Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Bemelegítés közben elájult a soproni légiós, mentővel vitték kórházba

A megyei derbin is hibátlan maradt a bajnok.

CMB CARGO UNI Győr - Sopron Basket 53-82 (11-19, 11-21, 18-21, 13-21)


Győr, Egyetemi csarnok

Győr: Brown 5/3, Raksányi 2, Török Á. 2, Spanou 13/6, Gray 23. Csere: Mandics 2, Varga Zs. 6, Czank 2, Biczó L. -.

Sopron: Fegyverneky 6, Turner 4, Czukor 4, Dupree 12, Jovanovic 8. Csere: Casas 20/6, Crvendakic 12/6, Dubei 7/3, Határ 7, Weninger V. 2, Varga K. -.

Ezúttal is jó hangulatú meccset vívott egymással a két szomszédvár, a Győr és a Sopron.

A hazaiaknál Szara Krnjics kisebb sérülés miatt nem tudott pályára lépni, a vendégeknél a csütörtöki Euroliga-mérkőzést még lázas betegen vállaló Candice Dupree, a Fener elleni ütközet során kisebb agyrázkódást szenvedő Queralt Casas, illetve visszatért Határ Bernadett is.

Nem számíthatott azonban Roberto Iniguez vezetőedző Amanda Zahuira, aki még a bemelegítést megelőzően elájult, és a mentők a győri kórházba szállították. Szerencsére a kivizsgálások nem mutattak ki semmilyen komolyabb problémát a svéd centernél – derült ki a klub honlapjáról.

Nyolc percig volt szoros a meccs, addig váltott vezetéssel, fej-fej mellett haladtak a csapatok. Utána rákapcsolt a címvédő, amely az első negyedet 19-11-re nyerte.

A folytatásban kétszámjegyűvé vált a különbség. Hiába kértek kétszer is időt a hazaiak, nem tört meg a soproni lendület. Egyértelművé vált Határék fölénye, 20-40-nél már kétszer annyi pontnál járt a bajnok, mint ellenfele.

A fordulást követően még tovább nőtt a differencia. A Sopron Euroliga-szintű védekezésével nem tudtak mit kezdeni Raksányiék. Az eredményen ugyan kozmetikázott a Győr, de nem forgott veszélyben a vendégek győzelme.

A záró felvonás már csak formalitás volt.

Fotó: hunbasket.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MásikVégétFújdMegJ.R.Benitez Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pedig Szijjártó elvtárs csapata jobban kéne, hogy teljesítsen, nem ? 🙁 A nézőszámot meg már ki sem merték írni??? Győr hagyományosan nagy kosárlázban ég, mint tudjuk…

J.R.Benitez
Olvasó

Azért ez ijesztő tud lenni… Jobbulást neki!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés