Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A negyedik negyedben robbantott az OSE

A záró felvonásra még döntetlennel fordultak a csapatok.

  •   

OSE Lions - Sopron KC 91-75 (24-22, 18-23, 20-17, 29-13)

Bajnokság, 19. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
V.: Földházi T., Tóth C., Balog Gy. (Fekete L.)

OSE: Washington 26/12, Abell 14/6, Zsíros -, Rizvic 17/9, Bozsovics 16. Csere: Illés 7/3, Kucsora -, Mohácsi 2, Demeter -, Garamvölgyi 3/3, Hayes 6, Anda -.

Sopron: Kinney 17/9. Thompson 15/9, Takács 5/3, Rivers 6, Carter 14. Csere: Supola 2, Molnár -, Fazekas -, Werner 2, Jogela 14/3.

Az előző fordulóban a Szombathely gárdáját legyőző OSE csapott össze a kétszeres hosszabbításban a Kaposvárt maga alá gyűrő Sopronnal.

Carter, majd Bozsovics közelijével indult a találkozó, aztán Thompson dobott egy egykezest. Abell triplájával fordított az OSE. Rivers és Rizvic is feliratkozott a pontdobók közé, miután Bozsovics állt a vonal mögé, de nem talált be. Több perc gólcsend után Washington dobhatott három büntetőt, hibátlanul (10-6). Rizvic adott még hozzá hármat, Kinney két triplájával feljött egyre a Sopron, Hayes volt eredményes a túloldalon. Abell szabaddobásai után Jogela és Kinney is közelről talált be, megint egy volt közte. Mohácsi próbálkozhatott ezúttal két egypontossal, be is ment mindkettő. Jogela triplával egyenlített, Garamvölgyitől jött a válasz (22-19). Takács is feliratkozott a pontszerzők közé, Illés is így tett, az utolsó támadásból pedig nem tudott kosarat dobni az SKC. 24-22.

Thompson egyenlített a második negyed elején, majd Bozsovics dobta be közelről. Supola büntetőzhetett, ami után egyenlített is. Illés betörésével megint a hazaiak voltak előnyben, ám érkezett Thompson hármasa (28-29). Jogela forgatta be szépen az emberét, aztán Werner is kosarat szerzett, öttel mentek a vendégek, időt kért Sebastjan Krasovec a játékrész derekán. Hayes szinte azonnal lopta a távolságot a két fél között, de Jogela ismét betalált, majd Kinney tört be nagyon simán. Washington duplájára Thompson triplája érkezett, aztán Rizvicnek ütöttek oda, aki mindkettőt bedobta (34-40). Kis közjáték után (pár soproni szurkolót ki kellett vezetni) Kinney szerzett labdát és robogott végig, a túloldalon Rizvic távolija érkezett. Jogela már a tizenegyedik pontját szerezte, amikor Washington lépett elő az oroszlányiaktól. Egy jó védekezést követően Bozsovics csinált egy 2+1-es akciót, ezzel feljött kettőre az OSE, kilenc másodperce maradt a soproniaknak. Carternek odaütöttek, az ő egy pontja után mehettek nagyszünetre a felek. 42-45.

Két elrontott támadást követően Bozsovics tette vissza Washington kimaradt hármasát, Carter szinte azonnal válaszolt. Washington szerezte meg a játékszert, amivel simán ziccerezhetett, de Carter nem hagyta fordítani a hazaiakat (46-50). Bozsovizs hagyott ki két büntetőt, Washington javította ki a hibáját kisvártatva. Rivers és Rizvic dobott két-két pontot, majd Thompson középtávolija hullott be (50-54). Egy szép összjátékot követően Carter maradt üresen, Washington ezúttal egy hármassal tartotta életben az övéit. Kinney a negyedik fautját ütötte be Bozsovicson, de ez sem zavarta a piros-feketék játékosát, szabálytalansággal együtt dobta be, de a büntető kimaradt. Cartert újfent megtalálták a társak, Hayes forgatta be az emberét ezt követően. Abell állt bele egy hármasba, amivel visszavették  a vezetést a hazaiak (60-58). Vérszemet kapott a légiós, az ő betörése után Flevarakisz volt kénytelen időt kérni másfél perccel a felvonás vége előtt. Közel egy percig nem esett kosár, amikor Hayes ellen ítéltek sportszerűtlent, amiből négy pontot is szerzett a Sopron, egálról várhatták az utolsó felvonást a felek. 62-62.

Jogela büntetője nyitotta az záró etapot, majd Illés követett el egy támadóhibát. Egy jó OSE védekezést követően Abell tört be eredményesen, majd Washington szerzett labdát, végigrobogott, majd egy sportszerűtlent kiharcolva juttatta a gyűrűbe a labdát. A szabaddobás bement, aztán az irányító körülbelül tíz méterről állt bele egy hármasba, sikeresen (70-63). Kinney dobott kosarat, de Bozsovics is csinált egy 2+1-es akciót, Flevarakisz újra magához hívta az övéit (73-65). Ez sem állította meg Washingtont, aki egy trojkával már kétszámjegyűre növelte az előnyt. Teljesen extázisban játszott ekkor a hazaiak egyese, a következő támadásban is beleállt tíz méterről, felrobbant a csarnok (79-65). Jogela kozmetikázhatott, de csak az egyik büntetője volt sikeres. Rizvic is hozzátett hármat, elkezdett nyílni az olló, a Sopron kikérte a harmadik idejét is. Abell volt szemfüles, könnyedén ziccerezhetett kevesebb, mint négy perccel a vége előtt. Thompson hármasa csak a hetedik soproni pont volt ebben a negyedben, majd Jogela harcolt ki egy sportszerűtlent. Az első büntető bement, a második nem, aztán Rizvic szerzett egy távoli kettest (86-70). Innen már nem engedte ki a kezéből a meccset az Oroszlány, a negyedik negyedben óriásit robbantva győzte le a Sopront. 91-75.

Fotó: OSE Lions Facebook

 

  •   
64 hozzászólás

64
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
DomiTom67Ramboegismte1Szakács Tibor Recent comment authors
Öregkosár
Olvasó

SAJTÓKÖZLEMÉNY Klubunk elítéli a szurkolói rendbontást és a rasszista viselkedést Dátum: 2020. febr. 10. Kosárlabda klubunk megdöbbenéssel fogadta a 2020. február 8-i OSE Lions – Sopron KC mérkőzésen történt szurkolói rendbontást és rasszista viselkedést. Egyesületünk elítél minden erőszakot, szót emel a kirekesztés ellen és kiáll minden játékos, szurkoló, szakember mellett, aki a sport szeretetéért, a sportszerű küzdelemért látogatja a mérkőzéseinket és sportszerű magatartásával példát mutat valamennyiünknek. Klubunk soron kívül egyeztetést kezdeményezett valamennyi érintett szervvel, továbbá a biztonsági szolgálattal, hogy a szombatihoz hasonló események a jövőben ne történjenek meg. Egyesületünk megteszi a szükséges jogi lépéseket a rendbontókkal szemben, egyben határozottan kiállunk… Olvass tovább »

turbika
Olvasó

Lehet,hogy a melegítés és félidei rockzene hozta ki belőlük az állatot.Lehetne valami mást???😅😎

agyas
Olvasó

Tévedtem, amikor azt írtam, hogy Oroszlány a kosárlabda Felcsútja. A közvetítésben a kommentátor nem győzte hangsúlyozni, hogy “a kosárlabda az intelligens emberek sportja”. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a nagyon intelligens helyi biztonságiak nyugodtan rugdoshatják a vendégeket. Ilyenre Felcsúton nem emlékszem. Elnézést kérek a felcsútiaktól.

pppp
Olvasó

Ha valamiben ennyire nem vagy tájékozott, akkor ne szólj hozzá! Vagy ha hozzászólsz, akkor előbb nézz utána, ma már megvan erre a lehetőség. Fociban a Felcsút egy mesterségesen létrehozott kirakatcsapat. Ezzel szemben Oroszlányban van egy “kis” történelme a kosárlabdának. Aki még emlékszik rá, a 80-as években mindenkinek kemény ellenfele volt a Bányász.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Találó a nicknév 😂😂😂 olyan fogalmatlan vagy hogy az hitetlen😂😂 vagy csak direkt húzod az emberek agyát a hülye beszolásaiddal vagy tényleg ilyen hülye vagy !!!!de a ha az utóbbi akkor inkább ne írj ide ne járasd le magad mert kurva égő. De csinálj amit akarsz 😂😂😂❤️

bányász
Vendég
bányász

Nem emlékszem, hogy a biztonsági őreink valaha bárkit provokáltak volna vagy balhét generálnának. Ha jól emlékszem nem a biztonsági őrök locsolták be a sört a pályára. Ez a sör ha nem talál el senkit és nem veszik észre mondjuk egy “frankó” baleset okozója is lehetett volna ha megcsúsznak rajta. Ja, erre nem is gondoltál, mi? A fekete ruhás “szurkolók” egész végig mutogattak, provokáltak mindenkit, akik csak odanéztek az irányukba. Békés szurkolókat is. Amikor tőlünk küldtek el mérkőzésen egy szurkolót (sokkal kevesebbért) ő tudomásul vette és elhagyta a csarnokot. Ti pedig? Hadakoztatok az őrséggel. Tudnám milyen alapon. Én az egész fekete… Olvass tovább »

Timpanista
Olvasó

Nos valóban a neved nagyon találó bár azt szokták agyasnak nevezni akinek van agya…. ez nálad valahogy elveszett!!! A felcsút egy nagy semmi vagyis pénz van sport nincs a tökömtudja hány ezres stadionban ha már vannak 100-n akkor kiírják a kapura hogy TELTHÁZ 😀 A NAGYON INTELLIGENS B-KÖZÉPNEK NEVEZETT CSÜRHE pedig megköszönheti hogy mindjárt az elején nem dobták ki őket!!! Olyan részeg volt közülük több hogy azt sem tudták melyik városban vannak ( de ahogy elnéztem teljesen mindegy volt nekik ) értelmes szurkolók akik valóban szurkolni érkeztek a székeken leültek és nem azon álltak és nem rugdosták és az üvegfalat… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Már a múltkor is írtam, hogy ezt a nicknevet loptad valakitől. 🙂
A cimboráid mindent megtettek, hogy kapjanak az arcukra. Sanszosan mindenhol ezt csinálják, csak most belenéztek egy mokány biztonsági szolgálatba. Az mondjuk vicces volt, hogy a sörlocsolás és köpködés után egy őr pofozta le a komplett brigádodat. 🙂

Rambo
Olvasó

Ha idióta vagy és balhézni jársz meccsre akkor menj nyugodtan szaros focit nézni ha nem tudsz viselkedni ne gyere Oroszlányba. Ja és az 1989-90 es idényben nekünk 15 győzelmünk volt ennyit felcsútról 😀😀😀

űrhajóskutya
Olvasó

Újfent hatalmas kalapemelés az oroszlányiaknak! Sokadjára bizonyítják, hogy harcos, szívvel-lélekkel teli csapatuk és szurkolótáboruk van.
A soproniakat pedig ne a hangos kisebbség, egy-egy kirívó kivétel alapján ítéljük meg. Kretének sajnos mindenhol vannak…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Skcforever, akkor ez így oké?
Az meg van hogy megint szégyent hoztak a csinci városodra?
Részemről csak egy zrika volt. Sopronból meg jött a csűrhe.

agyas
Olvasó

A soproniak már csak ilyenek. Csürhe. Ti meg olyanok vagytok, mint általában az újgazdagok, akik nem tudnak mit kezdeni a saját sikerükkel.

CsakÉn
Olvasó

Vili Te nagyon hülye!!!

Skcforever
Olvasó

Olvass lejjebb, és az élő közvetítés cikk alatt is ott a kommentem, azthiszem korrekten reagáltam az egészre. Neked viszont megint nem sikerült. Kár.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Bocs a stílusért, este még bennem volt az adrenalin, meg a düh.
Azért téged szólítottalak meg, mert objektíven szoktad látni a dolgokat, és tényleg kíváncsi voltam a véleményedre – közben már elolvastam.
Mégegyszer bocs, nem veled volt bajom, hanem az agyas féle idiótákkal.

Skcforever
Olvasó

Bocsánatkérés ismét elfogadva 😀 Meccs utáni adrenalin engem is vitt már magával korábban, és született érdekes komment részemről is, ez mindenkivel előfordul szerintem. Viszont becsülöm azokat az embereket akik belátják a hibáikat. Pacsi és sok sikert a továbbiakban!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszönöm.

csakegydebreceni
Olvasó

Gratula Oroszlányba, meglátszik, hogy mennyi pluszt tud adni egyes helyeken a közönség egy-egy sorsdöntő helyzetben.
Ki lehet mondani, hogy bármelyik csapat ellen tudnak komoly eredményeket szerezni.

Öregkosár
Olvasó

Végigolvasva a komenteket ismét kihangsúlyoznám,hogy a Soproni Csapatnak szurkoló, kosárlabdát értő,és szerető igazi drukkerekkel semmi gondunk nincs.Ők is szégyenkezve nézték azt a pár idiótát,akik szégyent hoztak a Sopronaikra. Sajnos,ezt az ottani vezetőségnek kell megoldani. Biztos vagyok benne,hogy városunk szeretettel vár benneteket máskor is.

SopronKCfan
Olvasó

Köszönjük szépen!
Sok sikert Nektek a továbbiakban, remélem találkozunk még!

Viggiano
Olvasó

Elnézést kérek én is az oroszlányi szurkolóktól! Nem tudom mi ez meccsek óta! Azt sem tudom miért nincsen következménye! Fel vagyunk háborodva, hogy akik Sopronba költöznek nem tudnak viselkedni, erre elhagyjuk a Sopron táblát és így viselkedünk! Pojek klub igazgatóként, Bokor és Stefi iskola igazgatóként ez megfelelő, elfogadható viselkedés amit más városokban művelnek páran? Értem én, hogy nem tetszik sokaknak a színházi szurkolás, de ez meg a teljesen másik véglet! A meccset nem minősítem, mert amíg nincs használható magyar játékos, addig nem érünk el semmit, remélem ez is változni fog jövőre! Gratulálok az OSE-nek, a srácoknak pedig jó utat hazáig!

agyas
Olvasó

Oroszlány a kosárlabda Felcsútja.

CsakÉn
Olvasó

Üllj le Fiam 1 es!!!

szurkoló
Olvasó

Ose költségvetése majdnem a legkisebb az A csoportban itt nem a pénz hanem a szív és a játék szeretete dominál.

Öregkosár
Olvasó

Vakon cserélnénk veletek költségvetést!

bányász
Vendég
bányász

Annak a tükrében vicces az egész, hogy amikor publikussá váltak sorjában kik lesznek a csapattagok jó le lettek fikázva itt a fórumon, hogy gyengék, nem érik el az nb1a színvonalát. Most meg már ott tartunk, hogy a nagy pénz miatt jó itt a kosárlabda. Hát na.:)
Hidd el a soproni pénz is több mint amiből itt gazdálkodunk. Szerintem megfelelő csapatösszetétel, nem balhés játékosok, kielégítő légkör. Na jó, vannak itt is évek óta Ose ellenes arcok, de alapvetően megfelelő a közeg ami a csapatot körülveszi. Persze ezért tesznek is a srácok.

Skcforever
Olvasó

Szerintem ő nem soproni hozzászóló, legalábbis nekem nem rémlik a neve. Bár igazából mindegy is milyen városból való aki ilyen hülye kommentet böfögött ide.

Somogy011
Olvasó

Üdvözlet és gratuláció Somogyból !
Szép volt Oroszlány !

szurkoló
Olvasó

Gratulálok a csapatnak egy jól megkomponált izgalmas meccsen a végén elfáradó Sopront megérdemelten verte meg.Jó volt a játék,jó volt a szurkolás OSE oldalon.De nem lehet elsiklani azok az emberek cselekedetei felett akik viselkedése beárnyékolta ezt a meccset.Nem tudom mi volt a kiváltó ok ami miatt ez történt de ez minősíti Sopront…nem tudom az ilyen embereket miért engedik be? Miért biztosít a számukra jegyet a Klub.Lehetett látni hogy egyesek túlfűtött állapotban tántorogtak be a mérkőzésre ezeket miért engedik be a biztonságiak? Ha valaki balhézik miért nem kapják ki miért adnak még egy és még egy esélyt nekik?Mi kell ahhoz hogy végre… Olvass tovább »

Ev.Ok.
Olvasó

Óriási Gratula Szombathelyről!! Úgy látom nem csak Szombathelyen nehéz nyerni 😉 nem csodálkozom az OSE tábor hatalmas hangulattal segíti a Csapatot!!! Megtapasztaltam. Csak ÍGY TOVÁBB!!! USB

L.P.
Olvasó

Köszönjük! Innen is gratulálunk az Alba legyőzéséhez.

Tupen69
Olvasó

Hozzá teszem egy élmény volt a meccs Oroszlányban!!! Le a kalappal a szurkolók előtt!! Remélem egy fix csapat lesz ah nb1ben az elkövetkező években!! Csarnok is szép.. a büfén és a sör csapoláson van mit javítani…😄 de igazi izgalmas nb1es mérkőzés volt!!! Ellentetben egy mafc vagy egy tf elleni meccen..

Skck
Olvasó

Amit az oroszlányi “biztonságiőrök” megengedtek maguknak kritikán aluli… Hajrá Sopron!!

CsakÉn
Olvasó

Minket máshol már rég kivezettek volna!!! Meg kéne tanulni viselkedni!!! A saját szurkolótársaitok irnak rólatok negatív véleményt! Ezen azért el kellene gondolkodni!!!

Skck
Olvasó

Kevés olyan hely van ahol a biztonságiak megütik az embereket illetve a földön rugdosák….Nálatok ez megtörtént..

CsakÉn
Olvasó

Szerintem megérdemelték! Már az elején megkellett volna kapni a jussukat!

elfogult vagyok
Olvasó

Talán engedni kellet volna annak a 4-5 agyatlannak azt, hogy továbbra is sört (?) öntsenek a pályára, és köpködjék a játékosunkat! Még így is olcsón úszták meg! Mivel a játékvezetők (na nem voltak sok mindenben következetesek, ebben sem), de azt kérték, hogy távolítsák el őket, erre “csak” 2 sorral feljebb küldték a hőbörgőket! DE… Hogy a mérkőzés végén miért nem “távoztak”, miért kellett az ajtóban összeverekedni (biztonsági őr a “padlón”) Nem tudom!!!! Tény, hogy a jelentős többség normálisan szurkolt!!!!
Jó utat hazafelé mindenkinek! (bízom benne, hogy nem azok vezetnek akik sör túltengésben szenvedtek!)

Skck
Olvasó

A mérkőzés végén a “boztonságiőrök” szándékosan az idezőjel kritikán aluliam viselkedtek…

OSE drukker
Vendég
OSE drukker

Valószínűleg ha a kedves Sopron szurkolók nem köpködnek és nem locsolnak sört Remy-re és a bíróra. Akkor a biztonságiaknak sem kellett volna beavatkozni. Az, hogy az intézkedő őrt fejbe dobják egy pohár sörrel, nem javított a két tábor viszonyán. Ezek után nem kell csodálkozni, ha elcsattan 1-2 tasli az amúgy nagyon kemény Soproni macsók arcán. (Sajnos túl későn)

derryl
Olvasó

A biztonsági őr akkor sem motozhat, üthet, birkózhat, csak a rendőr! Erre törvény van, nyugodtan fel lehet jelenteni az illetőt!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nem motozhat? Téged a rendőrkapitány szokott a beléptetésnél megtapizni? 😆
Nem üthet? De. Be is tartotta. Sokat tettek a soproniak (?), hogy idáig fajult a dolog. Ok-okozat. Hatás-ellenhatás.

L.P.
Olvasó

Ha nem köpködik a színesbőrű játékosunkat, meg nem lecsolják sörrel, akkor a biztiboyok sem avatkoznak be. Ennyi.

L.P.
Olvasó

Tavaly Sebe szurkoló kollegámat a Veszprém (NB1/B!!!) elleni mérkőzésen kivitték, mint a huzat, pedig csak a bírónak ecsetelte nemtetszését.

Skck
Olvasó

Vicc

Tupen69
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak! Megérdemelten nyertek! Gratulálok az Oroszlányi közönségnek is! Tipikus példa arra hogy 10-15 pontot tud hozzá tenni a közönség a meccshez! A Soproni foci szurkolóknak pedig annyit szeretnék mondani.. szívesen látunk titeket kosárlabdázók!! Sajnáljuk hogy nincs lehetőség kiélni magatok focimeccsen!! Viszont!!!!!! Először is szervezzétek meg magatok itthon!! Legyen egy mag aki itthon is képes negyed annyira szurkolni mint az Oroszlány! De amíg itthon színház van… (a ti dolgotok lenne hogy ne legyen..) addig ne gyertek idegenbe höbörögni és balhézni, mert magatokat és az ,,igazi” szurkolókat égetitek le!!! Félre értés ne essék…. jó látni és kell is hogy legyen… Olvass tovább »

Skcforever
Olvasó

+1

L.P.
Olvasó

A kezdes előtt minden ok volt. A kék mézes Soproni szurkolók korrektek voltak, aztán jött az a pár agyatlan barom, és elcseszték az egészét. Jó utat hazafelé!

zetomee
Olvasó

Minden okés volt egy ideig, de annál a bizonyos nagyon vitatható ítéletnél sajnos elindult valami, ami nem kellett volna.
Köszönöm a meccs előtti tapsot a többi kék mezes molinós tàrsam nevében. Respect!!
A mérkőzés során voltak szerintem erősen vitatott ítéletek, de kihangsúlyozom hogy nem emiatt kaptunk ki. Saját magunknak tettük nehézzé a végét.
A végéhez nem fűzök inkább semmit, higyjétek el mindkét fél hibás volt, hogy idáig jutott a történet.
Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez.
Rivers?????WTF

CsakÉn
Olvasó

Zetomee!!!Volt ott egy kékmezes akivel semmi gond nem volt míg be nem jöttek a feketeruhasok! Amint bejöttek rugdosta az üveget hergelte a többieket!

Sajka
Olvasó

A soproni szurkolók(?) egy része ismét alakított. Mire jó ez?? Csak a normális soproniakat égetik mindenhol, amerre járnak.
Az Oroszlány az utolsó negyedben igen jól játszott, a Sopron pedig láthatólag elfáradt.

apasas
Olvasó

Az OSE nagyon kulturált kosárlabdát játszott, megérdemelte a győzelmet.
Nagyon kellett ez a csapat az “A” csoportba, sok sikert nekik és persze a hűség városának is a továbbiakban.
Forever MTE 🏀

CsakaSopron
Olvasó

Gratula Oroszlányba! Küzdöttünk kapartunk, de ez most nem volt elég. Nem tudom mi volt ott a probléma nálunk a szurkolóknál, de nem is érdekel. Annyi, hogy bármit is tett/tettek az illető(k) elnézést, nem minden Soproni ilyen. Elrontottuk a végét, kár tagadni. A Washington parádé után nem volt válasz. A 4. negyedben kifulladtunk, lehet h a 2x es hosszabbítás lehet hogy nem, de sajnos kikaptunk. Menni kell tovább és kell a bravúr itthon a FALCO és az OLAJ ellen.
Grat Oroszlányba még1 szer.
Soproni szurkolóinknak meg jó utat hazafelé!
Hajrá SKC!

bányász
Vendég
bányász

Gratulálok a csapatnak! Óriási játék újfent.:) Ismét felejthetetlen hangulat volt, jár a taps a szurkolóknak is.
A soproni csürhéről no komment. A normális soproni drukkerek és persze a csapatuk sem érdemlik ezt meg. Az “indul a busz” természetesen csak az előbbieknek szólt. Jó utat hazafelé a többieknek.

SopronKCfan
Olvasó

Kedves magyar kosárlabda szurkolók, Soproni barátaim! Ezt a kommentet már a Körmend elleni meccsen is megszerettem volna írni, azonban akkor magamban hagytam. Most viszont nagyon-nagyon kikívánkozik. Amit az a 4-5 soproni “szurkoló” ma ismét leművelt a lelátón, egyszerűen minősíthetetlen. Sosem értettem meg és szerintem nem is fogom, mire jó ez? Miért jó rasszista megjegyzéseket tenni? Miért kell a biróra sört dobni? (Mellesleg jól fújtak). Az ilyen emberek minősítik szeretett városomat, csapatomat, szurkolótársaimat. Kérlek Titeket, többet ne menjetek meccsre, itthon sem. Inkább legyen üres a vendégszektor, minthogy ilyenekkel mint ti legyen tele. Meccsek óta én érzem rosszul magam miattatok. Szeretnék minden… Olvass tovább »

CsakaSopron
Olvasó

Egyetértek! Hatalmas +1

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Korrekt csávó vagy!

derryl
Olvasó

Korrekt, de, hogy ez a söpredék eltűnjön a lelátókról, ti, normális szurkolók tehettek a legtöbbet!

Légiós
Olvasó

Körmendiként mondom, ez nagyon ott volt!!!

Szakács Tibor
Olvasó

Én kérek elnézést a normális soproni és nem csak divatszurkolóktól mint amilyen te is vagy, hogy egy ilyen írás megjelenhet! Amiben egy állítólag soproni szidja a saját szurkolóit és a csicska oroszlányi csürhét meg isteníti. Ne gyere meccsre hülyegyerek ha ez a véleményed! A másik meg az, hogy még a körmendi senkiknek is nyalod a valagát! Szégyen vagy ember!

egismte1
Olvasó

Te vagy az egyik kemény legény?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Csicska oroszlányi csürhe? Tibor, ti is, mint mindegyik vendégtábor köszöntve voltatok – nem volt előítélet veletek szemben. Most már van, köszönhetően annak a kb húsz fős napközisnek, akik azt gondolták, hogy mindent lehet. Hát, nem lehetett. 🙂 Most meg sírtok, hogy a csúnya biztiboyok komolyan vették a munkájukat? Hát milyen huligán vagy te? Ismered a mondást: aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha elviszik egy kanyarra.
A zegi kapcsolatotok fényében meg minimum megmosolyogtató a csicskázás. 😀

Domi
Olvasó

Seggből -szájba!Kétszer!😂😂😂

Tom67
Olvasó

Ha szerinted jól fújtak akkor nem ugyanazt a meccset néztük! Mindig akkor fújtak bele amikor kellett, különben nem egálról megyünk neki a 4. negyednek.

Skcforever
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak, a szurkolóink miatt elnézést mindenkitől, mi pedig ilyen idegenbeli mérleggel semmire nem fogunk menni. 2 győzelemre van a középház, nehéz lesz, de nem lehetetlen, azthiszem jókor jön nekünk ez a szünet. SKC!!!

(Ui: bocsánat, nem szeretném megbántani, de ez az oroszlányi kommentátor borzalmas volt)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés