Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A negyedik negyed közepe után állva hagyta a Szolnok a Kecskemétet

22-3-as futást produkált az Olaj.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - NHSZ-Szolnoki Olajbányász 74-83 (22-23, 17-13, 18-21, 17-26)

Bajnokság, 9. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, dr. Mészáros Balázs, Nyilas István (Vághy Tamás János)

Kecskemét: Sinik 18/6, Bouges 14/3, Ivkovic 2, Kucsera 2, Karahodzsics 9. Csere: Dramicsanin 13, Wittmann 12/3, Lawrence 4, Tóth -.

Szolnok: Clay 18/6, Eads 7, Little 3, Lukács 16, Thomas 18/6. Csere: Pongó 7/3, Révész 8, Wiggins 4, Sebők 2.

A mérkőzés előtt nem sokkal derült ki, hogy Pallai Tamás betegség miatt nem tud Miodrag Rajkovics rendelkezésére állni a Kecskemét ellen, viszont Wiggins játékra jelentkezett. Kucsera kosarával vette kezdetét a mérkőzés, Little szerezte az első vendég pontokat, majd Karahodzsics tett vissza egy rontott dobást. Ismét a magasember köszönt be, Sinik pontjaival már 6 egységgel állt jobban a KTE (8-2). Lukács dobott be két büntetőt, Thomas kintről talált be, Clay kosarával már a vendégek vezettek. Dramicsanin zárta le a vendég futást, Lukács tempója ért célt, Lawrence egy pontot a vonalon hagyott. Little is, Bouges és Eads váltott kosarat, Dramicsanin maradt üresen a palánk alatt és nem hibázott. Karahodzsics zsákolt, Eads büntetői után Wittmann dobott hármast, Wiggins gyors négy pontot szerzett és Sinik is értékesített egy ziccert. A negyedet Thomas triplája zárta. 22-23

Ivkovic dobott be két büntetőt, Bouges tört be nagyszerűen két pontért, ezt követően azonban 7-0-át futott a Szolnok, jött is Forray Gábor időkérése (26-30). Wittmann-büntetőkkel zárkózott a Kecskemét, de Sebők középtávoli dobása a gyűrűbe hullott, Karahodzsics két pontjára, Bouges is rátett kettőt, így Miodrag Rajkovics is időt kért (32-34). A KTE légiósa a plusz egyet is megszerezte, Thomas dolgozott meg keményen a festékben két pontért, Sinik is Dramicsanin fordított az eredményen, így újabb Olaj időkérés érkezett. Bouges hibátlanul dolgozott a vonalról, a félidőben pedig több kosár már nem esett, így 3 pontos hazai előnnyel mentek a nagyszünetre a felek. 39-36

Sinik hármasával folytatódott a játék, technikaik miatt mindkét oldal dobhatott büntetőt, aztán Wittmann ziccerezett. Clay csent labdát és könnyű kosarat szerzett, majd egy büntetőt is a helyére tett és egy gólpasszt is kiosztott Révésznek. Dramicsanin kettesére Clay egy triplával felelt, Lukács zsákolás után kért időt a Kecskemét (47-48). Lawrence csinált 2+1-et, Lukács egyenlített, Pongó gólpasszából Clay szerzett egy duplát. Thomas is beköszönt, Clay egy pontot a vonalon hagyott. Thomas már 7 pontra növelte a különbséget, ezt követően a kecskeméti időkérés hatott, sorozatban hét pontot szerzett a hazai csapat és egalizált. 57-57

Wittmann dobott be két büntetőt, Karahodzsics csak egyet, Sinik tett fel egy nehéz ziccert. Az irányító egy tempót is elsüllyesztett, Miodrag Rajkovics ezért magához hívta tanítványait, Pongó szakította meg a rossz vendégsorozatot. Bouges válaszolt, Wittmann saját rontott dobása után egy kettest szerzett, Clay köszönt be a sarokból (68-62). Révész maradt üresen a palánk alatt és nem hibázott, majd két büntetőt is bedobott,  Thomas pedig már egyenlített. Eads révén már 12-0-ás futásban volt az Olaj, Clay csent labdát és ziccerezett, Forray Gábor időt kért (68-73). Bouges hármasa végre megtörte a hazai jeget, Lukács két büntetőt értékesített, majd mezőnyből is villant. A Kecskemétnek innen már nem volt visszaút, így a Szolnok nyerte a meccset. 74-83

48 hozzászólás

48
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
RózsabimbóFalcaoalbcEvandroRolex Recent comment authors
Evandro
Olvasó

NHSZ? Láthatóan a nagy testvér nem szívesen engedi el az olajka kezét. 🙂

WSreborn
Olvasó

Szerintem a “nagy testvér” jelzőt jobb ha pont Fehérváron senki nem emlegeti…

Evandro
Olvasó

Mikor állt az Alba mögött MOL, Közgép, NHSZ kaliberű “szponzor”? Köszi a segítséget.

WSreborn
Olvasó

Nem volt rá szükség, Debrecen és Székesfehérvár a két Fidesz fellegvár, dózerrel tolják a lóvét 30 éve.
Szerintem ha az utóbbi 30 év összköltségvetését nézzük akkor az Alba vezetne.
Ez persze semmit nem kicsinyít az eredményeiteken, ugyanis pénz nèlkül nincs eredmény

albc
Olvasó

12 évig egy Tihamér nevű polgármestere volt fehérvárnak, aki szocialista.

Evandro
Olvasó

Előbb mondanám Szolnokot narancs fellegvárnak, mint Fehérvárt. 98 óta, egy ciklust leszámítva üzembiztosan hozza a választásokat “hülyevénkurvák” Ferenc.
Annyira volt Fidesz fellegvár Fehérvár akkortájt, hogy az első O.V. kormány idején még ellenzéki is volt.

“Szerintem ha az utóbbi 30 év összköltségvetését nézzük akkor az Alba vezetne.”

Ebben sem értünk egyet. Ne mondd már, hogy a 90-es évek végi – 3 évig tartó – Alba dominancia, többe került, mint a közel egy évtizedig tartó szolnoki aranykorszak. A Vojvoda, Báder, Keller, Holiday, Milosevic, Simon, Trotter, Lóránt roster simán minden idők legdrágább csapata.

WSreborn
Olvasó

Az a csapat valóban a legdrágább gyanús, de ettől szerintem 30 évre vetítve ti lennétek.
Ugyanis ti azokban az években is rendre rengeteget toltatok a csapatba, mikor nem nyertetek semmit.
De nincs jelentősége, meg ha neked a pénz zavaró tényező más csapatnál akkor pont ne minket baszogass most.

Evandro
Olvasó

Valóban nincs és nem a pénz zavar. A rendszertől van hányingerem. Mikor már “Nemzeti” cégeket irányítanak csapatokhoz, már meg se próbálják a kapitalizmus látszatát fenntartani.

Cannibal
Olvasó

Mondj még egy várost,ahol évtizedekig működik együtt első osztályú focicsapat, jégkorong, kosár,kézilabda csapat. Mégegyszer mondom évtizedekig. Úgyhogy szerintem tényleg hallgass inkább.

Evandro
Olvasó

Ebből egyedül a Vidi tartozik NER kötelékbe. NER előtt is nagyon jól megvolt mindegyik klub. Szóval mit is szerettél volna kifejteni ezzel? Úgyhogy szerintem ezt a stílust nyugodtan tartsd meg a kedves édesanyádnak.

Cannibal
Olvasó

Ja gondolom az összes többi meg önfentartó mi? Lehet magadnak ezt bemagyarázod, de mast ne nézz hülyének. Amúgy meg egy focicsapat vastagon a legnagyobb pénztemető. Mikor a lényegre tapintanak jön az anyázás, faszkalap.

Evandro
Olvasó

“Ja gondolom az összes többi meg önfentartó mi?”

Így van. + Minimális önkormányzati pénz.

“Amúgy meg egy focicsapat vastagon a legnagyobb pénztemető.”

Ezzel egyet is értek.

“Mikor a lényegre tapintanak jön az anyázás, faszkalap.”

Semmilyen anyázás nem volt. Egy javaslatot tettem csak. Nyílt fórumon ezt a “hallgass inkább” dumát engedd el. Ha nem tetszik más véleménye, ugord át.

Neked is minden jót Cucika.

Cannibal
Olvasó

Minimális önkormányzati pénz 🙂 Tudod hogy épült a hokistadionotok te félkegyelmű? Minimális önkormányzati pénzből játszotok kb. 20 éve az EBEL-ben mi? Te teljesen hülye vagy..

Evandro
Olvasó

A szokásos szalmabábérvelés egy kis személyeskedéssel fűszerezve. Szólj, ha normális, konstruktív vitát szeretnél folytatni.

Cannibal
Olvasó

Én kezdtem anyázni? Szalmabábérvezés az, hogy 20 éve toljátok az EBEL-ben? Te meg idehazudod, hogy minimális önkormányzati pénz? Ennyi volt az összes érved, hogy ideböfögted, hogy minimális ÖK. pénz, aminek fele sem igaz. Ezért hoztam példának az EBEL-t. De igazad van veled felesleges vitázni mert érveid nincsennek.

Evandro
Olvasó

Szalmabábérvelés az, hogy behozod a stadiont. Gondoltam evidens, hogy a csapatra fordított pénzre értettem, erre Te jössz a infrastruktúrára költött kiadásokkal, ami egy totál más téma.

A Volán 30 éve top csapat hazai szinten. Rendszertől függetlenül mindig is annak számított. Magas bérlet – és jegyárak mellett is állandó teltházzal mennek. Az egyik legjobban menedzselt klub idehaza. Ha van klub aki megél a piacból, akkor ők azok.

WestChampi
Olvasó

Jajj Evandrooo, ne mondd hogy nem a legtalálóbb szponzort sikerült megtalálni! 😀

WSreborn
Olvasó

Nem is feltételeztem, hogy tisztában vagy a hulladékgazdálkodás fontosságával, pl. hogy helyrehozzák egyes bútorlapgyárak környezetszennyezését.
Egyébként az ellenségem ellensége a barátom alapon elkezdhetsz itt segget nyalni, de inkább ne szólj bele értelmes emberek beszélgetésébe.

Rolex
Olvasó

Itt pár embernek már a szar is ízetlen..
A nagyfilko itt kapott 96pontot,asszem 4ponttal nyertek.
Mi nyerünk 9el,de sír a szátok.
Komolyan,itt lassan már a győzelmeket is magyarázni kell..
❤️????

WSreborn
Olvasó

Ott a pont…..

Eddiee Irwine
Olvasó

Adjunk még türelmet a fiúknak, alapjában türelemmel sokat fejlődhet az Akadémia és a csapat. Elmúlt 10 év volt a türelem, vicc a magyar magunk! (kivéve Krisztián). Itt csak akkor nyerhetünk, ha az ellenfél betlizik, vagy igazolunk 5 jó külföldit, aki dob mérkőzésenként, legalább 100 pontot. Elvileg válogatott szakemberink vannak, akiknek extra juttatásaik vannak. Ideje lenne asztal fölé tenni a számokat, miből hol tart a klub! Maestro-t nem is láttam kint a mérkőzésen, pedig az edzésben is segít, a munkájára nem is kíváncsi? Gratulálok a döcögő Olajnak, nem kellett extra a győzelemhez, és Lukácsnak is… Rendszerszintű a hiba, ami kiteljesedett… Managment… Olvass tovább »

Cannibal
Olvasó

Falcao, péntek van gyere gratulálni Révésznek. Erre vàrtál kedd este óta.

Kosaras
Olvasó

Megkerestem. Ez volt az a hozzászólás?
“Falcao
Oké Fiúk…akkor kezdődjön!
Alig várom a pénteki Kecsó-szolnok meccset,az újabb zete buktát,edző,légiós cseréket,ott leszek,igérem!Szarháziak!”
“Szóval a szolnokiak remélem péntek este tali,megbeszéljük milyen volt az edzőtök,miért kaptatok ki,milyen volt az mvp Révész…stb…alig várom!”

WSreborn
Olvasó

Ne idézd meg, mert megjelenik, nyomában jön az Arena Savaria Stan és Panja: Mendi és Bandi.

Falcao
Olvasó

Még néztem is a meccseteket,szurkoltam is a Kecsónak!Azért hasra ne essetek ettől a földön tuli győzelemtől!Fogtok még siránkozni idén,most is sok szurkolótok azt teszi,pedig nyertetek idegenben…Lukácsnak gratulálok inkább,komoly meccse volt!Révész is jó volt (önmagához képest) a második félidőben!(kb nekik köszönhetitek,hogy nyertetek) Legalább nem lesz változás,addig jó a többi csapatnak,ezektől a légiósoktól,edzőtől,hú de sokat nem várok idén sem!Talán 4-8-ra jók lesztek!Normáls szolnokiaknak még gratulálok is,de az 5-6 faszkalapnak akik a cikkeink alá járnak hazudozni,kitalációjukat nyomatni nekik nem!Látom hiányzik,hogy jöjjünk,hogy itt legyünk,de nekünk a saját csapatunk fontosabb,mint mondjuk ti vagy a zete! Nyilván ha majd kikaptok,a pár idióta “uriembernek”,”szurkolóitoknak” köszönhetően majd megjelenünk… Olvass tovább »

Cannibal
Olvasó

Köszi a gratulaciót, egy dologban igazad van. Felétek úriemberből nincs hiány.

Olajheart2
Olvasó

Győzelemnek lehet örülni, Lukács Norbinak és az utolsó 4 percnek! A többi a múltkorihoz hasonlóan rémséges, mint ahogy a bajnokság színvonala is sajnos.. De szeretem annyira az Olajt és a kosárlabdát, hogy nézem szurkolok! Rudner Gabi???

YoWassupFam
Olvasó

Annyit játszott amennyit kell neki.

Redbid
Olvasó

“Bouges hármasa bégre megtörte a hazai jeget, Lukács két büntetpt értékestett, majd mezőnyből is villant. A Kecskemétnek innen már nem volt visszaűt, így a Szolnok nyerte a meccset.”

Nem tudom kívűlről sötétedett e be, vagy esetleg belül alakult úgy egy kis külső behatás következtében, de az összefoglaló végére eléggé sikerült elveszíteni a fonalat 🙂

Milivoj
Olvasó

Egyedül a győzelem tényének lehet örülni, minden más aggodalomra ad okot…, valami feszültség van a levegőben…, hálásak lehetünk, hogy van egy Norbink

milanka487
Olvasó

Wigginsel mi van? Ha nem tud játszani miért nem cserelik?

Milivoj
Olvasó

Szemmel láthatóan sérült, vagy csak úgy tesz…, egyik verzió rosszabb, mint a másik, de az edző a nagyobb probléma…, ha őt cserélnénk, az lenne a leghatékonyabb megoldás szerintem

Üvegtigris
Olvasó

Nekem ez az edző még mindíg egy nagy kérdőjel.De hátha föl javul mint a játékosai.

MindigNO
Olvasó

Goodbye Kecskemét, idén gyanúsan ti lesztek a kiesők, öregek társasága+ szerbek. Az amcsik meg nem hoznak nagy dolgot. Forrainak nem marad meg az állása év végéig.
Szolnok:
Egyébként az Alba elleni és a Zte elleni vereség okes, akkor sérültek sokan voltak, azon kívül a szegedi ami nem kellett volna, de a többi meccs hozva lett. Eddig nem olyan rossz ez. De majd jövő héten kiderül

Incicica
Olvasó

Továbbra sem stabil csapat az Olaj, de a hajrában mutatott játék bizakodásra adhat okot. Nagyon kellett a szolnoki lelkeknek, ez a siker. Nagyon úgy tűnik, hogy az idén alsóházas lesz a Kecskemét.

WSreborn
Olvasó

Még mindig félkész csapat benyomását keljük, de jó lehet ez.
Tavaszra jók leszünk.

szolnokbasket
Olvasó

Örülök ha bármi bíztatót látsz, én a legjobb szándékkal sem tudtam eddig ezt felfedezni.
Lukács Norbinak köszönhetjük ezt a kínkeserves győzelmet. (is)

Rózsabimbó
Olvasó

Egy csapat sikere, vagy bukása mindig a 12 nevezett játékos, az edző, a szurkolók és az ellenfél csapatának teljesítménye alapján értékelendő!

redmiller
Olvasó

Nagyon nagy szarban vagyunk! Hiányzik a plusz, egy – két tökös játékos… Mindig a végén vesztünk, zuhanunk lefelé… Nagyon nagy tökönrúgásokra lenne itt szükség! Alsóház nagyon érik, de lehet a kiesés szele is meg fog bennünket csapni….

fanaticfantastic
Olvasó

Pedig nem vagytok rosszak. A koncentráltság hiánya. Mint sokszor nálunk is.

Alet
Olvasó

Szerintem már annyira kivannak a dobtól, hogy nem bírnak koncentrálni. Egyszer próbáld már meg, hogy adsz nekik játékot dob nélkül. Meg fogsz lepődni 😉

WestChampi
Olvasó

enough little

fanaticfantastic
Olvasó

Sebaj. Te viszont sok vagy…:D

fanaticfantastic
Olvasó

Aggódtam! Egy ideig volt is miért. Viszont a végéért hálás vagyok nektek!Szép volt! Hajrá Olaj!

moldi56
Olvasó

Rudner miért nem játszott 1 percet se?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés