Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A negyedik játékrészben feljebb kapcsolt a Falco, és Kaposváron is győzött

Három és fél negyeden keresztül tartotta magát a somogyi alakulat.

  •   

Kaposvári KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 78-98 (18-21, 25-26, 23-22, 12-29)

Bajnokság, 16. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Földházi T., Nagy V., Török R. (Dernei G.)

Kaposvár: Krnjajski 2, Norfleet 15/3, Ponjavics 6, Dramicsanin 9, Lalic 10. Csere: Davis 17/12, Baki 9/3, Hendlein 8/3, Bogdán 2.

Szombathely: Hooker 11/6, Curry 10/6, Benke 11/9, Filipovity 16/6, Reddic 4. Csere: Váradi 9/3, Perl 18/3, Bíró 3/3, Lake 10, Washington 6, Krivacsevics -.

A tizennégy győzelemmel és egy vereséggel álló, listavezető Falco-Vulcano Energia KC Szombathely látogatott ahhoz a Kaposvárhoz a 16. fordulóban, amely az előző körben 113 pontot dobva győzte le a Zalaegerszeget idegenben.

Több kötődése is van a két együttesnek, a hazai szurkolók a kaposvári nevelésű Benke Szilárdot és Filipovity Márkót, míg a vendég drukkerek a csapatuk volt játékosát, a most kék-fehérben kosárlabdázó Julian Norfleetet üdvözölték a bemutatáskor.

Lalic kosarával indult a mérkőzés, négy támadólepattanót is szedett érte a hazai együttes, majd Krnjajski állhatott a vonal mögé, jól is célzott. Benke szerezte az első vendég pontokat egy betörés után, Filipovity pedig két büntetővel egyenlített, aztán Reddic közelijével a vezetést is átvette a Falco (4-8). Curry tette vissza a lecsorgó játékszert, míg a túloldalon Hendleint le kellett cserélni, mert vérzett a szája. Rashun Davis állt bele emberről egy triplába, amit értékesített is, Reddic révén jött a válasz. Egy szép akciót követően Ponjavics kosarával zárkóztak a hazaiak, majd Váradi is beköszönt, utána pedig a visszatérő Hendlein szerzett két pontot (8. pec: 11-13). Filipovity csak egyet dobott be a kettőből, Norfleet büntetett. Benke Szilárd küldött a helyére egy triplát a támadóórát jelző dudaszó pillanatában, aztán Lake pontjaival megléptek öttel a vendégek (14-19). Gyors kosárváltást követően a Szombathelyé volt az utolsó támadás az első negyedben, de eladták a labdát a sárga-feketék. 18-21.

Perl értékesített egy büntetőt a megítélt kettőből, ezzel indult a második játékrész. Ponjavics forgatta be az emberét, két pont lett a jutalma, majd újfent Perl dobhatott kettőt, ezúttal mindkettőt a helyére küldte. Washington és Hendlein talált be, tovább tartotta magát négy ponton a Kaposvár. Ismét Washington volt eredményes, Davis triplával válaszolt. Lake tört be, majd Hendlein is bevert egy triplát, kettőre jött fel a somogyi alakulat, de Curry egyből beköszönt távolról, aztán Davis célzott pontosan ismét. Felváltva potyogtak a kosarak, a kaposvári irányító újabb trojkája után egy pontra jöttek fel a kék-fehérek, időt kért Gasper Okorn (34-35). Curry osztotta le szépen a labdát, Lake köszönhette meg, majd a center két büntetőt is hozzátett. Dramicsanin fordult le az emberéről, aztán Filipovity dobott be csak egyet a megítélt két szabaddobásából, így tett Hendlein Roland is. Hooker fejezte be jól a szombathelyi gyorsindítást, majd le kellett cserélni, a lábát fájlalta. Lalic állhatott a vonal mögé, újfent három volt közte. Bírót találták meg üresen a társak a sarokban, aki jól is célzott. Jött újabb még Lalic büntető, majd Ponjavics is a vonal mögé állhatott (43-45). Tizenkilenc másodperc volt vissza a félidőből, időt kértek a vendégek. Perl törhetett be és dobhatott tisztán, négy lett közte a nagyszünetre. 43-47.

Lalic szerezte meg a harmadik negyed első pontjait, majd Filipovity állt bele egy hármasba, majd betörésből is betalált (45-52). Reddic ütött be egy faultot, ami után ő is és Gasper Okorn is kapott 1-1 technikait. A center ezzel ki is szállt a meccsből 5 hibával. Norfleet mindkét szabaddobást a helyére küldte, majd a labdabirtoklásból Dramicsanin maradt üresen a palánk alatt (49-52). Norfleet szlalomozott végig a szombathelyi védelmen egy szerzett labdát követően, majd Hooker talált be emberrel a nyakában, három pont volt a jutalma. Davis állhatott a vonal mögé ezúttal, csak az egyiket dobta be. Egy elhibázott vendég akció után Baki ugrasztotta talpra a hazai publikumot egy triplával, amire Benke válaszolt, szintén távolról. Lalic találta meg Bakit, aztán Norfleet is a helyére küldött egy trojkát, átvette a vezetést a Kaposvár, de Curry visszaszerezte azt (60-61). Norfleet ezúttal büntetőből fordította meg az állást, Washington viszont mindkettőt kihagyta, ami után Norfleet újra kosarat szerzett. Váradi talált rést a hazai védelmet, majd egy középtávolit is bedobott, Sztojan Ivkovics pedig időt kért (64-65). Egészpályás letámadásra váltott a Falco, de Lalic így is üresen maradt a palánk alatt. Ponjavics eladott labdája után Váradi Benedek fejezte be a vendég akciót, majd Perl betörése zárta a harmadik negyedet. 66-69.

Filipovity triplája nyitotta a záró felvonást, majd zsákolt is egy eladott labda után, gyorsan időt kellett kérnie a hazaiaknak (66-74). Perl duplájával már tíz volt közte, Norfleet kettesével zárkózott a Kaposvár, de Perl újra betalált. Filipovity két büntetőjével tizenkettővel elhúztak a vendégek, aztán Perl vert be egy hármast (68-83). Baki kettőt dobott be a megítélt háromból, aztán Lake növelte a szombathelyi előnyt. Perl kétszer is betalált egymás után, ezzel már húsz volt közte (70-90). Innen már nem volt sem ideje, sem lendülete a hazaiaknak visszajönni a meccsbe, és bár sokáig nagyon jól tartotta magát a Kaposvár, végül simán nyert a Szombathely. 78-98.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

  •   
HIRDETÉS

190 hozzászólás

190
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
152 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
BuborkaColeVicces fiú vagy, SullypontazYellowblack Recent comment authors
FALCO1980
Olvasó

Ezzel együtt Okorn mégis hozza a meccseket.Úgyhogy nem gondolnám hogy agyilag debil,néha egy kissé idegbeteg,de hát együtt él a játékkal.Gondolom a mérkőzés után azért lenyugszik.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Végignézve a meccset: – a Falco bitang erős, ez biztos, 11 bevethető játékos, abból 9 képes meccset is nyerni. A magyar mag minden idők egyik legerősebbje. – a Kaposvár lehetőségeihez képest 30 percig tökéletesen játszott, kb. a végeredmény reális tükrözi a különbséget a felek között. – a Kaposvárban Krnjajszki nagyon kilóg, eddig a zalaegerszegi meccs kivételével bűnrossz, nyílván nem rajta múlott, de +4-nél töküres triplát rontott, rossz ütemben játszik régóta. Pedig ennél jobb játékos és ez így egy teszkógazdaságos Ponjavics, egy a saját formáját sem közelítő Bakival sok már együtt. – Okorn konkrétan orvosi eset mentálisan, gyakorlatilag 12 technikait lehetett… Olvass tovább »

FALCO1980
Olvasó

Vasi döntő lesz megint.Most mondom.Figyelj oda!

Yellowblack
Olvasó

Szerintem is

Yellowblack
Olvasó

A Kaposvárnak nem minket kell megverni idén a bajnokságban max a körmend lehet ellenfelünk.

derryl
Olvasó

Meg az arc!

Cole
Vendég
Cole

Lehet, hogy nagyképűen hangzott, de jelenleg ez a realitás, tehát csak az igazságot írta le. A Kaposvár idén nem tud annyira meghatározó lenni, más célokért küzdenek. Vagy szerinted nem? A bajnoki címért folytatott küzdelemhez a Paks kevés, az Alba nincs ott (remélhetőleg nem is lesz), az Olaj magyar magja meg nem elég erős. Hacsak légiósok terén nem lesz még csere és nem érkezik 1-2 nagyon extra, mert abban lenne fogható a Falco.

Heindrich
Olvasó

Benke+naffalkó=200 komment

Kováts Imre
Olvasó

Ez igazán biztató a jövőre nézve: “Nem fogunk kiesni, lesz esélyünk a középházi rájátszásra, csak ki kell bírni fejben.”

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Olyan problémákkal küzdünk most Kaposváron, melyeket már a felkészülési időszakban meg lehetett oldani. Kitaláltunk egy röhejes funkciót, hogy “general manager”, ahelyett hogy már akkor megejtettük volna az edzőcserét. Most amikor szarban vagyunk akkor jut ez eszünkbe. Ügyvezető és general manager dupla költség, ebből kifolyólag spórolni kellett a játékosok beszerzésén. Mint egy falat kenyér hiányzik most egy markánsabb játékos a csapatban, de el lett szórva a pénz több középszerűre. Szembe ötlő, hogy Lalić hamar “kidöglik”, nála szükséges lett volna egy keményebb erőnléti edzés Sztole közvetlen felügyelete alatt. A polgármestert is meg kell említeni. Javaslatára a városi közgyűlésen öt főből álló tanácsadó… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Ráadásul az ügyvezető, meg a GM, gyakorlatilag ugyanazt jelenti. Hidd el, ki volt ez találva már az elején.

Mary
Olvasó

Ha már költségről van szó, akkor minek is ül ott 4 “edző” a padon? Melyik csapatnál láthatunk erre példát? Még a sokszoros költségvetéssel rendelkezők sem teszik ezt!!! 😠😠😠😠😠😠

KPSVRKK
Olvasó

Az egyik angolra, a másik szerbre fordít. Magyar szerbről.
😉

FALCO1980
Olvasó

Ivko papa magyar szinten nem rossz edző,de néha azért vannak furcsa dolgai.

hufi
Olvasó

papírforma… Hajrá Falco!
ivkovicccc 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

A végén kapta az ivet Ivko papa…Meglepődnék ha a holnapi nyilatkozatban nem térne ki rá…

FALCO1980
Olvasó

Kit érdekel,hogy fapofa?Szórja a pontokat,minél többet lehetőleg,ennyi.

FALCO1980
Olvasó

Benke Szilárd egy profi sportoló,azért játszik mert megfizetik az éppen aktuális csapatában,ami jelenleg a Falco.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nem unalmas meg itt fikazodni minden falco meccs utan? Tudom, hogy ez nagyon jopofa meg anno forditva is ment, de mar kezd nagyon faraszto lenni. Jobb lenne vegre felfogni, hogy ez csak egy sport, amit sokan szeretunk ebben az orszagban es igenis jo, ha van rovalizalas, mert emeli a tetet, de ez a szemelyeskedes, meg melyik csapat kozpenzesebb mar annyira unalmas. Itt minden csapat csak kozoenzbol tartja fenn magat, tegyuk mar tul magunkat ezeken a szanalmas kozhelyeken es tekintsunk erre elmenykent, holnap ugyis felkelunk es megy tovabb az elet es a frusztraciot pl kosarazassal is le lehet vezetni, ahelyett, hogy… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Mindenben egyetértek,de hogy a Szolnok érzelműeket nem hatja meg itt már semmi és ezt gyűrik tovább töményen azt 100%-ra veheted….

derryl
Olvasó

Tévedni emberi dolog!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

En mar akkor boldog lennek, ha ez a gusztustalan szitkozodas helyett humoros zrikalas menne, aminek van egy hatara, emberek vagyunk, akiknek kozos a hobbija!

Bozic
Olvasó

Az lehetne is. De amig ez a 4-5 lelkiserult erre veri a faszat, addig ilyen sajnos nem lesz.

wiley
Olvasó

+1

Godemperor
Olvasó

Azért azt észrevetted gondolom, hogy minden közpénzező szolnoki. Ez ugyebár külön vicces. Érdekes, máshonnan nem nagyon van ilyen írogatás, holott azt még meg is érteném.
Itt egyszerűen az történt, hogy a szolnokiaknak elvették a játékát (mondjuk ez sem teljesen igaz, inkább egy vacakabbat kaptak), aztán ki így, ki úgy dolgozza ezt fel.
Nem kell velük foglalkozni!
Én még élvezem is, mert legalább bebizonyítják, hogy mennyire szarul érzik magukat ettől. Fogd fel te is így! 😉

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nem tudom igy felfogni, mert a sport ilyen ez egy jatek, ami a szorakoztatast szolgalja, ugyanolyan banto meg falcos szemmel is ezek a nagypofaju hozzaszolasok, mint a szolnoki gunyos irigysegbol fakadoak, ugyanugy elfogadhatalan buzi parna kormend gyalazasa, amikor egy kis varos lakoit buszkeseggel tolti el, hogy ki tudnak gazdalkodni egy ilyen szintu csapatot, es alapjaba veve elfogadhatatlan, hogy egy ilyen kis orszagban ekkora ellensegeskedesnek kell lennie a sport miatt. Boven vannak sokkal elemibb problemak, amik mindannyiunk mindennapjait teszik tonkre, ennek a forumnak es oldalnak egy egyseges kosartarsadalmat kellene epitenie, ahol buszkek lehetunk arra, hogy a tarsadlmi problemak ellenere van egy… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Alapvetően természetesen egyetértek veled, meg így kéne lennie, de ez egy ideális világban lenne csak lehetséges. Talán valamelyik párhuzamos univerzumban így is van, de itt erre vágyni naivitás. Hülyék mindenhol vannak, és általában ők a leghangosabbak. Ha ezt nem fogadod el, elérik amit akarnak. Szerintem egyszerűbb az eszükhöz érteni, aztán kész.
Tudod, nem az a fontos hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondta. 😉

FALCO1980
Olvasó

Azért Rúzs barátom nem bírja ki,hogy mindenhova beugasson.

KPSVRKK
Olvasó

Jár a gratuláció a szombathelyi csapatnak, 5-6 percig megmutatták az igazi tudásukat.
És jár a mi csapatunknak is, sokáig helytálltak!
Az utolsó negyed 4 elhibázott támadásából nem dobtunk, de pillanatok alatt kaptunk. Mentálisan akkor roskadt össze a csapat, kár, hogy elhalgatott a szurkolás is.
És egy kis cucikázás: az előző meccsen jobban rotált sensei Ivkovics. Nem értettem meg miért kapkodja le Davist, mikor 4/5 triplánál jár és dobhat Boris 6. rossz triplát. Továbbra is tartom nem adnék neki 20 percet.

És nyugodtan köpködjetek meg kedves kaposvári szurkoló társaim, de Szili emberileg ma lenullázódott előttem. Ellenszenves játékossá vált.

Mike
Olvasó

Szegény! Kapott az arcába Lalictól, jól dobott, mi nem volt szimpi?

donnarumma
Olvasó

Mi történt Szilivel? Mitől lett ellenszenves?
Nála jobban fapofával játszó játékost én nem láttam…nem örül,nem szomorú, nem reklamál, dolgozik a pénzért-néha jól néha kevésbé…

KPSVRKK
Olvasó

Hisztizett, végig reklamált és támadás közben hátra ütött.
Jól dobott, ez változatlan…

donnarumma
Olvasó

Hát akkor mégiscsak van számára is “fontos meccs”, mert ilyet én még egyetlen hazain sem láttam Tőle…

Godemperor
Olvasó

Csak tévén néztem, de ez nem tűnt fel. Persze lehet hogy igazad van, ezzel nem tudok vitatkozni.

Mike
Olvasó

Beszéljünk a meccsről. Talán hagyhatjuk a Szolnok, Szombathely, Körmend Zalaegerszeg szurkolóinak minősítését máskorra. A jelenlegi 88 hozzászólásból túl sok lett egymás sértegetése. Talán emeljük ki a Szombathely 12/19-es tripláit. Szép teljesítmény. Nálunk sajnos a 25% volt sikeres. 🙁

donnarumma
Olvasó

Jogos..Ha a Bonn vagy a Zaragoza ellen közel így triplázunk, meglehetett volna bármelyik…
Azért Reddic 13 perc alatti kifújása is megér 1-2 mondatot….

Mike
Olvasó

Valóban keményszívű volt a negyediknél a bíró, de nem szidnám őket, mert egyenlően fújtak mellé szerintem. Nem akartak főszereplők lenni.

donnarumma
Olvasó

Nem is akartam bírózni…csak ritka dolog 13 perc alatt az 5 fault…
A 4. negyed eleje volt a döntő, de nem gondolom, hogy az erőnlét miatt..2 KK játékos volt 20 percnél a többiek alatta. Egy hét pihenő után 20 perc alatt nem fáradhat el egy profi játékos!

Mike
Olvasó

Szeritem az volt a gond, hogy hármasokkal akarták megoldani a gyors felzárkózást, amiből gyors leszakadás lett. Azt gondolom, kevés csapatnak van ennyire gyenge erőnléte. Lalic szegény már az első negyed végén pihenni menne néha.

donnarumma
Olvasó

Hát azért az erőnlét az a dolog, amit a legkönnyebb megszerezni…
Megtanítani vkit kosarazni sokkal nehezebb

Praenoricum
Olvasó

Szerintem az inkább Reddicről szól, mint a sporikról. A negyediket nem láthattam a mindigócska miatt, természetesen lemaradt, de az első három fault az fújható volt. A száját meg fogja be, ha hülyeséget fújnak akkor is. Az életben nem változtatott még ítéletet játékvezető, amiatt, mert reklamál valaki. Idiótaság. Nem ez volt az első meccse, amin indiszponált volt. Szerencsére sokkal többször volt jó.

Buborka
Olvasó

A Youtube-on visszanézhető egy élő kamerás felvétel. A negyedik is fújható fault volt. Nem tudom miért szakadt el Reddicnél a cérna.

Praenoricum
Olvasó

Szerencsére a kinti dobások pontosak voltak, mert betöréseknél elég sokat megengedtek a védőknek. Furcsa felfogás volt. Lehet többet fújtak szabálytalan zárásra, mint palánk közeli lökésekre, ütésekre.

Godemperor
Olvasó

Én azt tapasztaltam, hogy ha a védekezésen lazítunk, akkor jobban mennek a hármasok. Valamit valamiért. Persze lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de a fene tudja…

FALCO1980
Olvasó

Kíváncsi leszek a holnapi szolnoki menetre.Az utóbbi időben nagyon belejöttek.Az MTE-t egy kicsit lerázhanák rólunk.

Rouge
Olvasó

“… aki kint volt láthata.Semmi szurkolás amig plusz 10 nem volt…” “… szombathelyi szurkolók! Nem érdemlitek meg ezt a csapatot! Amíg döntetlen volt hangotok se volt…” “… nem az ellenfél edzőjével kell foglalkozni, hanem a csapatot buzdítani. Lehet, hogy a sör árusításást kéne megszüntetni? …” Most kivételesen meg kell hogy védjem a Falco szurkolókat, szurkolnak ők – csak a maguk módján. Szemben a tradicionális nagycsapatokkal (ZTE, Körmend, Olaj és igen, a Kaposvárt is ide sorolom), Szombathelyen még nem alakult ki a kosárkultúra és az igazi, européer szurkolás sem. Más szóval Divatok, lelkes amatőrök, de erről személy szerint egyikük sem tehet.… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

Kétszó
Olvasó

Azt tudod már, hogy hol van Barcelona? Még mindig a tiéd szopnok leggyorsabb kocsija? A többi hazugságoddal mi van?

Godemperor
Olvasó

Még még még, ennyi nem elég! Hadd röhögjek!

Best2
Olvasó

Megint itt a sok közpénzes szopnoki vörösqrva! Pusztojon a férges!!!

Magdi anyus
Olvasó

Drága cucikáim. 😊

apasas
Olvasó

Ezt a magyar bajnoksághoz képest bivalyerős keretű Falcot fizikálisan nem lehet legyözni, ez újra bebizonyosodott…..
Sok sikert a törökök ellen, hajrá magyar kosárlabda….
Forever MTE 🏀

Marillion
Olvasó

Javítlak…nem hinném hogy arra nem emlékszel hogy éppen nektek sikerült legyőzni Körmenden…és kis túlzással az egész meccsen azt sem tudtuk merre van az arra….Köszönjük a biztató utolsó soraidat! Sok sikert nektek is a Tisza ligetben….

apasas
Olvasó

Szerintem Körmenden is fejben dőltek el a dolgok, meg persze a jó védekezéssel….🤔

Godemperor
Olvasó

Körmenden brutál védekezést kaptunk, csak lestem én is. Azt a meccset egyszerűen jobban akarta a Körmend. Szombathelyen azért valószínűleg más lesz.

Zsarkov
Olvasó

Majd a jövő héten a török testvéreink helyreteszik a szarfalkot… azért annak drukkolok, hogy legalább itthon meglegyen az 50 dobott pont 🤣🤣🤣

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

Best2
Olvasó

Jövőhéten a török testvéreid szabjával kasztrálnak minden szopnokit! Kezdhetitek visszaadni a közpénzt, hogy legyen fajfenttartás

Zsarkov
Olvasó

Ne erőlködj, mert beszarsz…
A kaposvári csapatnak gratulálok, ők az igazi győztesek, nekik van múltjuk, vannak hagyományaik, van jelenük, lesz jövőjük…a filco meg egy összevásárolt zsoldos csürhe, divatmajom szurkolókkal

Marillion
Olvasó

Mert a Szolnok nem volt még összevásárolva sosem ugye? Tükröm tükröm mond meg nékem…ŐNGÓL….

Kétszó
Olvasó

Arra vigyázz szarkov, hogy holnap győzzetek, mert akkor aztán pár napig lehet, hogy jobb ha nem nézel ide fel. Még mindig 6 légiósotok van vagy már vettetek egy hetediket is?

Zsarkov
Olvasó

Közöd mi hozzá? Ha veszünk is valakit, azt nem közpénzből vesszük, szerény költségvetésünk van, mi a munkában hiszünk

2lee14
Olvasó

Na ezt a mondatodat szerintem még te sem hiszed el…..

CsakAzImitNe
Olvasó

Pedig igaz kisbarátom 😉 majd ha legközelebb mikor okoskodsz gondolkodj egy kicsit !

Kétszó
Olvasó

Kérlek ne bántsd, igazat mond. Beszéltem a minap Potocnikkal, megvolt még az ismeretség a szomszédból. Azt mondja, hogy nem kér pénzt, ingyen vállalta, hogy edzősködik. A közpénz dolog sem igaz. Azt mondta nekem négyszemközt, hogy annyira megijedt attól amit olvasott, valami esszét említett, miszerint megszűnik a klub és ellehetetlenítették, meg tönkre tették, hogy rendesen megijedt, hogy megszűnik a klub. Ezért inkább a saját magánvagyonából tett bele a csapatba egy nagyobb összeget és így tudtak venni hatodik légióst és játékost cserélni is. Nincs ott semmi közpénz, ez az igazság.

CsakAzImitNe
Olvasó

Filkós irónia kezdőknek … nem azt mondtuk hogy nincs pénz henem hogy azért dolgozunk szezonok óta keményen hogy létre tudjunk hozni egy bajnoki szintű szolnokot ! A csapat már majdnem önfenntartó csak szólok 😏

Best2
Olvasó

Szép nem vagy hülye ne legyél!!! Mit dolgozol te ezért szarevő? Közpézből vettetek 8bajnokságot meg kupát. Most meg itt sír a szátok? Csürhe szopnok

Best2
Olvasó

😀 😀 😀

Marillion
Olvasó

Szerény költségvetésből….ilyen keretet….bruhaha….Akkor mit szóljanak erre a megjegyzésre mondjuk Szegeden vagy Berényben….

CsakAzImitNe
Olvasó

Fel kell oszlatni a csapatokat és az ottani költségvetést átutalni a szolnoknak hogy ne szűnjünk meg !

FALCO1980
Olvasó

Ez nem sörkérdés,csak némi intelligencia.2-3 sörtől nem bolondul meg senki.

Mike
Olvasó

Gratuláció illeti mind a két csapatot! Jó meccs volt. A Szombathely ennyire erős csapat. Érdekes felállás volt, hogy az ellenfél csapatában több volt a kaposvári, mint a KKK-ban. Én is egyetértek azzal, hogy nem az ellenfél edzőjével kell foglalkozni, hanem a csapatot buzdítani. Lehet, hogy a sör árusításást kéne megszüntetni? 😉

Kétszó
Olvasó

jenci te vagy az? Esetleg stole bohóckirály személyesen?

Mike
Olvasó

Egyik sem talált, de talán nem is ez a fontos. A meccs a lényeg, és az jó volt. Sajnálom, hogy nem jött össze a csoda.

Bezse
Olvasó

Jó volt megint a védekezés. Ja nem ! Kaptunk majdnem 100-at. Alba , deac , zte , falco…mindenki simán dob 90+ot ellenünk

CsakAzImitNe
Olvasó

Egész végig szenvedtetek aztán a végén Gyuri bácsi csak odaadta azt a bizonyos borítékos a bírónak nem igaz ??? Közpénzes csapat ez nem vitás …
arra meg hogy ki milyen troll az a válaszom hogy trollként elég nagy követő bázisom és megbecsültségem van Szolnoki körökből szóval lehet köpködni de lepereg rólam a rosszindulatú kamuzásotok !!!
Csak az OLAJ !!!!

Ewing
Olvasó

Amúgy helyesen, szolnoki…

derryl
Olvasó

Mint, ahogy nem szolnoki!

CsakAzImitNe
Olvasó

Lepereg rólam a köpködésed amit hazudozol ! Nem gondolom hogy egy szolnoki szurkolónak így kéne beszélnie a másikkal de ez vagy te …

2lee14
Olvasó

Miért gondolod hogy mindenki hazudik és te mondasz igazat?

Marillion
Olvasó

Azon talán nem kéne megsértődni mert vannak még normális szurkolóitok is akiknek már sok amit itt páran előadtok….és ők nem felejtették el hogy Szolnokon sem kalapozásból volt összerakva éveken keresztül a kirakatcsapat…és ebből kifolyólag nem fer hogy felemlegetik Szombathely felé!

Godemperor
Olvasó

Vedd már észre, hogy ez a mókus annyira szolnoki, mint sárgapárna szombathelyi. Ne foglalkozz vele! Van aki itt éli ki magát. Erről azért meg van a saját véleményem, inkább csak szánni tudom.

Kétszó
Olvasó

A közpénzkirályok ti voltatok és vagytok is szopnoki csürhe!!!!

CsakAzImitNe
Olvasó

Nekem te ne beszéljél vissza fiam ! Kinek képzeled magad ?

Kétszó
Olvasó

Miről beszélsz te 12 éves takony?

CsakAzImitNe
Olvasó

A tisztelet hiányáról a te esetedben :/

Kétszó
Olvasó

Azért meg kell dolgozni és te még nem tettél érte egy bakkfittyet sem. Épp ellenkezőleg.

FALCO1980
Olvasó

Bevettük Somogyországot is.

Csakegyfan
Olvasó

Inkább a f*szt vennéd már a szádba, te agyhalott

RRichieG
Olvasó

Az már meg volt Körmenden 😂😂😂

Suns
Olvasó

Már meg ne haragudj, de Ti Körmenden egy jóval mélyebb torkost kaptatok. Meg Oroszlányban is, Albától oda-vissza cumi, de nyilván a Falco körmendi veresége gyógyír minden bajotokra 😉
Kinek-kinek mennyi öröm jut…

Drazsen
Olvasó

Majd holnap megkapjátok odahaza is a Körmendtől. Írom ezt annak ellenére, hogy a pillanatnyi állás szerint a ti győzelmetek előnyösebb lenne a Falconak.

Godemperor
Olvasó

Jobb lenne nekünk egy Szolnok győzelem, de én is remélem hogy elverik őket.

Csakegyfan
Olvasó

Mindenki szombathelyi… Ti abnormálisak, nem tűnt fel, hogy a csapatotokban 2 kaposvári nevelésű válogatott játékos játszik? Mindent elmond a szombathelyi szurkolók intelligencia szintjéről… Ökörn pedig megint bebizonyította, hogy egy idegbeteg. Egyébként gratula Szombathelyre, sajnos ennyivel jobbak.

Cibona5
Olvasó

Erre a “Mindenki szombathelyi” rigmusra kapnak teljes orgazmust a Falco szurkolók. Akkor én most kifejtem, hogy ez a fajta szurkolás mélyen sérti és lenézi a többi város csapatának szurkolóját. A nagy számok törvénye alapján egyébként nagyjából senki sem szombathelyi.

Marillion
Olvasó

Akkor Körmenden is teljes orgazmus és orgia van? Mindenki Körmendi…ilyet még nem is hallottál? Javaslok egy Körmend meccset megnézni…

donnarumma
Olvasó

Mellékesen megjegyzem, a “mindenki szombathelyi” Haladás meccsről jött..és nem a játékosoknak, hanem a nézőknek szól, hogy tapsoljanak és kiabáljanak együtt…semmi köze a játékosokhoz(Körmenden is kiabálják-sokan járnak Halira onnan is)

hm
Olvasó

Ez nem Haladás meccs volt és nem nézőknek szól, hanem a nagyképűsködéseteknek. Szombathelyen 3000 nézőtől jól hangzik. Idegenben 60-an csak arcoskodás. De ne magyarázkodj. Úgyis én vagyok a szánalmas.

Godemperor
Olvasó

Az utolsó mondatod legalább igaz. Haladunk…

Cibona5
Olvasó

Én pontosan értem, hogy a nézőknek szól, de te sem cáfolod az én véleményemet. És fenntartom, hogy ennél van a szurkolásnak sokkal sportszerűbb formája, amely nem sérti az ellenfél szurkolóit.

Drazsen
Olvasó

Hát azért a cigányozásnál parasztozásnál sportszerűbb, és ez valóban a Haladástól átvett rigmus.

Marillion
Olvasó

Akkor javaslom hogy ha a Falco idegenben játszik..akkor vegyék már a fáradtságot az aktuális hazai szurkolók /amúgy is jóval többen vannak/ hogy kéretik mindenkinek egyszerre szurkolni….és akkor a vendég szurkolók el lesznek nyomva és meg van oldva ez a világra szóló probléma!

Kétszó
Olvasó

Látom új vagy még kosármeccsen. A szurkolókra vonatkozik ez a rigmus.

Marillion
Olvasó

Légyszíves Inkább ne gratulálj nekünk…ha a mondanivaló 3/4 része meg csak kötekedés…..

Csakegyfan
Olvasó

Akkor te rohadj meg 🙂

Marillion
Olvasó

Egyszer sajnos mindenki megfog…te sem úszod meg majd ezt az út végén….

Godemperor
Olvasó

Egy név kifigurázása meg a te intelligencia szintedről mond el mindent.
Egy ide való idézet csak neked:
“Botok és kövek csontot törnek, de a gúnynév sose fáj”
Pláne ha ilyen ökör(n) írja.

Cole
Vendég
Cole

Ez már a legalja. Nem gondoltam, hogy a “mindenki szombathelyi” szurkolói rigmusba is sikerül 1x egy rosszindulatú, buta trollnak belekötni és kiforgatni.
Azt jelenti, hogy a Falco szurkolók számára MINDENKI SZOMBATHELYI, AKI a Falconak szurkol!
Sértő, lenéző? Dehogyis! Ellenkezőleg. Kedves gesztus.

FALCO1980
Olvasó

Ugye megmondtam,hogy Gyuri bácsi Kaposvárra is elviszi a zakó kollekciót😉

olaj75
Olvasó

Bravó Sz.helyi Honvéd sárga g…k

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

olaj75
Olvasó

Etetik a trollt a Bl-ben, úgy hívjàk hogy Falco…

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

RRichieG
Olvasó

Ott inkább szoptatják a trollt 😂😂😂

Kétszó
Olvasó

szopnoki bucka g…k

Magdi anyus
Olvasó

Na de cucikám, ilyet nem írunk! 😠 Nem szép dolog ám ilyeneket írni.

Cole
Vendég
Cole

Nyomatja folyamatosa a “sárga g***”-et, közben meg azzal büszkélkedik, hogy gyereke van. Bravó. A kettőből az egyiket biztosan nem kellet volna…

RRichieG
Olvasó

Javasolt címek:
A közpénz a végére kamatozott
A közpénz megrázta magát
Közpénzszagú győzelem
Közpénzhelyről beköszönt a turista
😂😂😂

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

RRichieG
Olvasó

Megérkezett a bb1 Biztonsági Szolgálat. Szerintem felnőtt emberek(a Falcosokat kivéve) el tudják dönteni kit etetnek a pénzünkért cserébe 😂😂😂

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

Ewing
Olvasó

Még mindig kisbetűvel.. 😉

Kétszó
Olvasó

Látom már készülsz a holnapi cikkhez címekkel, de ahhoz még győznötök kell a falusiak ellen. Egyébként mind a 4 cím jó lesz a meccsetekhez holnapra, ha esetleg győznétek, de a turista helyett írhatsz Juhost is és megénekelheted milyen szépen dalolászott rólatok.

Magdi anyus
Olvasó

Nocsak, hogy ezen a fórumon mennyi rímfaragó van. 🙂 Ilyen csodás verseket fiatal koromban hallottam utoljára. Jaj, de szép idők voltak azok. 🙂

Drazsen
Olvasó

Folytatom:
-a közpénz kosarakat, sőt triplákat dobot.
– a közpénz lepattanókat szedett
– a közpénz megakadályozta, hogy az ellenfél dobási kísérletei sikeresek legyenek
– a közpénz blokkkolt.

Godemperor
Olvasó

Nyaf nyaf! Írogasd a hülyeségeid még sokáig, mert addig legalább tudjuk hogy fááááj. Pussz!
Jövő héten remélem a törököknek szurkolsz! Gondolom ők is a testvéreid. 😀

derryl
Olvasó

Ez van! A 4-ik negyedben megrázták magukat a sárgák és kész, esélye nem volt a Kaposvárnak! A záslóshajónak a magyar baj nokság egy kötelező ujjgykorlat!

olaj75
Olvasó

Hát derryl ez a Falco szint…a hajdani Eurochallange szintű Bl-ben csak botladozásra futja…lásd Benke Szili 4 5pont max. Itthon nyilván királyok, összevásárolt holnap már nem emlékszünk rájuk zsoldosok.pusztuljanak

2lee14
Olvasó

NE ETESSÉTEK A TROLLT! IGNORÁLJÁTOK!

Bozic
Olvasó

Te bohoc. Annyira zsoldosok, hogy majd’ 2x annyi loveert Zozo nemet mondott nektek 😀
Benit hanyszor is kornyekeztetek meg?
Hahaha.

olaj75
Olvasó

Sajnos mi nem tudunk annyit fizetni,bohóc nincs annyi közpénzünk,csórók vagyunk

2lee14
Olvasó

Csórók na jó ezen felnevettem….. 😂😂Még ha troll vagy ez akkor is rohadt nagy poén volt😂😂😂

Bozic
Olvasó

Legalább erre jó a csávó! 😀

RRichieG
Olvasó

Ne etesd a trollt 😂😂😂

Marillion
Olvasó

Szétverték az Olajt….Ja hogy akkor most mindenki aki eddig is volt és aki/k jött/ek közben ingyen aláírt csak meglegyen a játékoskeret és tudjanak szerepelni a bajnokságban…..

derryl
Olvasó

Mondjuk Benikéteket a fosos macska környékezte! Nem kellene így elszállni magatoktól! Kornél az más tészta volt, mondjuk nem is lehet összehasonlítani ezzel a….

Bozic
Olvasó

Derryl. Ebben biztos vagy?:)

Kétszó
Olvasó

Pubikám, ezek közül az “összevásárolt zsoldosok” közül nem egyre és nem kettőre licitáltatok, sőt kettőt közülük hozzátok is vizionáltatok, szóval csak okosan a kijelentésekkel!!!!!

Kétszó
Olvasó

Igen, az lenne nektek, mint ahogy sok éve már az, aztán már jó párszor elsüllyedtetek. Tavaly is elsüllyedt a zászlóshajó szopnok és idén is el fog.

Mary
Olvasó

A címmel nem tudok egyetérteni. Elfáradtunk. Igaz, hogy a Falco BL meccset játsott, de kettő csapatot ki tud állítani, míg nálunk 1-2 valamire való játékos ül a padon. Minden dicséret a fiúké!!!! Így nem szégyen kikapni. Azért a végén megérdemeltek volna egy nagyobb tapsot! Hajrá fiúk!!!!!!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“Át tudom érezni a Falco fáradtságát, fájdalmát és azt a nyomást, ami most rajtuk van, hogy minden meccsen ők a favoritok”
Sztole kalkulációja nem jött be.
A “fáradt csapat” legyőzte a pihentet.
Talán ha még augusztusban történt volna meg az edzőváltás, jobb kondiban lett volna csapatunk, hogy kibírja az utolsó negyedet.
Pedig annak idején volt olyan “cucika” is, aki ezt javasolta :))

FalcoParádé
Olvasó

Vickovics!!!
Gyuri bácsi rád is feladta a Zakót!
💛🖤💪👊👏

derryl
Olvasó

Jó a nicked! A majom parádé még jobb lett volna! Zakós majom.

FalcoParádé
Olvasó

Nyugodj meg attól megnyugszol! 😂

Magdi anyus
Olvasó

A cucikák megmondták. 😊😊😊

hm
Olvasó

“Nem” kedves Kaposvárra érkező szombathelyi szurkolók! Nem érdemlitek meg ezt a csapatot! Amíg döntetlen volt hangotok se volt. Filipovics Márkó zsákolása után üvöltitek, hogy “mindenki szombathelyi”. 3 amerikai van a pályán a csapatotokban és szól a Ria Ria Hungária. Aztán persze a meccs végén szól a buzi Ivkovics, pedig aztán Szombathelyhez sose volt köze.
Ez igen. Gratulálok! A legszánalmasabb patkány banda eddig, akik Kaposvárra látogattak!
A csapatotokbak szurkolok a BL-ben, de ez a csürhe lehúzhatja magát!
Hajrá Kaposvár!!

FalcoParádé
Olvasó

Soha ne sírjál…… 😂😂😂

hm
Olvasó

Ti sírtatok, hogy büntetőt dobtunk ellenetek.

derryl
Olvasó

Mindig ezt csinálták, de ők a legjobb szurkolótábor. Szerintük!

FalcoParádé
Olvasó

Amerre járunk s kelünk mindenkit jól elverünk……… 💛🖤💪👊👏

Endre
Olvasó

Sajàt dal? 🙂

pontaz
Vendég
pontaz

Hajrá Újpest gyerünk,hajrá Újpest gyerünk mindenkit jól elverünk…. ha már a pólós biznisz után megorroltatok a viszire akkor miért olyan nótát nyomatsz ami az ő kedvenc focicsapatának a szurkolói nyomtak?

donnarumma
Olvasó

Tisztelt “hm”
Csak ezért regisztráltál?
Ebben Téged mi zavar??(nyílván a buz.i Ivkovicson kívül,ami nem volt szép dolog)
Tudtommal Ivkovicsot szinte sehol nem szeretik…
Zavar ha vki nem szurkol?Azert “patkány banda,mert azt kiabálják,hogy ria,ria..?
Azert csürhe,mert kiabálták egy zsákolás után hogy mindenki szombathelyi????
Most voltál eloszor kosármeccsen,hogy ilyeneken kiakadtál?
Ez igen,gratulálok!Vigyázz nehogy te legyel a legszánalmasabb kommentelő aki eddig hozzászólt

RRichieG
Olvasó

Ezt a címet nem veszi el tőled
A patkány szó szerintem hízelgő 😂😂😂

derryl
Olvasó

Megszólítás után felkiáltó jel!
A”hogy” szó elé kitesszük a vesszőt!
A magyar nyelv használ ékezeteket is!
Donna!

donnarumma
Olvasó

Látom debyl megtaláltad a szintedet,gájricsi,meg olaj75 mellett…pont hozzájuk való vagy. További jó szórakozást.
Szánalmas

derryl
Olvasó

Igen, szánalmas! Ezer évben egyszer elkúrtam egy betűt, te egyből felállsz, az általad kreált virtuális katedrádra, és osztod azt a rengeteg eszed! De, ha ugyan ezt kulturált körülmények közt visszakapod, az bassza a nagy falcos öntudatod, egyből szánalmas, kicsinyes! Ez a szánalmas amit te művelsz, neked mindenki gyökér, paraszt, buckalakó, sötét zala stb, aki nem a csapatodnak szurkol, vagy éppen kritizálni meri! Semmi baj, 10, 20 évenként elnézi nektek mindenki, ennyi belefér. Szép estét neked!

donnarumma
Olvasó

Amikor elkúrtál egy betűt, én is teljesen normális hangnemben javítottalak ki, mint ahogy Te most-nem is ezzel van a baj..
Hanem azzal, hogy megint hazudsz pl.”neked mindenki gyökér”
Megint válogatott játékost veszel a szádra..
Ha normális felnőtt ember vagy, akkor tudod, hogy ha felmész az ellenfél csapat cikkének a fórumára és ott a csapatuk kapitányát fikázod, akkor előbb-utóbb valaki elküld majd az anyádba…
Tehát direkt csinálod, mert kötekedni akarsz-trollkodsz.
Vagy nem vagy normális felnőtt ember…
Egyik sem vetít rád túl jó fényt…

derryl
Olvasó

Nem akarok kötekedni, mindenben igazad van! Ti mindig tisztességesen nyilatkoztok az ellenfélről, ti vagytok a legjobb szurkolótábor, hisz, ti vagytok a bajnokok, ti soha nem írtatok egyetlen rossz szót sem Vojáról, pedig ő sosem volt válogatott!

Visszavonok mindent, tőled bocsánatért esedezem,, ha valaha is megbántottalak volna!

Ez “szopnoki buckás geci patkány alföldi paraszt”! (idézet a Szombathelyről kapott megszólításainkból. Köszönjük!)

hm
Olvasó

Szívesen leszek a legszánalmasabb. Nem az első meccs volt, ’99 óta láttam párat. Csak eddig nem láttam okát, hogy írjak. Szerintem nagyon unszimpatikus volt, amit a vendégtábor ma csinált. De ahogy néztem, voltak még a csarnokban páran akiknek nem tetszett.

donnarumma
Olvasó

Csak irigykedni tudok, ha 99 óta nálatok ez volt a legfelháborítóbb dolog, ami történt..

hm
Olvasó

Legyél is irigy.

donnarumma
Olvasó

Ok..
Tudod, nálunk már a nézőtérre is vizeltek, táncos lányokat és a felmosó srácot dobálták üdítővel, cigánygyerekek mutogatták a farkukat, szétverték a vendég vizesblokkot stb. És akkor még az elhangzottakról nem is beszéltem…

hm
Olvasó

Tudom. De tudod, mi ugyanezt, ugyanazokból a szurkolótáborokból nem tudtuk kiváltani. Rengeteg meccsen voltam már, idegenben is. Nekem csak a ma Kaposváron megjelent szombathelyi szurkolókkal van bajom, nem az összessel. Szerintem sértő volt amit ma műveltek a vendégszurkolók és láthatod, hogy nem csak én láttam így. Értem, hogy most ti vagytok a zászlóshajó, meg a kirakat, meg a legjobb csapat. Simán vertek majdnem mindenkit a magyar mezőnyben, ha hozzátok, amit tudtok. A “mindenki szombathelyit” meg csak ti értitek, senki más, mindenki sértőnek érzi, főleg ha idegenben toljátok. Na mindegy, sose fogunk egyet érteni. Gyere el jövő héten Kaposvárra, a csarnok… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

A csarnok elé nem megyek,sztem nem ott van a helye…
Ellenben voltam Falco-Kaposváron és nem nagyon láttam a SZURKOLÓTÁBORT

hm
Olvasó

Amennyire mások nem értik a “mindenki szombathelyit”, te pont annyira nem értesz engem.

Cibona5
Olvasó

Neked is leírom, hogy a “Mindenki szombathelyi” sérti és lenézi a többieket, jelen esetben a kaposváriakat. Igenis csürhe módra szurkoltok a legtöbbször. Kaposváron meg elfelejtettétek, hogy Benke és Filipovity is kaposvári születésű.

Kétszó
Olvasó

Leírom neked is, hogy ezt nem a játékosokra értjük, hanem a jelenlévő szurkolókra. Ha nem érted, akkor beakadt a lemez vagy tényleg hanyatlik az oktatás minősége.

donnarumma
Olvasó

Engedd el…itt nagy a baj

Cibona5
Olvasó

A baj nem nálam van, kedves barátom!

donnarumma
Olvasó

20 éve kiabálják…eddig soha senkit nem zavart,mert nincs is benne semmi sértő! Szerintem a kedvetekért sem fog ez megváltozni

hm
Olvasó

És akkor a jelenlévő 1500 kaposvári szurkolót ez nem zavarhatja?? 🙈
Igaza van a haverodnak, engedd el inkább, ezt csak ti érthetitek.

donnarumma
Olvasó

Gondolj hozzá még egy sort ami nincs kiénekelve:
“Mindenki,aki szombathelyi,
szurkoljon,tapsoljon..”
Ez van leegyszerűsítve és semmi sértő, vagy megalázó nincs benne az ellenre vonatkozóan.
Túlgondolja aki máshogy gondolja…

Marillion
Olvasó

Ott volt a lehetőség….1500 Kaposvárinak hogy hazai pályát teremtsen a csapatának ezzel leszurkolva a vendégeket….mire vártatok? Ha meg ez nem megy akkor nehogy már megmondjátok hogy is kell leszurkolni az ízléstelen vendég szurkolókat!

Cibona5
Olvasó

Értem én, de akkor sem sportszerű, mert sérti az ellenfél szurkolóit. De nem csodálom, hogy ezt te nem érted, mert sosem voltál a másik oldalon.

donnarumma
Olvasó

Dehogynem…hallottam hogy “mindenki körmendi”…Ők is azért kiabálják, mert minden jelenlévő körmendit szurkolásra hívnak, szólítanak fel!
Semmi sértés nincs benne..

Downtown
Vendég
Downtown

Nem akarok beleszolni, de igy igaz.
A “mindenki körmendi” – nel az egesz csarnok szurkolasba kezd, tapsol, kiabal, felall.

Ez nem a jatekosoknak szol.
Jol mondjak itt a Falcos szurker-kollegak! 😁

haliBL
Olvasó

Én a képernyő előtt nagyon sokszor hallottam szurkolást a Falco tábor részéről egész meccs alatt..Végig sportszerűen,soha nem hallottam,hogy mást tábort szidtak volna a mai napon.
A végén Ivkovicsot szidták,ezt nem tudom miért kellett,de nem a Kaposvárnak szólt az tuti,hanem a személyének,ami elégmegosztó,enyhén szólva!

Nehéz meccs volt!Grat a Kaposvárnak is!További sok sikert!

Hajrá Falco!

RRichieG
Olvasó

Ment a lájk

Bozic
Olvasó

Még mindig fájnak a 3 évvel ezelötti sebek úgy látom.

FALCO1980
Olvasó

Fáj a cumi,barátom?

Rubik75
Olvasó

Hm miden szava igaz,aki kint volt láthata.Semmi szurkolás amig plusz 10 nem volt.
Utána nagy volt az arc.A csapatunk sajnos,csak 3 negyedig birta.Az utolsó negyedbe a falco felpörgete a játékot,meg minden be is jött nekik.Nálunk elkell gondolkodni tényleg kell e nekünk Baki és Borisz.Balzamovics valóban nem klasszis de egy próbát megér szerintem 3as poszton.

Drazsen
Olvasó

“Aztán persze a meccs végén szól a buzi Ivkovics, pedig aztán Szombathelyhez sose volt köze.” Hát olyan oldalról nem , aki tett volna valamit a Falcoért. De ellenfélként rendkívül sok ellenszenves megnyilvánulása volt. A legnagyobb alakítása az volt – pont Kaposvári színekben játszott – amikor is Szombathelyen,miután kipontozódott, behozott a cserepadról egy széket a pálya közepére és azon ült egy darabig. Végül az edző – már nem emlékszem ki volt – jobb belátásra bírta.

Marillion
Olvasó

Sportszerűbben ha nehéz is….Kaposváriak hányszor többen voltak mint a Szombathelyiek? Ott volt a lehetőség megmutatni hogyan kell szurkolni és ezzel párhuzamosan lehalkítani a vendégtábort….nem éltetek vele….tehát ez így nem jogos kritika…

Godemperor
Olvasó

Atyaúristen! Azon megsértődsz hogy azt kiabálják a szurkolók, hogy mindenki szombathelyi? Ez komoly? Te jársz 99 óta meccsre és ilyet még nem tapasztaltál? Milyen meccsre, ping-pong baszki? Egyem az érzékeny lelkedet. Mi lenne, ha a csapatodat szidnák kórusban (előfordul vica-verza)? Mert azt még megérteném valamennyire. De ezt? Édes istenem, agyam eldobom. Mi ez, óvoda?

SárgaPárna
Olvasó

Jöttök gratulálni, vagy nem?
Pár seggarc, magát Falco szurkolónak valló idióta, kinyaljátok a Körmend seggét, és elnézést kértek az újabb sikerért, vagy nem?

davek
Olvasó

Tanulj meg értelmesen írni, te paraszt!

Cibona5
Olvasó

Ritka nagy PARASZT vagy. De egyszer valaki megtalál.

Marillion
Olvasó

Mi ez a kotyvalék megint?

2lee14
Olvasó

Megnyertük. Voltak szép, voltak kevésbé szép jelenetek. De ez ezzel jár, senki sem gép. Így tovább előre az úton. Jövő héten fontos hazai BL meccs, meg kell nyerni fiúk! Hajrá Falcooooo!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés