt amit Cilike drága egyem a szivét befújt neki – nos örüljön neki, hogy csak futott egy kört s nem a fejét tépte le a kis szöszinek.

heraklith
Olvasó

Miért bántom? Nálunk az ilyet megkötik a kertvégében, ha vendégek jönnek. Még jó hogy nem tett kárt magában. Emlékszem hogy égett a fejem és nyilván egy országé, amikor válogatott mezben csinálta ugyanezt és a kamara végig őt vette. Megmutatta az egész világnak, hogy milyen sportember.

Hmafino1
Olvasó

Ezért kár volt ide böfögnöd! 🤡🤡🤡

Vulcano
Olvasó

Nekem meg miattad ég a pofám, hogy egy magyar válogatottat, ráadásul a magyar válogatott csapatkapitányát egy nyilvános fóruom, bő nyállal buzizod. Vagy ezt nem érzed gáznak? Neked amúgy beakadt ez a szó vagy csak valamit kompenzálni akarsz?

heraklith
Olvasó

Remélem nem róla vesznek példát a fiatal sportolók! 😢 Az meg nyilván szégyen, hogy ő a válogatott csapatkapitánya. Persze Ivkovicot ismerve nincs ebben semmi meglepő. Az ő értékrendje nehezen összeegyeztethető bármely jóérzésű emberével. Keller meg vakon csinál mindent, amire a mester utasítja.
Azt esetleg tudod, hogy pszichológus foglalkozik-e vele? Érdekelne hogy erre már sajnálja a pénzt a Falco (mert elmegy a játékvezetőkre) vagy csak eredményt nem sikerül elérni nála 🤔

Vulcano
Olvasó

5x-s magyar bajnok és 4x-s kupagyőztes. Örülhetünk ha róla vesznek példát a fiatalok. Az bizonyos válogatottas incidens pedig minden kosárlabdához valamit is értő embernél kiverte a biztosítékot. Ákos jogosan érzett igazságtalanságot magával szemben és ideges lett. Feszítsük mindjárt keresztre. Sportban általában megszokott a feszültség és a szenvedély. Vagy te inkább ahelyett, hogy edzősködnének, inkább diliházba zárnád mondjuk Obradovicot vagy Popovicot is? Ők minden meccsen lenyomják ennek a 3x-osát annak amit Ákos mondjuk 2 évente ha egyszer csinál.
Neked Keller valamiért nagyon beakadt. Azt mondjuk nem értem, hogy miért.

SzhelY
Olvasó

hát perl zolitol ilyet nemlátsz

Vulcano
Olvasó

Perl az kb 100-ból 1. Ő nagyon ritkán szokott reklamálni meg ideges lenni. De valljuk be, hogy ő a kivétel. Az átlag játékos az nem ilyen.

WSreborn
Olvasó

Ha nem csal az emlékezetem, 2018ban még a NAGY ARÉNÁBAN is zengett a “Buzi Keller”
Gondolom ez nem igaz, tagadjátok le ezt is.

Vulcano
Olvasó

Lehetséges WS, igen. Én sosem buziztam egy játékost se errő biztosíthatlak. Csak ugye akkor Keller nekünk még senki nem volt. Viszont Szili kupát nyert nektek, Ákos és Voja pedig nem egy bajnokságot és kupát hozott Szolnoknak. Na ezek után sokkal gázabb buzizni ezeket a játékosokat, akiknek olyan sokat köszönhettek. Abban is biztos lehetsz, hogy Benke, Keller, Várdadi, Perl, Somogyi és Golomán akárhova is igazol, náunk ezentúl tapsvihar fogja fogadni őket. Ahogy megkapta a tapsvihart Govens, Curry, Norbi, Kornél meg Szrecsko is. Biztos Voja is örült volna ha a csapatnak a szurkolói akikért ennyit tett azok megtapsolják és nem lebuzizzák. És… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Jaj Vulcano, hagyd már abba ezt a mindenkinél jobbakszebbeknagyobbak vagyunk-ot sugalló szöveget! Tehát azért jàtszik nálatok egy csokor válogatott, mert ti mindenkit cukin megtapsoltok? Meg cukin skandáljátok a keresztnevét? Ugye nem azért, mert kellően megfizetitek? 😂 Szolnokon ezért a Pongó a legjobb? Hogy lehet ekkora baromságot leírni, és egy szurkolással párhuzamot vonni? Hiába kiabáljátok cukin, hogy Marvin,Marvin…Marvin Clark a bajnokság lefujása utan 2honappal elfelejt mindent. Ahogy a mi légiósaink meg Szolnoké is. De a magyar játékosok zöme is (Fepu, Perl kivétel), nem klubhű, szimpla zsoldos, és magasról tesz rá, mit hol kiabálnak neki! Ha adott tábor csapata a következő szezonban… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Bocs, de Vojvoda kórusban történő buzizása eléggé kiveri a biztosítékot, pedig sose volt a szívem csücske. Pedig nekem nyert semmilyen aranyat mint a szolnokiaknak.

Marillion
Olvasó

Igen volt ilyen!

Minden6ó
Olvasó

Rejtvény amolyan Mórickás módra.És azoknak akik még hisznek, hogy majd jövőre… Stb. Na szóval 20.forduló felénél 2-8nál Cizmic kuka szakma szégyene azonnal több tízmilliót kifizetni csak ne ártson többet szar légiósok stb stb.Mutapcic 3-7nél kiváló szakember Stevan Tot kopogtatta be aki állítólag tavasztól saját magát is bekopogtatta. Légióscserék U23 játékos leigazolása aki állítólag annyit ér mint az összes Zalai,ezt bizonyítják a játékpercek is. Nyugodt építkezés, fejlődünk! TEMETÉS-Lakodalom 1db meccs különbséggel sok tízmillió ablakon kidobott pénzzel.Jó reggelt Vietnam akarom mondani Zalaegerszeg….

Yellowblack
Olvasó

Remélem a zte nem esik ki.kellenek a jó hangulatú rangadók.Csuti nem játszott,Simó sérült? Hajrá Falco

crazybasket
Olvasó

Csuti még lelkileg nincs rendben az Edina és GWM story óta, szerintem azért nem játszott!:)

Hobó Fan
Olvasó

Engem az eredmény itt nem érdekelt!Dehogy mit akarunk játszani még mindig nem jöttem rá!Figuráink(2db)3.passz után lelesik és jöhet a kényszerdobás.Szerencsére viszonylag jókezű játékosaink vannak!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez, és olykor a jó játékhoz a Falconak. A meccs simának tűnt, de ehhez kellett az, hogy a ZTE pocsék dobóformát mutasson, 24 triplából sokan bedobnak hármat. A többi statisztikában nem múlta felül a csapat a vendégeket, a rengeteg támadólepattanót meg rossz volt nézni. Lényeg a győzelem és, hogy visszatérő meccsnek jó volt azoknak, akik kiestek a meccsritmusból. Hawkins teljesítménye mellett nehéz elmenni szó nélkül. Remélem, ha Kovács visszatér, akkor nem fogja elvenni a perceit, mert a teljesítménye a leggyengébb ifi játékosokéval vetekszik. A jó kezű négyes dobásai épp hogy gyűrűt értek, a többi játéka egy labdaleütés tovább… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Szolnok-Körmend-ZTE oda-vissza.
A múlt és a jelen.
Hajrá Falco!

RicsiVas
Olvasó

Te bohoc leirom meg egyszer🙂
Elhisszuk,hogy most kurva kemeny vagy,beregisztraltal alneven a bb1-re,te vagy a mendez ,
osztod az észt,fenyegetozol,all a kukac,leosztottal mindenkit,talan meg a haverok is megveregetik a valladat,kemeny vagy,de ha igy van akkor dobj egy elerhetoseget,aztan megbeszelhetjuk barmikor.
Tudom,most visszairsz valami bohocsagot,tereled a szót,ti vagytok a legjobbak,megint megno az onbizalmad,megint fasza gyereknek erzed magad,mert te megint csak odamondtad a frankot,veled nem lehet kekeckedni. Akkor elj az internet vilagaban,csak ez nem arrol szol.Ha tökös vagy dobod az elerhetoseget,ha gyava vagy akkor ne jatszd itt a kemenyet,mert unalmas vagy.

Mendez
Olvasó

Kezdheted a magadéval kicsiricsi.
Nincs akkora képernyő ahova a rusnya nagy pofád felfér buzer@ns! 🙂

egismte1
Olvasó

Icipici bátor lovag

SzhelY
Olvasó

most miért bántod itt legalább úgy érezheti magát mint egy férfi

SárgaPárna
Olvasó

Igazad van Mendi!

WSreborn
Olvasó

Anno kölcsönös tisztelet, most az ellenfelek lenézése és eredményeik tagadása.
Múlt és jelen.

Köszönjük Szombathely!

Vulcano
Olvasó

Kölcsönös tisztelet meg Szolnok…
Ezek szerint magyar válogatottak kórusban történe buzizása meg a “dögöljön meg minden vasi” rigmus az Szolnokon a tiszelet jelének minősül.

WSreborn
Olvasó

Egy magyar vàlogatott akkor válogatott ha válogatott mezben van amúgy csak Falco játékos.
A “dögöljön meg minden vasi”-val nem értek egyet elég lenne szombathelyre korlátozni de úgy nem jön ki a ritmus.
A tiszteletet a klasszikus ZTE-MTE-OLAJ-ra értettem, nem rátok, hiszen ti nem érdemeltek tiszteletet.
A válogatott jàtékosok buzizása?
Nézzük csak:
Buzi Simon
Buzi Keller
Buzi Báder
Buzi Lóránt

Egyik sem rémlik??????
Biztos a hìres kettős mérce miatt, ugyanis segítek mindegyiket a sárgába öltözött mintaemberek kiabálták kórusban.

Tagadd csak le ezt is.

Régi motoos
Olvasó

Egy tartalékos Falcotól kapott ki a ZTE végül is válalható a vereség. A statisztikát elnézve a dobószázalék döntött, meg a ZTE többet faultolt. Tvovábbra sincs egy meccsenként 25 pontot dobó játékos, egy igazi irányító, és center. A magyar játékosok egy szóval jellemezve tragikusak. Őket nem Puskás hozta, hanem az önkormányzat segítségével Stárics Kornél, de ő egy Fidesz báb. Az átigazolási szezonból már nincs sok hátra, ha nem lesz az említett posztokon igazolás B-csoport, és a jő isten tudja mikor jutunk onnan vissza.

Holló
Olvasó

Az elküldött szakmai igazgatót sem Stárics hozta,hanem az önkormányzat!! Ugye B.Z és B.Z.? Ti hoztátok!! Stárics,amit lehetett a magyar magban mindent elrontott az önkormányzat aszisztálásával! Megérdemlik ezek az emberek a sorsukat és ami rájuk vár kiesés esetén!! 🙂

Csak egy zete szurkoló
Olvasó

A tartalékost (falco) nem értem a többi rendben van.
Centert és irányítót azonnal!!!
Bent kell maradnunk!!!!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Gratulálok! 🙂

zterulez
Olvasó

A vártnál még így is szorosabb volt. Örülök, hogy nem adták fel a fiúk úgy, mint a Körmend ellen. Nekünk nem ezt a meccset kellett megnyernünk, hanem majd a riválisok ellenieket. A Pécs, Paks, Zte, Nyíregy kvartettből fogunk búcsúzni valakitől, reméljük nem mi leszünk azok.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Pécs valószínű, hogy kiesik (szerintem).
Vagytok olyan jók, hogy maradjatok az A-ban.

kobee77
Olvasó

Paksnak hátra van 6 meccs amiből 1-et nagyon max 2-t fog megnyerni.(ha kecskeméten felépülnek akkor csak 1et) Érthetetlen számomra hogy senki nem tartja kiesőnek őket

MAFCdrukker
Olvasó

Lesz még egy alsóházi középszakasz is, aztán pedig playout, úgyhogy sok minden változhat még. Az ASE-t és a ZTE-t biztos alsóházinak látom, de a hátrányukat akár már most ledolgozhatják a maradék két csapattal szemben. Amely két csapat valószínűleg a Pécs és a Nyíregyháza lesz, bár vereségek tekintetében csak eggyel áll náluk jobban a Szeged, OSE, Kecskemét hármas is, úgyhogy komoly drámák lesznek itt már a következő hetekben.

Captain Macko
Olvasó

Mutapcicnak nem kellene szólni hogy vannak ZTE padon fiatal játékosai akik játszanának szivesen -20pontnál? Szhelyi tábor skandálta hogy hol a ZTE tábor? Kérdezétek meg a vezetőséget és a NAGY B közép srácoktól. ők többet tudnának mesélni!

JR.Benitez
Olvasó

Ez a Horti egyre veszélyesebb. Nem a gyűrűre, hanem az ellenfél játékosaira….

donnarumma
Olvasó

Barac-ot itt már MINDENKI cserélte
Marvin-t itt mar MINDENKI cserélte
Hawkins??? Mi szurkoljunk a szakma meg eldönti!
Hajrá Falco

Xero
Olvasó

Igen.. tök vicces, hogy ezt mindegyik légiós esetében eljátszuk.. 😀 Lentebb már valaki azt írta, hogy olyan légiós kellene, aki legalább hozna olyan szintet, mint Clark.. Eddig mindenki elküldte volna innen, mára meg referencia lett.. 🙂

Kék-Fehér
Olvasó

Mutapcic Takácshoz ès Rèvèszhez való ragaszkodása èrthetetlen. Összesen 36 perc játèk ès 5 pont! A szünet után túlzás volt 4 magyarral próbálkozni egyszerre a pályán. A Falco volt az esèlyes, de szorosabb is lehetett volna a meccs. Nagyon mèlyen vagyunk nem tudom lesz e mèg feljebb. Hajrá ZTE!

Kiss Zsolt
Olvasó

Tán kötelező játszatni őket. 🙂 Lehet tartalmazza szerződésük sajna.

Kék-Fehér
Olvasó

Lehet ès ez csak súlyosbítja a helyzetünket. Közben javítom magam, ketten csak 4 pontra voltak kèpesek nem 5-re. Túl èrtèkeltem őket.

Balu11
Olvasó

Mutapcic vezetésével nagyon mélyen van a ZTE de legalább a ZTE fiatalokat is kivégezte. De megteheti, mert a városvezetés asszisztál ehhez.

Xero
Olvasó

Hát nehéz megmondani, hogy a Pécs vagy a Zte a gyengébb.. Kicsit az az érzésem volt, hogy reggelig is pattogtathatnak, akkor se tudnának közelebb kerülni ahhoz, hogy győzzenek. Kb. fél gőzön is sima volt, pedig ennél sokkal többre számítottam tőlük. Amúgy Németh Ákos két stealje szép volt. 🙂
Kövezzetek meg, de szerintem Hawkins is majd fél év múlva érkezik meg.. mondjuk még épp időben a rájátszásra.. 😀

Csak egy zete szurkoló
Olvasó

Grat Szombathelyre!
Illetve gratulálok a szombathelyi szurkolók hülye kurvázásához!!!
No comment…

donnarumma
Olvasó

A csapatnak gratulalok!
A szezonnak ezen szakaszában teljesen lutri az eredmény… ha a bajnokság leggyengébb 3 csapata közül, ma nem ez egyik az ellenfél- lehet nem nyerünk…
Köszönjük a sorsolást, meg a töketlen vendégsereget…
Ui( Kovács Á. honnan lett?:-) imadom barhol “teremtették”

Sajka
Olvasó

Ez a Hókinz gyerek fantasztikus. 🙂
Játszott eddig 4 meccset a Falcóban, összesen 53 percet. Ezalatt elért összesen 3 pontot és összesen 5 VAL pontot. Ez egy igen combos 0,75 pont/mérk. és 1,25 VAL/mérközés.
Ennek így mi értelme??? Ezt nem tudja bármelyik padon ücsörgő fiatal magyar játékos hozni???

Praenoricum
Olvasó

Tökéletes értékelés. Ha fejlődésnek tekinthető az, hogy múltkor egy pontot hozott most meg kettőt, és ezzel megduplázta a teljesítményét, akkor lehetünk optimisták?

Knézy Ernő
Olvasó

Grat Zetének . Nem a Falco nyerte meg ,hanem a Zte vesztette el😥

JR.Benitez
Olvasó

Mint az Olaj?

donnarumma
Olvasó

😂 szagértő vagy te is…

Knézy Ernő
Olvasó

Hű haver ,ezt nekem írtad anno , nagyon nevetek!

2lee14
Olvasó

Szegény Ernő😢😢😢😢😢

Knézy Ernő
Olvasó

🤡

Mendez
Olvasó

Szopóernyő 😂😂😂

Marillion
Olvasó

Hát igen két csapat kell egy mérkőzéshez,és ha abból az egyik csak annyit tud hozzátenni mint ma a Zte akkor értelemszerűen a másiknak muszáj lesz győztesen elhagyni a parkettet!

Mendez
Olvasó

Látom megint nyertetek.
Nem unalmas? 😂😂😂

p.borisz
Olvasó

Igyál kevesebbet….

Marillion
Olvasó

Az új légióssal kapcsolatban kiváncsi lennék Falco szúrkoló társaim meglátásaira! Őnbizalom hiány? Keveset veszik be a játékba? Vagy tényleg erre a színtre csak ennyit tud? Lát valaki benne akkora fordulatot a közeljövőre nézve mint Clark esetében? Én nem tudom eldönteni! De forduloról fordulóra vele csak eggyel tőbben vagyunk és ezzel igy sokra nem megyünk. Friss igazolás nem hinném hogy elküldenénk cserélnénk újabb lutri légióst kockáztatva.

Petike97
Olvasó

Csak ugye itt már nincs nagyon idő beilleszkedni meg belelendülni a játékba,mint Clark esetében.Mire formába lendül vége a bajnokságnak.Ezért fizetni valakit,hát nem tudom,de hátha.

Bencur2021
Olvasó

Kéne neki 1 jó meccs utánna rendben lenne szerintem. Ugyan az van mint Clarknal neha most is de leginkabb az elejen, nem vonjak be a jatekba nem nagyon passzolnak neki ha megkapja akkor meg nincs meg eleg onbizalma. En bizom benne rendben lesz.

SzhelY
Olvasó

szerintem nincs meg a helye a csapatban és nem ismerik a társak ezért nem vonják játékba, ha nem tud beileszkedni akkor kidobott pénz ,ráadásul időt vesz el a fiataloktol

in_vitro
Olvasó

Szerintem nem szabad összekeverni M.Clark-ot ezzel a Hawkins alakkal. Egyrészt én úgy kezdem, hogy megnézem a YT-on a róluk található videóanyagokat. Marvin egy csupa szív srác, aki nem szólt kettőt se, mert szerény, de a dobásai s úgy általában az alapképzettsége rendben van. Amikor ide érkezett nem nagyon rakták be játszani, ha mégis akkor alig kapott labdát. Aztán kezdtek elfogyni az alap játékosaink, így többet volt már a pályán, s ki is derült hogy a YT anyaga nem egy összeollózott cucc. Hawkins videóiról viszont messziről lerí, hogy béna. Kizárólag olyan sikeres támadásai voltak láthatóak, melyeken még csak közelében sem volt… Olvass tovább »

crazybasket
Olvasó

Köszönjük meg még most, időben Hawkinsnak! Tényleg ne bohócodjunk már! Ha 1500$ az is sok..
Csapatnak gratulálok! Folytatás szerdán Vilniusban!

Bencur2021
Olvasó

Arra boven jo, hogy heti 3 meccsnel levegyen meccsenkent 15-20 percet

Lebronz dzsemsz
Olvasó

A meccset elemezni folosleges, a jatekvezetes kuka volt, a szurkolas az egerszegiejrol mindig tudtuk, hogy nagyon primitivek tudnak kenni, de amikor volt a hulye kurva skandalas boven alajuk tudtunk menni, sztem ez szegyen es illene nyilvanosan is bocsanatot kerni a szurkoloi csoportbak, meg akkor is, ha gyalazatosan gyenge volt a jatekvezetes! Hajra Falco

in_vitro
Olvasó

Ráadásul a helyi B közép kezdte sajnos el. Nagyon örülnék ha a bíztatással foglalkoznának inkább!
Igazából nem volt sokkal rosszabb a játékvezetés a szokásosnál, bár ez a Cili tényleg gáz. Emlékszem, amikor elősször jött játékvezetőnek egyet se mert fújni a sípjába, mára viszont bátor lett, csak hát az a bizonyos vicc jut róla eszembe, amikor is a cigány aki próbálja eladni a lovát ‘mely mindennek neki megy így szól: “Nem vak az a ló – csak bátor!”
Azért amit az Ákinak befújt az meredek volt, Áki rosszabb napján akár le is téphette volna azt a kis cuki szöszi fejét…

Rekettyés
Olvasó

Hawkins ma is MVP volt látom 🤦

Holló
Olvasó

Gratulálok a Falconak! Amikor kellett megrázták magukat ma ennyi épp elég volt! Sok sikert kívánok nektek a nemzetközi porondon és a hazai pontvadászatban is. Remek munka, profizmus van nálatok, a szurkolótábor a város, a városvezetés a csapat mögött a munka pedig szakemberekre van bízva nem pártkatonákra,haverokra,komákra. Láttad a vendégszektort? Látod hazai meccsen elfogytak az emberek? Nem szabad feladni…ha beadtad be kell adni még egyszer. És újfent még egyszer! Minden héten add be…nincs rá szó mennyire utálunk!! De erről már nem te tehetsz,hanem aki ezt neked engedte és engedi! További nyugodt építkezést kívánok minden dilettánsnak!

Marillion
Olvasó

Veled mindig szívesen beszélgetek! Igy is lehet Szombathelyi és Egerszegi között!

Holló
Olvasó

Én is veled Marillion! Remélem jövőre is lesz alkalom itt beszélgetni egymás elleni meccseken. Becsüljétek meg ilyen polgármesteretek van, Gyuri bácsit is nagyon és a többi szakembert is…nálatok a hazai fiúk értékek meg vannak becsülve. Nálunk mindennek az ellentéte van…a mi helyzetünkben nem látom a kiútat sajnos…

Marillion
Olvasó

Úgy legyen barátom! Aztán a végelszámolásnál nehogy már kiessetek! Valahogy kapaszkodjatok vonal fölé! Innen folytatjuk…..

Holló
Olvasó

Köszönöm barátom!!🙂 Sajnos amig itt Balaicz a polgármester ez az önkormányzat van, Stárics az ügyvezetö ilyen hendikeppel rohadt nehéz lesz bennmaradni…

in_vitro
Olvasó

Nagyon elszomorít amit a ZTE körüli helyzetről írsz, de mágis bízom benne, hogy sikerül benn maradni a végén, mert nagyszerű érzés amikor nyugati csapatok vetélkedését nézhetem.
Üdv. Szhelyről.

4eventeVB365
Olvasó

Mekkora címeres lúzer ez a Hawkins 😂😂. Azt vártam a Falcotol, hogy a BL továbbjutásnak hála hoznak egy nemzetközi szintű extra legiost, aki a bajnokság egyik legjobbja lehet, helyette kukáztak egy olyat akinek még a dobásának az íve is szar , és a negyedik (!) meccsènek utolsó perceben (!) szerzi meg az első (!) mezőnykosaràt hatalmas ováció közepette .🤡🤡 Mérhetetlen csalódás

torma
Olvasó

Mutapcic ez még mindig az a gyenge és semmitérő játék,mint amikor idejöttél.
Eredmény továbbra is nulla!Védekezés nincs,figurák nincsenek.Alapdolgok sem mennek a fiúknak.
Neked és a csapatnak meddig nézik még el ezt?

Petike97
Olvasó

Szép volt.Azt hittem szorosabb és körömrágósabb lesz,de mindenki jól szerepelt ma,de én Hawkinssal nem vagyok kibékülve..Az amerikai légiós választás nekünk valahogy nem igazán megy.💛🖤

Marillion
Olvasó

Nem igaz hogy miért eröltetjük ezt az Amerikai vonalat?! Délszláv szakmai stáb van a csapatnálés el nem hiszem nem látnak 1 szabadon igazolható játékos abból a térségből akiben legalább a Barac…Clark szint megvan! Már beljebb lennénk eggyel!

GORECUBRBA
Olvasó

Alapszakasz győzelem felé nagyon jól alakult a forduló.Clark is szépen jön fel.de Hawkinst cserélni kellene

Bencur2021
Olvasó

Nem bíztató az biztos, de én ugygondolom hogy megkell varni, hogy legyen 1 jo meccse es utana rendben lesz sztem.

Marillion
Olvasó

Csak hát józan gondolkodással a bajnokságnak már ebben a szakszában kész légióst kell keresni ahogy itt már tőbben is rámutattak! Nincs idő pátyolgatásra…4 kör lement és semmi váratlan villanás csak oda vissza futkosás és a homály rádobás! Ezért ne tartsunk itt ilyen kaliber légióst! Valakinek a klubnál vállalni kellene ezt az igazolást.

GORECUBRBA
Olvasó

De h lesz rendben.Kovács Beni mit gondolhat,ami időt kap maximálisan megoldja jól és ilyen emberek kapnak lehetőség az ő ideje kárára.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés