Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A második negyedben robbantott a Falco és simán nyert a Pécs ellen

Száz pont fölé jutott a nyitányon a címvédő.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - NKA Universitas Pécs 112-92 (27-23, 42-20, 25-22, 18-27)

Bajnokság, 1. forduló
Szombathely, Arena Savaria, 2615 néző.
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Goda László, Major Ádám (Dernei Gábor)

Szombathely: Pongó 3/3, Tanoh Dez 13/9, Benke Sz. 16/9, Tiby 8/6, Keller Á. 7. Csere: Perl 19/3, Krivacevic 11, Kovács B. 4, Barac 14, Jordano 2, Pot 15/3, Verasztó -.

Pécs: Kerpel-Fronius 7/3, Scherer 4, Durmo 16/3, Meleg 17/6, Manjgafic 31/6. Csere: Benke K. 8, Kovács P. 6, Herger -, Lukácsi 3, Bor -, Angyal -, Rátgéber -.

A Falco úgy ahogy tavaly, idén is címvédőként az újonc ellen kezdte meg a bajnoki szezont. A csapat felé a nyári átigazolási időszak után nagyok az elvárások, az abszolút újonc NKA pedig először mérettethette meg magát az élvonalban.

Scherer szerezte az NKA Pécs történetének első két pontját az élvonalban, Tanoh Dez mutatkozott be egy hármassal új csapatában, Benke Szilárd váltotta két pontra Keller átadását, Kerpel-Fronius egyenlített egy triplával. Benke Szilárd négy pontot szerzett gyorsan, Tanoh Dez zsákolása után Manjgafic célzott pontosan távolról, Keller fejezett be szépen a gyűrű közzeléből, ráadásul plusz egyet is mellé tett (14-8). Meleg egy pontot a vonalon hagyott, Benke Szilárd újabb hármast süllyesztett el, ráadásul egymás után kettőt, jött is a pécsi időkérés. Ez jót is tett az újoncnak a negyed második felében feljavult a játékuk, 14-7-re megnyerték ezt a szakaszt, így a nyitóperiódus után 4 pont volt a hátrányuk. 27-23

A második negyed elején Perl vette magára a pontszerzés terhét, ennek köszönhetően 8-0-t futott a Falco, ezt Manjgafic törte meg két ponttal, de Barac azonnal válaszolt, ráadásul 2+1-el. A Falco jelentősen feljavult a következő időszakban Stefan Pot ziccere után, már 20 pont fölé kúszott a különbség és még csak a negyed felénél jártunk (48-27). Tiby maradt üresen a palánk alatt, természetesen nem rontott Manjgafic próbálta húzni magával csapatát, de védekezésben teljesen szétesett az NKA. Durmo hármasával 17 pontra zárkózott a vendég csapat, erre Tiby és Pot révén három tripla volt a válasz, Lukácsi mutatott be szép 2+1-et, de Pot és Krivacevic kosaraival már 25 pont volt a differencia. A negyed utolsó két percét 4-3-as eredménnyel hozták le a csapatok, a címvédő Szombathely így összesen 42 pontot termelt a második felvonásban, ennek köszönhetően 26 pontos előnnyel mehetett a nagyszünetre. 69-43

Keller faultolt hármasnál, Manjgafic mindhátom büntetőjét bedobta, majd egy labdát is elcsent, Meleg fejezte be a gyorsindítást. Perl faulttal együtt is kosarat dobott, a plusz egy kimaradt, Benke Szilárd zsákolt nagyot, Meleg triplájára Perl válaszolt két ponttal. Pongó szerezte meg első pontjait a Falcóban egy triplával, Meleg egy pontot a vonalon hagyott, Perl tett vissza egy támadólepattanót (80-52). Benke Krisztián floatere hullott be, Manjgafic pöcizett vissza egy rossz dobást, a túloldalon Keller tette meg ugyan ezt. Benke Krisztián törte fel a hazai védelmet kétszer négy pontért, Tanoh Dez maradt teljesen üresen kint, nem is hibázott. Manjgafic 2+1-e után Tanoh Dez hozta kihagyhatatlan helyzetbe Baracot, Meleg kapart össze egy támadólepattanót, a befejezés onnan már nem volt nehéz, Tanoh Dez megint elsüllyesztett egy hármast. Barac két pontja után a Pécs időt kért, de a negyedben már nem esett több pont. 94-65

Barac sportszerűtlenje után Benke Krisztián dobta be mindkét büntetőt, Manjgafic dudaszóra talált be. Jordano is megszerete első pontjait, Durmo egy pontot a vonalon hagyott, Krivacevic mutatott be egy 2+1-et, majd egy zsákolásával átlépte a 100-at a Falco. Meleg és Pot váltott kosarat, Manjgafic tette fel Meleg parádés passzát, az utolsó öt percre pedig Kovács floaterével és 27 pontos különbséggel érkeztünk meg. A hátralévő időben már csak a különbség volt a kérdés, a Falco magabiztos győzelemmel indított a bajnokságban. 112-92

70 hozzászólás

70
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
58 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
Redbid4eventeVB365MarillionÜvegtigrisdonnarumma Recent comment authors
Üvegtigris
Olvasó

El kell törni néhány falcos kezét és akkor lessz esélye a többi csapatnak.Idézet:Kálmán László törd el a kezét!!!

Born2Ball
Olvasó

Ha az ellenfelek olyan kompetensek, mint te, akkor biztos így tesznek. De valószínű, hogy nem ilyen degeneráltak és írni is tudnak??
?❤️??

donnarumma
Olvasó

Azert a 92 vendégponthoz hozzátartozik, hogy a Falco nagy sebességgel játszott-így a vendég is többet támadhatott…(nyílván sokszor a védekezés sem volt elég szigorú)

Kaposkosár KKK
Olvasó

92 dobott ponttal győzelmi esélye lesz Kaposváron a Pécsnek..

zterulez
Olvasó

A 92 pont meglepő volt. 23, 20, 22, 27 dobott pont negyedenként. Lehet, hogy 14 csapatos lesz a bajnokság nem 13+1?

4eventeVB365
Olvasó

Ez eddig is tudvalevő volt. Főleg hogy partiba voltak a felkészülési meccseken is. Mondtam, hogy egyáltalán nem lesznek rosszak ezek a bosnyák légiósok, sőt… Manjgafic extranak így elsőre.

zterulez
Olvasó

Akárhogy is lesz, eddig várakozáson felüli, amit csináltak.

Laposvár
Olvasó

Szerintem nincs miért szégyenkezni az NKA-nak, legalábbis én sokkal rosszabbra számítottam (közte 50 környékére). Ahhoz, hogy helyén kezeljük a tegnapi teljesítményüket néhány dolgot figyelembe kell vennünk. 1, Csupán kettő légióssal léptek pályára. 2, Sokat rotálták a fiatalokat, a csapat jelentős részének élete első A csoportos meccse volt, nyilván be van ilyenkor olvadva a sportszelet az alsógatyába. 3, A Falco keretét és játékerejét figyelembe véve teljesen hülye az, aki arra számított hogy a Pécs villant bármit is ezen a meccsen. A realitás a második negyed volt. Szombathelyen szerintem nem lesz magyar csapat aki képes lesz akár szoros meccset is játszani, teljesen… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Egy vereség is csúnya szégyen lenne ezzel a kerettel. A pécsiek keretének nagyjából a nyolcszorosát költötte a falkó. Semmilyen sportértéke nincs az ilyen meccseknek. Teljesen felesleges így bajnokságot játszani. Senkinek az érdekét nem szolgálja ez. Pár szombathelyi verheti itt a nyálát egy milliárdért, közben szép lassan már ők sem fognak meccsre járni, mert az első negyedben eldölt meccsek már senkit sem fognak érdekelni. Nemzetközi szintéren nincs eredmény, a válogatott ebből semmit sem profitál, harmatgyenge játékosok ára felmegy, stb. Ha legalább saját forrásból működne így egy csapat, akkor nem lenne semmi közünk hozzá, de így hogy kizárólag közpénzből teszik tönkre a… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Még valami esetleg?
Nem ám benned marad aztán este visznek a gumiszobába!
Adjál ki szépen mindent, dilibogyó bevesz és minden rendben lesz hidd el.

Hmafino1
Olvasó

Irigy és sötét vagy zalai. Nem kicsit. Sivalkodj csak. Mi meg hátradölünk.

SárgaPárna
Olvasó

Heraklith… Gondolom már a farkad sem áll fel, az asszonyt is más kezeli, a gyerekeid nem állnak veled szóba és lassan a tablettás bort sem tudod kifizetni…

heraklith
Olvasó

Érveket hugyos, érveket!
Nagyon lent vagy, ne alázd magad!

Vulcano
Olvasó

Nálunk már az is gáz ha nyerünk, nálatok meg akkor in népüneppély lesz lassan ha a Körmend nem 50 hanem csak 40 ponttal szopat le titeket.

p.borisz
Olvasó

Te követelsz érveket?!TEEE? Hát van bőr a képeden az már biztos…???

Marillion
Olvasó

Minden klubnak adva van a lehetősége arra hogy olyan hátteret teremtsen amivel lehet keresnivalója a bajnokságban! És mielőtt a Szombathelyi önkormányzat mint sokat emlegetett fő szponzor újra fel lenne hozva…gyorsan megemlítem hogy ellenzéki városvezetéssel működik itt a kosárlabda klub…tehát nem lehet azt mondani hogy persze a Fideszes városvezetéssel minden könnyebb…

Redbid
Olvasó

“Minden klubnak adva van a lehetősége” jé télleg, csak ők myilván hülyék ugye?
Kíváncsi lennék nagyon, hogy nálatok hogyan lenne esély teremtve a bajnokságban való keresnivalóra, ha a város nem adna X száz millát!

Incicica
Olvasó

Látjuk, hogy a Nemzeti Sportban nincsenek tudik a kosármeccsekről, de látok a Gyergyó-Brassó hokimeccsről. Gratulálunk!

Born2Ball
Olvasó

Sajnos van, hogy a szív, szeretet és alázat nem elég a győzelemhez, mert a másik oldalon még több van!
Mindkét oldal igazi tigrisként küdött, ezért volt ez a döntő első felvonása!??❤️?

heraklith
Olvasó

Ezekért a meccsekért kár az áramot pazarolni. A falkónak úgy is veretlenül kellene nyernie az összes meccsét, ha nem járnának edzésre. Ennyi közpénzt még soha nem költöttünk Magyarországon egyetlen csapatra sem. Az önkormányzat által beleölt fél milliárd forintnak még a töredékét sem látta magyar csapat. A nagyobb pénzekről meg ne is beszéljünk. Eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag teljesen érdektelen lett a bajnokság. Abban a bajnokságban ahol már azért is igazol a kirakatcsapat, hogy az ellenfelet gyengítse, ott nem lehet semmilyen kérdés. Ha ezzel a kerettel, 2-3 topcsapat büdzséjével sem tud semmilyen értékelhető teljesítményt felmutatni a falkó a nemzetközi porondon, akkor az… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Na megjött az aktuális balf@szunk…menj mekegni a zete cikkei alá,nem kell neked itt úgy észt osztani,hogy magadnak sincs…???

SzhelY
Olvasó

mert igaza van?

p.borisz
Olvasó

Azért mert ő hülye, neked nem kell annak lenned…

Marillion
Olvasó

Megfigyelhető ha a Falcoval kell foglalkozni akkor milyen nagy bratyizás van Körmendiek meg Egerszegiek között!

ldd
Olvasó

Ne szomorkodj…
Igyál egy sört meg egy pálinkát…
Aztán lapozz vissza mikor Szolnokon öntötték a közpénzt…
Volt egy lovag, aki 2000 millió forint-ról mondott le, mert nem volt rá szüksége…
Ugyan már…

Vulcano
Olvasó

Szegény fideszes egerszegi önkormányzatnak nincs pénze?
Vagy lehet van csak nem akarnak 50 pontos szopófesztiválokat támogatni.
Mondjuk a 3 év alatti 20 légiós és 5 edző is kabátgombokért játszott nálatok. Mondjuk meg is lett az eredménye, hisz a ZTE megnyerte a bajnokok ligáját. Vagy épphogy megúszta a B csoportot, már nem emlékszem.
Segítenél melyik volt?

SzhelY
Olvasó

az önkormányzatnak van pénze csak normálisabb dolgokra költik

p.borisz
Olvasó

Mesélj még..

Mendez
Olvasó

Felesleges velük foglalkozni, ők belebetegedtek a Falco sikereibe.
Szerencsétleneknek ez az egy dolog maradt a silány kis életükben, hogy minden Falco cikk alá (meg minden más alá) odamásolják ugyanazt a kaparmányt aztán egymást győzködik, hogy mennyire igazuk van.
Közben meg a Falcosok itt a nagyképűek, meg ők beszélnek magas lóról.

SzhelY
Olvasó

nem betegedtem bele csak nem kell szemellenzősnek lenni, egerszeg átszáguldott a nyugat fővárosa előtt és a városunk lassan élhetetlen de ha neked elég ami van szíved rajta egy karnevállalmeg 4 műszakos cégekkel nem lessz jobb

Kovari Andras
Olvasó

es azert fejlodik jobban Egerszeg, mert a Falcot tamogatja az onkormanyzat…
Szar lehet neked de szenvedj csak van hatra meg par fordulo irhatod majd a hulyesegeidet.

Mendez
Olvasó

Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy elhiszed, hogy a szombathelyi költségvetésből ez a 400 millió hiányzik ahhoz, hogy a számodra élhetetlen városból élhető legyen?
Ha pedig ennyire szarul érzed magad és irigykedsz, akkor nyugodtan átcuccolhatsz oda vagy körmendre aztán mindenki boldog lesz.Amúgy meg ha ennyire számonkérős kedvedben vagy akkor kérdezd meg a köpcöst is, hogy miért nyúlja le az ellenzéki vezetésű városokat, nem 400 millióval, hanem jóval többel…

SzhelY
Olvasó

a sport többi ágára nem jut ember, se kézire se tömegsportokra szabadidős tevékenységekre és nem a focira az tartsa el magát ugyan úgy mint minden csapatsport

Mendez
Olvasó

Nem jut, nem ám!
Három!!! fociakadémia működik a városban, kettő jégkorong, valamint úszó és vízilabda szakosztály, hogy a magyar bajnok és BL induló futsalcsapatról már ne is beszèljünk, persze könnyebb a hazudozás bele a vakvilágba, mint utánanézni a tényeknek.

SzhelY
Olvasó

de nem az önkori pénzéből

Marillion
Olvasó

Olvasgatva Odáig jutunk hogy a te zsebedből hiányzik amit a Falconak adnak?! Mert az enyémből nem…pedig én is bérből és fizetésből élek ugyanabban a városban! Ha leparkolok fizetek…ha boltba megyek vásárolok! Ha meccsre megyek belépőjegyet veszek! Ezeket a dolgokat rajtam kívül is sokan mások ugyanígy teszik ebben a városban!

heraklith
Olvasó

Nem kell odáig jutni, ez evidencia. Az a több százmillió forint TAO a mi zsebünkből megy a falkóhoz. Pontosan a te meg az én zsebemből hiányzik.

Mendez
Olvasó

Az én zsebemből pedig az egerszegi foci és kosàrcsapathoz irányított TAO pénz hiányzik, miközben az egyik sereghajtó a másik meg 50 pontokkal cumizik.
Fel vagyok háborodva.

p.borisz
Olvasó

Mondod úgy,hogy fogalmad sincs arról,amit beszélsz…a többi sportra is jut pénz nálunk,szóval söprögess otthon…

SzhelY
Olvasó

azért lépett vissza a vizilabda szakosztály az nb 1 töl vagy kérdezd meg a rácz urat mennyi pénzt kap a tornaegyesület ,görkorcsolya stb…

Marillion
Olvasó

És az említett sportágak../korántsem lenézve öket sőt taps/ de mennyire érdekelték a Szombathelyi sportszerető lakosságot? Nyugi azért felmérték hogy ezekre mekkora az érdeklődés és arányaiban párhuzamosan mennyi pénz visznek/vinnének el a közösből! Szombathelyen a Haladás szabadban és teremben és a Falco ezekre kíváncsi aki még kimozdul tömeg szinten!

Vulcano
Olvasó

Miért nem költözöl Körmendre?? Ott természetesen nem veri el holmi kosárlabdára a pénzt Bebes elnök/polgármester úr. A szombathelyi sportot meg annyira szétverték, hogy a Hali futsál évek óta megeszi reggelire a mezőnyt és a legjobb 8-ig ment a BL-ben, az SZKKA pedig parádésan indította a szezont. A világbajnoki bornzérmet szerzett szombathelyi Halász Bencét nem is említve. De sorolhatod nyugodtan aze egrszegi és körmendi sportcsodákat. Ahj de kiváncsi lennék ki van az ilyen egerszeg szopkodó körmendi accountok mögött. Egyébként mióta nem a narancselvtársak vannak azóta megújult a vásárcsarnok, felújították a szent márton csomópontot, körforgalmak épültek, az emlékmű egész környezete megújult, lime… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

nyugi már nem lakom a nyugat fővárosában

Vulcano
Olvasó

Akkor már tényleg nem értem a frusztrációdat?

p.borisz
Olvasó

Rácz Gabival pont jóban vagyunk,a lányom 10 évig hozzájuk járt… Elmondom neked, az önkormányzat nélkül sehol sem lennének… Szóval jöhetnek a valódi példák…

SzhelY
Olvasó

engem meg még edzett is fiatal kormban és volt üzleti kapcsolatunk is

Marillion
Olvasó

A többi sportágra???… /persze a Haladás még Kivétel/… mint tősgyökeres Szombathelyiként mondom hogy régebben sem vonzott akkora érdeklődést… /Ráadásul akkor még a Falco sem volt/…hogy nagyon oda kellett volna elosztani a sport támogatásokat! Volt itt NB1 női röplabda éveken keresztül aztán a kiscsarnok is kongott rá az ürességtől…aztán nöi Nb1 kézilabda jöttek a Győri lányok meg a Fradi csajok aztán az aréna Savariában meglehetett számolni egyenként a bent lévőket! Mit erőlködsz már itt ember? Ott van neked Szombathelyiként az MTE azzal foglalkozz…menj szúrkolj nekik azzal többre mész meg a csapatod is!

Marillion
Olvasó

Élhetetlen? Milyen igényeid nem teljesülnek és éppen a Falco KC miatt?!

Xero
Olvasó

Ha ez úgyse annyira “normális” dolog, akkor meg miért vagy ennyire ki? ?

Marillion
Olvasó

Miért a kosárlabda sport az nem normális dolog! Szombathely Nemény András irányításával is megoldja hogy jusson is maradjon is és a városunk is élhető maradjon! Mi nem panaszkodunk!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, annyit játszottak amennyit kellett.Szili egy állat,Tanoh Dez András pedig óriási potenciál.Jordano egyelőre fekete ló,Pongó Marci kiválóan beilleszkedett.A régiek közül csak Verasztó lóg ki, de bőven lefelé… Nem értem, mit látnak benne.
A negyedik negyedben elszórakozta a csapat a védekezést, ez mentette meg a Pécset a kivégzéstől…
Csak így tovább, hajrá Falco!

Xero
Olvasó

Ha tippelnem kellene, akkor Verasztó Peti nem csak a kosárlabda tudása miatt van a keretben, hanem a személyisége és csapat mellett végzett egyéb médiatevékenysége miatt is. Igazából gyakorlatilag mindegy ki a 12. emellett a 11 ember mellett..

p.borisz
Olvasó

Igazad lehet, csak így elveszi a helyet egy tehetséges fiatal elől…??

Xero
Olvasó

Kit raknál a helyére? Annyira nem látom azokat a játékosokat, akik döngetnék a kaput, de abszolút meggyőzhető vagyok.. 🙂

p.borisz
Olvasó

Bálint a bő keret tagja,egyes pozícióban.Hatalmasat fejlődhetne,mert valahogy Verasztóban nem látom már a lehetőséget sem.Nagyon gyenge játékos,ilyen csapatösszetétel mellett ahogy írtad, mindegy ki a 12.Akkor legyen olyan,aki képes fejlődni.Ha nem irányító kell,ott van Tóth Zsolt vagy Hansen Dani,akik mindketten tagjai a bő keretnek.Azt gondolom,nem véletlenül?

Xero
Olvasó

Ügyes gyerek mindegyik akit felsoroltál, de egyikükben sem látom az X-et megmondom őszintén. Amúgy Németh Bálintot megnézném a felnőttben, mert így ránézésre akkora az arc, hogy alig fér be az ajtón.. (De mint mondtam nem ismerem, csak ránézésre, úgyhogy lehet, hogy csak messziről félrevezető a metakommunikációja.)
Egyébként Tóth Zsoltot nem tudom ki. Nem Takács Zsoltira gondoltál? Mert ő ügyes, de neki meg ott van Kovács Bene a posztján..

p.borisz
Olvasó

Bocsánat, természetesen Takács Zsocára gondoltam,csak valamiért nem azt írtam…?Azért is írtam,hogy az a kérdés, Verasztó helyett irányító kell,vagy másik pozíció…
Jól játszik Bálint,szerintem megérdemelné az esélyt.

Stud351
Olvasó

Három!! 18 év alatti, egy U20-as és kettő U23-as játékos beállt, még a 4.negyed előtt a Pécsbe, nagyon nagy lehetőség ez nekik tapasztalatszerzésre és fejlődésre. Ezt az esélyt egy másik csapat se adná meg számukra ilyen formában. Akkor tényleg nem kell akadémia A csoportba?

Pécsidrukker99
Olvasó

Egy akadémia neveljen ki tehetséges fiatalokat, akiket majd eladhat az A-s csapatoknak, és ott fejlődhetnek tovább. Sose tagadtam pvsk-sként, hogy nem rossz a rátgéber rendszere, csak a hogyan nem mindegy. Nem valószínű hogy kiesnek szerintem, de ha csak saját neveléssel oldanák meg, egyből zakó lenne, a sok fiatalnak meg elmenne a kedve a játéktól a sok vereség miatt. Ahol meg légióst alkalmaznak, az már nem akadémia a szememben.

Stud351
Olvasó

Csak hát a legtöbb A-s csapat nem foglalkozik hosszútávú építkezéssel. Évről évre csak az eredmény számít, hogy meglegyen a büdzsé a következő szezonra… és pont emiatt az akadémiának is szüksége van egy ütőképes, bentmaradásra reális eséllyel pályázó csapatra, hogy megtudják adni ezt a lehetőséget fiataljainak, ezért kellenek a tapasztaltabb játékosok is .

Pécsidrukker99
Olvasó

Most magyaráztad meg, hogy egy akadémiának miért nem kell ezek miatt az A-ban szerepelni 🙂

Stud351
Olvasó

Tehát akkor te szerinted ez így teljesen jól működik a felnőtt magyar kosárlabdában?! Én szerintem nem, pont ezért kell az akadémia:)

Xero
Olvasó

Igazából mindegy kinek milyen lehetőséget adnak, ha azzal a lendülettel ki is esnek.. Bár én ebből a meccsből még messzemenő következtetéseket nem vonnék le.

panther
Olvasó

Nem tudom, hogy a Stud351 név alatt K.M.A., az akadémia hivatalos sajtósa kommentel-e? Akivel egyébként jóban vagyok, sokat beszélgettünk a pécsi kosárlabdáról. Ha nem ő van e nicknév mögött, akkor vélhetően valaki más érdekelt lehet, esetleg a férfi szakág vezetője… Szóval, mikor álltak be a fiatalok, milyen hatásuk volt a meccsre, miként szolgálja a felkészülésüket, hogy minusz 30-nál pályára lépnek, amikor már a másik csapat is csak muszájból, félgőzzel játssza a meccset, stb? Kétség ne legyen, január-februárban, ha még bármilyen esély mutatkozik majd a bentmaradásra, további két légióst igazolnak majd, és a fiatalok még ennyi szerepet sem kapnak. Puskás akadémia… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Valószínűleg valaki ilyesmi lehett az account mögött, tekintve hogy az NKA-nak nincsenek kézzelfogható szurkolói.

Délvidéki hadjárat
Olvasó

Tényleg??? Na, ne mondd. Hát csak figyelj és tanulj

Stud351
Olvasó

Nem lehet jó olyan buborékban élni, ahol nem tudod elképzelni, hogy az érdekelteken (sajtós, szakág vezető stb.) kívül lehet másnak is eltérő véleménye veled szemben… Az a probléma, hogy mantráztok egy álláspontot, ami a folyamatokat nézve egyszerűen nem igaz. Csak, hogy egy példát mondjak Meszlényi (tavalyi év meghatározó fiatalja) 30 perc felett játszott a Sopronban az első meccsén, és ezeknek a száma csak nőni fog az elkövetkezendő időben, ebben mindenki biztos lehet. Könnyen mondod, hogy majd még igazolnak két légióst, amikor a felnőtt csapat olyan költségvetéssel dolgozik, amivel ti a B csoportból nem tudtatok feljutni (komoly önkormányzati támogatással). Tavaly majdnem… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Légyszi a pénzezést meg az NKA-t inkább ne feszegessük, tudjuk mi folyik ott pénzügyeket tekintve.
Tudod mikor a regnáló bajnok elleni szezonnyitóra 1 db szurkoló nem jön el az azért elég beszédes.
Szóval hogy az NKA-nak nincsenek szurkolói az nem egy konteó.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Ez a Pecs borzalmasan gyenge, eddig biztos kiesoknek tunnek. Felgozzel is tukorsima meccs volt. Ez a csapat sokra lehet kepes, Verraszto Petinek jot tenne egy kis kornyezetvaltozas, helyette meg jo lenne vki olyan fiatalt keresni, akibe van potencial. Itt sztem o mar nem fog tudni helyet szerezni maganak.

Xero
Olvasó

Szép volt Fiúk! Gratula a győzelemhez. Alig várom, hogy elkezdődjön a BL és kiderüljön mit tud ez a nagyon mély keret.. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés