Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A mezőny negyven százaléka már edzőt cserélt

Az utolsó hat helyezett csapatból öt, az első nyolcból pedig egy helyen “nyúltak bele” a csapat irányításába a vezetők.:

:

Túl vagyunk az alapszakasz felén, a hétvégén megkezdődik a második kör a férfi élvonalban. Talán az elmúlt évek legeseménydúsabb első 13 fordulóján vagyunk túl, legalábbis, ha az edzőváltások számát vesszük figyelembe, akkor mindenképp.

Az utolsó hat helyezett csapatból öt, az első nyolcból pedig egy – de a zuhanyhíradó szerint további egy klubnál is “rezeg a léc”, kedvezőtlen eredmények esetén akár újabb edzőváltás is következhet – helyen “nyúltak bele” a csapat irányításába a vezetők.

Az eddigi edzőváltások a férfi A-csoportban a 2019/20-as szezonban:

2019. november 5: Nikola Lazics helyett Lo Elhadji Malick Jászberényben
2019. november 13: Sabáli Balázs helyett Kosztasz Flevarakisz Sopronban
2019. november 27: Andjelko Mandics helyett Szrecsko Szekulovics Szegeden
2019. november 27: Dragan Alekszics helyett Gasper Potocnik Szolnokon
2019. december 30: Csirke Ferenc helyett Dragan Alekszics Pécsen
2020. január 1: Fekete Ádám helyett Sztojan Ivkovics (szakmai igazgatóként) Kaposváron

[totalpoll id=”40421″]

fotó: olajofficial.hu

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
PrisztásgyógyegércipofuzoJozefRohácvisszatértJACKSON Recent comment authors
Prisztás
Olvasó

Zalaegerszeg nem edzőcsere…inkább a szurkolók semmibe nézése… Én eddig úgy gondoltam, hogy ha egy profi csapat nekivág profi sportolókkal egy bajnokságnak akkor mindenképp a bajnokság megnyerése a cél… Ha ez nem megy minimál bért játékosnak edzőnek is győztes meccset pedig premizálni!

cipofuzo
Olvasó

ZTE-Bencze Tamás helyett FENYŐ
Albacomp-Ramirez helyett PORTIK TAMÁS
Szavazzunk, így rendben lesz!?

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Egy régi lelátói szlogennel válaszolnék:hülye vagy, hülye vagy!

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Inkább szállítsd Miamiba a delfineket Charlie Firpo! Úgysem tudsz meccsekre járni, akkor meg minek idegesíted magad? A kövi 4 meccsből 3-et behúzunk, csak szólok. Csak a ZTE!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Azt sejtettem, hogy a Szombathelyt itthon nem fogod adni! A többit nem értem…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Az utolsó 6 helyezett csapatnál 5-nél edzőt váltottak.A kakkuktojás ismert…Véleményem szerint két edzőcsere nem volt jogos.Nikola Lazicsé és Csirke Ferié.Csirke Ferit egy tavalyi bronz után,míg Lazicsnak egy 5.hely után köszönték meg.Egerszegen a bronzérem után 7. illetve 10.hely.Idén is féltávnál a 10.helyen.Az utóbbi 30 tétmérkőzésen 9 győzelem mellett 21 vereség.Ennek az oka,hogy a játékosok nem hajtották végre az utasításokat.Az edző ebben nem hibás.A legutóbbi 30 meccsen 88,3 átlag kapott pont.Ezért a régi irányitó és az irányító nélküli szereplés a felelős az edző semmilyen szinten.Elmaradt MK szereplés…arra pedig nem volt szükség elengedtük a meccset és a csapatnak is jobb,ha itthon pihen,mint a magyar… Olvass tovább »

Tóth István
Olvasó

Talán Csirke Ferenc menesztése volt megosztott illetve a kérdőjeles az összes többi szerintem Egyértelmű volt!Azoknál a kluboknál ahol sikerorientált Vezetők vannak és félre tudják tenni az edzővel a haverkodást, mutyit ott Egy hosszabb negatív széria után Másnak adják a “padot”. Ott ahol az önkormányzat adja a pénzt és betesz egy politikai bábut ott nem számít az eredmény, ott évekig lehet hazárdírozni a szurkolókkal majd csak lesz valahogy alapon!Ilyenkor az embernek olyan érzése van egy gazdátlan klubnak miért szurkoljon?!

Beniben
Olvasó

Vajon melyik Klub lehet ez…..

Tomika2
Vendég
Tomika2

Így van egy sikerorientált vezető tudja, hogy egy máshol bukott edző a tuti recept. Remélem azt azért még te is vágod, hogy itt jellemzően az egyik csapat szar edzőjéből gondolják egy másik csapatnál, hogy ő jó edző. A legritkább esetben vezetnek ezek komoly fejlődéshez. Jellemzően 2 jó meccs a nagy változás után, aztan ugyanolyan star lesz a csapat, vagy még szarabb mint előtte. Abban az esetben működhet ez kizárólag, hogy ha a játékosok és az edző közötti viszony miatt nem megy egy csapatnak.

JACKSON
Vendég
JACKSON

Eredmény Tomika Eredmény!Most már nem eladható a baleset, sérülés, nem találjuk a zokni párját sztori!Ez most már 1éve tartó lejtmenet!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Te miről beszélsz?Milyen “sikerorientált vezető”? Akinek mindegy, hogy 7,vagy 10,vagy egy jó alsóház? Egyik csapat szar edzője?Aki Zalaegerszegen van,ő már máshol is bukott! És a mostani szerepvállalása és ténykedése is tipikusan arra hajaz, ahol egykor megbukott! A lejtmenet és a mindenkivel összeveszés is stimmel!Amiket pedig suttognak, azt nem is említem! Nonszensz, hogy még mindig ő az edző! Senki nem hisz már neki! De azoknak sem, akik még pozícióban tartják!

KreMaestro.44
Olvasó

2020. január 6. Ramirez OUT

JozefRohácvisszatért
Olvasó

2020 01.04. Kb.18.15 :BENCZE TAKARODJ, BENCZE TAKARODJ!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés